Dodaj do ulubionych

Alternatywne leczenie chorób autoimunologicznych

07.03.11, 16:19
tnij.org/toczenrumieniowaty
Czy stosowaliście te specyfiki z tej strony ?? i czy komuś pomogły ??
Obserwuj wątek
    • replika78 Re: Alternatywne leczenie chorób autoimunologiczn 19.07.12, 12:19
      Link nie jest aktywny, ale... Owszem, na chorobę układu immunologicznego stosuję alternatywny rodzaj leczenia. Tylko. I wyłącznie. Jestem chora na twardzinę. Konwencjonalna medycyna mogła mi zaproponować tylko 2 rzeczy: naświetlanie promieniami UVA(plus koszmarnie drogie tabletki niszczące wątrobę) i penicylinę. Na penicylinę jestem uczulona. Po naświetlaniach pojawiły mi się nowe ogniska choroby, w miejscach, na których uprzednio ich nie miałam. Wyglądałam jak chory na tyfus plamisty...Dodatkowym impulsem do poszukiwań czegoś innego była cena tego specyfiku i naświetlań... Okazało się być to porównywalne z ceną chińskich ziół i wizyt u dr. Nowaka. Od rozpoczęcia leczenia minął rok. Niektóre ogniska zniknęły, inne wydatnie się zmniejszyły. Nie przybyło żadne nowe... Takiego wyniku medycyna konwencjonalna mi nie mogła nawet obiecać...
    • monia18881 Re: Alternatywne leczenie chorób autoimunologiczn 18.11.12, 23:17
      Jeżeli chodzi o alternatywne metody polecam diagnozę metodą Volla i terapię w MCPZ w Krakowie --> mcpz.pl/
      • unhappy Re: Alternatywne leczenie chorób autoimunologiczn 19.11.12, 11:21
        monia18881 napisał(a):

> Jeżeli chodzi o alternatywne metody polecam diagnozę metodą Volla i terapię w MCPZ w Krakowie --> mcpz.pl/

Tytułem informacji: monia18881 to istotka spamująca na rzecz "instytutu" w wynajętym gabinecie. Tych istotek jest kilka, a ich jedyna aktywność na forum to spamowanie cud-terapią Volla. Do sprawdzenia: goonia, fajnaeva, madzior89, marqwe. Wszystkie posty na jedno kopyto, tylko spam pojawia się w różnych forach, ale związanych z różnymi chorobami.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka