23maria
05.05.11, 16:54
Witam
Mam 23 lata, od 8 lat jestm i juz mieszkam ze swoich chłopakiem.
W grudniu 2011 minie 3 lata jak usunieto mi woreczek żolciowy, ( bardzo zle to wszytsko przeszlam), i caly czas nie bylo najlepiej po tym zabiegu, nie moglam bardzo wielu rzeczy jesc.
Od około marca zeszlego roku dostałam grzybicy pochwy, ktora jest stale leczona przez lekarzy ogolnych i ginekologow ale caly czas powraca, standardowo mam ja co 2 tygodnie, na chwilke przejdzie zaraz wraca, ( od razu powiem, ze partner mnie nie zaraza, więc moza to wykluczyc . Robiłam bardzo duzo badan ale w nich kompletnie nic nie wychodzi(gł badania podstawowe), z badan wynika ze wszystko jest ok, a ja czuje sie zle, ostatnie 2 dni jest mi strasznie slabo, nie piję alkoholu, nie pale papierosow, zyje normalnie i zle sie czuje, a co najgorsze jest mi nonstop zimno i mam zimne rece, bardzo szybko sie mecze..., i nonstop nawracajaca grzybica..., jeszcze zauwazylam ze od kilku miesiecy mam prawie co chwile zapalenie gardla, chrypa, zmienia mi sie glos i znow musze sie faszerowac lekami ktore pomoga albo nie, ( na gardlo juz choruje tak od listopada zeszlego roku, chwilowa poprawa jest na tydzien, dwa i znow jest zle).
Nie wiem co mam zrobic, bo moja lekarka rozlozyla rece i powiedziala mi ze nie wie co ma robic bo sie nie spotkala z takim czyms nigdy, a lekarka ginekolog powiedziala zebym moze poszła do innego lekarza...
Czy ktoś miał z was podobne objawy?
Na chwilę obecną czekam na miejce jak będzie wolne w klinice chorób wewnetrzych w Katowicach.
mój