Dodaj do ulubionych

Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe

18.11.19, 00:53
Co robicie ze swoimi kredytami frankowymi? Podjęliście już jakieś decyzje czy nadal płacicie i czy w ogóle walka ma jeszcze jakiś sens?
Obserwuj wątek
    • benes09 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 19.11.19, 10:57
      Bank nie pozostawia Ci zbyt wiele, jak nie będziesz płacił to stracisz nieruchomość, można tylko jakieś dodatkowe kroki prawne zacząć stawiać, ale potrzebni są bardzo dobrzy specjaliści.
    • hosi93 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 20.11.19, 15:19
      Mam nadzieję, że pojawią się jakieś konkrety bo co chwilę czytam coś nowego ale nie wiem w ktorym kierunku bedzie zaczac dzialac
    • piotrpol90 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 24.11.19, 23:11
      Kiepsko ... do tej pory żałuję, że dałem się omamić i tak szybko uwierzyć w stabilność waluty frankowej. No, ale co zrobić ...
    • jamnik11 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 26.11.19, 10:21
      U nas każdy dalej płaci, mi zostało więcej do spłacenia niż wziąłem kredytu a już kilka ładnych lat płacenia za mną ...
    • franki_pomoc Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 14.12.20, 08:19
      Dzień dobry, jeśli temat nadal aktualny to proszę o kontakt, w Polsce prowadzimy kilka tysięcy spraw frankowych i prawie wszystkie są wygrywane ok. 90%, zapadają już wyroki w I i II instancji. Analizujemy BEZPAŁANIE bardzo szczegółowo umowę, aneksy, ankieta do kredytobiorcy. Proszę o telefon 539 936 007. Pozdrawiam
    • miron14 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 10.09.21, 09:56
      polecam kancelarie gdzie zleciłem mój pozew frankowy - www.blach-kancelaria.pl/oferta/uniewaznienie-kredytow-frankowych/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka