sebes43 18.11.19, 00:53 Co robicie ze swoimi kredytami frankowymi? Podjęliście już jakieś decyzje czy nadal płacicie i czy w ogóle walka ma jeszcze jakiś sens? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benes09 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 19.11.19, 10:57 Bank nie pozostawia Ci zbyt wiele, jak nie będziesz płacił to stracisz nieruchomość, można tylko jakieś dodatkowe kroki prawne zacząć stawiać, ale potrzebni są bardzo dobrzy specjaliści. Odpowiedz Link
hosi93 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 20.11.19, 15:19 Mam nadzieję, że pojawią się jakieś konkrety bo co chwilę czytam coś nowego ale nie wiem w ktorym kierunku bedzie zaczac dzialac Odpowiedz Link
piotrpol90 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 24.11.19, 23:11 Kiepsko ... do tej pory żałuję, że dałem się omamić i tak szybko uwierzyć w stabilność waluty frankowej. No, ale co zrobić ... Odpowiedz Link
jamnik11 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 26.11.19, 10:21 U nas każdy dalej płaci, mi zostało więcej do spłacenia niż wziąłem kredytu a już kilka ładnych lat płacenia za mną ... Odpowiedz Link
franki_pomoc Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 14.12.20, 08:19 Dzień dobry, jeśli temat nadal aktualny to proszę o kontakt, w Polsce prowadzimy kilka tysięcy spraw frankowych i prawie wszystkie są wygrywane ok. 90%, zapadają już wyroki w I i II instancji. Analizujemy BEZPAŁANIE bardzo szczegółowo umowę, aneksy, ankieta do kredytobiorcy. Proszę o telefon 539 936 007. Pozdrawiam Odpowiedz Link
miron14 Re: Jak wyglądają Wasze kredyty frankowe 10.09.21, 09:56 polecam kancelarie gdzie zleciłem mój pozew frankowy - www.blach-kancelaria.pl/oferta/uniewaznienie-kredytow-frankowych/ Odpowiedz Link