adamjul 22.11.19, 10:16 Czy jest może na forum ktoś komu udało się rozwiązać problemy z kredytem frankowym, bądź na dobrych warunkach go przewalutować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebes43 Re: Problemy kredytobiorców we frankach 24.11.19, 23:01 A byłeś może u doradcy finansowego, bądź prawnika czy dopiero zaczynasz zapoznawać się z tematem. Odpowiedz Link
antonek Re: Problemy kredytobiorców we frankach 26.11.19, 10:23 Ja na razie nie podejmowałem żadnych kroków, bo nie słyszałem wśród znajomych, aby ktoś doprowadził sprawę jednak do samego końca. Odpowiedz Link
franki_pomoc Re: Problemy kredytobiorców we frankach 13.12.20, 13:26 Dzień dobry, uprzejmie potwierdzam, że jest wiele spraw wygranych, unieważnienie lub odfrankowienie umowy. Współpracuje sam z kancelarią i polecam. Długo się zastanawiałem i wreszcie decyzja - działam. Sam teraz namawiam innych, banki przez wiele lat stosowały abuzywne (niedozwolone) zapisy i powoli, ale przychodzi sprawiedliwość. W przypadku pytań proszę o kontakt 539 936 007. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
arczix Re: Problemy kredytobiorców we frankach 26.11.19, 10:24 Aż szkoda gadać, miałam nadzieję że coś się zmieni jednak jak na razie nie widać pozytywnego kierunku Odpowiedz Link
wiolabartosik6 Re: Problemy kredytobiorców we frankach 14.03.20, 02:45 Dobry prawnik w przypadku takich spraw to podstawa. Co prawda pewnie wyrok TSUE trochę to ułatwi ale trzeba jednak mieć odpowiednią wiedzę i umieć dobrze podejść do sprawy. Sama myślę o batalii sądowej ale jeszcze się wstrzymuję i śledzę na różnych stronach co się dzieje w tym temacie. Min tutaj zebrane najważniejsze informacje www.frankowcy.pl/. Polecam zaglądać. Odpowiedz Link
krokodylek13abc Re: Problemy kredytobiorców we frankach 13.06.20, 18:52 Czy ktoś sprawdzał Frank Help Pomoc Frankowiczom? Odpowiedz Link
franki_pomoc Re: Problemy kredytobiorców we frankach 13.12.20, 13:22 Dzień dobry, jeśli temat nadal aktualny to proszę o kontakt, w Polsce prowadzimy kilka tysięcy spraw frankowych i prawie wszystkie są wygrywane ok. 90%, zapadają już wyroki w I i II instancji. Analizujemy bardzo szczegółowo umowę, aneksy, ankieta do kredytobiorcy. Proszę o telefon 539 936 007. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pomoczkredytem Re: Problemy kredytobiorców we frankach 03.08.21, 10:41 Frank Care oferuje profesjonalną pomoc zespołu prawników, analityków i finansistów, dzięki którym możliwe jest odzyskanie nadpłaty, a nawet całkowite rozwiązanie problemu kredytu frankowego. Współpraca zaczyna się od wysłania do nas dokumentów. Analizujemy je za darmo, a taka usługa nie wymaga jakimikolwiek opłat wstępnych. Następnie sprawdzamy status zadłużenia oraz szczegółowo poznajemy sytuację bankową klienta. Dzięki temu powstaje spersonalizowana oferta współpracy. Później możesz zapoznać się z naszą propozycją i spokojnie podjąć decyzję, czy oferowana pomoc jest wystarczająca. Wejdź na naszą stronę FrankCare.pl, a potem wypełnij odpowiednie pole, żeby się z nami skontaktować. Odpowiedz Link
miron14 Re: Problemy kredytobiorców we frankach 10.09.21, 09:56 polecam kancelarie gdzie zleciłem mój pozew frankowy - www.blach-kancelaria.pl/oferta/uniewaznienie-kredytow-frankowych/ Odpowiedz Link