Dodaj do ulubionych

Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z H...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:31
To, tak naprawde, tylko wierzchołek (czerwonej, ale i czarnej i wszelkiej innej) góry lodowej...Republika kolesiów :(
Obserwuj wątek
    • Gość: olo SLD potrzebuje kasy na wybory IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 25.02.04, 18:34
      polityczny rekiet. Nauczyli się tego od przyjaciół ze wschodu.
      • Gość: ucieknie_z_polski OT "PRZYWRACANA NORMALNOSC" IP: 81.210.69.* 25.02.04, 18:56
        w tym kraju juz sie nie da zyc dopoki te zajeb..e czerwone scierwa beda u
        koryta. Pytanie do prawnikow : Czy jest mozliwosc prawna do zdelegalizowania
        grupy SLD pod podejrzeniem organizacji przestepczej ???
        • gandalv Panowie i po co te cyrki z planem Hausnera. 25.02.04, 21:25
          Po co to dziadowanie i czychanie na każdy grosz wypracowany w sumie ciężką
          pracą przez naszych przodków. Na tym przykładzie widać, jak ogromne pieniądze
          są trwonione przez..... . A nasi politycy udają, że nie wiedzą gdzie i jak
          szukać pieniędzy. Trzeba kierować się interesem publicznym.
          Pozdrawiam
          Gandalv
          www.twojamagia.republika.pl
          • Gość: Pasja Chrystusa Re: Panowie i po co te cyrki z planem Hausnera. IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 00:59
            Drogi Obwywatelu kraju nad Wisła i Odrą.
            Nie wlepiaj ten twój link z magią i horoskopami,
            bo nie wiesz komu i czemu służysz.
            To jest ta sama droga, która zaczeła się w Europie
            że żydzi wyprodukowali kommunizm aby nim opanować
            świat. Efekt tego, że prawdziwych owoców oglądać a co
            dopiero spożywać nie mogliśmy, poza ukrytą pychą żydów,
            milionowych ofiar ludzi, korupcji i nieuczciwych bogactw,
            i potwornego zamieszania. Jedyny efekt tego to powstanie Izraela
            którego Ojcem jest J.Stalin(Jewgashvili). Ale ten kraj truje cały
            świat swoją zakamuflowaną i zbrodniczą polityką, także nawet grupy
            żydów w Nowy Yorku demonstrowały z hasłami: Izrael to diabelskie państwo,
            lub Nigdy nie zaakceptujemy diabelskiego (evil) państwa Izrael, Izrael to
            rak dla prawdziwego żyda.
            Jeśli ty nie zaczniesz szukać Boga-Jezusa Chrystusa i nie przyjmiesz Go do
            swojego serca to ci nic nie pomogą żadne ludzkie filozofie, nauki itp.
            Magia i horoskopy to diabelska droga, bez Boga.
            Wyprzyj się tego puki nie jest zapóźno.
            Nie szukaj władzy, mocy poza Bogiem-Jezusem Chrystusem, bo wszystko poza Nim to
            moc zła która ciebie zniszczy, jak i niszczy każdego także i tych wspomnianych
            żydów którzy właśnie tak bardzo chcą pozystkać kontrolę nad tym światem dla
            swojej pychy.
            Zacznij czytać Biblię,Nowy Testament i przeproś Jezusa Chrystusa.
            Jeśli uwierzysz w Niego i powierzysz się Mu, On cię nie odrzuci.
            Bo On cię kocha. Przekonaj się sam i zacznij czytać Jego Słowo.
            • Gość: czerwony baron Administracja bialego domu sypie kolegow!! IP: 134.130.194.* 26.02.04, 09:31
              no dobre, fajne, swiatobliwe :) a tak ogolnie to niepotrzebnie odcinac hydrze
              czerwony/czarny/zydowski* (*-niepotrzebne skreslic) leb kiedy cale cialo jest
              zgnite od nienawisci/zawisci/braku szacunku dla siebie i innych* (*-
              niepotrzebne skreslic). nie wiem jacy sa zydzi ale z tego co czytam to trzymaja
              sie razem i sa solidarni i nie sprzedaja ziemi ojcow za garsc srebrnikow.
              spodziewasz sie dostac w leb od zyda, dostajesz cios w plecy od polaka... eh!
      • douglasmclloyd Zaorac, ach zaorac to SLD! (n/t) 25.02.04, 20:34
    • Gość: jacek Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.arcor-ip.net 25.02.04, 18:36
      a moze by tak wynajac tego goscia do zrobienia porzadku:
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1930017.html
      • Gość: nicelus Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 18:58
        Na stanowisku wczesnego ostrzegania pracowł Sobótka. Teraz to stanowisko objął
        Brachmański. Teraz już nie będzie takich wypadków.

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1927466.html
    • Gość: Komitet Wyborczy Głosuj na SLD IP: 203.113.32.* 25.02.04, 18:46
      Przecież serce masz po lewej stronie.
      • Gość: lucky Re: Głosuj na SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:31
        SKOŃCZONY IDIOTA!
      • Gość: raz Re:zadam usuniecia tego reliktu prl-u i wszczepu IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:12
        koryta balcerowicza
    • Gość: skryba Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 18:47
      To już wygląda na nagonkę na SLD.Powiązania wątpliwe, ale wymowa artykułu
      jednoznaczna. Czyżby Agora mściła się za nieuzyskane zapisy w ustawie o mediach?
      • Gość: rolo Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:15
        A na drzewach zamiast liści wisiec będą komuniści.
    • Gość: babaloo Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:48
      Tu nie chodzi o czerwonych (chodź wyjątkowo ich nie lubię). Chodzi o brak
      jakiegokolwiek pomysłu (chyba że pomysły są ale z wiadomych względów się ich
      nie realizuje)na politykę dotyczącą spółek Skarbu Państwa. Dziwi mnie na
      przykład że spółki te mogą zakładać spółki - córki czy całe holdingi. W ten
      sposób prezesi praktycznie rozszerzają zakres działalności danej spółki Skarbu
      Państwa. Normalnie by to zrobić potrzebowaliby zgody Ministra Skarbu. A taka
      działalność ma kilka negatywnych skutków. Po pierwsze takie spółki nigdy nie
      przynoszą zysku (generuje im się bowiem sztucznie koszty) i w istocie całe
      przedsięwzięcie sprowadza się do tego, że Zarząd takiej spółki za państwowe
      pieniądze otwiera swój własny biznes (wystarczy że zawrą kilka umów jak wyżej
      opisane). Państwo z tego nie ma prawie nic. Po drugie, podpierając się się
      niewyczerpanym państwowym kapitałem taka spółka stanowi konkurencję dla
      prywatnego biznesu. Po trzecie wreszcie (co wszyscy wiemy) Państwo traci na tym
      kupe kasy
      • Gość: Wojtek Re: Nie chodzi o czerwonych? IP: 63.146.250.* 25.02.04, 19:09
        Tow. huszcza na pewno nie jest z czerwonych. To, ze do spolki z kwachem i
        millerem obrobili kase zdechlej pezetpeerii o niczym przecie nie swiadczy.
        Tak to przynajmniej widzi zapijaczony proletariat. Ale nie trzezwi Polacy.
        Nagonka (z naganem i nahajem) na czerwonych to obywatelski obowiazek w kraju
        rozkradanym przez eseldurni i zasmrodzonym przez eseldziwki. Emocje typu lubie,
        nie lubie nie maja tu nic do rzeczy. Chodzi o nasze pieniadze, nasz dobytek i
        przyszlosc naszych dzieci. Kazdy bezkarny lewus to zmarnowany trud
        kilkudziesieciu ciezko pracujacych ludzi - jakie spoleczenstwo stac na taki
        zbytek?
      • Gość: Yahu Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 01:07
        Mentne usprawiedliwianie.
        Same półprawdy a więc następne pokrętne kłamstwo.
    • Gość: tad "pomagal jej byly kasjer lewicy",no to jej pomogl IP: *.westk01.tn.comcast.net 25.02.04, 19:18
    • Gość: nicelus Re: Drobiazg. IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 19:30
      Też mi sensacja z tym wójtem. W lubuskim podrabianie dokumentów i składanie
      fałszywych zeznań wogóle nie jest uznawane za czyn zabroniony. Dlatego nie ma
      afer, co znacznie odciąża sądy i prokuratury. Niedługo tak będzie w całej
      Polsce. Lubuski baron SLD awansował na stanowisko Sobótki.

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1927466.html
    • mieczman Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z 25.02.04, 19:45
      no dobra kto stracił wiadomo MY ale kto zyskał nie dowiemy się? bo pierwsi
      zyskują ci co o tym piszą bo jest szpaltówka, to też kawałek gówna, kto za to
      odpowie - nikt, bo prokuratura, sędziowie też chcą uczestniczyć w podziale tego
      gówna , mennica gra w głupka, że nic nie wie, urban bo w separacji,
      administracja państwa to sołtys, sołtys to bo partia, partia to my narod ,
      naród się wyspowiada, ksiądz weżmie swoje i rozejdzie sie tylko smród po kraju,
      po świecie i na tym koniec, przecież ten kraj od dawna bezrządny nadaje się
      tylko do zaorania i obsadzenia sosną, przynajmniej lepiej pachnie!
    • Gość: prostak Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:01
      A miało być tak pięknie!!! Inteligencja przejeła władze od robotników ! No i
      mamy "inteligiętnych" złodzieji!!!!!
      • Gość: puszcza Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:06
        zgadzam sie!
      • Gość: ijj Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.do.pl / *.generacja.pl 25.02.04, 20:48
        Cały dowcip, że w tym nie uczestniczy żadna inteligencja. Chyba, że
        inteligencja czysto nominalna - tj. ci, którzy mają dyplom ukończenia szkoły
        wyższej.
        Czy nie widzicie, że jesteśmy rządzeni przez tysiące Dyzm?!
        To nieucy, niekompetentni, źle wychowani, prymitywni w swoich odruchach,
        mimice, gestach, słowach. Praktycznie żaden z nich nie potrafi publicznie,
        spontanicznie zbudować jednego zdania w poprawnej polszczyźnie. Wystarczy test
        gęby: te świdrujące oczka, te uśmieszki... Oleksy chce zostać prezydentem
        naszego kraju... Dla każdego Niemca, który zobaczyłby jego twarz i usłyszał
        ochrypły głos byłoby to wykluczone.
        • Gość: Yahu Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 01:47
          Też przykład Niemcy albo Zydzi jeszcze gorzej.
          Goebbels, Hitler, Stalin(Jewgashvili) Trocki, Lenin.
          A terazŁ
          Erika Steinbach, Schroeder, Michnik, Gieremek, Urban,Kwas.
          To są kłamcy i manipulatorzy.
          Oto zdanie, które wyprodukował naród Niemiecki:
          Kłam, kłam aż wreszcie ci uwierzą.
          Goebbels.
          Za to tak był podziwiany wraz Hitlerem.
          Król Herod tak wspaniale przemawiał, że lud krzyczał
          boży to głos a nie ludzki. Ale jak pisze Biblia, anioł Boży
          porażił go i tak wyzionął ducha.
          Oba norody niewiele się zmieniły. Niestety część Polaków
          stała się ich wychowankami.
          Poza tym elokwencja językowa jest tylko fałszywym parawanem.
          Wielu wybitnych i szlachetnych ludzi na tym świecie miało kłopoty
          w wysławianiu się. Ty patrzysz na ludzi jak naiwne kobietki.
          Tylko jak ktoś się prezentuje.
          TYlko Bóg, Jezus Chrystus rozdaje mądrość, tobie jej brak.
          Od samego początku swojej misji Mojżesz był tak bardzo niewymowny że używał
          swojego
          brata Arona. Ap.Paweł był atakowany za swoją wymowę ''słaba mowa''
          i po nich setki innych. Nawet Bush jest atakowany, że nie mówi dobrze po
          angielsku. Blair, że robi skandaliczne błędy, wielokrotnie pisal toomorrow
          zamiast tomorrow.
          Chłopie liczy się serce i mądrość i to przede wszyskim w Bogu,
          a wielbicieli formy można spotkać w operach, teatrach na łamach czasopism.
          To nie znaczy, że nie powinniśmy starać się cyzelować formy.
          Tak powinniśmy, ale są piorytety, tak jak z kochaniem.
          Kochaj Boga we wszystkim wpierw, a potem innych jak i siebie samego itp.
          Jezus Chrystus mówi, kto kocha swoje córki, synów, żonę bardziej niż Mnie nie
          jest Mnie godzien.
          Chyba teraz to jest zrozumiałe.
          A jeśli nie, to musisz się zaprzeć siebie.
      • Gość: cd Koleś, nie myl bolszwii z inteligencją. Bolszewik IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 22:06
        był robotniczo-chłopski. On inteligenta zwalczał. Sobotka to świetny przykład
        antyinteligenckiej kariery.
      • Gość: raz Re:chcialbym :-)), ale to raczej bezpieka trwa IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:19
        i ludzie o mentalnosci agentury czyli nie wazne komu sluze
        byle koryto bylo pelne
        Był w radzie nadzorczej spółdzielni Mieszkanko, której członkami w latach 1992-99 byli m.in. szef UOP Andrzej Kapkowski, były zastępca prokuratora generalnego Stanisław Śnieżko, szef policji Marek Papała, jego zastępca Roman Kurnik i oficerowie Komendy Głównej Policji. Wśród nich - Wiesław Niewiadomski pseudonim "Wariat", jeden z szefów gangu wołomińskiego (zastrzelony w 1998 r.).

jak widac dla nikogo nie jest tajemnica co znajduje sie w aktach prokuratorow
        czyzby gw puscily zwieracze :-P
    • sioban HAUSNER UMIESZ CZYTAC ? 25.02.04, 20:08
      Hausner spierdalaj z tym planem oszczędościowym, poczytaj sobie gazety,
      będziesz wiedział gdzie są pieniądze z moich podatków !!!! i wiecej wam nie dam
      złodzieje .
      • Gość: WKU Włodawa HAUSNER UMIESZ CZYTAC ? On dopiero alfabet poznaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 23:04
        Luudzie oni nas okradaja. Hausner uczys ie alfabetu dopiero ale ma juz
        profesure nie
        kupił pewnie na rynku w krakowie.
        A jakw styczniu były publikacje w wybiórczej to Józek Oleksy ( fajny z niego
        uczciwy minister )
        mówił ze nei mozna ferowac wyroków przed sadem bo od tego jest sprawiedliwosc
        rzeczpospolitej ( nie mylić z gazetą)
        więc jak mamy takiego ministra to co on nie bedzie przecież scigał dawnego
        kolegi z partii to obydaw gnojki z huszcza złodziejem na czele
        Ale w nasrępnych wyborach i tak 85% zagłosuje na sld w Sosnowcu oczywiscie tu
        nic sie nie zmienia
    • Gość: marysia Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:23
      Jak się czyta wyroki za milionowe przekręty to człowiek ze zdumienia przeciera
      oczy. Znacznie łatwiej posadzić do pudła za podrobienie karty rowerowej, lub za
      jazdę koleją bez biletu.
      Gangsterów bronią adwokaci za duuuuuże pieniądze. Piękna kariera rysuje się
      przed panią Sawicką.
    • Gość: polak Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:23
      I to są oszczędności naszego Rządu takich przykladów jest napewno więcej bo w
      każdej spółce skarbu państwa są ludzie z byłej PZPR.
    • Gość: lucky Podziwiam naród polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:26
      Jestem pełen podziwu dla faktu, że kraj rozkradany w ten sposób i niemal przez
      każdego śmiecia u władzy jeszcze funkcjonuje. Jestem również pełen podziwu dla
      polaczków, którzy siedzą cichutko w swoich małych klitkach i przyglądają się
      temu złodziejstwu bez żadnej KONKRETNEJ, RZECZOWEJ, PRAKTYCZNEJ I ZDECYDOWANEJ
      reakcji. Siedzą sobie, przyglądają się i są szczęśliwi bo mają zasiłki dla
      bezrobotnych albo pracę za 600 zł. W takim kraju ludzi bez godności i honoru,
      naprawdę warto kraść i to na całego! I jeszcze się dziwują, że Unia Europejska
      zamyka rynki pracy. A zamyka, bo nikt nie chce wpuszczać do siebie takiego
      karalucha jak Polak. Wstyd mi, że jestem Polakiem.
      • Gość: Leszek Re: Podziwiam naród polski! IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 25.02.04, 20:38
        Jestes Polakaiem? No to powiedz mi przemadrzaly Polaku, co zrobiles Ty od
        siebie, zeby teraz tak wyniosle i pogardliwie mowic o wlasnym narodzie? Wstyd
        mi za Ciebie!
        • Gość: lucky Re: Podziwiam naród polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:58
          Wiedziałem, że znajdzie się jakiś idiota twojego pokroju i zada to głupie
          pytanie. Nie będę ci się tłumaczył z tego, co już zrobiłem, co robię, a co
          zamierzam zrobić. Moje teksty to nie tylko czcza gadanina na necie, ale poparte
          konkretnymi działaniami słowa. Jak chcesz sobie popaplać, to spierdalaj na
          drzewo. Jak chcesz się wykazać, to daj swoje namiary i przyłącz się do
          prawdziwego życia. Za mnie nie musisz się wstydzić. I nie oceniaj mnie śmieciu,
          bo mnie nie znasz. Ja pozwalam sobie na te wyniosłe i pogardliwe słowa o
          własnym narodzie z tego względu, że jestem Polakiem i nie szanuję szmat, które
          okradają ten kraj i doprowadzają go do ruiny. Moje czyny świadczą same za
          siebie, ale to nie sprawa na forum.
          • Gość: raz Re:a nie pekles czasem z tego zadecia ;-)))))))))) IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:26
      • Gość: wrobelek Re: Podziwiam naród polski! IP: *.dc.dc.cox.net 26.02.04, 01:13
        tez sie dziwie, ze Polacy zamiast chwycic za bron cicho siedza i toleruja
        wlasne zabojstwo.
      • Gość: Yahu Re: Podziwiam naród polski! IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 02:02
        Oj masochisto, potępiający siebie samego i innych Polaków.
        Są przczyny tego stanu.
        Ponad 55 lat działalności i wynaradawiania żydo-komunizmu, a przedtem wybicia
        polskiej inteligencji przez Niemców-Hitlera a co pozostało dokończył to Stalin
        (Jewgashvili - syn żyda). Naród stał się karłowaty, naprzykład naiwnie wierzący
        w wychowanków postkomunizm jak Kwas, Michnik, Gieremek, Balcerowicz, Urban,
        Miller, Tusk, Olechowski...itp. Pracę nad tym narodem trzeba rozpocząć niemal
        od podstaw, ale wcześniej trzeba ich usunąć raz na zawsze, bo będą to doraźne
        udoskonalenia ale całość ciągle będzie chora.
        • Gość: raz Re: bzdury wacpan propagujesz , wystarczy co dwa IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:29
          lata skreslac kanalie dotychczas rzadzace
          nawet wtedy gdy jak szczury zmieniaja okrety
      • Gość: raz Re:a ja niemiecki, argentynski,hiszpanski, IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:24
        chilijski, palestynski, izraelski angielski iranski, iracki

wystarczy przeczytac wspomnienia komendanta obozu w oswiecimiu
        by zrozumiec przyzwolenie na bandytyzm
    • Gość: uioh MIESZKANKO IP: *.do.pl / *.generacja.pl 25.02.04, 20:33
      nieźle, nieźle...
    • Gość: irony za szybko rozdmuchana sprawa.... IP: *.madsnh01.mi.comcast.net 25.02.04, 20:35
      ... a tyle by mozna jeszcze wypompowac kasy az szkoda gadac!!!!
    • Gość: Realista Rozstrzelać tę czarno-czerwoną jaczejkę IP: *.local.pl / *.crowley.pl 25.02.04, 20:54
    • Gość: W.S. Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: 81.168.209.* 25.02.04, 20:58
      przez cały okres powojenny okradali naród, to i ciężko im przestać. taką zarazę
      należy wzorem mądrzejszych krajów izolować od gospodarki i polityki. dla SLD
      nie powinno być miejsca w polityce, a dla komunistów w gospodarce i
      administracji.
      • Gość: gosc Re: kupa roboty IP: *.hrl.com 25.02.04, 21:11
        czy potrzeba wiecej prawnikow, ci nigdy nie beda bezrobotni, oczywiscie jezeli beda w dobrym towarzystwie i nie beda sie bawic z gangsterami
    • Gość: msz Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.hc-sc.gc.ca 25.02.04, 21:08
      On i jego kolesie mieli paszport CCCP.
    • tow1sekr Mennica straciła 20-25 mln zł 25.02.04, 21:09
      Huszcza - mózg złodziejskich operacji lsd przeszedł już precedensowy wyrok
      uniewinniający (umorzony przez jednorękiego bandytę jaskirenie) wraz z don
      leszkiem millerone, szefem partii
      mercedesów i cygar ponad 10 lat temu, gdy wraz z don leszkiem przywiózł z
      Moskwy wbrew Ustawie Prawo Dewizowe pożyczkę od komunistycznych agentów z kgb w
      kwocie 1 mln dolarów.
      Huszcza i Miller to takie 2 czerwone, cwane, złodziejskie kacyki, będące
      pierwowzorem wszelkich kolejnych super złodzieji typy bagsik, gąsiorowski,
      jędruch, jamroży, wieczerzak, grobelny, pershing, jaskiernia, łapiński,
      naumann, którzy widzieli swoich promotorów, widzieli, że promotorzy są
      bezkarni, więc huzia na józia, kraść na maxa, bo to jest bezkarne!!!
      w RPB, Rzeczpospolitej Polskiej Bananowej.
    • radzim Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z 25.02.04, 21:15
      Karać, skonfiskować majątki - ot biedny skarp państwa.
    • Gość: J. MOZE WALNELI TE KASE ZEBY ROZDAC BIEDNYM... IP: 209.29.50.* 25.02.04, 21:18
      ...SA PRZECIEZ TAK BARDZO SPOLECZNIE WRAZLIWI...JAK TO DOBRZE ZE MAMY WOLNA
      PRASE - URBAN NAPEWNO OSTRO NAPIETNUJE TO ZLODZIEJSTWO W SWOIM ORGANIE.
    • Gość: faf Polacy dlaczego okradacie Ojczyzne...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:49
      Wszyscy naiwni , myslicie ze to tylko SLD? wszystkie partie polityczne w tym
      kraju sa skorumpowane, traktuje sie je jako trampoline do dobrej posady czy po
      prostu kasy. Nowi nic nie zmienia, prawo w tym kraju tworzone jest z mysla o
      takich szwindlach - trzeba uzdrowic panstwo od samych podstaw... nikt nie jest
      wiarygodny - wojsko kradnie, ksieza kradna, politycy kradna, sedziowe kradna -
      wszyscy ktorzy maja okazje kradna, robia to na wyscigi byleby nie dac sie ubiec.
      Pokutuje myslenie ze jak ja nie ukradne to inny przyjdzie i ukradnie wiece
      lepiej zebym to byl ja bo chociaz bede z tego cos mial... To my Polacy
      kradniemy...
    • Gość: obserwator Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: 80.50.193.* 25.02.04, 22:02
      Czy jeszcze trzeba więcej dowodów na to, że rok 1989 w Polsce to nic innego jak
      stół rozbiorowy?
      Tyle, że rozbioru Polski dokonują jej prominenci!
    • Gość: cd Próbujemy rozmyć odpowiedzialność, co? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 22:02
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka