GoĹÄ: tresgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:31 To, tak naprawde, tylko wierzchołek (czerwonej, ale i czarnej i wszelkiej innej) góry lodowej...Republika kolesiów :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: olo SLD potrzebuje kasy na wybory IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 25.02.04, 18:34 polityczny rekiet. Nauczyli się tego od przyjaciół ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ucieknie_z_polski OT "PRZYWRACANA NORMALNOSC" IP: 81.210.69.* 25.02.04, 18:56 w tym kraju juz sie nie da zyc dopoki te zajeb..e czerwone scierwa beda u koryta. Pytanie do prawnikow : Czy jest mozliwosc prawna do zdelegalizowania grupy SLD pod podejrzeniem organizacji przestepczej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Panowie i po co te cyrki z planem Hausnera. 25.02.04, 21:25 Po co to dziadowanie i czychanie na każdy grosz wypracowany w sumie ciężką pracą przez naszych przodków. Na tym przykładzie widać, jak ogromne pieniądze są trwonione przez..... . A nasi politycy udają, że nie wiedzą gdzie i jak szukać pieniędzy. Trzeba kierować się interesem publicznym. Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pasja Chrystusa Re: Panowie i po co te cyrki z planem Hausnera. IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 00:59 Drogi Obwywatelu kraju nad Wisła i Odrą. Nie wlepiaj ten twój link z magią i horoskopami, bo nie wiesz komu i czemu służysz. To jest ta sama droga, która zaczeła się w Europie że żydzi wyprodukowali kommunizm aby nim opanować świat. Efekt tego, że prawdziwych owoców oglądać a co dopiero spożywać nie mogliśmy, poza ukrytą pychą żydów, milionowych ofiar ludzi, korupcji i nieuczciwych bogactw, i potwornego zamieszania. Jedyny efekt tego to powstanie Izraela którego Ojcem jest J.Stalin(Jewgashvili). Ale ten kraj truje cały świat swoją zakamuflowaną i zbrodniczą polityką, także nawet grupy żydów w Nowy Yorku demonstrowały z hasłami: Izrael to diabelskie państwo, lub Nigdy nie zaakceptujemy diabelskiego (evil) państwa Izrael, Izrael to rak dla prawdziwego żyda. Jeśli ty nie zaczniesz szukać Boga-Jezusa Chrystusa i nie przyjmiesz Go do swojego serca to ci nic nie pomogą żadne ludzkie filozofie, nauki itp. Magia i horoskopy to diabelska droga, bez Boga. Wyprzyj się tego puki nie jest zapóźno. Nie szukaj władzy, mocy poza Bogiem-Jezusem Chrystusem, bo wszystko poza Nim to moc zła która ciebie zniszczy, jak i niszczy każdego także i tych wspomnianych żydów którzy właśnie tak bardzo chcą pozystkać kontrolę nad tym światem dla swojej pychy. Zacznij czytać Biblię,Nowy Testament i przeproś Jezusa Chrystusa. Jeśli uwierzysz w Niego i powierzysz się Mu, On cię nie odrzuci. Bo On cię kocha. Przekonaj się sam i zacznij czytać Jego Słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czerwony baron Administracja bialego domu sypie kolegow!! IP: 134.130.194.* 26.02.04, 09:31 no dobre, fajne, swiatobliwe :) a tak ogolnie to niepotrzebnie odcinac hydrze czerwony/czarny/zydowski* (*-niepotrzebne skreslic) leb kiedy cale cialo jest zgnite od nienawisci/zawisci/braku szacunku dla siebie i innych* (*- niepotrzebne skreslic). nie wiem jacy sa zydzi ale z tego co czytam to trzymaja sie razem i sa solidarni i nie sprzedaja ziemi ojcow za garsc srebrnikow. spodziewasz sie dostac w leb od zyda, dostajesz cios w plecy od polaka... eh! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.arcor-ip.net 25.02.04, 18:36 a moze by tak wynajac tego goscia do zrobienia porzadku: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1930017.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicelus Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 18:58 Na stanowisku wczesnego ostrzegania pracowł Sobótka. Teraz to stanowisko objął Brachmański. Teraz już nie będzie takich wypadków. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1927466.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Komitet Wyborczy Głosuj na SLD IP: 203.113.32.* 25.02.04, 18:46 Przecież serce masz po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lucky Re: Głosuj na SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:31 SKOŃCZONY IDIOTA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raz Re:zadam usuniecia tego reliktu prl-u i wszczepu IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:12 koryta balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skryba Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 18:47 To już wygląda na nagonkę na SLD.Powiązania wątpliwe, ale wymowa artykułu jednoznaczna. Czyżby Agora mściła się za nieuzyskane zapisy w ustawie o mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rolo Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:15 A na drzewach zamiast liści wisiec będą komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: babaloo Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:48 Tu nie chodzi o czerwonych (chodź wyjątkowo ich nie lubię). Chodzi o brak jakiegokolwiek pomysłu (chyba że pomysły są ale z wiadomych względów się ich nie realizuje)na politykę dotyczącą spółek Skarbu Państwa. Dziwi mnie na przykład że spółki te mogą zakładać spółki - córki czy całe holdingi. W ten sposób prezesi praktycznie rozszerzają zakres działalności danej spółki Skarbu Państwa. Normalnie by to zrobić potrzebowaliby zgody Ministra Skarbu. A taka działalność ma kilka negatywnych skutków. Po pierwsze takie spółki nigdy nie przynoszą zysku (generuje im się bowiem sztucznie koszty) i w istocie całe przedsięwzięcie sprowadza się do tego, że Zarząd takiej spółki za państwowe pieniądze otwiera swój własny biznes (wystarczy że zawrą kilka umów jak wyżej opisane). Państwo z tego nie ma prawie nic. Po drugie, podpierając się się niewyczerpanym państwowym kapitałem taka spółka stanowi konkurencję dla prywatnego biznesu. Po trzecie wreszcie (co wszyscy wiemy) Państwo traci na tym kupe kasy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojtek Re: Nie chodzi o czerwonych? IP: 63.146.250.* 25.02.04, 19:09 Tow. huszcza na pewno nie jest z czerwonych. To, ze do spolki z kwachem i millerem obrobili kase zdechlej pezetpeerii o niczym przecie nie swiadczy. Tak to przynajmniej widzi zapijaczony proletariat. Ale nie trzezwi Polacy. Nagonka (z naganem i nahajem) na czerwonych to obywatelski obowiazek w kraju rozkradanym przez eseldurni i zasmrodzonym przez eseldziwki. Emocje typu lubie, nie lubie nie maja tu nic do rzeczy. Chodzi o nasze pieniadze, nasz dobytek i przyszlosc naszych dzieci. Kazdy bezkarny lewus to zmarnowany trud kilkudziesieciu ciezko pracujacych ludzi - jakie spoleczenstwo stac na taki zbytek? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yahu Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 01:07 Mentne usprawiedliwianie. Same półprawdy a więc następne pokrętne kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tad "pomagal jej byly kasjer lewicy",no to jej pomogl IP: *.westk01.tn.comcast.net 25.02.04, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nicelus Re: Drobiazg. IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.04, 19:30 Też mi sensacja z tym wójtem. W lubuskim podrabianie dokumentów i składanie fałszywych zeznań wogóle nie jest uznawane za czyn zabroniony. Dlatego nie ma afer, co znacznie odciąża sądy i prokuratury. Niedługo tak będzie w całej Polsce. Lubuski baron SLD awansował na stanowisko Sobótki. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1927466.html Odpowiedz Link Zgłoś
mieczman Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z 25.02.04, 19:45 no dobra kto stracił wiadomo MY ale kto zyskał nie dowiemy się? bo pierwsi zyskują ci co o tym piszą bo jest szpaltówka, to też kawałek gówna, kto za to odpowie - nikt, bo prokuratura, sędziowie też chcą uczestniczyć w podziale tego gówna , mennica gra w głupka, że nic nie wie, urban bo w separacji, administracja państwa to sołtys, sołtys to bo partia, partia to my narod , naród się wyspowiada, ksiądz weżmie swoje i rozejdzie sie tylko smród po kraju, po świecie i na tym koniec, przecież ten kraj od dawna bezrządny nadaje się tylko do zaorania i obsadzenia sosną, przynajmniej lepiej pachnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prostak Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:01 A miało być tak pięknie!!! Inteligencja przejeła władze od robotników ! No i mamy "inteligiętnych" złodzieji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: puszcza Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:06 zgadzam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ijj Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.do.pl / *.generacja.pl 25.02.04, 20:48 Cały dowcip, że w tym nie uczestniczy żadna inteligencja. Chyba, że inteligencja czysto nominalna - tj. ci, którzy mają dyplom ukończenia szkoły wyższej. Czy nie widzicie, że jesteśmy rządzeni przez tysiące Dyzm?! To nieucy, niekompetentni, źle wychowani, prymitywni w swoich odruchach, mimice, gestach, słowach. Praktycznie żaden z nich nie potrafi publicznie, spontanicznie zbudować jednego zdania w poprawnej polszczyźnie. Wystarczy test gęby: te świdrujące oczka, te uśmieszki... Oleksy chce zostać prezydentem naszego kraju... Dla każdego Niemca, który zobaczyłby jego twarz i usłyszał ochrypły głos byłoby to wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yahu Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 01:47 Też przykład Niemcy albo Zydzi jeszcze gorzej. Goebbels, Hitler, Stalin(Jewgashvili) Trocki, Lenin. A terazŁ Erika Steinbach, Schroeder, Michnik, Gieremek, Urban,Kwas. To są kłamcy i manipulatorzy. Oto zdanie, które wyprodukował naród Niemiecki: Kłam, kłam aż wreszcie ci uwierzą. Goebbels. Za to tak był podziwiany wraz Hitlerem. Król Herod tak wspaniale przemawiał, że lud krzyczał boży to głos a nie ludzki. Ale jak pisze Biblia, anioł Boży porażił go i tak wyzionął ducha. Oba norody niewiele się zmieniły. Niestety część Polaków stała się ich wychowankami. Poza tym elokwencja językowa jest tylko fałszywym parawanem. Wielu wybitnych i szlachetnych ludzi na tym świecie miało kłopoty w wysławianiu się. Ty patrzysz na ludzi jak naiwne kobietki. Tylko jak ktoś się prezentuje. TYlko Bóg, Jezus Chrystus rozdaje mądrość, tobie jej brak. Od samego początku swojej misji Mojżesz był tak bardzo niewymowny że używał swojego brata Arona. Ap.Paweł był atakowany za swoją wymowę ''słaba mowa'' i po nich setki innych. Nawet Bush jest atakowany, że nie mówi dobrze po angielsku. Blair, że robi skandaliczne błędy, wielokrotnie pisal toomorrow zamiast tomorrow. Chłopie liczy się serce i mądrość i to przede wszyskim w Bogu, a wielbicieli formy można spotkać w operach, teatrach na łamach czasopism. To nie znaczy, że nie powinniśmy starać się cyzelować formy. Tak powinniśmy, ale są piorytety, tak jak z kochaniem. Kochaj Boga we wszystkim wpierw, a potem innych jak i siebie samego itp. Jezus Chrystus mówi, kto kocha swoje córki, synów, żonę bardziej niż Mnie nie jest Mnie godzien. Chyba teraz to jest zrozumiałe. A jeśli nie, to musisz się zaprzeć siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Koleś, nie myl bolszwii z inteligencją. Bolszewik IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 22:06 był robotniczo-chłopski. On inteligenta zwalczał. Sobotka to świetny przykład antyinteligenckiej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raz Re:chcialbym :-)), ale to raczej bezpieka trwa IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:19 i ludzie o mentalnosci agentury czyli nie wazne komu sluze byle koryto bylo pelne Był w radzie nadzorczej spółdzielni Mieszkanko, której członkami w latach 1992-99 byli m.in. szef UOP Andrzej Kapkowski, były zastępca prokuratora generalnego Stanisław Śnieżko, szef policji Marek Papała, jego zastępca Roman Kurnik i oficerowie Komendy Głównej Policji. Wśród nich - Wiesław Niewiadomski pseudonim "Wariat", jeden z szefów gangu wołomińskiego (zastrzelony w 1998 r.). jak widac dla nikogo nie jest tajemnica co znajduje sie w aktach prokuratorow czyzby gw puscily zwieracze :-P Odpowiedz Link Zgłoś
sioban HAUSNER UMIESZ CZYTAC ? 25.02.04, 20:08 Hausner spierdalaj z tym planem oszczędościowym, poczytaj sobie gazety, będziesz wiedział gdzie są pieniądze z moich podatków !!!! i wiecej wam nie dam złodzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WKU Włodawa HAUSNER UMIESZ CZYTAC ? On dopiero alfabet poznaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 23:04 Luudzie oni nas okradaja. Hausner uczys ie alfabetu dopiero ale ma juz profesure nie kupił pewnie na rynku w krakowie. A jakw styczniu były publikacje w wybiórczej to Józek Oleksy ( fajny z niego uczciwy minister ) mówił ze nei mozna ferowac wyroków przed sadem bo od tego jest sprawiedliwosc rzeczpospolitej ( nie mylić z gazetą) więc jak mamy takiego ministra to co on nie bedzie przecież scigał dawnego kolegi z partii to obydaw gnojki z huszcza złodziejem na czele Ale w nasrępnych wyborach i tak 85% zagłosuje na sld w Sosnowcu oczywiscie tu nic sie nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marysia Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:23 Jak się czyta wyroki za milionowe przekręty to człowiek ze zdumienia przeciera oczy. Znacznie łatwiej posadzić do pudła za podrobienie karty rowerowej, lub za jazdę koleją bez biletu. Gangsterów bronią adwokaci za duuuuuże pieniądze. Piękna kariera rysuje się przed panią Sawicką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:23 I to są oszczędności naszego Rządu takich przykladów jest napewno więcej bo w każdej spółce skarbu państwa są ludzie z byłej PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lucky Podziwiam naród polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:26 Jestem pełen podziwu dla faktu, że kraj rozkradany w ten sposób i niemal przez każdego śmiecia u władzy jeszcze funkcjonuje. Jestem również pełen podziwu dla polaczków, którzy siedzą cichutko w swoich małych klitkach i przyglądają się temu złodziejstwu bez żadnej KONKRETNEJ, RZECZOWEJ, PRAKTYCZNEJ I ZDECYDOWANEJ reakcji. Siedzą sobie, przyglądają się i są szczęśliwi bo mają zasiłki dla bezrobotnych albo pracę za 600 zł. W takim kraju ludzi bez godności i honoru, naprawdę warto kraść i to na całego! I jeszcze się dziwują, że Unia Europejska zamyka rynki pracy. A zamyka, bo nikt nie chce wpuszczać do siebie takiego karalucha jak Polak. Wstyd mi, że jestem Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leszek Re: Podziwiam naród polski! IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 25.02.04, 20:38 Jestes Polakaiem? No to powiedz mi przemadrzaly Polaku, co zrobiles Ty od siebie, zeby teraz tak wyniosle i pogardliwie mowic o wlasnym narodzie? Wstyd mi za Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lucky Re: Podziwiam naród polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:58 Wiedziałem, że znajdzie się jakiś idiota twojego pokroju i zada to głupie pytanie. Nie będę ci się tłumaczył z tego, co już zrobiłem, co robię, a co zamierzam zrobić. Moje teksty to nie tylko czcza gadanina na necie, ale poparte konkretnymi działaniami słowa. Jak chcesz sobie popaplać, to spierdalaj na drzewo. Jak chcesz się wykazać, to daj swoje namiary i przyłącz się do prawdziwego życia. Za mnie nie musisz się wstydzić. I nie oceniaj mnie śmieciu, bo mnie nie znasz. Ja pozwalam sobie na te wyniosłe i pogardliwe słowa o własnym narodzie z tego względu, że jestem Polakiem i nie szanuję szmat, które okradają ten kraj i doprowadzają go do ruiny. Moje czyny świadczą same za siebie, ale to nie sprawa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raz Re:a nie pekles czasem z tego zadecia ;-)))))))))) IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wrobelek Re: Podziwiam naród polski! IP: *.dc.dc.cox.net 26.02.04, 01:13 tez sie dziwie, ze Polacy zamiast chwycic za bron cicho siedza i toleruja wlasne zabojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yahu Re: Podziwiam naród polski! IP: *.ca.astound.net 26.02.04, 02:02 Oj masochisto, potępiający siebie samego i innych Polaków. Są przczyny tego stanu. Ponad 55 lat działalności i wynaradawiania żydo-komunizmu, a przedtem wybicia polskiej inteligencji przez Niemców-Hitlera a co pozostało dokończył to Stalin (Jewgashvili - syn żyda). Naród stał się karłowaty, naprzykład naiwnie wierzący w wychowanków postkomunizm jak Kwas, Michnik, Gieremek, Balcerowicz, Urban, Miller, Tusk, Olechowski...itp. Pracę nad tym narodem trzeba rozpocząć niemal od podstaw, ale wcześniej trzeba ich usunąć raz na zawsze, bo będą to doraźne udoskonalenia ale całość ciągle będzie chora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raz Re: bzdury wacpan propagujesz , wystarczy co dwa IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:29 lata skreslac kanalie dotychczas rzadzace nawet wtedy gdy jak szczury zmieniaja okrety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: raz Re:a ja niemiecki, argentynski,hiszpanski, IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 16:24 chilijski, palestynski, izraelski angielski iranski, iracki wystarczy przeczytac wspomnienia komendanta obozu w oswiecimiu by zrozumiec przyzwolenie na bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uioh MIESZKANKO IP: *.do.pl / *.generacja.pl 25.02.04, 20:33 nieźle, nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: irony za szybko rozdmuchana sprawa.... IP: *.madsnh01.mi.comcast.net 25.02.04, 20:35 ... a tyle by mozna jeszcze wypompowac kasy az szkoda gadac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Realista Rozstrzelać tę czarno-czerwoną jaczejkę IP: *.local.pl / *.crowley.pl 25.02.04, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: W.S. Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: 81.168.209.* 25.02.04, 20:58 przez cały okres powojenny okradali naród, to i ciężko im przestać. taką zarazę należy wzorem mądrzejszych krajów izolować od gospodarki i polityki. dla SLD nie powinno być miejsca w polityce, a dla komunistów w gospodarce i administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: kupa roboty IP: *.hrl.com 25.02.04, 21:11 czy potrzeba wiecej prawnikow, ci nigdy nie beda bezrobotni, oczywiscie jezeli beda w dobrym towarzystwie i nie beda sie bawic z gangsterami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: msz Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: *.hc-sc.gc.ca 25.02.04, 21:08 On i jego kolesie mieli paszport CCCP. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Mennica straciła 20-25 mln zł 25.02.04, 21:09 Huszcza - mózg złodziejskich operacji lsd przeszedł już precedensowy wyrok uniewinniający (umorzony przez jednorękiego bandytę jaskirenie) wraz z don leszkiem millerone, szefem partii mercedesów i cygar ponad 10 lat temu, gdy wraz z don leszkiem przywiózł z Moskwy wbrew Ustawie Prawo Dewizowe pożyczkę od komunistycznych agentów z kgb w kwocie 1 mln dolarów. Huszcza i Miller to takie 2 czerwone, cwane, złodziejskie kacyki, będące pierwowzorem wszelkich kolejnych super złodzieji typy bagsik, gąsiorowski, jędruch, jamroży, wieczerzak, grobelny, pershing, jaskiernia, łapiński, naumann, którzy widzieli swoich promotorów, widzieli, że promotorzy są bezkarni, więc huzia na józia, kraść na maxa, bo to jest bezkarne!!! w RPB, Rzeczpospolitej Polskiej Bananowej. Odpowiedz Link Zgłoś
radzim Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z 25.02.04, 21:15 Karać, skonfiskować majątki - ot biedny skarp państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J. MOZE WALNELI TE KASE ZEBY ROZDAC BIEDNYM... IP: 209.29.50.* 25.02.04, 21:18 ...SA PRZECIEZ TAK BARDZO SPOLECZNIE WRAZLIWI...JAK TO DOBRZE ZE MAMY WOLNA PRASE - URBAN NAPEWNO OSTRO NAPIETNUJE TO ZLODZIEJSTWO W SWOIM ORGANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: faf Polacy dlaczego okradacie Ojczyzne...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:49 Wszyscy naiwni , myslicie ze to tylko SLD? wszystkie partie polityczne w tym kraju sa skorumpowane, traktuje sie je jako trampoline do dobrej posady czy po prostu kasy. Nowi nic nie zmienia, prawo w tym kraju tworzone jest z mysla o takich szwindlach - trzeba uzdrowic panstwo od samych podstaw... nikt nie jest wiarygodny - wojsko kradnie, ksieza kradna, politycy kradna, sedziowe kradna - wszyscy ktorzy maja okazje kradna, robia to na wyscigi byleby nie dac sie ubiec. Pokutuje myslenie ze jak ja nie ukradne to inny przyjdzie i ukradnie wiece lepiej zebym to byl ja bo chociaz bede z tego cos mial... To my Polacy kradniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: Mennica straciła 20-25 mln zł na kontaktach z IP: 80.50.193.* 25.02.04, 22:02 Czy jeszcze trzeba więcej dowodów na to, że rok 1989 w Polsce to nic innego jak stół rozbiorowy? Tyle, że rozbioru Polski dokonują jej prominenci! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cd Próbujemy rozmyć odpowiedzialność, co? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś