GoĹÄ: jogi IP: 213.17.223.* 15.03.04, 19:56 jak myślicie czy to już początek bessy czy znowu zachodni kapitał spekulacyjny robi zakupy korzystajac z niskich cen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Vitalik Bessa? - Nie. Hossa? - Też nie IP: 5.5R2D* / *.pg.com 16.03.04, 10:08 Bessa to może to jeszcze nie jest. Ale teraz to index mi się wydaję będzie rypał tak to w górę, to w dół pomiędzy 1600-1800, aż do momencia odczucia pierwszych skutków wejścia do UE. Jakiekolwiek by one nie były. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZORRO MIŁEK ODDYCHA PEŁNĄ PIERSIĄ - NIE MA RACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 10:19 MIŁEK MÓWI O BRAKU CZYNNIKÓW PROWOKUJĄCYCH DO ZAKUPÓW. OD WIELU TYGODNI ZAKLINA INDEKS W DÓŁ. TYM RAZEM JUŻ JUŻ PRAWIE TRIUMFUJE. ALE .... NIE MA RACJI. JUŻ DZISIAJ ZOBACZYMY POWRÓT GORĄCEGO KAPITAŁU I JUŻ DZISIAJ MIŁEK PONOWNIE STULI USZY PO SOBOIE - A JUTRO BĘDZIE UDAWAŁ, ŻE NIC CIEMNEGO NIE SYGNALIZOWAŁ - ALBO PRZESKOCZY NA WÓZEK OPTYMISTÓW, JAKBY PO MAŚLE SURFOWAŁ. POWIADAM WAM, DIZSIAJ K0ŃCZY SIĘ KOREKTA. NIC TO, ŻE PAPIERY SĄ DROGIE - TERAZ TO NIE MA ZNACZENIA. JESZCE TRZY DO CZTERECH TYGODNI PRZED NAMI. PÓŹNIEJ ZACZNIE SIĘ RUCH SPŁAWIKA - AŻ WRAESZCIE RYNEK ZNAJDZIE WŁAŚCIWĄ WYSOKOŚĆ NA POZIOMIE OK 75% PROCENT OD SZCZYTÓW. SŁUCHAJTA - A DALEKO DOJDZIETA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZORRO SZCZUR - BLUERAT.PL SPRZEDAJE - SŁOWEM GŁUPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 13:36 O SZCZURZE PISAŁEM JUŻ WCZEŚNIEJ - TERAZ TYLKO SIĘ POTWIERDZA, ŻE POGOŃ ZA SZCUREM TO ZABAWA DLA DZIECI OPÓŹNIONYCH UMYSŁOWO - SZCZUR SPRZEDAJE. ROBI TO W CHWILI NAJGORSZEJ Z MOZLIWYCH. FE, SZCZURZE - NADAJESZ SIĘ DO LATANIA PO ŚMIETNIKACH, A NIE DO POWAŻANYCH INWESTYCJI FINANSOWYCH. ZORRO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZORRO I CO TERAZ POWIESZ, MIŁEK? CO POWIESZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 16:46 ZORRO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mały gracz Re: I CO TERAZ POWIESZ, MIŁEK? CO POWIESZ? IP: 62.148.79.* 16.03.04, 17:10 Pam Miłek faktycznie jakiś taki pesymista:-) Ale nie wiem czy robi to specjalnie czy po prostu kiepski z niego dziennikarz-ekonomista:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: analityk Re: Poniedziałek 15 marca; sesję komentuje Miłosz IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 16.03.04, 21:47 To kiepski artykuł (z tym, że słowo "kiepski" jest w tym przypadku komplementem). Zanim się coś napisze to wypadałoby się zastanowić co się pisze. Dla mnie jako fachowca to lanie wody. Rozumiem, że przeciętny czytelnik może uznać autora za "znawcę tematu". Moja rada - "do nauki autorza". Odpowiedz Link Zgłoś