Dodaj do ulubionych

Czwartek 8 kwietnia; sesję komentuje Miłosz Węg...

IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 08.04.04, 19:25
Panie Miłku zostanie Pan moim prywatnym doradcą giedowym. Pan pisze
sprzedawać bo będzie spadać a ja zarabiam w jeden dzień na miły weekend z
żoną! Tak trzymać!!! W perspektywie ostatnich 4 miesięcy buczy Pan, że koniec
hossy a ja mam 20% zysku i ciągle skupuje!!! Nie wiem jak Panu dziękować!!!!
Ale niech Pan się nie martwi nic nie trwa wiecznie a i jest coś takiego jak
cykl koniunkturalny a więc spadki faktycznie mogą w końcu nadejść:-) Może już
nawet w kwietniu:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: in-west Re: Czwartek 8 kwietnia; sesję komentuje Miłosz W IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 08.04.04, 22:57
      W każdym razie po Świętach wszystko się wyjaśni. Tymczasem życzę Panu Miłkowi
      oraz wszystkim fanom jego przenikliwego umysłu byczego jajka.
      • Gość: gracz giełdowy:-) Re: Czwartek 8 kwietnia; sesję komentuje Miłosz W IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 09.04.04, 09:07
        Przepraszam za nietakt,,, zdrowych Świąt dla Pana Miłka, pełnych portfeli akcji
        i byczych jajek. Szczególnie byczych jajek:-)!!!!
        • Gość: ZORRO JA NIE MOGĘ !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 09:55
          ZANIM ZŁOŻĘ MIŁKOWI ŻYCZENIA, TO MUSZĘ COŚ POWIEDZIEĆ. NIE MOGĘ OT TAK PO
          PROSTU MIŁKOWI ŻYCZYĆ WESOŁEGO JAJA, BEZ SKOMENTOWANIA JEGO KOMENTARZA - TAK
          DOBRZE TO NIE BĘDZIE.
          WĘGLUSIU KOCHANY, MÓJ BRZUCH SIĘ ZATRZĄSŁ SAMOCZYNNIE, JAK PRZECZYTAŁEM O TYM
          RYNKU CHATRAKTERYSTYCZNYM DLA KOREKTY, Z UWAGI NA NISKIE OBROTY. TAKI
          KOMENTARZ, TO NIC INNEGO JAK PRÓBA ZROBIENIA OSTANIM RZUTEM NA TAŚMĘ WODY Z
          MÓZGU CZTELNIKA, CHYBA SPECJALNIE NA LANY PONIEDZIAŁEK!!!! TO PAN NA PRAWDĘ
          UWAŻASZ, ŻE MY MAMY KOREKTĘ W GÓRĘ OD PÓŁTORA ROKU (SIC!!!). A NIE POMYŚLAŁ PAN
          MOŻE O TYM, ŻE BRAK PODAŻY OZNACZA, ŻE PAPIERY SĄ JESZCZE TAK WYCENIANE, ŻE
          GRACZE SĄ NIECHĘTNI, ŻEBY SIĘ ICH POZBYTWAĆ. JAKKOLWIEK BY TO SIĘ NIE WYDAWAŁO
          NIEPRAWDOPODOBNE - TO JEDNAK NIE JESTEŚMY W TRENDZIE SPADKOWYM I O KOREKCIE W
          GÓRĘ W TYM MOMENCIE NIE MOŻE BYĆ MOWY. PRZYZWOITOŚĆ ANALITYKA NAKAZYWAŁABY
          UNIKAĆ TAK BZDURNYCH WYCHYLEŃ.
          W UZNANIU JEDNAK PANA ZASŁUG ORATORSKICH I Z OLBRZYMIĄ SYMPATIĄ DLA NASZEJ
          DŁUGIEJ - JEDNOSTRONNEJ WPRAWDZIE ZNAJOMOŚCI - POZOSTAJĘ PO STRONIE PANA
          ZWOLENNIKÓW. ŻYCZĘ PANU NIEZŁYCH JAJ I MOCNEGO LANIA - NIEKONIECZNIE PŁYNEM ZE
          ZBEŁTANYCH MÓZGÓW CZYTELNICZYCH.
          ZORRO
    • Gość: B@rt Re: Czwartek 8 kwietnia; sesję komentuje Miłosz W IP: 212.122.206.* 11.04.04, 13:36
      W piątek analizowałem I kwartał swoich inwestycji giełdowych. Na krótkich
      pozycjach zarobiłem około 35% i to dzięki odwrotnej interpretacji komentarzy
      Pana Miłosza. Serdeczenie dziękuję i proszę o jeszcze... Korzystając ze
      świątecznego nastroju życzę zdrowych, spokojnych Świąt oraz trafnych inwestycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka