pekos 12.01.20, 22:13 Ostatnio trafiłem gdzieś w necie na ciekawy artykuł w którym było napisane że na forex 99.9% traderów traci w perspektywie długoterminowej i nie zarabia. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Czy wszyscy tracą na forex? 21.01.20, 22:42 Słyszałem o innej statystyce, traci 90%, 5% wychodzi na zero, 5% zarabia, Odpowiedz Link Zgłoś
prop-trading.pl Re: Czy wszyscy tracą na forex? 25.01.20, 15:32 Ja słyszałem, że 90% traci, ale nawet jeśli byłoby to 99 to i tak zostaje 1 % zarabiających, pytanie co zrobić i jak działać, żeby znaleźć się właśnie w tym 1%. I wcale nie mowię o tym, żeby od razu robić na fx miliony, ale żeby potrafić np w skali roku generować średnio jakieś 10-20% zysku, to i tak o niebo więcej niż da jakakolwiek lokata. Bez milionów, 10-20% starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pekos Re: Czy wszyscy tracą na forex? 10.03.20, 21:12 Też widziałem podobne statystyki że w perspektywie długoterminowej tylko znikomy ułamek ludzi zarabia na forex regularnie. Owszem są osoby co w skali pół roku - max roku zarabiają jednak w dłuższym okresie czasu zerują się. Odpowiedz Link Zgłoś
zarabiammiliony Re: Czy wszyscy tracą na forex? 30.03.20, 03:18 najlepsza jest crypto crash fortune ja zarobilem prawie 13900 jesli chcesz potwierdzenie moge podeslac zarejestruj sie zarabiaj wtydzien5000.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Czy wszyscy tracą na forex? 30.03.20, 17:13 Jeśli ta strona jest taka super, to czemu komentarze pod nią są fałszywe? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkowy_ebiznet Re: Czy wszyscy tracą na forex? 13.04.20, 19:21 99.9% na pewno nie, ale gdzieś 80% to tak. Da się regularnie zarabiać na forex, ale potrzebna jest do tego odpowiednia psychika, MM (zarządzanie pieniędzmi) oraz strategia. Mówi się nawet, że 50% to psycha, 40% MM, a tylko 10% strategia i na pewno coś w tym jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlatkodalich Re: Czy wszyscy tracą na forex? 24.05.20, 21:04 Hej. Dołącz do najszybciej rosnącej społeczności finansowej i handluj akcjami, kontraktami CFD, kryptowalutami i funduszami ETF - wszystko w czasie rzeczywistym. Handel mobilny obsługuje pełną funkcjonalność. Proszę odwiedzić tę stronę aplikacja do handlu futures na Androida. I bardziej szczegółowo zapoznaj się ze wszystkimi warunkami. Odpowiedz Link Zgłoś