Dodaj do ulubionych

Dwory, warto trzymać czy wywalać???

IP: *.net.autocom.pl 16.03.05, 11:50
kupiłem Dwory w publicznej, potem jeszcze dokupowałem po 39, Już były po 40
ale ciągle nie mogą się odbić. Nawet jak Sołowow poinformował o zwiększeniu
pakietu, odbiły się tylko o 1 zł!!! Wygląda to na trupa, ktory się już nigdy
nie odbije!!! Czy jeszcze mamy szansę na 40 i wtedy wychodzić czy dać sobie
spokój z dworami taraz?? ma to ktoś jeszcze??
Obserwuj wątek
    • Gość: joe Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:50
      ja sprzedałem po 39 zł i chyba dobrze zrobiłem bo dzisiaj jest już po 37 zł
      • Gość: GREG Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:46
        ja musze powiedziec, ze w ogole nie rozumiem dlugiego inwestowania! zwlaszcza
        wtedy gdy hossa jets wspomnieniem. jaki to niby ma sens\? Albo masz zysk w ciagu
        miesiaca albo wypadasz. Gielda to gra a nie inwestowanie. Zauwaz co robia wielcy
        z zagranicy, oni GRAJĄ, a nie inwestuja. maja w dupie Dwory, licza sie zyski. Na
        siwecie moze byc zwala, ty stracisz kase na rzecz tych krezusow, i bedzies sie
        pocieszal ze kupiles dobra spolke? Jaki to ma sens, jestes w stanie to wyjasnic?
        • Gość: rem Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.man.busko.pl 16.03.05, 22:47
          ale dowaliles teraz...
          ja ci zycze 10 proc rocznie co rok pzrez 25 lat
          i zobaczysz co to znaczy inwestycja
          • Gość: georgew Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 16.03.05, 23:45
            Ja trzymam dwory i czekam na lepsze czasy - przyjdzie w końcu i ich czas.
            Branża ma dobre perspektywy, firma solidna, dzisiaj wróciło do 38 , więc nie
            jest tak źle, przy spadku całego rynku. 10-20 % środków uważam , że warto mieć
            w chemii.
            • Gość: nikt Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:25
              może dwory rzeczywiście nawet jako inwestycja są dobrą spółką (tylko z jaka
              stopa zwrotu) ,ale jak sie rozjeb.. cały rynek to nikt juz tego nie będzie
              pamiętał. trupem nie sa na pewno, ale cena uzyskana po debiucie nie ma nic
              wspólnego z rzetelna wyceną wartości akcji.dlaczego dwory mialyby rosnac jesli
              caly rynek jest zagrozony spadkiem ?
              • Gość: rem Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.man.busko.pl 17.03.05, 16:36
                dlatego ze prowadzone sa rozmowy o wejsciu stratega, a jak ktos kupuje firme ma
                w d.. co sie na runku akcji dzieje

aby do konca wrzesnia
                • Gość: nikt Re: Dwory, warto trzymać czy wywalać??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:24
                  oby tak było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka