Gość: obserwator IP: *.localdomain / *.czajen.pl 29.11.05, 09:24 a dywidenda na zakupy świąteczne;((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kecajek Re: mostostal płock- lokata długoterminowa IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.11.05, 09:28 ... i tej wersji będę się trzymał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: mostostal płock- lokata długoterminowa 29.11.05, 09:32 I co to źle? Hmm, widzisz, każdy ma różny cel w życiu, ja wolę mieć na MOSTALPLC i czekać te może 3 miesiące i wyciągnąć bez straty i mieć dywidendę, niż trzymać na lokacie. To jest tak zwany "pęd z apetytem" - dajesz sobie za cel, gram na giełdzie, bo chce mieć więcej niż na lokacie, powiedzmy 30 zł z lokaty po x czasu, i jak masz te 30 zł po 2 dniach, to co robisz? Wypłacasz, czy się "jarasz" i podniecasz i grasz dalej, bo kurs rośnie? Trzeba stawiać sobie cele i je realizowa i potem nie żałować, kurcze po co sprzedałam, jak kurs poszedł jeszcze w górę. Nie! Chciałeś wyciągnąć pieniążki z MOSTALPLC szybko, bu, a tu Ci los... Poczekaj. Inni powiedzą, że szkoda, bo można te środki w tym czasie przeznaczyć na inną spółkę i zarobić. Tak, pewnie. To jest tak samo, jak mówić jak jest BICK na 30%, trzeba było postawić dziś na BICK. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: mostostal płock- lokata długoterminowa IP: *.chello.pl 29.11.05, 11:10 no to zarobiłaś honorka... Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: mostostal płock- lokata długoterminowa 29.11.05, 11:13 Tak, zarobiłam :) Ja się potrafię cieszyć ze swoich osiągnięć :) Każda kwota na plus mnie zadowala :) I wiem, że na tej spółce zarobię. Niektórzy lubią spekulacje, szybkie zarobki, inni nie. Ja akurat lubię i to i to :D :) Dlatego nie mam tylko MOSTALPLC :P MOSTALPLC jeszcze wróci. Cierpliwości - ponoć to cnota :D Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: mostostal płock- lokata długoterminowa 29.11.05, 11:14 A! :) Widzisz, brak póki co na MOSTALPLC zysków :) ...ale PGNiG cieszy :D Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: mostostal płock- lokata długoterminowa IP: *.localdomain / *.czajen.pl 29.11.05, 12:07 trochę emocji z rana ,ale chyba będzie dobry dzień dla posiadaczy mostostalu i pgng.mnie to już podbudowało i myślę o wieczonym piweczku;) Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: mostostal płock- lokata długoterminowa 29.11.05, 12:20 PGNIG i po nacjonalizacji tyle by było :D Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: mostostal płock- lokata długoterminowa IP: *.localdomain / *.czajen.pl 29.11.05, 12:25 być może ,ale teraz wszystko odbywa się ze spokojem w piersiach. chyba się uzależniłem od tego forum . Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: mostostal płock- lokata długoterminowa 29.11.05, 13:18 "Gdy padają słowa, jak nacjonalizacja, ściąganie z giełdy PGNiG, to ja mam przekonanie, że to są słowa na wyrost. Nic złego z tą spółką się nie stanie, stanie się dużo dobrego. (...) Ja widzę bardzo dobrą przyszłość dla PGNiG na giełdzie" - powiedział premier. Raczej po nacjonalizacji. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś