GoĹÄ: Gosc IP: *.arcor-ip.net 22.02.03, 13:26 Glupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mati Re: USA/Jak się zarabia na poczuciu zagrożenia Am IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 14:00 Dokladnie tak. Ta w wydaniu amerykanskim to juz szczyt! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Obserwator Lepiej miec niz nie miec IP: *.qc.sympatico.ca 22.02.03, 15:23 Nie jestem amerykaninem, ale kupilem 2 kanistry x 4L wody i specjalna latarke. Dwa lata temu kupilem turystyczna kuchenke na gaz, poniewaz byla awaria pradu. Uwazam, ze kazdy rozsadny czlowiek powinien zabezpieczyc sie i miec podstawowe rzeczy niezaleznie od tego czy bedzie wojna czy bedzie jakas awaria. Jezeli ktos sie niezgadza to zapraszam na herbatke gdy bedziecie nusieli robic ja przy ognisku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dodo Re: Lepiej miec niz nie miec IP: *.acn.pl 22.02.03, 15:35 Taaaaa. Ale 'gosc' i 'mati' wezmo se krzeselko i usiondo, zeby popatrzyc na atomowego grzyba, bo oni wiedzo wszystko lepiej. A zaproszenie na herbatke chetnie przyjme. Nie dlatego, ze mam ognisko, ale tak po prostu milo pogawedzic z kims inteligentnym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Lepiej miec niz nie miec IP: *.arcor-ip.net 22.02.03, 18:40 Gość portalu: dodo napisał(a): > Taaaaa. Ale 'gosc' i 'mati' wezmo se krzeselko i usiondo, > zeby popatrzyc na atomowego grzyba, bo oni wiedzo wszystko > lepiej. Ano wiedza. Co mi dadza latarka, 2 x 4 l wody i kuchenka wobec atomowego grzyba ? Nic. Nawet maska przeciwgazowa, plaster i plytki w oknach nie pomoga. Podobnie w przypadku zamachu biologicznego. Jedyne co bed emogl, to sobie wsadzic ta rure od maski przeciwgazowej w te kanistry z woda i zrobic mocny wdech, zeby sie krocej meczyc. Gosc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Emilka Re: Lepiej miec niz nie miec IP: *.nv.nv.cox.net 23.02.03, 05:01 Ja tez mam: gasmaski, wode w butlach, jedzenie w puszkach, kuchenke polowa, plastyki i tasme do obklejania sie (zywcem), cipro (na antrax), leki przeciw gazowi nerwowemu i stracha, bo tak kaze rzad. Wiec bojmy sie razem, moze na bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joe dirt ^^^^^^^^^^^^Lepiej niemiec niz miec IP: *.210.215.89.Dial1.NewYork1.Level3.net 22.02.03, 15:53 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > Nie jestem amerykaninem, ale kupilem 2 kanistry x 4L wody i > specjalna latarke. Dwa lata temu kupilem turystyczna kuchenke na > benzyne, poniewaz byla awaria pradu. Uwazam, ze kazdy rozsadny > czlowiek powinien zabezpieczyc sie i miec podstawowe rzeczy > niezaleznie od tego czy bedzie wojna czy bedzie jakas awaria. > Jezeli ktos sie niezgadza to zapraszam na herbatke gdy bedziecie > nusieli robic ja przy ognisku. Taaa, powinienes sobie jeszczekupic ze dwa litry benzyny + dwa granaty aby w ciemnosci odpedzac wilki. Haha! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: amerykanin Re: USA/Jak się zarabia na poczuciu zagrożenia Am IP: *.tnt26.mia5.da.uu.net 22.02.03, 17:07 To nas niestety rozni od krytycznych Europejczykow. A swoja droga, rzad Fidela Castro moglby sie wiele nauczyc od amerykanskiej propagandy. O niebo skuteczniejszej od kubanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś