Dodaj do ulubionych

SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19%

29.09.06, 10:24
Cały czas 19% ??? Skąd PiS wziął ten beton partyjny? Porażka demokracji..
Obserwuj wątek
    • mooomin www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 10:25
      FREKWENCJA!!! To jest najwazniejsze a nie to kto wygra. Uwierzcie, jesli
      zaglosujecie w zgodzie z samym soba, bedzie wam latwiej zyc. Ale
      zaglosujcie!!!
      • moroux Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 10:32
        PiS idzie śladami SLD. Ale w przeciwieństwie do sojuszu jest niezdolny do
        odnowy, bo na czele ma paranoików.
        • frant3 Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 10:34
          No i dobrze, jak utonie to na amen.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • platos zapowiedzi! 29.09.06, 10:48
            do zawarcia związków przygotowują się:
            Tusk i Hojarska
            Lepper i Labuda
            Rokita i Beger
            Pawlak i Senyszyn
            Olejniczak i HGW
            Komorowski i Jakubowska
            Pęczak i Pitera
            Schetyna i Sierakowska
            Kalinowski i Waniek

zaś po legalizacji związków homoseksualnych:

Napieralski i Maksymiuk
            Chlebowski i Sobotka
            Kalisz i Janik
            • roger45 WYrzucmy Ziobre,wracajcie Kalwas i Jaskiernia 29.09.06, 10:52
              niech zrobia porzadek w kraju !!
              • pako19 Re: WYrzucmy Ziobre,wracajcie Kalwas i Jaskiernia 29.09.06, 12:01
                chłopie nie szalej. Jaskiernia i Adam lipiński są nie do odróżnienia. Jedno
                bagno.
                • poszeklu Re: PO ma 84%, a PiS 18%! Urrra!!!!!!!!!!!!!! 29.09.06, 13:19
                  Poprawka: PO ma juz 84%, a PiS 19% poparcia!!!!!
                  Suma za duza? Nie, to tylko blad statystyczny!
              • bmkms Re: WYrzucmy Ziobre,wracajcie Kalwas i Jaskiernia 29.09.06, 14:14
                To mial byc dowcip ?
                • niutt Re: WYrzucmy Ziobre,wracajcie Kalwas i Jaskiernia 29.09.06, 14:29
                  bmkms napisał:

> To mial byc dowcip ?

Bardzo kiepski dowcip. Tak kiepski jak minister sprawiedliwości Ziobro.
            • nabuchodonozor777 Re: zapowiedzi! 29.09.06, 10:56
              A co z "najwyższym kawalerem"? Dalej na ręcznym musi jeździć?
        • dr01 Najbardziej prawdopodobna przyszłość Polski 29.09.06, 11:06
          Scenariusz będzie taki:
          1)opóźnianie obrad sejmu wszystkimi metodami by zyskać na czasie
          2)w tym czasie poszukiwanie posłów, których mozna przekabacić - albo dużą kasą
          (teraz to juz duzo większą niz weksle leppera - posłowie "podrożeli"), albo
          stanowiskami, albo szantażyk jakiś - wszak mają MSW i WSI więc nie ma problemu
          3)jak znajdą posłów - obrady sejmu
          obalenie wniosku o samorozwiązanie
          4) rozliczenie prowokatorów
          5) delegalizacja PO, Samoobrony i wszystkiego co antyPISowskie
          6) w tak zwanym międzyczasie wymiana trybunału konstytucyjnego, NBP
          7) zmiany w konstytucji - no i mamy...
          pseudodemokrację autorytarną z jedyną słuszną partią polityczną!!!
          • wrojoz Re: Najbardziej prawdopodobna przyszłość Polski 29.09.06, 11:16
            PiS na śmietnik.!!! Szybko.!!!
          • remik.bz I jeszcze piwo zdrożeje w Zagaciu Górnym !!! 29.09.06, 11:58
            dr01 napisał:

> Scenariusz będzie taki:
            > 1)opóźnianie obrad sejmu wszystkimi metodami by zyskać na czasie
            > 2)w tym czasie poszukiwanie posłów, których mozna przekabacić - albo dużą
            kasą
            > (teraz to juz duzo większą niz weksle leppera - posłowie "podrożeli"), albo
            > stanowiskami, albo szantażyk jakiś - wszak mają MSW i WSI więc nie ma problemu
            > 3)jak znajdą posłów - obrady sejmu
            > obalenie wniosku o samorozwiązanie
            > 4) rozliczenie prowokatorów
            > 5) delegalizacja PO, Samoobrony i wszystkiego co antyPISowskie
            > 6) w tak zwanym międzyczasie wymiana trybunału konstytucyjnego, NBP
            > 7) zmiany w konstytucji - no i mamy...
            > pseudodemokrację autorytarną z jedyną słuszną partią polityczną!!!

Do tych wszystkich "nieszczęść", które spotkaja Naród pod rządami PiS-u
            zapomniałeś dodać ,że zdrożeje piwo w barze "U Zenka" w Zagaciu Górnym.
            • msr78 wszystko podrozeje 29.09.06, 13:22
              z winy broniacego sie ukladu oczywiscie.
            • aci52 Re: I jeszcze piwo zdrożeje w Zagaciu Górnym !!! 29.09.06, 14:09
              A Ciebie oczywiście to właśnie najbardziej martwi, jak mniemam...
          • ksks3 Re: Najbardziej prawdopodobna przyszłość Polski 29.09.06, 13:48
            dr01 napisał:

> Scenariusz będzie taki:
            > 1)opóźnianie obrad sejmu wszystkimi metodami by zyskać na czasie
            > 2)w tym czasie poszukiwanie posłów, których mozna przekabacić - albo dużą
            kasą
            > (teraz to juz duzo większą niz weksle leppera - posłowie "podrożeli"), albo
            > stanowiskami, albo szantażyk jakiś - wszak mają MSW i WSI więc nie ma problemu
            > 3)jak znajdą posłów - obrady sejmu
            > obalenie wniosku o samorozwiązanie
            > 4) rozliczenie prowokatorów
            > 5) delegalizacja PO, Samoobrony i wszystkiego co antyPISowskie
            > 6) w tak zwanym międzyczasie wymiana trybunału konstytucyjnego, NBP
            > 7) zmiany w konstytucji - no i mamy...
            > pseudodemokrację autorytarną z jedyną słuszną partią polityczną!!!
            -----
            Wernyhora czy jak ?????
      • wrezz Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 10:51
        Ja w zgodzie z samym sobą jestem, gdy oddaję głos nieważny. I w ten sposób mam
        zamiar głosować przynajmniej dopóki nie wprowadzone zostaną JOW.
        • pe1 Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 12:45
          noto robisz straszną głupotę, bo głosy nieważne nie mają żadnego wpływu na wynik
          wyborów i nikt, absolutnie nikt się nimi nie przejmuje. W statystykach głosy
          nieważne są wszystkie takie same i jest nieistotne, czy są formą protestu, czy
          głosujący był idiotą i nie umiał wypełnić karty.
          • wrezz Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 30.09.06, 20:38
            A niby co mam zrobić? Nie głosować? Głosować na partię, którą uważam za bandę
            cwaniaków? No co?
      • oblivion1 Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 11:29
        mooomin napisał:

> FREKWENCJA!!! To jest najwazniejsze a nie to kto wygra. Uwierzcie, jesli
        > zaglosujecie w zgodzie z samym soba, bedzie wam latwiej zyc. Ale
        > zaglosujcie!!!
        ****************************************************************************
        Dokładnie, na litość Boską! Ludzie, idźcie na wybory!!! Jestem daleki od
        zachwytów co do PO, bo jak doszliby do władzy, to ich ludzie będą chapać. Każdy
        chapie. Ale jeżeli, daj Boże, popuszczą trochę cugli i zrealizują chodź część
        obietnic (a każda bez wyjątku partia ma z tym kłopoty) to niech chapią, ale
        niech dadzą też ludziom pracować i bogacić się. PiSdzielce zo to tylko i
        wylącznie okradają nie dając nic w zamian!!!! Głosując na PO głosujesz przede
        wszystkim PRZECIWKO PiSowi!!!! Jak się nie ma co się lubi, tsię lubi co się ma.
        Olanie wyborów to fatalny błąd.
        • leon000 Re: www.glosujmy.blox.pl ..:glosujmy:..!!! 29.09.06, 12:35
          Dokładnie tak Jak widzę na murach adres pewnej strony internetowej nawołującej
          do bojkotu wyborów to mi się niedobrze robi Toż to czysta dekadencja
    • antypacyfista Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 10:25
      Wszyscy uczciwi ludzie w Polsce popieraja PIS
      • bartolomeo_prignano Re: Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 10:27
        ...raczej wszyscy idioci popierają te kacze PiSdy...
        • platos nienawiść cie zaślepia 29.09.06, 10:50
          a to uczucie ludzi małych podłych i głupich

Wszystkie te cechy moga wystepować razem!!
          • m_16 Re: nienawiść cie zaślepia 29.09.06, 11:02
            platos napisał:

> a to uczucie ludzi małych podłych i głupich
            >
            > Wszystkie te cechy moga wystepować razem!!

Chyba mówisz o sobie! Sądząc zwłaszcza po tych pierdołach, cos je wypisywał w
            jednym z wczesniejszych postów.
          • slaynes Re: nienawiść cie zaślepia 29.09.06, 11:40
            Tak przygladam sie kilku portalom w tym temu i jedynie tutaj widze grupke o
            sprecyzowanym schemacie post'a... Panowie wracac do swoich partyjnych biur i nie
            szczekac bo tak nie przystoi. Pozdrowienia dla tych wszystkich ktorzy zaraz
            napisza jakim to nie jestem kretynem, spamerem, pisuarem czy tez kartoflem :)
            • milet_z_sedesu Re: nienawiść cie zaślepia 29.09.06, 13:43
              No cóz ja z kolei zostałem nazwany SBeckim ścierwem, czerwonym kmiotem,
              zydowskim pachołkiem etc. Chamstwo kwitnie wszędzie i nie ma znaczenia czy jego
              krzewiciele mienia sie zwolennikami PO, PiSu, LPRu, SLD czy Samoobrony.
              • slaynes Re: nienawiść cie zaślepia 29.09.06, 13:45
                A tu sie zgodze, nie musimy sie znizac do tego poziomu czego wlasnie oczekuje.
      • lucky7pl Re: Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 10:30
        antypacyfista napisał:

> Wszyscy uczciwi ludzie w Polsce popieraja PIS

nieprawda - uważam się za uczciwego a pisu nie popieram. te, mądrala ;) a co to
        jest uczciwość wg ciebie? kupczenie Polską, jak widzieliśmy to ostatnio ?
        heh ... pajace
      • frant3 Re: Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 10:31
        Wszyscy ucziwi ludzie popierają korupcję, kłamstwa i hipokryzję?
        Coś Ci sie pomyliło.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
      • czarek62 Re: Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 10:33
        antypacyfista napisał:

Czyli tylko 19 % uczciwych z tych 95%katolikow? Jak to mam rozmuiec, przeciez
        podobno kazdy katolik jest uczciwy z zalozenia, bo natchniony duchem swietym i
        obrazem pseudoOjca rydza.
      • charnel Pozdrowienia dla ojca prowadzącego 29.09.06, 10:54

• pako19 Re: Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 12:04
        uczciwość i PiS???? co za bezczelność! Brzecież my mamy oczy i uszy i widzimy
        co się dzieje. Dla ciebie uczciwość, prawo, sprawiedliwość i prawda to tylko
        słowa. Dla większości Polaków nie tylko. Taka różnica
      • snajper21 Re: Trzymaj sie Jarek! Nie daj sie tym komuchom! 29.09.06, 12:48
        antypacyfista napisał:

Sypiałeś z jARKIEM że tak go bronisz.
    • galba Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 10:25
      Ja proponuję nie przeprowadzac sondaży telefonicznie tylko mailowo. Albo od
      razu kierować się sondami portalu Gazeta.pl. Będzie najtaniej a wiarygodność
      danych ta sama.
      • patman Re: Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 10:31
        Będzie jeszcze taniej, kiedy sondaż zostanie przeprowadzony na reprezentatywnej gupie społecznej w ilości sztuk 1, na e-mail galba@gazeta.pl.
        • lucky7pl Re: Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 10:32
          patman napisał:

> Będzie jeszcze taniej, kiedy sondaż zostanie przeprowadzony na reprezentatywnej
          > gupie społecznej w ilości sztuk 1, na e-mail galba@gazeta.pl.
          >
          >
          i plan będzie wykonany i frekwencja 100 procentowa ;)
          • slaynes Re: Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 11:42
            I co sie go wiecznie czepiacie? Czy to jedyne forum na ktorym nikt nie moze miec
            innego zdania nize te niePOprawne?
            • milet_z_sedesu Re: Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 13:36
              slaynes napisał:

> I co sie go wiecznie czepiacie? Czy to jedyne forum na ktorym nikt nie moze
              mie
              > c
              > innego zdania nize te niePOprawne?
              Bo my go nie lubimy!
              Pozdrowienia z sedesu!
        • galba Rozumiem... 29.09.06, 10:35
          ... że nie obchodzi cię, że epatuje się Naród badaniami metodą dająca dane o
          wiarygodności +/- 20% tylko chodzi ci to to, żeby "sondaże" dawały dane, które
          będa ci się podobać?
          • ar.co Re: Rozumiem... 29.09.06, 10:53
            I tu masz rację, co do tego +/- 20 %, w tym wypadku dokładnie -19%: poparcie
            dla PiS wynoszące ok. 0% świadczyłoby dobrze o zdrowiu psychicznym
            społeczeństwa. Siebie możesz zaliczyć do błędu statystycznego.
            • slaynes Re: Rozumiem... 29.09.06, 11:43
              Od oceniania psychicznego spoleczenstwa to Ty chyba nie jestes i nie bedziesz.
              Przestan sobie uzurpowac prawo do bycia TYM jedynym Mądrym.
          • milet_z_sedesu Nie dyskutować z manipulantem Galbą 29.09.06, 12:38
            Oj coś się nerwowy robi, jak jego ulubieńcy robią bul, bul, bul.....
      • tomasz10012 Galba mniej emocji. 29.09.06, 11:33
        Witaj pełen miłości adwersarzu,szanowny Galba

Sprawa jest bardzo prosta i skomplikowana zarazem.
        Nie zauważasz jednej rzeczy, że ok, tak się niby robi politykę.
        Ale miało być inaczej.
        To, że akurat zrobiła co zrobiła Beger to inna sprawa. Baba jest bezwzględna,a
        jej wiarygodność i "poczucie misji" pozostawia delikatnie mówiąc wiele do
        życzenia i tyle. Niemniej PiS dał się podejść jak naiwne dziecko.
        Powinni uderzyć się w piersi, przeprosić, i jakoś polubownie sprawę zagaić.
        Tymczasem idą na wojne, tylko, że teraz idąc do boju już nie są trybunami prawa
        i sprawiedliwości. Podjęli decyzję, że cel uświęca środki. Obawiam się, że
        robią dokładnie to samo co swego czasu Miller - idzie w zaparte, bo też
        działały złe siły, wrogie jemu i państwu.
        A tak naprawdę zjadają żabę, która nazywa się - koalicja z samoobroną.
        Sondaże mogą byc prawdziwe i niem ma co ich deprecjonować, ale może to być
        chwilowe zachwianie i chwilowe. Czas pokaże.

A tak na koniec powiedz mi, czy ja który jestem zwolennikiem PO, chociaż mam do
        nich zastrzeżenia, podobnie zresztą jak do PiS - są po ich stronie rzeczy
        dobre, ale są też złe, traktowany jestem przez Premiera i innych czołowych
        polityków PiS, jak człowiek układu, szara sieć i pare innych.
        Czy moje małe dzieci też już się łapią na te paragrafy?

• gramsci Jarek trzymam kciuki, bede glosowal na PiS 29.09.06, 13:15
          Mam nadzieje, ze PiS przetrzebi tych kapitalistycznych zlodzieji z SLD i PO.
          Polska nie bedzie juz rozkradana.
          • milet_z_sedesu Re: Jarek trzymam kciuki, bede glosowal na PiS 29.09.06, 13:18
            gramsci napisała:

> Mam nadzieje, ze PiS przetrzebi tych kapitalistycznych zlodzieji z SLD i PO.
            > Polska nie bedzie juz rozkradana.
            I zapanuje szczęśliwy narodowy socjalizm pod kierownictwem Przewodniej Siły
            Narodu i braci K. I juz nic nie trzeba bedzie robić, bo każdy będzie miał etat.
          • tomasz10012 Do gramsci 29.09.06, 13:25
            Typowa mentalność menela spod budki z piwem.
            Ten który ma więcej to na pewno złodziej lub co gorszego. Bo skąd on to ma? Ja
            cały dzień stoję z piwkiem i nie mam.
            Nie pomyślisz jak zrobić, żeby też mieć, ale myślisz żeby zabrać i żeby On nie
            miał skoro ty też nie masz.
            I to jest "solidarna polska", komuna też obiecywała powszechną równość, tylko,
            że "wszystkie zwiarzęta są równe, a niektóre nawet równiejsze" (Orwell -
            folwark zwierzęcy)
            • gramsci Ja pracuje od malego, a ty kto uwlaszczona 29.09.06, 14:16
              nomenklatura. Pewnie jestes pseudokapitalista, ktory ukradl panstwowe, jak twoi
              koledzy z SLD cz PO, i udaje wielkiego biznesmena. Twoi idile rozkradli polske,
              na nic nie mieli pieniedzy dla ludzi. Straszyli narod, ze budzet nie wytrzyma.
              A Jarek przyszedl i znalazl pieniadze dla glodnych dzieci i budzety nie
              rozwalil. A Michnik co zrobil. Spas sie tylko na okradzionych robotnikach.
              • tomasz10012 Re: Ja pracuje od malego, a ty kto uwlaszczona 29.09.06, 14:26
                Zamiast pracować od małego trzeba było trochę się pouczyć, chociaż przy okazji.
                Może nie pisałbyś głupot.
                Wnioski wyciągasz adekwatne do Premiea, ferujesz wyroki jak Kurski - tylko, że
                nad wszystkim spóść zasłonę myślenia.Żaden zarzut Kurskiego czy Premiera jak
                dotychczas się nie potwierdził-nawet w najmniejszym procencie.
                Ale trzeba porzucać błotem w kogo się da i jak się da- zawsze coś się przyklei
                i można będzie powiedzieć, że jest się umoczonym w układzie lub szarej sieci.
                Starożytny Syzyf też pracował całe życia - fakt robotę miał głupawą, ale za to
                pewną.
      • milet_z_sedesu Nie dyskutować z Galbą 29.09.06, 12:39
        Usłyszycie same kłamstwa. Dyskutując z nim i tylko je uwiarygadniacie.
        • slaynes Re: Nie dyskutować z Galbą 29.09.06, 13:21
          Wracaj do sedesu, po cholere wogole sie odzywasz dajac wiarygodnosc temu forum.
          • milet_z_sedesu Re: Nie dyskutować z Galbą 29.09.06, 13:35
            slaynes napisał:

> Wracaj do sedesu, po cholere wogole sie odzywasz dajac wiarygodnosc temu
            forum
            > .
            Z dużą przyjemnością będę się czepiał wszelkiej maści fantyków, oszołomów i
            poparańców wszelkiej maści, demaskując ich bezmyślne powtarzane pierdoły.
            Trzymaj sie ciepło :-)
            W załączeniu pozdrowienia z sedesu!
            • slaynes Re: Nie dyskutować z Galbą 29.09.06, 13:41
              Ty nic nie demsakujesz jeno spamujesz. Pozdrawiam.
              • milet_z_sedesu Re: Nie dyskutować z Galbą 29.09.06, 13:45
                slaynes napisał:

> Ty nic nie demsakujesz jeno spamujesz. Pozdrawiam.

Może tak, może nie.
                Pozdrawiam
      • snajper21 Re: Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 12:52
        galba napisał:

> Ja proponuję nie przeprowadzac sondaży telefonicznie tylko mailowo. Albo od
        > razu kierować się sondami portalu Gazeta.pl. Będzie najtaniej a wiarygodność
        > danych ta sama.
        >
        A moja propozycja wymienić galbie mózg.
      • m.m.s SMG to dla galby też układ - a jakże! 29.09.06, 12:57
        Jak czytam takich galbów czy junkrów to czasem aż chce,żeby to całe chore
        towarzystwo Dornów,Kaczek,Edgarów,Bulterierów (duże litery niezbyt zasłużone)
        wreszcie udowodniło istnienie wyimaginowanego układu i pokazało co mnie,
        podatnikowi da np. likwidacja WSI.Tylko jasno,bez bełkotu Jarusia z orędzia.
        Niestety galbo,nie jesteście w stanie.Żadnego układu nie ma,jest tylko niemoc
        tego - mówiąc językiem uczciwego intelektualisty Kurskiego - ciemnego narodu.I
        jest uczciwość ludzi,takich jak liczni występujący na tym forum,którym bebechy
        się wywracają słuchając jęków Lecha i jemu podobnych,którzy GARDZĄ wszystkim
        dookoła.Tak, GARDZĄ uważają bowiem,że mają do czynienia w 100% z ciemną
        masą,która nie rozumie,że NIE GODZI SIĘ (trudne sformułowanie) paktować z
        karanymi przestępcami,bo nie ma celu który uświęca takie środki.I naprawdę nie
        można w nieskończoność tłumaczyć wszystkiego układem.Zanim bluzniesz jadem
        galbo,wiedz że jestem wyborcą PIS.Bardzo się wstydzę swej naiwności,jesteś
        również powodem tego wstydu.
      • ethebor Re: Moja propozycja udoskonalenia sondaży 29.09.06, 13:28
        Wg sondazy telefonicznych prezydentem przeciez jest Tusk.
        Wg sonadzy internetowych wygral prawdopodobnie JKM.
        A dziwnym trafem rzadzi krajem Lech Kaczynski.
        ;-)

galba napisał:

> Ja proponuję nie przeprowadzac sondaży telefonicznie tylko mailowo. Albo od
        > razu kierować się sondami portalu Gazeta.pl. Będzie najtaniej a wiarygodność
        > danych ta sama.
        >
      • a.k.traper a co to zmienia, skoro i tak sa nic niewarte? 29.09.06, 15:01
        To sa całkiem różne srodowiska, internauci często nie biora udziału w wyborach,
        duzo ludzi nie przyznaje się na kogo oddaje głos. Szkoda czasu na takie pseudo
        emocje
    • scofield SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:25
      Jestem zaskoczony, że w Polsce mimo ciągłych bolesnych lekcji mamy jeszcze tak
      dużo głupków.
      • galba Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 10:31
        Nawet jeśli przyjąć, że ze względu na metodę badania (tel.) nalezy odjąć PO
        połowę z tego to te 17% to też coś niezrozumiałego.
        • scofield Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 10:33
          nie spodziewałem się po tobie czegoś bardziej błyskotliwego, ile masz lat w
          ogóle 12? Bo jak dziecko z podstawówki się zachowujesz. "a ja o jeden więcej",
          "a ty też", "twoja stara..."
          • galba Dziecko, o co ci chodzi? 29.09.06, 10:38
            Pisz precyzyjnie to nie będziesz miał problemów z żołądkiem. Napisałeś: PO 34,
            PiS 19 - mamy aż tylku głupków. Uznałem za naturalne, że chodziło ci o pierwszą
            liczbę... Nawet gdy chcesz sobie prymitywnie poszczekać to musisz przy tym
            trochę pomyśleć.
            • scofield Re: Dziecko, o co ci chodzi? 29.09.06, 10:59
              "mamy ciągle jeszcze", "mimo bolesnych lekcji", chyba powinno Cię to
              naprowadzić, chyba, że już tak jak umysł Kaczorów odrzuca niektóre zdania i
              fakty, czy raczej w ogóle ich nie rejestruje.
              • vonleeb_pl Re: Dziecko, o co ci chodzi? 29.09.06, 13:25
                Zostawcie go. Przeciez to zawodowiec. Nie robi tego z przekonania tylko dla
                pieniedzy. Nie warto z nim dyskutowac, no chyba, ze ktos mu zaproponuje wiecej
                za szczekanie dla PO. Bedzie to robil z takim samym zaangazowaniem.
                • slaynes Re: Dziecko, o co ci chodzi? 29.09.06, 13:31
                  Zawodowcow to tu masz wielu i chyba najlepiej rozpoznac ich po tzw. spamowaniu
                  forow. Rozejrzyj sie. Pozdrawiam.
            • intel-e-gent Galba, nie emocjonuj się tak 29.09.06, 11:23
              Wszyscy wiemy, że sondaże telefoniczne są obciążone większym błędem
              statystyczynym. Kłopot dla Ciebie jest taki, że najbardziej niedoszacowane są
              tu Samoobrona i PSL.
              PiS ma zbliżone poparcie w innych sondażach telefonicznych.
              Wiem, że martwi Ciebie fakt, że znika powoli możliwość działania w NKWD,
              przepraszam CBA i innych Smierszach czy SA i przeciwników politycznych będziesz
              musiał przekonywać do swojego paranoicznego sposobu myślenia miast po prostu
              ich rozstrzeliwać... Cóż... "Przykro mi" ;)
            • tege Galba to chyba Gosiewski ;] 29.09.06, 11:46
              poziom mniej więcej ten sam ;]
            • milet_z_sedesu Po co dyskutujecie a galbą? 29.09.06, 12:43
              Chcecie byc tacy jak on?
        • tles01 galba..won do chlewu!...to forum dla ludzi... 29.09.06, 10:35
          ty jestes bydle..
          • galba No, no... Jak kulturalnie... 29.09.06, 10:36
            Więcej takich elegantów na Platformie?
            • lucky7pl Re: No, no... Jak kulturalnie... 29.09.06, 10:39
              galba napisał:

> Więcej takich elegantów na Platformie?
              >

Więcej takich rozmodlonych kołtunów w PiSuarze?
              • galba Kolejny z omamami... 29.09.06, 10:40
                Tak z ciekawości - na jakiej podstawie nawiązujesz do spraw religii?
                • lucky7pl Re: Kolejny z omamami... 29.09.06, 10:48
                  galba napisał:

> Tak z ciekawości - na jakiej podstawie nawiązujesz do spraw religii?
                  >

spieszę z wyjaśnieniem. pis chętnie demonstruje odwołanie do religii.
                  niejednokrotnie działacze publicznie to okazywali. zwróć proszę uwagę, iż ja
                  nawiązałem nie do religii a do rozmodlonego elektoratu tej partii. a są to
                  jednak dwa różne pojęcia.
                  bo religia niesie dużo dobrego - wskazania co robić aby być dobrym człowiekiem.
                  chętnie twoi ulubieńcy do tego nawiązują, choć ich postępowanie niejednokrotnie
                  było zaprzeczeniem tychże zasad.
                  więc patrzę na twoje wypowiedzi i tak jakoś mi się z kołtunerią i rozmodleniem
                  skojarzyło.
                  • iedsupo PiS = Antychryst 29.09.06, 11:30
                    lucky7pl napisał:

> bo religia niesie dużo dobrego - wskazania co robić aby być dobrym
                    > człowiekiem. chętnie twoi ulubieńcy do tego nawiązują, choć ich postępowanie
                    > niejednokrotnie było zaprzeczeniem tychże zasad.

Nazwijmy rzeczy po imieniu. PiS bez umiaru posługuje się odniesieniami do
                    religii chrześcijańskiej, ale pod tą fasadą trwa cyniczne łamanie Dekalogu,
                    rzekomo w imię "wyższych celów". W opinii chrześcijańskich teologów, taka
                    postawa jest symptomem wskazującym, że mamy tu do czynienia z siłami Zła, które
                    pragną wywrócić naukę Chrystusa na opak i z tej przenicowanej łże-ewangelii
                    uczynić narzędzie władzy Antychrysta.
                • gh83 Re: Kolejny z omamami... 29.09.06, 11:12
                  Na tej samej, na jakiej ty zaliczas tlesa do Platformy
                • pako19 Zostawcie GALBĘ!! Przecież wiecie że on już dawno 29.09.06, 12:06
                  stracił kontakt z rzeczywistością. Nie męczcie biedaka.
                  • milet_z_sedesu Re: Zostawcie GALBĘ!! Przecież wiecie że on już d 29.09.06, 13:19
                    I tak trzymać. Olać fanatyka.
                • milet_z_sedesu Nie zniżajcie sie do poziomu Galby 29.09.06, 12:44
                  I z kim wy rozmawiacie? Olać
                  • slaynes Re: Nie zniżajcie sie do poziomu Galby 29.09.06, 13:22
                    I ile jeszcze postow czytaj spamu zamierzasz o tym tu wrzucic?
                    • milet_z_sedesu Re: Nie zniżajcie sie do poziomu Galby 29.09.06, 13:38
                      Jeszcze dużo mogę.
                      Mam taka naiwna nadzieję, ze najlepszą metodą na fanatycznych kłamców jest ich
                      ignorowanie.
                      Pozdrowienia z sedesu!!!
                      Uśmiechnij się!!!
                      • slaynes Re: Nie zniżajcie sie do poziomu Galby 29.09.06, 13:41
                        Na co czekasz ignoruj tylko na litosc boska przestan spamowac.
                        • milet_z_sedesu Re: Nie zniżajcie sie do poziomu Galby 29.09.06, 13:46
                          No to przestaję.
              • platos znowu nienawiść!!! 29.09.06, 10:55
                nienawiść = dewocja

Nie każdemu radykalizmowi! gestaPO-wskiemu też!!!
            • przesmiewca2 Re: No, no... Jak kulturalnie... 29.09.06, 12:10
              pozbieram trochę komentów pisowskich szczekaczy i podeśle tobie waszą kulture
              • slaynes Re: No, no... Jak kulturalnie... 29.09.06, 13:23
                No wrewszcie:) tak przy okazji zrob tez to tej drugiej bardziej kulturalnej
                stronie...
            • milet_z_sedesu Nie dyskutowac z Galbą 29.09.06, 12:40
              Uzywając wulgaryzmów tylko go uwiarygadniacie. Olać go.
          • platos nienawiść cię zaślepia!!! należy ją tępić!!! 29.09.06, 10:53
            podłe uczucie ludzi małych i głupich
        • lks17 Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 10:38
          masz racje Galba, czuj sie nie tylko przerazony ale i porazony. I zacznij
          myslec!!!
        • bartolomeo_prignano Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 10:40
          ...przestańcie gadać z tym idiotą ...koleś nie ma mózgu tylko wszczepiony CHIP z
          zaprogramowanymi odzywkami typowymi dla każdej kaczej PiSdy ...jeszcze trochę i
          nikt o takich mendach nie będzie pamiętał ...a wtedy tej szmacie pozostanie się
          jedynie pochlastać ...chociaż z drugiej strony to czy takie gnidy mają
          jakikolwiek honor?? ...obserwując pokurczonych bolszewików z PiSu można w to
          wątpić...
          • slaynes Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 11:47
            Dyskusja jest jalowa jedynie z Tobą, troche obycia i szacunku dla tych ktorzy
            mysla inaczej, a moze kiedys czegos sie nauczysz. Poki co potrafisz tylko
            obrazac, a twoje posty sa wlasciwie niczyjm innym jak pustoslowiem.
            • vonleeb_pl Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 13:31
              "Myślą inaczej" - no właśnie, to taki myślący tylko inaczej.
              • slaynes Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 13:42
                Chcesz sie pobawic na slowa, bardzo to lubie przyczym nikogo nie obrazam.
        • kevin_michnik Re: Dokładnie! Te 34 % przeraża... 29.09.06, 11:34
          zgadzam się, że sondaże nie są zbyt wiarygodne, ale teza, że "ze względu na
          metodę badania należy odjąć PO połowę z tego" jest zupełnie nieuzasadniona.

galba napisał:

> Nawet jeśli przyjąć, że ze względu na metodę badania (tel.) nalezy odjąć PO
          > połowę z tego to te 17% to też coś niezrozumiałego.
          >
        • milet_z_sedesu Nie dyskutować z fanatykiem Galbą 29.09.06, 12:42
          Robi sie coraz bardziej nerwowy :-D
          • slaynes Re: Nie dyskutować z fanatykiem Galbą 29.09.06, 13:23
            Kto? ty czy on bo idzie sie pogubic.
    • bartolomeo_prignano SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:26
      ...to początek końca kaczych PiSd ...początek końca Polski opartej na
      ciemnocie, ksenofobii i faszystowskiej ideologii ...to początek Polski
      normalnej...
      • slaynes Re: SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 11:50
        Teraz tak... Po pierwsze slownik, po drugie "Pisd" to oznaka inteligencji
        obrazajacej Ciemnogrod czy ksenofobie? Za tą normalną polskę z "Pisd" w slownku
        to ja dziekuje.
    • cyberdemokracja Nie może nami rządzić 19& betonu!!! 29.09.06, 10:26
      Zmieńmy ten kraj. Budujmy cyberdemokrację! Przyłącz się. Uczyń swój głos
      ważnym.
      • slaynes Re: Nie może nami rządzić 19& betonu!!! 29.09.06, 11:51
        Typowy przyklad forumowego Spamu czyli im wiecej tym lepiej. Spadaj szkodniku i
        daj normalnym dyskutowac.
    • arek83lbn SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:27
      czas na wybory
      arek83lbn.blox.pl/html
      • slaynes Re: SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 11:52
        Szalenie prawdziwy post, moze cos jeszcze kolega chcial nam przekazac? Czy tak
        tylko na chwilke?
    • adomas Re: SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:27
      Od ostatnich wyborów interesują mnie tylko sondaże Polskiej Grupy Badawczej.
    • baribal2 niech spadnie i się już nie podniesie 29.09.06, 10:29
      niech dorówna LPR-owi. to podobna liga

www.porysunki.blox.pl
      • wrojoz Re: niech spadnie i się już nie podniesie 29.09.06, 11:21
        Dalsze rządzenie tych co rządzą doprowadzi do dyktatury, a wiecie jak
        dyktatorzy kończą.?
    • lucky7pl SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:29
      jedyne wyjście to szybkie wybory. trzeba kuć żelazo póki gorące
    • czarek62 Co piaty Polak to PIS-da?Szok! 29.09.06, 10:31
      W dodatku taki, ktory ma telefon, wziawszy pod uwage "sciane wschodnia", gdzie
      najwiecej PIS-d bez telefonow zyje, to ten wskaznik otumanienia moze byc duzo
      wiekszy. och, jaki ten lud smutny i glupi!
      • wrojoz Re: Co piaty Polak to PIS-da?Szok! 29.09.06, 11:17
        Polski lud jest mądry, tylko czasowo otumaniony przez PiSowskich drani.
        Lud powstanie, bo tak się nie da żyć.!!!
        • nabuchodonozor777 Re: Co piaty Polak to PIS-da?Szok! 29.09.06, 11:20
          ne jest tak źle. większość Polaków politykę ma w dupie. Biorąc pod uwagę
          powyższy fakt, trzzeba powiedzieć że co dziesiaty
      • wrojoz Re: Co piaty Polak to PIS-da?Szok! 29.09.06, 11:20
        Obecna koalicja PiS i LPR przypomina przywódców ze wschodu po 1917 i z zachodu
        tuż przed wojną.
        • czarek62 Re: Co piaty Polak to PIS-da?Szok! 29.09.06, 11:23
          wrojoz napisał:

> Obecna koalicja PiS i LPR przypomina przywódców ze wschodu po 1917 i z
          zachodu
          > tuż przed wojną.

Cos w tym jest, Polska jest zacofana cywilizacyjnie i musi kolejnymi krokami
          nauczyc sie demokracji, niestety nie da sie przeskoczyc kolejnych etapow, tak
          jak w rozwoju czlowieka. A szkoda! Co wiecej majac za wladcow takich xero nie
          posuwa sie do przodu, tylko caly czas "ciagnie" do tylu.
      • slaynes Re: Co piaty Polak to PIS-da?Szok! 29.09.06, 11:53
        Ach och ty najmadrzejszy czekam na wiecej inwektyw.
    • sierzant_nowak te 15-20% PIS bedzie mial ciagle 29.09.06, 10:42
      to jest beton widzacy wszedzie spisek ukladu, dawny elektorat LPRu i podobnych popaprancow. Ale z 20% PISu mozna przezyc :-)
      • mekagojira Jaka próba??? 29.09.06, 10:45
        Ostatnio GW publikowala sondaz na probie reprezentatywnej 500 osob, kiedys bylo
        1000. Czy reprezenatywnosc proby zalezy od tego czy PO wygrywa sondaz czy nie?
        • intel-e-gent Dobrze wiesz, że zależy to od firmy badawczej 29.09.06, 11:27
          Czasu na badanie i funduszy...
          Nie inaczej.
          • matadeusz weż udział w sondażu - zagłosuj !!! 29.09.06, 13:42
            www.warszawa3d.prv.pl/wybory.html
    • yanuss SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:46
      Ile takich "sondazy" na zamowienie bylo robionych przez Wybiorcza? I zawsze wam
      wynik pasuje, prawda. Moze skrot firmy powinien byc inny, np. WKP(b)?
    • kropka9991 Przy okazji wiemy też 29.09.06, 10:52
      jaki procent słucha Radia Maryja.
      • slaynes Re: Przy okazji wiemy też 29.09.06, 11:57
        Kolejny tzw. Antymoher? troche szacunku dla starszych, wiesz mnie w domu rodzice
        tego nauczyli to zwykla kultura. Mowie tu o ogolnym pojeciu Moher czyt. osoba
        starsza uczeszczajaca do kosciola.
    • forresty Re: GW: ubecja i PZPR (SLD) - 90%, sdpl-5%, po-5 29.09.06, 10:53
      JUż słyszę jak dziś Lepper dalej grzmi: "Wybory, wybory.. Jak najszybciej". Też
      jestem za jak najszybciej to tego szumowinę przy miotle w końcu zopbaczę
    • ukos Sondaże znowu kłamliwe 29.09.06, 10:53
      I po co to publikują? Przecież wiadomo, że sondaż jest prawdziwy tylko jak PiS
      wygrywa - to już dawno galba napisał, a całe kacze komando na FK powtarza jak
      za panią matką. Tak trudno się nauczyć?
      • slaynes Re: Sondaże znowu kłamliwe 29.09.06, 11:59
        Wiesz w sumie to nic dziwnego skoro po ostatnich wyborach to prawda. Niestety na
        przykladzie mojego malego miasteczka wiem jak to wyglada bo tak sie sklada ze
        bylem, tworzylem lokalne media. Podczas pracy przychodzil szef i wprost
        wiedzialem kogo i za co obsmarowac ot co wolne media.
    • anna.perkowska SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:54
      Ludzie, zamiast zachodzić w głowę, skąd ten beton i to 19% poparcia, idźcie
      lepiej do wyborów samorządowych. Gdyby nie leserzy, którym nie chce się
      głosować, może inaczej by to teraz wyglądało:(
    • tofik79 Próba obalenia rządu - nic innego 29.09.06, 10:54
      Jak posłowie SLD się ostrzegali przed aresztowaniami to GW mniejsze nagłowki dawała.TRo co teraz robi PIS to ma być afera? Sama GW przyznaje że takie rzeczy i we Włoszech sie dzieją i w Kanadzie... W lewackim świecie polskich mediów ciągle mniejszym skandalem jest to że się współpracowało z SB niż próba zwerbowania posła z innej partii... Jedno mnie cieszy - wpływy SBckiego i komunistycznego układu muszą być coraz mniejsze skoro próbują obalić rząd panią Begier... Widać nie stać ich już na nic mocniejszego...:)
    • pasbud Re: SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 10:54
      pycha zjadła naszych wybitnych rewolucjnistów moralnych.pycha i buta. wystarczy
      spojrzec na kaczke, gosiewskiego, ziebre, zawisze.marni politycy o podejrzanej
      prowieniencji. koniec z małymi ludźmi. jedna wielka banda.
    • arek64 Re: SMG/KRC: PO ma 34% poparcia, PiS - 19% 29.09.06, 11:04
      > Cały czas 19% ??? Skąd PiS wziął ten beton partyjny? Porażka demokracji..

No cóż, 45 lat zrobiło swoje - ludzie wciąż tęsknią za bolszewizmem,
      krętactwami, mataczeniem, odwracaniem Alika ogonem. A poza tym Ci wszyscy
      nieudacznicy mają szukać pocieszenia? U zapracowanych ludzi, któzy w pocie
      czoła zarabiają na rodziny? Nie, u bolszewików, bo tam każdemu nieudacznikowi
      się należy.
    • blq "Giełda"??? 29.09.06, 11:05
      Pomijając fakt, że sondaże telefoniczne mają ŻADNĄ wartość badawczą... czemu ten
      artykuł jest podpięty pod "Giełdę"???
    • skubi6 Jak można mieć 19 % nie istniejąc ? 29.09.06, 11:09
      PiSu w ogóle nie ma, szczegóły tu: www.skubi.net/pis.html
    • wrojoz Łże-PiS, na śmietnik.!! 29.09.06, 11:14
      Przecież ta skorumpowana partia, jeszcze się opierająca, do niczego się nie
      nadaje. Każdy widzi, że PiS to klika wypranych mózgów.
    • czarek62 Importujcie sprawdzonych demokratycznych politykow 29.09.06, 11:16
      Jak widze, to w aktualnej Pl chyba nie ma wsrod politykow takich, ktorzy
      potrafiliby rzadzic krajem i zajac sie wreszcie gospodarka, rozwojem,
      wyprowadzeniem na prosta. Gdy ludziom bedzie lepiej sie zylo, nie trzeba bedzie
      siegac po te wszystkie nienawistne hasla, ktore tu wypisujemy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka