mdminvest 02.02.07, 20:57 witam szanownych inwestorów Zwracam sie do Was z następujacym pytaniem: Na jakich wskaźnikach najczęściej opieracie swoja analize techniczna?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plessok Re: analiza techniczna- wskaźniki?????????? 02.02.07, 21:02 wolumen,CCI,RSI,%W,MACD,ATR,takie glowne Odpowiedz Link Zgłoś
mdminvest drugie pytanie 02.02.07, 22:03 Chciałby poznać działanie jakiegoś programu do AT wybrałem ArmiBroker-a Jak zaimportować do nei go dane?? Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Re: analiza techniczna- wskaźniki?????????? 03.02.07, 12:53 mdminvest napisał: > witam szanownych inwestorów > Zwracam sie do Was z następujacym pytaniem: > Na jakich wskaźnikach najczęściej opieracie swoja analize techniczna?? > Pozdrawiam MACD,VOL,średnie,Bolinger Bands -wykresy świecowe Wskaznikow im mniej tym lepiej. Dla potwierdzenia egzekucji(kupno/sprzedaz) zawsze wiarygodny jest sygnal na intra day 60 min. Wykresy tygodniowe i miesieczne tez nalezy brac pod uwage. Jak to wyglada w praktyce mozna sprawdzic w ponizszym linku. stockcharts.com/def/servlet/Favorites.CServlet?obj=public&cmd=show&disp=RED Spector Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko252 Re: Spector1 04.02.07, 02:15 Mnóstwo tych wykresów.Interesują mnie 3 główne indeksy USA.Czy możesz podac z których korzystasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wkotowski1 Re: analiza techniczna- wskaźniki?????????? 22.04.21, 07:43 Ja w swoich analizach na stronie korzystam z EMA21/EMA-21. Ich przecięcie daje sygnały stref popytu lub podaży a z głównych wskaźników to MACD, RSI oraz TH3. Uważam to za wystarczający zestaw. www.upwardspl.biz Odpowiedz Link Zgłoś