Gość: no i IP: 213.17.164.* 29.01.08, 15:46 i gdzie ta makieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lagaffe Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 15:46 Tekst obięcujący zdjęcie makiety jest. Zdjęcia makiety nie ma ... Politycy stadion obiecują. Znaczy się stadionu też nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stołeczny Wasza gazeta nic nie zdobyła, to reklama. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 19:11 Wyborcza nie musiała tutaj do niczego docierać, ani nic zdobywać. Po prostu firmie JSK zależy na tym, aby takie publikacje ukazywały się w gazecie o największym nakładzie bo to przecież reklama firmy. Wyborcza jest patronem medialnym różnych firm związanych z JSK w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory I ten "Koszyk" Wam sie podoba? 29.01.08, 19:23 Projekt Ratusza Wilanowa tez ładnie wyglądał na plakacie: www.apaka.com.pl/projekt,ratusz-wilanowa,55.html Oba projekty mają jedną wspólną cechę: koszt inwestycji i czas oddania obiektu do użytku pozostaje nieznany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: I ten "Koszyk" Wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 19:34 Architektura Stadionu Narodowego narzucona przez niemiaszkow odnosi sie do Polski wiejskiej. Kosz na jaja w kolorze narodowym SUPER Tak nas widza i tak nas beda przez dlugie lata widzieli. Mam nadzieje ze rajcowie miasta narzuca swoje oczekiwania funkcjonalnosci Stadion sportowy wielo dyscyplinarny a nie tylko pilkarski. Stadion z mozliwoscia zainstalowania bierzni okalajacej murawe, mozliwosc lodowiska i zuzulowych imprez, hipicznych jak i muzyczno- artystyczno-rozrywkowych. Wielofunkcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Dobrze, że finał w Kijowie. IP: *.tsi.tychy.pl 29.01.08, 23:09 Nie zniósłbym oglądania finału na takim wieśniackim stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmithc Re: I ten "Koszyk" Wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:33 przecierz legia bedzie miala swoj stadion polonia tez to po co 3 pilkarski stadion w warszawie zamiast jakis wielofunkcyjny i na 70 tys zeby byla chociaz teoretyczna szansa na final LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 78.133.158.* 29.01.08, 15:53 Cale szczescie nie bedzie biezni, bo to na stadionie pilkarskim nieporozumienie - patrzcie Stadion Slaski...siedzi sie pol kilometra od boiska, a nie na tym teraz polega ogladanie meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.aster.pl 29.01.08, 15:57 meczy to owca, dopelniacz kogo? czego? - meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 30.01.08, 11:25 Aha, podobnie zresztą jak kogo? czego? - kluczów, pieniędzów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-P Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:28 pokoi, pokojów, palcy, palców, meczy, meczów...... nie znasz sie ale głos musiałeś wydać z siebie... beeeeeee beeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 16:02 > Cale szczescie nie bedzie biezni, bo to na stadionie pilkarskim > nieporozumienie - patrzcie Stadion Slaski...siedzi sie pol kilometra od > boiska, a nie na tym teraz polega ogladanie meczy. Na Śląskim trybuny są płaskie, bo to po prostu starego typu stadion. A bieżnia w Warszawie powinna być. Bo teraz co - kolejny stadion będziemy budować za publiczne pieniądze - lekkoatletyczny tym razem? I każdy z osobna będzie użytkowany od święta? /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:08 Stadion lekoatletyczny rozbudowuje się w Bydgoszczy . Chociaż z warsiawki tego nie widać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-P Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:32 sam jesteś "warsiawka". wszystkie wsioki teraz pracują w warsiawce bo u siebie jakoś nie chcą :-P, a mądrzą sie..... właśnie przez takich mundroli czapipają się Warszawy, chociaż o warszawiakach pojęcia nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:30 Jeśli ma to być stadion tylko piłkarski to powinien być to powinien być to także stadion Legii. Inaczej będzie stał cały rok pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:43 Z środka podobny do stadionu w Amsteramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.01.08, 17:29 a czemu nie np. Polonii Warszawa, albo chociazby Hutnika Warszawa ? Tam tez sie przyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.aster.pl 29.01.08, 19:46 do czego się przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 88.220.32.* 29.01.08, 18:32 Oczywiście legii cudzoziemskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Collins Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 20:04 Gość portalu: hanys napisał(a): > Jeśli ma to być stadion tylko piłkarski to powinien być to powinien być to takż > e > stadion Legii. Inaczej będzie stał cały rok pusty. Bo Ruch to każdy mecz na Śląskim gra, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Wiklinowy koszyk, dlaczego nie wóz drabiniasty? 29.01.08, 19:40 "przypominac bedzie wiklinowy biało-czerwony koszyk" - dobrze ze nie woz drabiniasty. A moze by tak skorzystac z projektów w stylu Santiago? Ale po co, skoro mozna siermieznie w "polskim" stylu stroju lowickiego, wozu drabiniastego, czy koszyka wiklinowego. I zapewne tworcy tego pomyslu oraz komisja konkursow spodziewa sie ze folklorystyczna siermieznosc kogos zachwyci. Bo oczywiscie chearleaderki podczas mistrzostw wystapia w strojach lowickich, a jakze... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 21:40 Bajdurzysz. Bieżnia mogaby być chowana pod częścią trybun rozkładanych na mecz piłki nożnej. Byłoby tak jak sobie życzysz: mecz oglądałbyś z bliska, a jednocześnie stadion miałby szansę na imprezy lekkoatletyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Porażająca IP: *.cpe.netcabo.pt 29.01.08, 16:02 Jakby powiedział były premier, ta makieta jest tak porażająca że aż bali się ją umieścić na stronie :-). Żałosne, dla głupiego kliknięcia ten portal zrobi wszytsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 16:11 Znowu sie obrywa internetowej stolecznej za wpadki techniczne . Smiac sie , czy plakac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoW Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.aster.pl 29.01.08, 16:25 jestem pod wrazeniem, fakt zdjecia otwierały sie troche długo ale wato poczekac. gratulacje dla autora artykułu miodzio heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzd Re: Sylwetka Nszej pani Prezydent !!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 29.01.08, 16:23 Architekt swietnię ja ujął! Portrecista jaki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Wstyd Stołeczna. 29.01.08, 16:26 Makietę wstawicie później ok nie ma sprawy, choć to denerwujące że czytając artykuł nie ma zdjęć czy mapek, ale po kiego wstawiać tytuł: "ZOBACZCIE, tak będzie wyglądał Stadion Narodowy" jeśli guzik można zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Wstyd Stołeczna. IP: *.aster.pl 29.01.08, 16:30 no tak, schodza do poziomu Onetu, gdzie sa tytuly w stylu: Zurawski w Realu! a potem sie okazuje ze chodzi o Zygmunta Zurawskiego, ktory zostal pierwszym polskim ochroniarzem w klubie siatkarskim Real itp. itd. Wszystko po to, by nabic klikalnosc. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaaa Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:40 juz cos widac ;) tylko gdzie sie podzialy telebimy ??? nie ma zadnego ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek Re: a nikt nie zauwazyl ze IP: *.aster.pl 29.01.08, 16:54 ale ty jesteś bystry... przecież to zależy od punktu patrzenia po której jest stronie Wisły! Odpowiedz Link Zgłoś
ama18 Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 16:46 mnie sie podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:47 te drzewka dookoła stadionu mi się nie podobają :( Odpowiedz Link Zgłoś
bambi10 Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 16:48 Białoczerwony wiklinowy koszyk.....a w środku 110 tyś. jajek HAHAHHAHAHAHHa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whgf Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 217.76.112.* 29.01.08, 16:56 a w którym roku powstanie i w jakim państwie bo chyba nie u nas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 195.205.97.* 30.01.08, 01:36 hahahahahahahahhahaha uśmiałem sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Brak bieżni??? IP: 61.19.148.* 29.01.08, 16:56 Na Legii powstaje prawie nowy stricte piłkarski stadion, Narodowy też ma taki być, a gdzie miejsce na imprezy inne niż mecze piłkarskie? Wybudujecie trzeci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Brak bieżni??? IP: *.ippt.gov.pl 29.01.08, 17:13 No właśnie. Krótkowzroczność ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Brak bieżni???Borowski von! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 18:58 Borowski,który jest przeciwny bieżni to głupi,tępy gnój.Zasłania się oszczędnością publicznych pieniędzy,a tak na prawdę ma je w d...Po co bowiem w Warszawie trzeci stricte piłkarski stadion.Toż to przecież paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbicyd Re: Brak bieżni???Borowski von! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 12:59 bo borowski to szkodnik zrzcony nam jak stonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Myślimy tylko tyle, IP: *.ntlworld.ie 29.01.08, 16:56 że ten stadion nigdy nie powstanie. Podobnie jak np. Terminal II na Okęciu. To jest Polska, a stadion ma być narodowy. Pozostanie w wizualizacji, jeśli w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:57 beznadziejny ten stadion mogli cos innego wymyslec, a bieżnia mogłaby być bo nie zrobią jeszcze innego stadionu lekkoatletycznego. A z resztą i tak nie powstanie stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
archeus_pl tiaaaaa tyle radochy 29.01.08, 16:59 I na co to komu?Przecież narodowi kopacze od 30 lat nic poza dziurą dziesięciolecia nie wykopali.I tyle kasy na radochę kilku chłopoków.Fajnie,pogratulować.................dobrego samopoczucia.Oddać ten szajs(euro)makaroniarzom.Bajki o napędzeniu koniu-który gospodarkę ożywi w piz.....u wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brooklyn Bounce Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.kolornet.pl 29.01.08, 17:00 pewnie będzie Legii a do Warszawy i tak nie będę jeździł, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach, ten Wawel... Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.aster.pl 29.01.08, 17:13 O, wreszcie pierwszy komentarz z Krakowa. Standardowy, jak zwykle.Czyli wszyscy (a szczególnie Warszawa) be, za to Kraków- najcudowniejsze miejsce na świecie. Istny raj po prostu. Tak, oczywiście, jedynie Krakusi to kulturalni, wykształceni i uduchowieni ludzie. Reszta Polski i świata to bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek21 Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 17:41 Nie o to chodzi baranie. Jestem z Krakowa i tak nie uważam. Chodzi o to, że nie chcę by za moją kasę będzie można sobie obejrzeć tam Legię. Niech sobie sami wybudują stadion i tam grają, a nie czekają aż wybudują Narodowy i potem kibice Legii wszystkich wyzywają: "ha, ha, ale wiocha z Krakowa, Poznania, Wrocławia czy Kielc. Nas jest 55 tys. was tylko marne kilkanaście tysięcy. I kto ma lepszy doping. Ha, ha." Radek Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój 29.01.08, 17:53 To może najpierw trzeba się zorientować jak wygląda sytuacja, bo trudno jest mi sobie wyobrazić osobę która interesuje się budowami na euro 2012 i nie orientującą się że Narodowy nie będzie dla Legii. Jak ktoś pisze inaczej to albo jest kompletnie nie zorientowany i pisze dla pisania "na Warszawę", albo wie ale pisze bo jest okazja napisać "na Warszawę". Innej opcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ger Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.aster.pl 29.01.08, 22:40 Kolego Radek 21, po pierwsze stadion Legii i Stadion Narodowy to będą dwa różne obiekty. Po drugie, kibole Legii, Wisły czy innej Jagielonii są jednakowo chamscy i agresywni. Nie ma sensu się licytować, kto jest gorszy: czy ten, który rzuca nożami, czy inny, który okłada cegłą. Bandziory wszędzie w Polsce (i nie tylko) są tacy sami. A to, czy wolą ten klub, czy inny, to tylko pretekst do zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Collins Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.chello.pl 29.01.08, 20:06 Gość portalu: Brooklyn Bounce napisał(a): > pewnie będzie Legii a do Warszawy i tak nie będę jeździł, bo po co? Masz rację, nożownicy niech zostaną u siebie. Już do Kielc raz pojechaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 Mój Narodowy już stoi w Chorzowie!! 29.01.08, 17:02 i nigdy tego nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Mój Narodowy już stoi w Chorzowie!! 29.01.08, 17:44 .. i taka jest prawda. robienie na sile pseudo narodowego stadionu gdzie indziej to po prostu smiech. ale tak to jest jak, narod porzadny i powazny, narod Slaski to stadion narodowy juz dawno posiada od kilkudziesieciu lat a nie teraz polska, prawie narod chce stadion...hehehe smiech.jeszcze duzo chleba musicie zjesc by cos miec. kmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Ociężały umysłowo śląski trollu! 29.01.08, 18:00 Ten stadion to bedzie obiekt z prawdzowego zdarzenia- Stadion Narodowy w stolicy- Śląski to przy nim będzie relikt komuny, ale jak na do jak dla was to i tak bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Ociężały umysłowo śląski trollu! 29.01.08, 18:37 przypominam ze juz wasi zmieniali nazwe stadionu Slaskiego na stadion narodowy ale my sie nie upieramy.nie wiem o jakiej stolicy mowisz ale jak o wa-wie to mozecie tam sobie budowac co wam sie podoba ja to mam gleboko w ...(dokoncz se ciulu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Ociężały umysłowo śląski trollu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 18:43 A stadion na ślazku to myślisz kolego że się sam zbudował z powietrza ? Nie po prostu byliście ulubieńcami komuchów ! Cała Polska wam to budowała... no cóż nie dziwię się Tobieze wk.. jesteś..gdy stadiony na EURO zostaną wybudowane to ślążki pod bazar... Pzdr Pablo Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Ociężały umysłowo śląski trollu! 29.01.08, 18:50 ty myslisz ze co? Slask w tamtych czasach utrzymywal to cale wasze ksiestwo warszawskie wiec nie pie...l ze ktos to nam zbudowal. spalil bym sie ze wstydu gdyby Slask mial mistrzostwa wraz z polska. brrrrr ukraina tez sie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys z Warmii Do przygłupa ze stolycy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.01.08, 19:11 Już 30 lat budujecie ten wasz stadion wieśniaki jedne Śląski Uber Alles!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadać Re: Do przygłupa ze stolycy IP: *.aster.pl 29.01.08, 22:17 Hanys, a co wy takiego osiągnęliście, że drwicie z całej Polski (no i Warszawy przede wszystkim)? Rozmumiem, że u was Eldorado, bo posiadacie stary stadion, tak? Jeżeli tak cudownie jest na Śląsku, to dlaczego nikt nie emigruje w te strony? Śmiać mi się chce z tych wszystkich lokalnych nacjonalistów. Zapewniam was, że przeciętny Europejczyk ma w d...Śląsk. Wbrew waszej manii wielkości, jesteście naprawdę mało istotnym elementem świata. Wychylcie kiedyś zadarte, zapyziałe nosy poza swoje podwórko, a sami się przekonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiom Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 17:03 Ja bym dodał jeszcze na dachu bazar europa i będzie git ;D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.lama.net.pl 29.01.08, 17:06 a dach jak koło rowerowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.pgd.pl 29.01.08, 17:04 troche ludziska zazdroszcze tej stolnicy :( Ale kto tam bedzie chodził dopingowac tych piłkarzy. Te pseudo kibole, co to w 10 ciu leja chlopaka.Buce jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad bieżnia to jest w Bydgoszczy IP: 213.199.198.* 29.01.08, 17:05 W Warszawie starczy, że zrobią stadionik dla AWF-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChemikPolice Najbliższy czynny taras widokowy jest we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 17:30 Najbliższy czynny taras widokowy jest we Wrocławiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panajotow Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 192.193.245.* 29.01.08, 17:05 Stadion za maly na rozgrywanie finalowych imprez LM (wiem, to raczej utopia, ale lepiej zachowac opcje) i do tego bez biezni....po polsku:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel stadion nie dla Poznaniaka IP: *.icpnet.pl 29.01.08, 17:09 tylko czemu za moje pieniadze buduja jakies pudelko w warszawie (pisane z małej nieprzypadkowo)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: stadion nie dla Poznaniaka IP: *.spray.net.pl 29.01.08, 17:18 Gość portalu: Pawel napisał(a): > tylko czemu za moje pieniadze buduja jakies pudelko w warszawie > (pisane z małej nieprzypadkowo)? Sprawdź najpierw ile pieniędzy z Warszawy trafia do budżetu, a ile do niej wraca. Widać nie tylko w kulturze masz braki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: stadion nie dla Poznaniaka IP: *.aster.pl 29.01.08, 22:22 To ja zapytam w ten sposób: a dlaczego za moje pieniądze mieliby budować "pudełko" w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dradi Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 17:14 "Budowa stadionu może kosztować nawet miliard złotych. " Warto zastanowić się nad tą kwestią. Wszak wcześniej było założone,że ma kosztować 100mln, potem 250mln, a teraz... Coraz ciekawiej, coraz ciekawiej. Takie przekręty to tylko u nas! Odpowiedz Link Zgłoś