Dodaj do ulubionych

Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie

IP: 213.17.164.* 29.01.08, 15:46
i gdzie ta makieta?
Obserwuj wątek
    • lagaffe Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 15:46
      Tekst obięcujący zdjęcie makiety jest. Zdjęcia makiety nie ma ...

Politycy stadion obiecują. Znaczy się stadionu też nie będzie.
      • Gość: Stołeczny Wasza gazeta nic nie zdobyła, to reklama. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 19:11
        Wyborcza nie musiała tutaj do niczego docierać, ani nic zdobywać. Po prostu
        firmie JSK zależy na tym, aby takie publikacje ukazywały się w gazecie o
        największym nakładzie bo to przecież reklama firmy. Wyborcza jest patronem
        medialnym różnych firm związanych z JSK w Polsce.
      • h5n1_kaczory I ten "Koszyk" Wam sie podoba? 29.01.08, 19:23
        Projekt Ratusza Wilanowa tez ładnie wyglądał na plakacie:

www.apaka.com.pl/projekt,ratusz-wilanowa,55.html
        Oba projekty mają jedną wspólną cechę: koszt inwestycji i czas
        oddania obiektu do użytku pozostaje nieznany...
        • Gość: krajan Re: I ten "Koszyk" Wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 19:34
          Architektura Stadionu Narodowego narzucona przez niemiaszkow odnosi
          sie do Polski wiejskiej.
          Kosz na jaja w kolorze narodowym
          SUPER
          Tak nas widza i tak nas beda przez dlugie lata widzieli.

Mam nadzieje ze rajcowie miasta narzuca swoje oczekiwania
          funkcjonalnosci
          Stadion sportowy wielo dyscyplinarny a nie tylko pilkarski.
          Stadion z mozliwoscia zainstalowania bierzni okalajacej murawe,
          mozliwosc lodowiska i zuzulowych imprez, hipicznych jak i muzyczno-
          artystyczno-rozrywkowych.
          Wielofunkcyjny
          • Gość: kolega Dobrze, że finał w Kijowie. IP: *.tsi.tychy.pl 29.01.08, 23:09
            Nie zniósłbym oglądania finału na takim wieśniackim stadionie.
          • Gość: gmithc Re: I ten "Koszyk" Wam sie podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:33
            przecierz legia bedzie miala swoj stadion polonia tez to po co 3 pilkarski
            stadion w warszawie zamiast jakis wielofunkcyjny i na 70 tys zeby byla chociaz
            teoretyczna szansa na final LM
    • Gość: john Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 78.133.158.* 29.01.08, 15:53
      Cale szczescie nie bedzie biezni, bo to na stadionie pilkarskim
      nieporozumienie - patrzcie Stadion Slaski...siedzi sie pol kilometra od
      boiska, a nie na tym teraz polega ogladanie meczy.
      • Gość: ji Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.aster.pl 29.01.08, 15:57
        meczy to owca, dopelniacz kogo? czego? - meczów.
        • oblesnik Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 30.01.08, 11:25
          Aha, podobnie zresztą jak kogo? czego? - kluczów, pieniędzów itd.
        • Gość: :-P Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:28
          pokoi, pokojów, palcy, palców, meczy, meczów...... nie znasz sie ale
          głos musiałeś wydać z siebie... beeeeeee beeeeee
      • gdabski Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 16:02
        > Cale szczescie nie bedzie biezni, bo to na stadionie pilkarskim
        > nieporozumienie - patrzcie Stadion Slaski...siedzi sie pol kilometra od
        > boiska, a nie na tym teraz polega ogladanie meczy.

Na Śląskim trybuny są płaskie, bo to po prostu starego typu stadion. A bieżnia w
        Warszawie powinna być. Bo teraz co - kolejny stadion będziemy budować za
        publiczne pieniądze - lekkoatletyczny tym razem? I każdy z osobna będzie
        użytkowany od święta?

/Gdabski
        • Gość: piotr Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:08
          Stadion lekoatletyczny rozbudowuje się w Bydgoszczy .
          Chociaż z warsiawki tego nie widać .
          • Gość: :-P Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 06.02.08, 18:32
            sam jesteś "warsiawka". wszystkie wsioki teraz pracują w warsiawce
            bo u siebie jakoś nie chcą :-P, a mądrzą sie.....
            właśnie przez takich mundroli czapipają się Warszawy, chociaż o
            warszawiakach pojęcia nie mają
      • Gość: hanys Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:30
        Jeśli ma to być stadion tylko piłkarski to powinien być to powinien być to także
        stadion Legii. Inaczej będzie stał cały rok pusty.
        • Gość: misio Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:43
          Z środka podobny do stadionu w Amsteramie
        • Gość: Dr. Otto Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.01.08, 17:29
          a czemu nie np. Polonii Warszawa, albo chociazby Hutnika Warszawa ? Tam tez sie
          przyda !
          • Gość: wiejski głupek Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.aster.pl 29.01.08, 19:46
            do czego się przyda?
        • Gość: legionista Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 88.220.32.* 29.01.08, 18:32
          Oczywiście legii cudzoziemskiej.
        • Gość: Joe Collins Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 20:04
          Gość portalu: hanys napisał(a):

> Jeśli ma to być stadion tylko piłkarski to powinien być to powinien być to takż
          > e
          > stadion Legii. Inaczej będzie stał cały rok pusty.

Bo Ruch to każdy mecz na Śląskim gra, nie?
      • zarat.hustra Wiklinowy koszyk, dlaczego nie wóz drabiniasty? 29.01.08, 19:40
        "przypominac bedzie wiklinowy biało-czerwony koszyk" - dobrze ze nie woz
        drabiniasty.

A moze by tak skorzystac z projektów w stylu Santiago?
        Ale po co, skoro mozna siermieznie w "polskim" stylu stroju lowickiego, wozu
        drabiniastego, czy koszyka wiklinowego.

I zapewne tworcy tego pomyslu oraz komisja konkursow spodziewa sie ze
        folklorystyczna siermieznosc kogos zachwyci. Bo oczywiscie chearleaderki podczas
        mistrzostw wystapia w strojach lowickich, a jakze...
      • dorsai68 Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 21:40
        Bajdurzysz. Bieżnia mogaby być chowana pod częścią trybun rozkładanych na mecz piłki nożnej.
        Byłoby tak jak sobie życzysz: mecz oglądałbyś z bliska, a jednocześnie stadion miałby szansę na imprezy lekkoatletyczne.
    • Gość: zzz Porażająca IP: *.cpe.netcabo.pt 29.01.08, 16:02
      Jakby powiedział były premier, ta makieta jest tak porażająca że aż bali się ją umieścić na stronie :-).

Żałosne, dla głupiego kliknięcia ten portal zrobi wszytsko...
    • Gość: jk Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 16:11
      Znowu sie obrywa internetowej stolecznej za wpadki techniczne .
      Smiac sie , czy plakac ?
      • Gość: WoW Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.aster.pl 29.01.08, 16:25
        jestem pod wrazeniem, fakt zdjecia otwierały sie troche długo ale wato poczekac.
        gratulacje dla autora artykułu
        miodzio heheh
    • Gość: wzd Re: Sylwetka Nszej pani Prezydent !!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 29.01.08, 16:23
      Architekt swietnię ja ujął!
      Portrecista jaki czy co?
    • robert_wwa Wstyd Stołeczna. 29.01.08, 16:26
      Makietę wstawicie później ok nie ma sprawy, choć to denerwujące że czytając
      artykuł nie ma zdjęć czy mapek, ale po kiego wstawiać tytuł: "ZOBACZCIE, tak
      będzie wyglądał Stadion Narodowy" jeśli guzik można zobaczyć.
      • Gość: ji Re: Wstyd Stołeczna. IP: *.aster.pl 29.01.08, 16:30
        no tak, schodza do poziomu Onetu, gdzie sa tytuly w stylu: Zurawski w Realu! a
        potem sie okazuje ze chodzi o Zygmunta Zurawskiego, ktory zostal pierwszym
        polskim ochroniarzem w klubie siatkarskim Real itp. itd. Wszystko po to, by
        nabic klikalnosc. Zenada.
    • Gość: qaaa Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:40
      juz cos widac ;)
      tylko gdzie sie podzialy telebimy ???
      nie ma zadnego ;(
    • lady_1 a nikt nie zauwazyl ze 29.01.08, 16:41
      lezy po drugiej str wisly....
      • Gość: Krystek Re: a nikt nie zauwazyl ze IP: *.aster.pl 29.01.08, 16:54
        ale ty jesteś bystry... przecież to zależy od punktu patrzenia po której jest
        stronie Wisły!
    • ama18 Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 16:46
      mnie sie podoba !
    • Gość: ania Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:47
      te drzewka dookoła stadionu mi się nie podobają :(
    • bambi10 Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie 29.01.08, 16:48
      Białoczerwony wiklinowy koszyk.....a w środku 110 tyś. jajek
      HAHAHHAHAHAHHa
      • Gość: whgf Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 217.76.112.* 29.01.08, 16:56
        a w którym roku powstanie i w jakim państwie bo chyba nie u nas ;-)
      • Gość: heh Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 195.205.97.* 30.01.08, 01:36
        hahahahahahahahhahaha uśmiałem sie :P
    • mil1231 Cudownie!!!teraz ostro do roboty!zbudujmy to cudo! 29.01.08, 16:54
    • Gość: ?? Brak bieżni??? IP: 61.19.148.* 29.01.08, 16:56
      Na Legii powstaje prawie nowy stricte piłkarski stadion, Narodowy też ma taki
      być, a gdzie miejsce na imprezy inne niż mecze piłkarskie? Wybudujecie trzeci?
      • Gość: K Re: Brak bieżni??? IP: *.ippt.gov.pl 29.01.08, 17:13
        No właśnie. Krótkowzroczność ludzka nie zna granic.
        • Gość: Europejczyk Re: Brak bieżni???Borowski von! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 18:58
          Borowski,który jest przeciwny bieżni to głupi,tępy gnój.Zasłania się
          oszczędnością publicznych pieniędzy,a tak na prawdę ma je w d...Po
          co bowiem w Warszawie trzeci stricte piłkarski stadion.Toż to
          przecież paranoja.
          • Gość: herbicyd Re: Brak bieżni???Borowski von! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 12:59
            bo borowski to szkodnik zrzcony nam jak stonka
    • Gość: seth Myślimy tylko tyle, IP: *.ntlworld.ie 29.01.08, 16:56
      że ten stadion nigdy nie powstanie. Podobnie jak np. Terminal II na Okęciu. To
      jest Polska, a stadion ma być narodowy. Pozostanie w wizualizacji, jeśli w ogóle.
    • Gość: gość Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:57
      beznadziejny ten stadion mogli cos innego wymyslec, a bieżnia mogłaby być bo nie zrobią jeszcze innego stadionu lekkoatletycznego.
      A z resztą i tak nie powstanie stadion.
    • archeus_pl tiaaaaa tyle radochy 29.01.08, 16:59
      I na co to komu?Przecież narodowi kopacze od 30 lat nic poza dziurą dziesięciolecia nie wykopali.I tyle kasy na radochę kilku chłopoków.Fajnie,pogratulować.................dobrego samopoczucia.Oddać ten szajs(euro)makaroniarzom.Bajki o napędzeniu koniu-który gospodarkę ożywi w piz.....u wywalić.
    • Gość: Brooklyn Bounce Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.kolornet.pl 29.01.08, 17:00
      pewnie będzie Legii a do Warszawy i tak nie będę jeździł, bo po co?
      • Gość: Ach, ten Wawel... Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.aster.pl 29.01.08, 17:13
        O, wreszcie pierwszy komentarz z Krakowa. Standardowy, jak
        zwykle.Czyli wszyscy (a szczególnie Warszawa) be, za to Kraków-
        najcudowniejsze miejsce na świecie. Istny raj po prostu. Tak,
        oczywiście, jedynie Krakusi to kulturalni, wykształceni i
        uduchowieni ludzie. Reszta Polski i świata to bydło.
        • Gość: radek21 Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 17:41
          Nie o to chodzi baranie. Jestem z Krakowa i tak nie uważam.
          Chodzi o to, że nie chcę by za moją kasę będzie można sobie obejrzeć
          tam Legię. Niech sobie sami wybudują stadion i tam grają, a nie
          czekają aż wybudują Narodowy i potem kibice Legii wszystkich
          wyzywają:

"ha, ha, ale wiocha z Krakowa, Poznania, Wrocławia czy Kielc. Nas
          jest 55 tys. was tylko marne kilkanaście tysięcy. I kto ma lepszy
          doping. Ha, ha."

Radek
          • robert_wwa Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój 29.01.08, 17:53
            To może najpierw trzeba się zorientować jak wygląda sytuacja, bo trudno jest mi
            sobie wyobrazić osobę która interesuje się budowami na euro 2012 i nie
            orientującą się że Narodowy nie będzie dla Legii. Jak ktoś pisze inaczej to albo
            jest kompletnie nie zorientowany i pisze dla pisania "na Warszawę", albo wie ale
            pisze bo jest okazja napisać "na Warszawę". Innej opcji nie ma.
          • Gość: ger Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.aster.pl 29.01.08, 22:40
            Kolego Radek 21, po pierwsze stadion Legii i Stadion Narodowy to
            będą dwa różne obiekty. Po drugie, kibole Legii, Wisły czy innej
            Jagielonii są jednakowo chamscy i agresywni. Nie ma sensu się
            licytować, kto jest gorszy: czy ten, który rzuca nożami, czy inny,
            który okłada cegłą. Bandziory wszędzie w Polsce (i nie tylko) są
            tacy sami. A to, czy wolą ten klub, czy inny, to tylko pretekst do
            zadymy.
      • Gość: Joe Collins Re: Jestem z Krakowa i ten stadion nie jest mój IP: *.chello.pl 29.01.08, 20:06
        Gość portalu: Brooklyn Bounce napisał(a):

> pewnie będzie Legii a do Warszawy i tak nie będę jeździł, bo po co?

Masz rację, nożownicy niech zostaną u siebie. Już do Kielc raz pojechaliście.
    • bergman1 Mój Narodowy już stoi w Chorzowie!! 29.01.08, 17:02
      i nigdy tego nie zmienię.
      • brentford Re: Mój Narodowy już stoi w Chorzowie!! 29.01.08, 17:44
        .. i taka jest prawda. robienie na sile pseudo narodowego stadionu gdzie indziej
        to po prostu smiech. ale tak to jest jak, narod porzadny i powazny, narod Slaski
        to stadion narodowy juz dawno posiada od kilkudziesieciu lat a nie teraz polska,
        prawie narod chce stadion...hehehe smiech.jeszcze duzo chleba musicie zjesc by
        cos miec. kmioty.
        • mil1231 Ociężały umysłowo śląski trollu! 29.01.08, 18:00
          Ten stadion to bedzie obiekt z prawdzowego zdarzenia- Stadion
          Narodowy w stolicy- Śląski to przy nim będzie relikt komuny, ale jak
          na do jak dla was to i tak bedzie dobrze...
          • brentford Re: Ociężały umysłowo śląski trollu! 29.01.08, 18:37
            przypominam ze juz wasi zmieniali nazwe stadionu Slaskiego na stadion narodowy
            ale my sie nie upieramy.nie wiem o jakiej stolicy mowisz ale jak o wa-wie to
            mozecie tam sobie budowac co wam sie podoba ja to mam gleboko w ...(dokoncz se
            ciulu)
            • Gość: pablo Re: Ociężały umysłowo śląski trollu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 18:43
              A stadion na ślazku to myślisz kolego że się sam zbudował z powietrza ? Nie po
              prostu byliście ulubieńcami komuchów ! Cała Polska wam to budowała... no cóż nie
              dziwię się Tobieze wk.. jesteś..gdy stadiony na EURO zostaną wybudowane to
              ślążki pod bazar...

Pzdr Pablo
              • brentford Re: Ociężały umysłowo śląski trollu! 29.01.08, 18:50
                ty myslisz ze co? Slask w tamtych czasach utrzymywal to cale wasze ksiestwo
                warszawskie wiec nie pie...l ze ktos to nam zbudowal.
                spalil bym sie ze wstydu gdyby Slask mial mistrzostwa wraz z polska. brrrrr
                ukraina tez sie martwi.
          • Gość: Hanys z Warmii Do przygłupa ze stolycy IP: *.olsztyn.mm.pl 29.01.08, 19:11
            Już 30 lat budujecie ten wasz stadion wieśniaki jedne Śląski Uber
            Alles!!!!
            • Gość: szkoda gadać Re: Do przygłupa ze stolycy IP: *.aster.pl 29.01.08, 22:17
              Hanys, a co wy takiego osiągnęliście, że drwicie z całej Polski (no
              i Warszawy przede wszystkim)? Rozmumiem, że u was Eldorado, bo
              posiadacie stary stadion, tak? Jeżeli tak cudownie jest na Śląsku,
              to dlaczego nikt nie emigruje w te strony? Śmiać mi się chce z tych
              wszystkich lokalnych nacjonalistów. Zapewniam was, że przeciętny
              Europejczyk ma w d...Śląsk. Wbrew waszej manii wielkości, jesteście
              naprawdę mało istotnym elementem świata. Wychylcie kiedyś zadarte,
              zapyziałe nosy poza swoje podwórko, a sami się przekonacie.
    • Gość: tiom Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 17:03
      Ja bym dodał jeszcze na dachu bazar europa i będzie git ;D hehe
      • Gość: mmmm Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.lama.net.pl 29.01.08, 17:06
        a dach jak koło rowerowe :D
    • Gość: krak Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.pgd.pl 29.01.08, 17:04
      troche ludziska zazdroszcze tej stolnicy :( Ale kto tam bedzie
      chodził dopingowac tych piłkarzy.
      Te pseudo kibole, co to w 10 ciu leja chlopaka.Buce jedne.
    • Gość: sad bieżnia to jest w Bydgoszczy IP: 213.199.198.* 29.01.08, 17:05
      W Warszawie starczy, że zrobią stadionik dla AWF-u.
      • Gość: ChemikPolice Najbliższy czynny taras widokowy jest we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 17:30
        Najbliższy czynny taras widokowy jest we Wrocławiu...
    • Gość: Panajotow Re: Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: 192.193.245.* 29.01.08, 17:05
      Stadion za maly na rozgrywanie finalowych imprez LM (wiem, to raczej
      utopia, ale lepiej zachowac opcje) i do tego bez biezni....po
      polsku:P
    • Gość: Pawel stadion nie dla Poznaniaka IP: *.icpnet.pl 29.01.08, 17:09
      tylko czemu za moje pieniadze buduja jakies pudelko w warszawie
      (pisane z małej nieprzypadkowo)?
      • Gość: Cichy Re: stadion nie dla Poznaniaka IP: *.spray.net.pl 29.01.08, 17:18
        Gość portalu: Pawel napisał(a):

> tylko czemu za moje pieniadze buduja jakies pudelko w warszawie
        > (pisane z małej nieprzypadkowo)?

Sprawdź najpierw ile pieniędzy z Warszawy trafia do budżetu, a ile do niej
        wraca. Widać nie tylko w kulturze masz braki.
      • Gość: z Re: stadion nie dla Poznaniaka IP: *.aster.pl 29.01.08, 22:22
        To ja zapytam w ten sposób: a dlaczego za moje pieniądze mieliby
        budować "pudełko" w Poznaniu?
    • Gość: dradi Makieta Stadionu Narodowego gotowa! Zobaczcie IP: *.chello.pl 29.01.08, 17:14
      "Budowa stadionu może kosztować nawet miliard złotych. "
      Warto zastanowić się nad tą kwestią. Wszak wcześniej było założone,że ma
      kosztować 100mln, potem 250mln, a teraz... Coraz ciekawiej, coraz ciekawiej.
      Takie przekręty to tylko u nas!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka