Dodaj do ulubionych

PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę?

08.06.20, 01:42
KOCHANE!
Mam duże doświadczenie z wróżkami. Od dawna zajmuję się ezoteryką i sama stawiam karty tarota, ale nie jestem w stanie jakby odciąć się od samej siebie i samej sobie postawić kart. Zamieniałam kilka zdań z czterema wróżkami. Jedne miały wybujałe ego (ja ja ja co drugie słowo), a jeszcze innych głos mi przeszkadzał lub intuicja ostrzegała. Nie było tak przy Panu Pawle Jaśniaku, o którego siostrze słyszałam, ale o nim samym nie. Postanowiłam poprosić o kontakt telefoniczny. Bardzo fajnie stawia karty, miło się rozmawiało i tak dalej, ale czy jest to wróżbita, który warty jest polecania na moim forum? Czy warto o nim mówić? Co o nim wiecie? Jakie opinie macie?
Obserwuj wątek
    • danuta1978abc Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 10.06.20, 01:59
      Uważam, że to wspaniały tarocista. Dotychczas widzieliśmy się zawsze dwa, trzy razy w roku. Teraz pozostał mi przez "koronkę" tylko kontakt telefoniczny. Pan Jaśniak ujarzmił moje złe emocje destrukcyjne, i dał mi nadzieję na lepsze dni oraz można chyba napisać, że to on jakby rozwiązał nasze problemy małżeńskie. Warto o nim pisać, zwracać się do niego o poradę z kart. Mam o p. Pawle Jaśniaku jak najlepsze zdanie jako wróżbicie i rytualiście. Gorąco polecam jeśli szukacie wróżki!!!
      • olchaolga Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 15.06.20, 01:49
        Prawdę napisałaś! Też go polecam!
      • panihanna.zyrardow Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 28.06.20, 22:47
        Jestem zobowiązana powiedzieć, że Paweł Jaśniak jest moim zdaniem najlepszym znanym mi tarocistą. Dwie miałam wróżby na telefon i dwie się sprawdziły w całości! Polecam!!!
      • oczytejmaleja Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 26.07.20, 22:23
        Moglaby mi Pani wyslac na oczy.tej.malej.a@gmail.com kontakt telefoniczny do pana Pawla?
        Nie wiem czemu ale maili nie odbiera :(
      • mirtaj75 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 03.10.20, 01:21
        Pani Danuto czy mogła bym prosić o kontakt do Pana Pawła najlepiej telefoniczny mój mail mirtaj75@gazeta.pl będę bardzo wdzięczna
      • magda_10_10 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 22.02.21, 10:14
        Czy mogłaby prosić o kontakt do Pana Pawła Jasiaka? Wiem że to brzmi ogólnikowo i nie chcę opisywać swojej ciężkiej sytuacji, ale bardzo zależy mi na kontakcie z tym Panem. Proszę o informację na emaila: magda_10@onet.pl
        • magda_10_10 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 22.02.21, 10:14
          Przepraszam, miało być do Pana Pawła Jaśniaka, nie Jasiaka.
      • marczekbar Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 08.03.21, 09:25
        Witaj, bardzo prosiłabym o kontakt do pana Jaśniaka. Jestem z Łodzi. Ogromnie potrzebuje konsultacji. Mail na który pisałam nie działa. Moje dane to MartynaCzekalska123@gmail.com Będę bardzo wdzięczna gdyby podała mi Pani kontakt do tego pana
      • marczekbar Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 08.03.21, 09:27
        Czy mogłabym prosić o kontakt do pana Jasniaka? Mój mail to MartynaCzekalska123@gmail.com Będę bardzo wdzięczna
      • dokturhals Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 11.07.21, 15:07
        Super ta autoreklama
    • olchaolga Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 15.06.20, 01:46
      Ja miałam mega trudną sytuację. Zostawił mnie narzeczony dla innej. Byliśmy razem prawie 4 lata i 8 miesięcy. To był szok dla mnie i mojej rodziny. Zresztą mogłabym zredagować książkę co on nawyprawiał z tym odejściem i jak nawet jego siostra nerwowo na niego zareagowała. Przeżyłam koszmar po prostu. Kochałam swojego ex narzeczonego i postanowiłam o Niego zawalczyć. I to wszelkimi sposobami. Koleżanka, która zna takich ludzi, zaproponowała mi pomoc maga który jej wczesniej też pomagał i to jak sie okazało tez bardzo skutecznie. On to potrafi! Na początku myślałam że to wariactwo, że szkoda kasy i czasu, ale gdy nie pomagały żadne metody i człowiek jest jakby pod ścianą, to i ja postanowiłam spróbować. Za pierwszym razem się nie udało gdy ten pan robił rytuały. kazał odczekać i je ponowił. Znów czekałam następne 2 miesiące ale po tym czasie coś się ruszyło. Narzeczony najpierw zadzwonił prosił o spotkanie itd....i tak się wszystko od nowa zaczęło. Miałam po prostu poczekać, a w między czasie, co też mi jego karty pokazały, wiele się powyjaśniało i ujrzało światło dzienne. Karty mi stawiał przed pierwszym rytuałem, a potem po nim i potem tez raz. Wszystko się posprawdzało w swoim czasie! Teraz odzyskałam to co straciłam jeszcze w piękniejszej postaci. Magia działa naprawdę! I ja teraz to wiem! Pan Jaśniak mi pomógł, pomógł mojej koleżance tez bardzo i zostawiam ten wpis na to, aby dać podziękowanie też.
      • tylkoja1234 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 22.08.20, 13:17
        OlchaOlga: czy masz może jakieś namiary na Pana Pawła? Proszę napisz na mojego maila : tylkoja1234@gazeta.pl
        Z góry dziękuję
      • magdalena.1230 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 25.11.20, 00:58
        Olchaolga czyli zamiast tarota , zastosował rytuał spętania ?
        Ile za to zaplacilaś ? Musiałaś coś miec chłopaka- czy tak ot po prostu zrobił związanie energetyczne ???,????
      • marczekbar Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 08.03.21, 09:29
        Witam Panią, bezskutecznie szukam kontaktu do Pana Jaśniaka. Mogłaby Pani podać namiary jak się z nim kontaktuję? Mój mail to MartynaCzekalska123@gmail.com
        • aneta1991 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 18.04.21, 21:07
          Ja też proszę aneta.1991@wp.pl
    • olchaolga Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 15.06.20, 01:50
      Możesz Ewo spokojnie go polecać na forum i na swoim blogu! Ten Pan i mi pomógł!!!
    • panihanna.zyrardow Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 28.06.20, 22:35
      Oceniam p. Pawła Jaśniaka bardzo wysoko, ma ogromne umiejętności wróżbiarskie. Rozmawiałam z nim przez telefon dwa razy. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ informacje jakie mi Pan Jaśniak przekazał nie dość, że pokrywały się z tym, co już wiedziałam, a co pan Paweł Jaśniak wiedzieć nie mógł, poza tym cała praktycznie wróżba jedna, jak i ta ostatnia, na prawdę mi się sprawdziły w 100%. POLECAM PAWŁA JAŚNIAKA!
      • marczekbar Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 08.03.21, 09:31
        Witam:) już kilka osób prosiłam o podanie mi namiaru na tego wróżbite. Na razie czekam. Ani strona internetowa jego nie działa ani mail. W jaki sposób się Pani kontaktuję? Podam swojego maila - MartynaCzekalska123@gmail.com
    • katystevenson1980 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 01.07.20, 03:10
      Znam. To najlepszy wróżbita jakiego doświadczyłam. Uratował mnie z trzech wielkich opresji w życiu. Od prawie 5 lat korzystam z pomocy jego kart i nie zawiodłam się. pawelrobert.jasniak@wp.pl
      • skamander123 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 12.04.21, 14:18
        Czy zna Pani jakiś inny kontakt bo na wsazany wiadomości nie dochodzą.
        Uprzejmie proszę o informacje.
    • monikaskrzynskazonajana Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 02.07.20, 19:00
      Szukałam sama. Interesowałam się od dawna tymi sprawami. Myślałam o runach, ale zaczęłam czytać o tarocie, oglądałam nawet wróżki z telewizji, a że moja koleżanka poleciła mi Pawła Jaśniaka ,która spotkała go osobiście, skorzystałam po czase zastanawiań i wiem już ,ze mogła zaryzykować wcześniej, zwlekałam ale cieszę sie,ze zdobyłam się na odwagę, to miły pan powiedział mi to, czego nie mogłam sama zauważyć, zdemaskował fałszywą osobę przy mnie i na prawdę to prawda się okazała, odpowiedział na moje pytania.(...). Teraz już korzystam systematycznie. Miałam karty w ukłąd miłosny stawiany, raz wróżbę urodzinową na cały rok i sprawdza się wszystko.
      • maknu Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 30.05.23, 10:44
        Dzień dobry czy mogę poprosić o kontakt telefoniczny do Pana Jasiniaka? sumeja@poczta.fm Pozdrawiam
    • oczytejmaleja Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 27.07.20, 08:38
      Potwierdzam, ze jego wrozby sie spelniaja. Niestety od lipca chyba pan Pawel jest niedostepny niewiadomo czemu :(
      • tylkoja1234 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 22.08.20, 13:19
        oczytejmaleja: czy udało Ci się skontaktować z Panem Pawłem? Podam swój adres e-mail tylkoja1234@gazeta.pl
    • tylkoja1234 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 22.08.20, 13:04
      Czy ma pani jakiś namiar na Pana Pawła? Niestety nie odpisuje na maile, podam swój adres e-mail tylkoja1234@gazeta.pl
      Proszę o odpowiedź
    • cleo1986 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 09.03.21, 13:14
      Cześc, polecam ta rytualistkę. Byłam w strasznej sytuacji i tylko ona mi pomogła, podchodzi do problemu jak psycholog urokmilosny.prv.pl/ Pozdrawiam
      • oskarowy12 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 05.04.22, 12:27
        Ok
    • gruszkoweciasto Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 27.05.21, 17:20
      Jakiś kontakt do niego?
      • podla.baba Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 06.03.22, 07:08
        Nie warto
    • folklorna Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 11.07.21, 13:45
      Mogę prosić o namiar do tego pana?
    • podla.baba Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 06.03.22, 07:08
      Ten cały Paweł to nawet nie istnieje
    • oskarowy12 Re: PAWEŁ JAŚNIAK czy ktoś zna tego tarocistę? 05.04.22, 12:27
      Jakieś nowe opjnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka