Dodaj do ulubionych

Składy na mecz Grecja - Czechy

IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 20:33
Czechy gola!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lord Kupa Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.w / *.w-net.pl 01.07.04, 20:39
      Grecja Mistrzem Europy!
      • Gość: Polski Kibic KOCHANI SLOWIANIE, CZESI, NAPRZOOOOD !!!!!!!!! IP: *.ght.iadfw.net 01.07.04, 22:20
        • Gość: Lord Kupa NA KOLANA!!! IP: *.w / *.w-net.pl 01.07.04, 23:10
          a nie mowilem!!!!!GREEEEEECJA MISTRZEM EUROPYYYYYY!!!NA KOLANA CHAMY!
          • Gość: Sasza Sam jestes chamus IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 23:45
            • Gość: Raf30 I niech ktoś powie że futbol jest sprawiedliwy.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.04, 01:09
              Grecy nie zasłuzyli na finał ... Czesi byli o klase lepsi ale nie mieli
              szczescia. No i co to za euro które rozpoczeło sie i kończy meczem tych samych
              drużyn było skończyć na tym pierwszym meczu, potem rewanż i po euro....
              Tylko jeszcze jedno pytanie.... kto wygra rewanż. :)
              • Gość: kow3l Re: I niech ktoś powie że futbol jest sprawiedliw IP: 81.210.124.* 02.07.04, 01:18
                A wiesz czemu? Bo Grecy grali w koszulkach Adidasa, Czesi nie... Glupio by bylo
                gdyby glowny sponsor nie mialby nic poza pilka na boisku... ;-) Swoja droga jak
                pilka jest ustawiona na 5 to wszystkie kamery musza zrobic zblizenie na znaczek
                adidasa ;-)
                • Gość: smichov Wiwat Polska! IP: *.praha.tiscali.cz 02.07.04, 02:43
                  Dziekujemy Polsce!Byliscie z nami do konca, dzieki.Uwielbiam saurapl i innych
                  tutaj gosci.Smutna noc, ....ale jest nadzieja, ze czas antyfutbolu(greckiego i
                  niemieckiego) musi przeciez kiedys sie skonczyc.No a czas Polski wkrotce
                  nadejdzie, nie rozpaczajcie! hophophop
                  • saurapl Re: Wiwat Polska! 02.07.04, 10:00
                    dzięki,to Czesi zasłużyli na wygraną-ale właśnie taka jest piłka-nie zawsze
                    wygrywa faworyt i dlatego oglądamy zawody-przecież gdyby wszystko było jasne od
                    początku nikomu by się nie chciało tego oglądać.trudno jest przewidzieć błędy
                    sędziego czy też totalny niefart.ale już niedługo mistrzostwa swiata.hop hop
                    hop Czesi!
              • im13 Re: I niech ktoś powie że futbol jest sprawiedliw 02.07.04, 08:50
                nie jest sprawiedliwy??? A co Grecy dostali to miejsce w prezencie? BRAAAAWOOOO
                GREEEECJA!!!!!!!
      • Gość: podejrzliwy Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.acn.pl 01.07.04, 23:02
        nie zastanawia was wielka liczba błednych decyzji Coliny przeciwko Czechom ??
        • saurapl Re: Składy na mecz Grecja - Czechy 01.07.04, 23:04
          zastanawia i dziwi bo jest to jeden z tych sędziów po których nie
          spodziewałabym się żadnych numerów.chciaż bardzo go lubię muszę przyznać że
          spier...dzisiejszy mecz
          • Gość: kow3l Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: 81.210.124.* 01.07.04, 23:40
            Sama spierdolilas-tak jak Czesi dzisiaj. Szok
            • Gość: mc Dellas zasłużył na tą bramkę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 00:04
              Świetnie grał przez całe mistrzostwa, powinien przejść do jakiegoś super klubu
              np. Barcelona, Juventus,Milan,Arsenal,albo Valencia
              • Gość: rado Re: Dellas zasłużył na tą bramkę IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 02.07.04, 04:26
                jeszcze swietniej ciagnal Kollera za koszulke, tak zeby sedzia nie widzial
                rzygac sie chce widzac takie cwaniackie zagrania, dla mnie jest on zerem chocby
                nie wiem jak dobrze gral (bo generalnie gral bardzo dobrze)
                • Gość: yo Re: Dellas zasłużył na tą bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:42
                  ja pierodle przestancie si etak podniecac...duzo bardziej niz smai czeszi
                  kurwa !.. kazdy by ciagnal kazdy broni bramki... a co gdyby toi byla pols.a..to
                  byscie tylko mowili..O JAKA PIEKNA GRAAA....
            • saurapl Re: Składy na mecz Grecja - Czechy 02.07.04, 10:01
              to nie moja wina że przegrali,nie musisz się na mnie wyżywać!
    • Gość: czeski kibic Gdzie jest Szpaq?????????????? IP: *.damovo.com 01.07.04, 20:39
      • Gość: Gabiene najbardziej erotyczny komentarz na Euro 2004 IP: *.idea.pl 01.07.04, 21:42
        "Niewiarygodne tempo, rytm, częsta zmiana pozycji – kto to wytrzyma!" :) :) :)
        Mr Szaranowicz you are great!
        • Gość: Marcin szkoda że nie wszedł HEINZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 23:18
          nie rozumiem dlaczego trener Czechów nie przeprowadzał zmian!? Heinz powinien
          był wejść za Kollera który dziś grał słabo
        • Gość: yor Myslalem ze Jan Kopulos IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:33
          • Gość: _ GRECYDEBEŚCIAKI!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 00:02
            jestem za Portugalią w finale !!!!!!!!
      • Gość: kow3l Re: Gdzie jest Szpaq?????????????? IP: 81.210.124.* 02.07.04, 00:48
        Hmmm Pan Milecarski wyciagnal wnioski z poprzednich spotkan-mowil malo, poza tym
        zdania byly krotkie. Jak sie slyszalo jego wczesniejsze wypowiedzi, to mialo sie
        przekonanie, ze sprawia mu to wiele bolu...
    • saurapl Witam! 01.07.04, 20:45
      Komu dzisiaj kibicujecie?ja Czechom,pozdrowionka dla wszystkich
    • Gość: Lope Bardzo dobry poczatek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 20:48
      komentatora...informacyjnie (sylwetka Poborskiego w 10 sekund) i nawet żwawo to
      robi...dobry jest
      • Gość: Lord Kupa GReeecja! IP: *.w / *.w-net.pl 01.07.04, 20:55
        a ja cały czas licze na mojego czarnego konia od poczatku mistrzostw..Bułgaria
        odpadła wiec brońcie mojego honoru!!!!
        • Gość: Lope Re: GReeecja! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 20:57
          Basałaj mocno finiszuje...czytają ze Szpakiem w internecie i potem ile ktory
          może to poprawia w sowim komentarzu - np. Basalaj sie najwyraxniej naczytał że
          jest zbyt senny i dziś posuwa jak Szpak tylko że mądrzej gada niż tamten
          miłośnik banału i pustosłowia
          • saurapl Re: GReeecja! 01.07.04, 21:02
            Rzeczywiście-prawie go nie poznałam.finał przez nich komentowany może być
            naprawdę ciekawy!;-)
            • Gość: Lope Re: GReeecja! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 21:03
              Prawda...Jemu łatwo się poprawić - wystarczy że mówi trochę żywiej to samo co
              wczesniej mowił. Trudniej jest co innego mowić....
              • saurapl Re: GReeecja! 01.07.04, 21:08
                jedno jest pewne-nie ma tylu problemów z wymową nazwisk i popełnie mimo
                wszystko mniej błędów.Do tej pory jedyne co mu zarzucałam to działanie lepiej
                niż najlepsza tabletka usypiająca-od dzisiaj nawet tego nie mogę mu zarzucić-
                ale zobaczymy czy uda mu się wytrzymać takie tempo do końca;-)
                • saurapl Szkoda...! 01.07.04, 21:32
                  Nedveda,druga połowa zapowiada się interesująco
                  • Gość: Lope Re: Szkoda...! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 21:36
                    Szkoda Pawla...w finale Pucharu Europy też nie mogl zagrać (Juve przegral wtedy
                    z AC Milan). Komentator jednak obniżył loty kilkakrotnie stawiając pod znakiem
                    zapytania mozliwość kontynuacji bez Nedeveda...to już takie chrzanienie a la
                    Szpak. Chyba że przeoczyłem i z Niemcami wygrali też dzięki Nedvedowi? Poborsky
                    jest de facto najlepszym pomocnikiem Czechow na tych mistrzostwach, jeno
                    nazwiska nie ma tak głośnego jak Nedved obecnie, a ten rezerwowy Heinz jest
                    świetny po prostu (a nawet nie wszedł za Nedveda)
                    • saurapl Re: Szkoda...! 01.07.04, 21:41
                      doskonale pamiętam ten finał-ale wtedy pauzował chyba za kartki.Nie grał teraz
                      z Niemcami.masz rację-powinien wejść Heinz ale myślę że trener czeka na rozwój
                      sytuacji i jeżeli nadal nie będzie szło to go wprowadzi(podejrzewam że koło 60-
                      70 minuty)ale zobaczymy.Jeśli chodzi o komentatora to staram się mimo wszystkim
                      na nim nie skupiać.
                      • Gość: Lope Re: Szkoda...! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 22:15
                        nie Grecja, nie Grecy...tylko ekipa Rehagela, zawodnik Rehagela - ten trener
                        rzeczywiście zrobil tę drużynę, nawet grają destrukcyjnie jak Niemcy i sa
                        świetnie zorganizowani...ale jeszcze nie slyszalem żeby tak konsekwentnie o
                        jakiejś reprze mowiono od nazwiska trenera....i to z innego kraju...dziwne
                        trochę
                        • Gość: Miki Cześć Saurapl, Lope IP: *.aster.pl 02.07.04, 07:53
                          Nie mogłem być wczoraj na forum, ale bardzo serdecznie Was pozdrawiam.
                          I macie rację, mnie też wczoraj Basałaj bardzo mile zaskoczył. I masz rację
                          Saura, bardzo ciekawy może być finał komentowany przez Basałaja i Szpakowskiego.
                          Ale to dobrze, że Basałaj się wyrabia. Choc ja uważam Szpaka na razie za
                          jednago z lepszych komentatorów ( moim zdaniem, ale jeśli jesteście innego, to
                          szanuję je ), ale wiecznie komentować nie będzie i ktoś musi być jego następca.
                          A co do meczu. To niestety, ale Grecy bezpardonowo wykorzystali to, czego nie
                          udało się zrobić Czechom. Czesi nie wykorzystali sytuacji stworzonych w czasie
                          regulaminowym, ale Grecy wykorzystali tą jedną, która zadecydowała o awansie.
                          Statystyka też mówiła, ile strzałów oddali Czesi, a ile Grecy.
                          Nie wiem, ale w finale myślę, że Portugalczycy wyciągną wnioski z meczu
                          otwarcia i nie popełnią takich samych błędów. Ja myślę, że wygra Portugalia.
                          Pozdrawiam.
                          PS. A czy ktoś śledząc historię Mistrzostw Europy pamięta, aby jakiekolwiek
                          Mistrzostwa zaczynały i kończyły się meczami z udziałem tych samych drużyn.
                  • Gość: szulc czechy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 22:09
                    O rany ale ten Koller jest drewniany, ani kopnąć, ani strzelić głową, ani
                    przyjąć,ani podbiec, podaje tez słabo, rozumiem ze ma dwa metry, ale to nie
                    tłumaczy zeby byc takim asynchronem, sam mam 198 i potrafie sie ruszać. No
                    Czesi tylko nie Karne!!!!
            • Gość: cccp Szwecja!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:29
              Grecy mają czarne konie na tych mistrzostwach!!!!!!!!!!
      • saurapl Re: Bardzo dobry poczatek 01.07.04, 22:34
        tak jak się spodziewałam-nie na długo starczyło mu sił na dobre i żywe
        komentowanie-temperamentu też nie jest łatwo przeskoczyć
    • Gość: Jourdan NEDVED jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:36
      Nie poddawaj się! Walcz! Bez Ciebie finał nie będzie spektaklem!!! :(
      • Gość: czestochowa Re: NEDVED jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!! IP: *.d2.club-internet.fr 01.07.04, 21:46
        szkoda "Misia"

zapowiada sie interesujaca druga ^plpwa

jestem za naszymi poludniowymi sasiadami

ale moj czarny kon Lotwa, wrocila do do domu
        wiec wygrana Grekow tez mnie ucieszy (jako czarny kon)

ale kibicuje Republice Czeskiej!
    • Gość: pwo LUUDZIE CO ONI KWASZĄ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:41
      KONIEC !!!!!!!
      Basałaj ( Bałasaj?) spadaj sprzed mikrofonu
      ludzie Nedved uszkodził sobie lewą nogę jak walnął w Greka gdzie wy macie oczy,
      przestańciwe pieprzyć o stawie skokowym prawej nogi. Nie przepadam za
      szpakiem , ale przy tym oszołomie to jest gwiazda komentatorki
      • Gość: pwo sorry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:45
        Tak sie zajarałem, że mi się wszystko powaliło. Oni mówili o lewej nodze, a
        Nedved uszkodził sobie prawą nogę
    • Gość: Michał Sędzia przepłacony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:03
      Sędzia przepłacony czy on nie widzi jak ci Grecy grają a raczej że nie umieją
      grać???
      • Gość: fastviper Re: Sędzia przepłacony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:22
        Obawiam się że raczej "były naciski" niż jakieś łapówki. Moim zdaniem w tej
        sytuacji prasa piłkarska i wszyscy kibice prawdziwego footballa na świecie
        powinni bojkotować Collinę. On się nawet nie starał udawać że sędziuje neutralnie.
    • Gość: vivat Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:05
      Jak on jest najlepszy to ja jestem święty!!!
      Przecież on większość odgwizduje na kożyść Greków!!! :(
      Gdyby Czesi wyprawiali to co Grecy wyprawiają z nimi to dostawaliby co chwile
      żółte kartki!! Ale Grekom przymka oko!!!
      Paranoja!!!!
      • saurapl Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( 01.07.04, 22:10
        uważam go za świetnego sędziego i bardzo go lubie ale dzisiaj niechetnie ale
        muszę przyznać że coś jest nie tak(może czytał artykuły że Czescy dziennikarze
        licza na to że będzie ich sojusznikiem)
        • saurapl Czas na zmiany 01.07.04, 22:14
          mam wrażenie że w drużynie Czeskiej trener powinien jak najszybciej dokonać
          zmian bo gołym okiem widać że w takim zestawieniu im nie idzie
        • Gość: vivat Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:14
          :( gołym okiem widać że jest bardziej przychylny Grekom!!
          Podobno Portugalczycy chcieliby grać z Grecją, więc kto wie czy coś tu nie jest
          na rzeczy??
        • Gość: Miki Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.aster.pl 02.07.04, 08:04
          Tak, tez lubię sędziego Collinę ( a zwłaszcza moja żona go lubi ), ale mi też
          coś tu nie grało.
          Moim zdaniem, może się mylę, było kilka fauli na Czechach puszczonych przez
          Collinę.
          A historia lubi się powtarzać, bo cztery lata temu Collina też dał plamę,
          dyktujac karniaka w meczu Holandia - Czechy za faul na zawodniku Holenderskim.
          A jak się okazało, to powtórka wykazała, ze piłkarz holenderski wykazał się
          zdolnościami aktorskimi.
          • saurapl Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( 02.07.04, 10:07
            Hej Miki!Wiadomo że sędzia ma prawo się mylić-przecież nie jest w stanie
            widzieć wszystkiego-to tylko człowiek a nie kamera,jednak w tym meczu sędzia
            widział tylko jednostronnie.widział faule Czechów ale tych na Czechach już
            nie.Nie wiem dlaczego tak się stało ale to wie tylko Collina.pozdrawiam
            • Gość: Miki Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.aster.pl 02.07.04, 15:50
              Owszem Saurapl. Ale w przypadku Colliny to już nie pierwszy raz. 4 lata temu
              Holandia - Czechy. Podyktował dla Holandii karnego, którego nie było. A ten, co
              był faulowany, wykazał się teatralnymi umiejętnościami.
              Ja też Cię pozdrawiam.
              • saurapl Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( 02.07.04, 16:10
                Cóż przyznam się szczerze że tamtego meczu nie pamiętam więc musze polegać na
                waszych słowach.Życzę miłego oglądania finału w pubie i niezależnie od tego kto
                wygra mam nadzieję że będzie to widowisko godne finału!
                • Gość: ewa Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: 62.233.233.* 02.07.04, 16:37
                  Miło zobaczyć Was na forum o nietypowej porze. Mam nadzieję, że pogadamy o meczu
                  finałowym - jeśli nie w niedzielę, to w poniedziałek rano. Pozdrawiam.
                  • Gość: Miki Ewa IP: *.aster.pl 02.07.04, 16:40
                    Ewa, na mnie możesz liczyć. Przez cały dzień do 19 bede zagladał na forum. Mnie
                    też jest Ciebie bardzo miło widzieć.
                    Co prawda nie bedę na forum podczas finału, bo z żoną, kumplami oraz ich żonami
                    wybieramy się do pubu na mecz. Tak więc "do zobaczenia" w poniedziałek.
                  • saurapl Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( 02.07.04, 23:02
                    Hej!na pewno wpadnę na forum chociaż na chwilę-ale nie ręczę że na całość.swoją
                    droga ciekawa jestem waszych typów,bo ja się nie mogę zdecydować.
                    • Gość: ewa Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 09:23
                      Skoro finał jest , jaki jest - to jednak Portugalia. Należy im się, bo od
                      dłuższego czasu grają ładną piłkę, a jakoś nigdy nie mieli szczęścia.
                      • saurapl Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( 03.07.04, 13:07
                        też mi się tak wydaje-poza tym z meczu na mecz grają coraz lepiej.
                        • Gość: Tejko Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 13:13
                          Portugalia wygra
                          EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          !!!!!!!!
                        • Gość: Miki Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.aster.pl 03.07.04, 19:54
                          Nie umiem powiedzieć, ale już wolałbym, aby Portugalia.
                      • Gość: kow3l Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: 81.210.124.* 03.07.04, 20:45
                        Brak szczescia nie ma tu nic do rzeczy, raczej umietnoscie nie az takie zeby
                        mogli zdobyc mistrzostwo. Mieli zwykle jednego, dwoch bardzo dobrych zawodnikow,
                        reszta byla przecietna. I tak duzo zwojowali...
      • Gość: kris_33 Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:13
        Zgadzam się z tobą w 100 %. Ten łysol został kupiony.
        • Gość: lbk Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 22:30
          kalosz sie z niego zrobil straszny
        • Gość: h śmierdzi!!!! :( IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:37
          no i dogrywka......no i karne.........
      • Gość: Lope Re: Ten sędzia mi coś tu śmierdzi!!!! :( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 22:35
        Sedzia w ogóle nie odgwizduje fauli powyżej pasa że tak powiem, tylko kopniaki
        raczy zauważać. Slaby! A Czesi niech w...lą tym faulusom i kopiakusom.
    • saurapl Czyżby karne? 01.07.04, 22:28
      jak myślicie?zdąży ktoś jeszcze strzelić/dogrywka?czy może karne?
      • Gość: lbk Re: Czyżby karne? IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 22:31
        to nie tak mialo wygladac :(
        • saurapl Re: Czyżby karne? 01.07.04, 22:33
          też tak myślę-mimo że przewidywałam wczoraj że Czesi będą mieli problemy z
          grecką obroną ale miałam nadzieję że w drugiej połowie a tu nic.:-(
          • Gość: lbk Re: Czyżby karne? IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 22:40
            zawodowi przeszkadzacze w finale - to by bylo za wiele.
          • Gość: szulc Re: Czyżby karne? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 22:45
            Niesttety obawiam się ze będą karne, a Grecy bardziej wyluzowani- bo mniejsza
            presja, wygrają. Niestety nie strzeli Baros. Obym sie mylił.
            • saurapl Re: Czyżby karne? 01.07.04, 22:47
              mam nadzieję że nie jesteś jasnowidzem.jak wykraczesz to zrzucę winę na Ciebie;-
              )
              • Gość: vivat k.....rwa mać!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:57
                pi.....ony sędzia!!!!! Łysa pała - oszust!!
                Dziękuję Czesi!!! Bylisci wspaniali przez całe mistrzostwa!!! Dzięki za
                wszystkie emocje!!! Dla mnie jesteście wygrani!!!
                • Gość: szulc Re: k.....rwa mać!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 22:59
                  o w dupe, ale lipa i gdzie ta sprawiedliwość
                • saurapl Re: k.....rwa mać!!!!!! 01.07.04, 23:00
                  Też uważam że Czesi wygrali-chociażby dzięki temu że zdobyli szacunek całej
                  europy wygrywając z Niemcami!
                  • Gość: joe KUR...... mac antyfutbol wygral!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.04, 23:18
                    w d.... takiego finaliste /........./...sram na grekow za ich niemiecka pilke
    • Gość: SEVEN grecy z pomoca sedziego wywalczyli dogrywke IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 22:37
      graja tak jak lotwa z holandia.. lotysze tez jak atakowali to maksymalnie trojka graczy, no ale
      przynajmniej mnieli ze trzy celne strzaly, a grecy ZADNEGO !!!! no i collina umiejetnie ich
      przepchnal do dogrywki.
    • Gość: Lope Dzięki Czechom bardzo dobry mecz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 22:37
      Collina slaby, Grecy tacy sobie (tylko niepotrzebnie po chamsku faulują)
      • Gość: Lope Marek Heinz gdyby wszedł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 22:39
        rozstrzygnąłby mecz dla Czechów....powiadam
    • Gość: ewa Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:40
      Cześć! Właśnie odblokował mi się internet, mam nadzieję, że już nie nawali.
      Oglądam mecz i oczom nie wierzę. Czy ktoś rzucił na Czechów urok, że bramki nie
      mogą strzelić?
      • saurapl Re: Składy na mecz Grecja - Czechy 01.07.04, 22:45
        witaj!dziwiła mnie Twoja nieobecność.to nie urok-to świetna Grecka obrona,na
        dodatek to Grecy bardziej atakują w tej pierwszej części dogrywki-mam nadzieję
        że Czesi się zaraz ockną.P.S.dzisiaj jestem już w miarę uspokojona(odpowiednia
        ilość piwa+wina)pozdrowionka
        • Gość: ewa Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:49
          No właśnie nie wiem, co mnie bardziej przeraża - atak Greków czy niecelne
          strzały Czechów. Pozdrawiam.
          • saurapl Re: Składy na mecz Grecja - Czechy 01.07.04, 22:51
            mnie najbardziej przeraża myśl o karnych...
            • saurapl gol 01.07.04, 22:54
    • Gość: tytusinski Colina się nadaje! IP: *.escom.net.pl 01.07.04, 22:41
      Co za stronniczy kutafon!
      Pewno chce rozpalić ogień olimpijski na rozpoczęcie olimpiady;)
    • Gość: lbercik komenttory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 22:46
      cy ktos wie, jk dup komentuje spotknie? Drug polowe dlo sie ogldc tylko wylcon
      foni.
      (chyb cos mi sie klwitur pogielo - ccionki "ku", pierws liter lfbeetu i osttni)
      • saurapl Re: komenttory 01.07.04, 22:47
        Basałaj!
        • ona22 Re: komenttory 01.07.04, 22:55
          O KURWA
    • Gość: ewa Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:55
      To jakiś horror.
      • saurapl Re: Składy na mecz Grecja - Czechy 01.07.04, 22:55
        po prostu nie wierzę własnym oczom
    • seven Kur... tak sie przepycha cioty do finalu!!! 01.07.04, 22:55
      ja pierdole!!!
    • Gość: lbk NIE!!!! TO SIĘ NIE DZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 22:55
      • Gość: mave BEZNADZIEJA! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 23:00
        no dzieki... najgorsza druzyna przeszla do finalu grajac najbrzydszy futbol w
        calym turnieju... wszystkie mecze grecji sa jak flaki z olejem, no i przed nami
        fajny final sie zapowiada...
        ANTYFUTBOL zwyciezyl, moze nasza reprezentacja tez ma szanse... porazka...
        a ja oczywiscie liczylem na Czechow, bo oni umieja grac...
        chyba nie bede ogladal finalu, taki obciach, ze glowa boli...
        i jeszcze Colina, ktorego (dotychczas) lubilem a zawalil mecz jak nic...
        :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
        te mistrzostwa sa do dupy...
    • Gość: Zeus GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!! IP: *.aster.pl 01.07.04, 22:57
      GOOOOOOOOOOOOLLLLL... Nie będzie olimpiady!!!!!!!!!!!!!!! Grecja Mistrz!
    • Gość: tytusinski I czy PN to sprawiedliwy sport:( !!! IP: *.escom.net.pl 01.07.04, 22:58
      NIE,NIE,NIE i JESZCZE RAZ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Wlochaty Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:58
      OK Finalu nie ogladam, jesli mecze rozstrzygaja sie przy biurkach, Collina GooD
      work, za 4 lata tez wypierdolisz Czechow z turnieju ?
      • Gość: vivat Colina jest zerem!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:01
        Brawo Czesi!!!!!
        Grecy grają w finale tylko i wyłącznie dzieki Colinie!!
        To jemu zawdzięczają to zwycięstwo!
        Wredna łysa pała!!!
        • Gość: ewa Re: Colina jest zerem!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:08
          Zgadzam się, ale czy to tłumaczy fakt, że Czesi nie wykorzystali a n i
          j e d n e j okazji?! Nie mogę tego pojąć.
          • saurapl Re: Colina jest zerem!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 23:12
            brak mi słów...mam nadzieję że finał również dane nam będzie razem
            komentować.pozdrawiam i życzę miłej nocy!
          • Gość: vivat Re: Colina jest zerem!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:16
            Gdyby gra była czysta wygarliby w 90 min.
            Ewidentny karny jaki sie należał Czechom. To mogło zamienić sie w bramkę!! I
            byloby po sprawie!! Nie wspomne o ciąganiu za koszulki w polu karnym itp.
            Colina swoimi decyzjami lub raczej ich brakiem przpepchnął Greków do finału.
            To tłumaczy wszystko!!
        • Gość: kow3l CO ty pierd..lisz? IP: 81.210.124.* 01.07.04, 23:46
          Taaak? A ja myslalem ze to Grek strzelil bramke glowa? Sami sobie Czesi winni.
          Tez bylem za Czechami, ale Collina jak juz za kims gwizdal to za czechami. Nie
          od dzis wiadomo, ze przyjazni sie z Nedvedem i kilkoma innymi czeskimi
          zawodnikami. Poza jedna sytuacja gdzie Koller byl pociagany za koszulke, to nie
          dopatrzylem sie niczegona niekorzysc Czechow. Frisk wczoraj wiekszy cyrk
          zrobil... A Grecy mogliby sie doczepic za dosc problematyczna zolta kartke dla
          Karagounisa, ktory przez to nie wystapi w finale. Szkoda mi Czechow, bylem za
          nimi, ale k...wa jak slysze to cale pier...lenie na temat sedziego to rzygam.
          Czesi grali beznadziejnie, widac, ze brakowalo Nedveda i jego 30-40 metrowych
          rajdow. Szok, na pocieszenie wypijemy sobie czeskie piwo
      • Gość: ewa Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:15
        Spokojnie, Collina idzie na emeryturę.
        • Gość: kow3l Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: 81.210.124.* 02.07.04, 00:04
          Nie idzie-to we wloszech jest ten przepis, spoko spoko przenosi sie na wyspy-tam
          bedzie sedziowal
          • Gość: ewa Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 07:55
            Tylko przez trzy lata.
    • Gość: m_BLADE Powiem krótko i wulgarnie IP: *.sebastiana.ceti.pl 01.07.04, 23:00
      Pier... nie lubie Greków !!!
      Od dzisiaj z wyjątkowym okrucieństwem będę gryzł grecką sałatkę.
      To było cholernie niesprawiedliwe. G. a nie zespół banda przeszkadzaczy. Jasne
      że odnoszą sukcesy, zupełnie jak "bojownicy" z Iraku: nie wiele pokazują ale
      przeszkadzają tak, że w końcu puszczają nerwy i traci się gola.
      Pozostaje kibicować Portugali
      • Gość: czestochowa Re: Powiem krótko i wulgarnie IP: *.d2.club-internet.fr 01.07.04, 23:09
        to juz lepiej krotko i wulgarnie, powiedziec iw tzyc sie na forum, niz wyjsc w
        szalikach na ulce i ro....c przechodniow i przystanki komunikacji miejskiej§§§
        • Gość: czestochowa Re: Powiem krótko i wulgarnie IP: *.d2.club-internet.fr 01.07.04, 23:10
          to juz lepiej krotko i wulgarnie, powiedziec iw tzyc sie na forum, niz wyjsc w
          szalikach na ulce i ro....c przechodniow i przystanki komunikacji miejskiej§§§
    • Gość: amen POLSKA W FINALE!!!!!!!!1 IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:00
      .......a ponieważ Polska wygrała mecz towarzyski z Grekami przed ME, więc to
      nasi powinni grać w finale!
    • Gość: antyczech wynik IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:01
      Jaka sensacja CZESKIE
      psy W.y.p.i.e.r.d.al.a.c
    • Gość: Sędziowanie to DNO Powiesić Colinę!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:01
      nie podyktował karnego za faul na Kolerze. I byłoby po meczu w 90 minutach. DNO!! Znów się podłożył Czechom, tym razem mam nadzieję potraktują go odpowiednio :)

• Gość: tytusinski Łysy na marsa! IP: *.escom.net.pl 01.07.04, 23:04
        I to bez aparatu tlenowego!
      • Gość: zdegustowany Re: Powiesić Colinę!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:06
        Popieram, trudno wygrać mecz gdy ma się przeciw sobie sędziego. Do tej pory
        sędziował nejlepiej ale teraz pokazal że terz ptrafi przepuścić odpowiednią
        drużynę. W końcu portugalczycy wyłożyli tyle kasy że im sie to mistrostwo
        należy. Więc do finału lepiej było wpóścić greków bo z nimi łatwiej będzie
        ustawić wynik spotkania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka