Gość: kibic IP: *.autocom.pl 07.09.05, 19:51 A co z Olisadebe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżony Skład na Walię jest Żurawski IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 19:51 ja chcę franka !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.09.05, 22:25 na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 IP: *.swipnet.se 07.09.05, 22:43 Irlandia Pl wygrali z Anglia 1:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thommas Irlandia wygrała, Chorwacja zremisowała!!! ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 22:46 Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorzów Ci kibice w stolycy muszą swoje klubowe flagi ... IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 23:22 wieszać podczas meczu reprezentacji Polski? Juz pal licho tą z legly ale ta brudna az czarna z zaglebia to juz totalna żenada. Wiocha!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwua Re: Ci kibice w stolycy muszą swoje klubowe flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:34 Ty Chorzow z gdyni, a wez sie sam powies a nie pitol takie bzdety. Stadion na lazienkowskiej to stadion klubowy, nie jak slaski w Chorzowie. Wiec kibice moga wieszac takie flagi jakie chca. Bylem na meczu i nie powiem, zeby byl jakis problem z sympatiami klubowymi. Acha, kibicuje KSP i Reprezentacji Narodowej. pozdro dla kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgniu_uk DOŚĆ !!!!!!!!!!!!! IP: *.access.as9105.com 07.09.05, 23:44 dość mam czytania jak to wszyscy biadolą i obliczają co musi się stać abyśmy nie awansowali !!!! DOŚĆ !!!!!! Wygraliśmy w tych eliminacjach 8 ostatnich spotkań i jesteśmy liderami grupy dlatego że jesteśmy w niej najlepsi. Nie obchodzą mnie wyniki innych drużyn. Musimy poprostu grać to co graliśmy w tych wszystkich meczach i WYGRAĆ ten ostatni mecz. NASTAWIENIE NA SUKCES ZAWSZE DAJE SUKCES !!!!! więc nie marnujmy sił na biadolenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konix Re: DOŚĆ !!!!!!!!!!!!! IP: *.sigma.com.pl 08.09.05, 09:16 ha jestesmy najlepsi..., w czym? to ze na 1 miejscu w grupie, to tylko swiadczy o naszym szczeciu w eliminacjach! potem i tak na MS wyjdziemy z grupy wprost na lotnisko:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgniu_uk Re: DOŚĆ !!!!!!!!!!!!! IP: *.access.as9105.com 08.09.05, 09:28 Nie staraj się przekładać wszystkich swoich porażek życiowych na sprawy piłkarskie. Znajdź kiedyś zadowolenie z tego co się dokonało. Z pewnością lepiej by Ci było jak byśmy już mogli robić beznadziejne kalkulacjie po to by ewentualnie marzyć jeszcze o barażach a nie spokojnie mieć 5 pkt przewagi i mecz decydujący przed sobą. JAK MASZ CIĄGLE NARZEKAĆ TO NIE MĘCZ SIĘ I się tym nie interesuj. Jak wiesz w piłce nożnej nie jesteśmy mistrzami świata (ranking 22)co oznacza że gramy na swoim poziomie i trzeba to docenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 IP: *.versanet.de 07.09.05, 22:48 To wchodzimy z pierwszego! Juz jestesmy w NIEMCZECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel78 Re: IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 07.09.05, 22:52 > To wchodzimy z pierwszego! Juz jestesmy w NIEMCZECH!!! Jeszcze nie :-| Mamy 5 punktów więcej niż Anglicy, a oni przed meczem z nami grają jeszcze z Austrią. Wystarczy, że któregoś z tych dwóch meczy nie wygrają i... wtedy jesteśmy w Niemczech z 1. miejsca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 IP: *.gd-ns.com 07.09.05, 22:54 Hola, hola - nie tak szybko ! W Niemczech to na razie jestes ty (sadzac z adresu), a Angole maja przed soba jeszcze 2 MECZE ( w tym jeden z nami), wiec stale jeszcze moga zajac pierwsza pozycje w grupie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Primawera Re: IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:01 a to niestety bedzie trudne do spelnienia, Anglicy na 99 % wygrają i Walią... i z Polską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: IRLANDIA WYGRYWA Z ANGLIA 1:0 IP: *.gd-ns.com 07.09.05, 23:09 Anglicy w pazdzierniku nie graja z Walia tylko Austria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thommas Szkoda, że Szwedzi wygrali... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 22:55 Fuksem w 91 minucie. Gdyby tego nie strzelil, to już dziś byłby awans!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omlet Re: IP: 138.227.189.* 08.09.05, 07:04 No, Szwedzi sie przechwalali, ze rozniosa Wegrow i doprawdy szkoda, ze nie dostali w d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro A gdzie Franek? IP: *.z146-155-67.customer.algx.net 07.09.05, 19:52 Ja pier..e co ten Jajasz odwala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Franek? druga liga nie gra w reprezentacji IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 07.09.05, 21:29 druga liga nie gra!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosowski K. to ja tez nie bede mogl... pojde do Kataru I ligi IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 23:24 chyba aby sie zalapac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio szkoda ze nie ma nikogo lepszego od rzasy... IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 07.09.05, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benajmin Skład na Walię jest Żurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:53 wiedziałem ze kontuzja zurawia to zasłona dymna...:) mam nadzieje że skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko000 Skład na Walię. Gra Żurawski IP: *.tvp.pl 07.09.05, 19:54 No to Maciek będzie siał spustoszenie w szeregach walijskiej defensywy.Do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zuraw, ale zejdz, gdy zaboli IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 07.09.05, 19:55 Oby sie udało i Maciek nie złapał serio kontuzji. Zeby tylko nie grał na "pol gwizdka" ze strachu, ze mu sie cos stanie Trzymajcie sie chłopy kibic Odpowiedz Link Zgłoś
endrzej Janas pokazuje Frankowi miejsce w szyku 07.09.05, 19:58 nigdy go nie lubil ten qtas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radarek Boruc przyczyną nieporadności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:00 Moim skromnym zdaniem Arturo Boruco nie może besztać naszych obronców przy ich najmniejszym potknięciu. Powinien w takich momentach raczej przyklepnąć i podzienkować , że znowu mu piłka między nogami nie przeleciała. Rozkłada je bardzo czesto. Czyżby lekarz naszej kadry był ginekologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Boruc przyczyną nieporadności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:35 co ty pitolisz? Boruc gra pewnie i bardzo dobrze. Tak na marginesie to obrona tez dzisiaj dosc przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Boruc przyczyną nieporadności IP: *.u.wavenet.pl 08.09.05, 16:10 sądzę, że Boruc jest świetnym bramkarzem i wierzę, że bedzie grał w lidze angielskiej w najlepszych klubach. A jego L po meczu skierowana w strone kibiców świadczy, że nie zapomina o swoim dawnym klubie. Trzymaj tak Boruco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf bylem na 100 pewnien ze zagra.takie zwykle czary IP: *.devs.futuro.pl 07.09.05, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreet Franek... IP: 213.17.228.* 07.09.05, 20:04 Co jest z tym Janasem... facet mu strzela bramki jak mało kto, załatwia mecze, a ten jak tylko może sadza go na ławie. Nie rozumiem, mam nadzieję, że będę rozumiał po meczu. Kreet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuraw&Janas Re: Skład na Walię jest Żurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:12 Dobrze, że gra Żuraw, ale myślę, że powiniśmy grać w ustawieniu 1 - 3 - 4 - 3. Boruc - Jop, Kłos, Bąk - Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Kosowski - Żurawski, Rasiak, Frankowski. POLSKA RTW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchał Nie jest źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:14 Dobrze,że nie gra żewłakow, bo to cienias, już lepszy jest Rząsa, a żurawia to myślę ,że zmienią, bo ma uraz (jeśli to nie był blef). Będzie 2:1 dla nas, w najgorszym razie 2:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benzino Re: Skład na Walię jest Żurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:21 nie ma olisadebe???????????????? idiotyzm! za chwile mecz! tylko zwyciestwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... IP: 216.191.177.* 07.09.05, 20:29 Trzymamy kciuki za nasza druzyne ... do boju od calej Polonji Kanadyjskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... IP: *.gd-ns.com 07.09.05, 20:31 Oj, cos z ta polszczyzna Kanadoli nie najlepiej ("gwizdek dobiega czasu ???") Polonusy z Ameryki tez sciskaja kciuki za Repre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... IP: 216.191.177.* 07.09.05, 21:35 ciebie tam nie zalalo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... IP: *.gd-ns.com 07.09.05, 21:41 Zalewa to mnie krew, jak czytam taka polszczyzne jak w twej pierwszej wypowiedzi. A poza tym zasada "najlepsza obrona jest atak" jest dobra w sporcie, niekoniecznie na kulturalnym forum, wiec oszczedz sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... IP: 216.191.177.* 07.09.05, 22:31 znalazj sie Kulturalny Profesor ... czuj go. Chyba jestes z Windy City (fool). Smutne jest rozmawiac z toba bo nie wiem czy tu jestes aby poprawiac innych ortografie czy tez jako kibic. Spadaj na drzewo prostowac banany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... IP: *.gd-ns.com 07.09.05, 22:52 Wiadomo ze jako kibic, pisalem o tym w I poscie (to teraz polskie slowo). I serdecznie gratuluje polskiej druzynie, choc czytalem, ze mecz "wymeczony" w kiepskim stylu ! Twojej ortografii nie poprawialem, bo akurat nie bylo z nia problemu, za to w krociutkim tytule byly az 2 bledy logiczne (czyli bezsens). Ale skoro tego nie zauwazasz, ani nie odrozniasz ortografii od logiki, to wspolczuje; logicznego myslenia trudno kogos/sie nauczyc. A skad ja jestem, to nie Twoj zafajdany interes ! Odpowiedz Link Zgłoś
maskulinapablo Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... 08.09.05, 11:24 A Ty co?Miodkiem drugim chciałbyś się stać?Po pierwsze to jest forum na inecie więc zasady poprawnej polszczyzny są mało respektowane...i jeśli sam jeszcze tego nie dostrzegłeś to współczuje Tobie umiejętności logicznego myślenia.Po drugie jeśli nie zrozumiałeś tytułu postu kolegi z Kanady to również gratuluje intelektu a hipokryzje ganie.Weź się za siebie człowieku bo obrzydzają mnie takie ,,wielkie głowy", które wytykają ludziom błędy, kreują się na wielkich polonistów a wiedzą z j.polskiego mogą się pochwalić jedynie podczas pytanie ,,Kto napisał Pana Tadka lub ,,Dizady" a i tu mocno się zastanawiają. Pozostaję bez pozdrowień. ,,Błogosławieni ubodzy duchem" Odpowiedz Link Zgłoś
pablo123 Re: Pierwszy gwizdek dobiega czasu ... 08.09.05, 12:55 > Po pierwsze to jest forum na inecie > więc zasady poprawnej polszczyzny są mało respektowane...i jeśli sam jeszcze > tego nie dostrzegłeś to współczuje Tobie umiejętności logicznego myślenia. No comments. www.bykom-stop.avx.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
endrzej Oli jest na trybunach 07.09.05, 20:26 w pierwszym skladzie jest Rzasa. Mam dla Panstwa rebus. Janas, Ja=Ku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator malta - chorwacja 1-1 IP: *.dclient.hispeed.ch 07.09.05, 20:46 heh. jesli Szwecja nie wygra w Budapeszcie, mamy awans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Malta- Chorwacja 1:1 jeeeest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Malta Chorwacja 1:1 (koniec) IP: *.chello.pl 07.09.05, 20:55 Czekamy na Wegrów :-) ze Szwecją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel gdzie mozna sluchac meczu Polakow w inecie?! IP: *.adsl.net.t-com.hr 07.09.05, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: gdzie mozna sluchac meczu Polakow w inecie?! IP: *.5.15.vie.surfer.at 07.09.05, 21:06 w tym momencie chyba nigdzie,jedynka nie daje sie otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: gdzie mozna sluchac meczu Polakow w inecie?! IP: *.a.pppool.de 07.09.05, 21:13 Probuj do skutku, mi sie za 20-tym razem udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sado Re: gdzie mozna sluchac meczu Polakow w inecie?! IP: *.sub-70-217-60.myvzw.com 07.09.05, 21:19 Dzieki Ucho! Probowalem wczesniej z 10 razy bez rezultatu ale po przeczytaniu Twego postu pstryknalem jeszcze kilkanasccie i za 16tym poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: gdzie mozna zobaczyc mecz Polakow w inecie?! IP: *.netvisao.pt 07.09.05, 21:13 Gdzie mozna zobaczyc mecz zagranica? Odpowiedz Link Zgłoś
21michal21 Re: gdzie mozna zobaczyc mecz Polakow w inecie?! 07.09.05, 21:19 bbc wales radio wales :P Odpowiedz Link Zgłoś
21michal21 Re: gdzie mozna zobaczyc mecz Polakow w inecie?! 07.09.05, 21:27 hehe , jurek dudzio teraz w bbc mowi. ma nawet fajny szkocki akcent :P (serio, szkocki nie angielski :P ale fajnie brzmi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: gdzie mozna zobaczyc mecz Polakow w inecie?! IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 07.09.05, 22:54 na skyplus2 mowil przed meczem i mial polski jeden rad powiedzial "cup" jakby byl z polnocy anglii, ale reszta ladnie ale z wyraznym akcentem polskim szkockiego sie nie doslyszalam, ale bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny roman Re: gdzie mozna zobaczyc mecz Polakow w inecie?! IP: *.perot.co.uk / *.no-dns-yet.ntli.net 08.09.05, 00:36 ty chyba nie wiesz jaka jest roznica miedzy akcentem szkockim i robotniczym z liverpool'u... dudek probuje malowac swoje odpowiedzi akcentem z miasta beatles'ow ale przyznam szczerze, ze srednio mu idzie. na drugi raz poliglota sie nie odzywaj jak nie weisz co napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: gdzie mozna sluchac meczu Polakow w inecie?! IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 07.09.05, 21:50 jaki jest adres do jedynki radiowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: gdzie mozna sluchac meczu Polakow w inecie?! IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 07.09.05, 21:51 www.radio.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Gdzie K... jest TOmek? IP: *.ghnet.pl 07.09.05, 21:12 Ten Rasiak to kompletne dno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m nędza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:19 piłkarze bez niemrawi, publika niemrawa... BLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m nędza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:20 piłkarze niemrawi, publika niemrawa... BLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Zenada IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.05, 21:20 O pierwszej polowie trzeba zapomniec,bo tak beznajdziejnej gry nie da sie w spokoju ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
endrzej Re: Zenada 07.09.05, 21:24 Po prostu oszczedzali sily. Ha Ha! Z Austria im nie starczylo, to teraz Janas mysli, ze jak wezmie na przeczekanie, to mu sie lepiej pouklada. Ale do tego trzeba jeszcze strzelic bramke, a na to sie nie zapowiada, chyba ze jakims dzikim fartem. Trudno byc rozczarowanym, bo wlasciwie nalezalo sie tego spodziewac. Czy ma ktos pomysl, jakie IQ osiągnąl trener Janas w narodowym teście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Na razie szkoda gadac 07.09.05, 21:22 jak sie nie podniosa , to mundial mamy z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeh Frankowski za Rasialdo i może wygramy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
wanna6 Re: Skład na Walię jest Żurawski 07.09.05, 21:26 Ja chce franka i oliego.a nie drewno żuraw może być Odpowiedz Link Zgłoś