Dodaj do ulubionych

Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policjanta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:04
nic mnie to nie obchodzi.
Obserwuj wątek
    • asimek Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 19.04.06, 23:15
      Jadę na mundial i wcale nie muszę z nimi gadać ani wpuszczać ich do domu.
      • Gość: pała Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:01
        jak zbierzesz pałą to zmienisz zdanie.
        • Gość: Kibic Krwawy Ludwik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:25
          A może lekarzy-kibiców w kamasze wezmą? Już nie mam złudzeń, że to wolny kraj.
          "Zbieranie pałą" niczym w PRL-u? Za co?
          • Gość: zgrzyt Re: Krwawy Ludwik IP: *.acn.waw.pl 20.04.06, 14:59
            to zwyczaj z Niemiec, tam w kamaszach wszyscy chodzą, także jeszcze poczekaj
            • Gość: pała Re: Krwawy Ludwik IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:32
              jak: za co?
              Taki święty jesteś?
              Nie szwendasz się nigdy pijany, nie rzucasz papierków byle gdzie?
              Zwsze jest za co.
      • Gość: jo Z policją musisz IP: *.aster.pl 20.04.06, 17:54
    • Gość: soccer1doc Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.twcny.res.rr.com 20.04.06, 00:31
      "Podobne działania prowadzą policjanci we wszystkich krajach, których
      reprezentacje przyjadą na mundial - mówi Marek Dyjasz, naczelnik wydziału
      kryminalnego Komendy Wojewódzkiej w Opolu."
      Panie Naczelniku, czy Pan naprawde w takie bzdury wierzy?
      Jaka policja przyjdzie mnie odwiedzic i na jakiej podstawie?Miejscowa? Stanowa?
      FBI?
      I co przyjada do mojego domu i zostawia nakaz stawienia sie do sadu z powodou
      wygrania bilety na mistrzostwa ?
      Gwarantuje,ze nigdzie w USA policja nie odwiedzi zadnego kibica......
      • Gość: jinx Re: co za bzdet IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 20.04.06, 00:50
        w Kostaryce i Togo juz profilaktycznie paluja szczesciarzy. Angola i Japonia
        nastepne w kolejce.
      • Gość: pała Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 01:42
        a zdziwisz się, bo już jedzie do ciebie dwóch gliniarzy na motorach.
        Nie namierzyli cię w porę, ale ten wpis cię zdradził, frajerze.
        I masz pecha - obaj są czarni i nienawidzą białasów.
      • Gość: dziwak Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.nyc.res.rr.com 20.04.06, 03:21
        w USA jeszcze nigdy nie doszlo do najmniejszego dymu podczas meczu
        pilkarskiego, dlatego nie ma powodu monitorowac kibicow
        • Gość: gość portalu Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.centertel.pl 20.04.06, 13:51
          Jejku, przeciez wyraznie jest napisane, ze beda odwiedzac osoby, ktore figurują
          na ich listach jako chuligani, którzy wcześniej mieli do czynienia z policją za
          np rozruby na stadionach...
          i bardzo dobrze
          • nelsonek Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 22:38
            Ja tam widze, ze jest napisane cos takiego: "Polska policja odwiedzi wszystkich kibiców, którzy wylosowali bilety na mecze mistrzostw świata".

Czy Twoim zdaniem wszyscy, ktorzy wylosowali bilety figuruja w kartotekach policyjnych jako chuligani?

Gość portalu: gość portalu napisał(a):

> Jejku, przeciez wyraznie jest napisane, ze beda odwiedzac osoby, ktore figurują
            >
            > na ich listach jako chuligani, którzy wcześniej mieli do czynienia z policją za
            >
            > np rozruby na stadionach...
        • Gość: Indy Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: 80.50.251.* 20.04.06, 14:02
          a w Polsce do mordowania Murzynow
      • Gość: Anty kibol Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:08
        Gwarantuje,ze nigdzie w USA policja nie odwiedzi zadnego kibica......

Widziesz mój drogi tam są kibice a w IVRP jest zapijaczone prostackie bydło i
        to jest ta różnica.

Tam na stadiony idą normalni ludzie i kibicują a u nas co jest to nawet ślepy
        widzi i głuchy słyszy.

Tam za wielką wodą nie wiedzą co to polska stadionowa dzicz jak widać po twojej
        wypowiedzi.
        • Gość: Normalny kibic Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:48
          W Polsce też są normalni, kulturalni kibice. I też jadą na mundial. Tylko nie
          widzę powodu, dla którego miałaby ich wizytować policja.

Swoją drogą to profilaktyka w tym zakresie powinna odbyć się już wcześniej. Nie
          widać, żeby policja coś z tym robiła.
        • lordjim4 Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 19:09
          chyba cierpisz na amnezję kolo, jeśli nie wiesz od kiedy baranie łby zadymiają
          na stadionach. nie politykuj za dużo bo nie masz -widać - o tym pojęcia.
          pozrawiam
        • nelsonek Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 22:35
          I kolejny gosciu, ktory ulega propagandzie.
          Tych zapijaczonego, prostackiego bydla jest garstka. Reszta to normalni ludzie, normalni kibice.
          Niektorzy ta dzicz nazywaja pseudokibicami. To jest obraza dla normalnych kibicow i pseudokomplement dla bandytow stadionowych...
      • sfuj_hlop Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 16:21
        Większych bzdur niż w tym artykule już dawno nie czytałem. Jestem biznesmenem i
        większość czasu spędzam w mojej rezydencji na Seszelach, już nie mówiąc o
        wyjazdach związanych z biznesem do Hiszpanii, Włoch czy Szwajcarii. Rozumiem, że
        Komenda Główna Policji puści za mną na Seszele swojego psa, który będzie mnie
        tropił tylko po to, by zobaczyć mój bilet.
        Dziennikarze, jak jesteście idiotami to dla mnie jest to OK, ale nie róbcie
        reszty ludzi na swoje podobieństwo!
    • Gość: yan Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.ifd.uni.wroc.pl 20.04.06, 09:43
      Niewiarygodne, to na takie "profilaktyczne dzialania" ida pieniadze. Niech
      Niemcy dbaja o spokoj na swoich stadionach, zrobia to dobrze. A polscy
      policjanci maja duzo wiecej pracy u nas, takze na stadionach. Gdyby taka
      dzialalnosc chcieli robic za niemieckie pieniadze po godzinach to niech robia,
      ale traktowac to jako obowiazek - niesamowite, ze az tak mozna stracic glowe.
    • Gość: ORDNUNG! Ordnung! IP: *.aster.pl 20.04.06, 10:05
      Oj Niemcy i te ich małe przyjemnostki. Kontrola na cały świat, chociaż tak...

--
      s9.bitefight.pl/c.php?uid=57095
      • Gość: fatality Re: Ordnung! IP: *.e-wro.net.pl 20.04.06, 10:20
        co za bzdura.ci ,którzy jadą tam rozrabiać na pewno pojadą bez biletów..
        kolejny kretynizm...
      • jotwu61 Re: Ordnung! 20.04.06, 16:18
        A Ciebie pieniaczu co to obchodzi?
        • Gość: fatality Re: Ordnung! IP: *.e-wro.net.pl 20.04.06, 17:36
          **** ci do tego misiu.
      • xingxing Re: Ordnung! 07.04.22, 19:39
        Aster, no coś tak nie bardzo Ci wyszło, bo Niemcy to nie Chińczycy. Niestety.
    • Gość: zdegustowany Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: 217.197.72.* 20.04.06, 12:21
      słyszałem już o różnych bzdurach ale to chyba przebiło wszystkie.
      kupujesz "normalnie" bileyt a oni cie jka bandyte traktują. nie tędyt droga.
      ciekawe cze w niemczech też taką głupotę wymyślili czy to tylko nasze mądre
      głowy wymyśliły
      • Gość: JEBACFIFAIPZPN Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.chello.pl 20.04.06, 12:30
        "tylko dramatyczne sytuacje życiowe pozwalają odsprzedać ją członkom rodziny."

BREDNIA WSZECHCZASÓW - NIEMIECKIE PRZYGŁUPY CAŁKIEM OSZALAŁY
        • Gość: Anty kibol Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:12
          Fajną masz kibolu ksywkę.

No to HWDK...kibolom
          • nelsonek Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 22:39
            Skad wniosek, ze to kibol? :-)
        • xingxing Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 07.04.22, 19:40
          Dlaczego przygłupy? Polak jak zwykle musi być mądrzejszy od wszystkich.
    • Gość: JAN po co jechac zatem na ten spęd? IP: 83.238.212.* 20.04.06, 12:45
    • Gość: antykretyn Sto tysiecy kiboli moze rozpieprzyc kazda policje. IP: *.fbx.proxad.net 20.04.06, 13:10
    • Gość: Ja Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:32
      To po ch.. mnie o tym informujesz?
    • Gość: wisla = policja [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 13:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: jazz Super! IP: *.pptp.stw-bonn.de 20.04.06, 13:37
      kolejny krok zeby uprzykrzac zycie normalnym kibicom. Czy chuligani potrzebuja
      bilety zeby rozrabiac poza stadionem? idiotyczny ruch idiotycznych dzialaczy/rzadow
    • pdb1 Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 13:52
      Niech Autor tekstu scislej wyraza swoje mysli!!! Z fragmentu "Funkcjonariusze
      sprawdzają przede wszystkim, czy wśród wyjeżdżających są chuligani znani ze
      wszczynania awantur. Do każdego z nich dotrze albo dzielnicowy, albo bandyci
      będą wzywani na komisariat" wynika, ze na Mundial wybieraja sie tylko chuligani
      i bandyci.....
      • xingxing Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 07.04.22, 19:41
        Na takie imprezy przychodzą głównie bandyci, bo piłka nożna i środowisko z nią związane to synonim bandytyzmu. Wszystko jest tu jasne, więc nie wiem czego nie rozumiesz?
    • Gość: Indy koniki... IP: 80.50.251.* 20.04.06, 13:55
      nie rozumiem dlaczego nie mozna odsprzedawac biletow. co komu przeszkadzaja
      koniki? jesli jestem bardzo zdesperowany, cale zycie marzylem zeby obejzec
      Polske na mistrzostawch swiata, no a jakims przypadkiem (hehe) nie zostalem
      wylosowany, to juz nie mam szans na zrealizowanie swojego marzenia. gdyby nie
      bylo walki z konikami, to moglbym wydac pareset euro, ktore sobie powiedzmy
      odkladam od roku, i mecz ten bym obejrzal. i co to komu przeszkadza??? nikt mi
      pistoletu do glowy nie przyklada i nie kaze placic tych pieniedzy, skoro koniki
      sprzedaja bilety na rozne mecze i za 1000 euro, to znaczy ze jacys ludzie chca
      za nie tyle placic, a innego sposobu na obejzenie meczu nia maja...

przyklad z Mediolanu - ogladalem kiedys program o derbach, i bylo troche o
      zdobywaniu bilety na derby. wyglada to tak, ze gdy maja trafic do konkretnych
      punktow (w tym paru bankow akurat), to dzien wczesniej wieczorem zaczyna sie
      juz robic kolejka. przychodza sobie ludzie z notebookami, przez noc ogladaja
      filmy, no i rano moga dopchac sie do kas - jednej osobie sprzedaja maksymalnie
      dwa bilety. bilet kosztuje na taka srednio-lepsza trybune z 50 euro. jezeli
      taki stojacy chce pojsc na mecz, to jeden wezmie sobie a drugi odsprzeda za
      powiedzmy 200 euro. studenci tak robia, ze za stanie w kolejce przez cala noc
      zarobia 150-300 euro, zaleznie czy sam chce pojsc na mecz. i czemu tu walczyc z
      konikami, ze ktos chce zarobic za stanie cala noc w kolejce, a ktos kto ma
      troche wiecej kasy i chce obejrzec ten mecz ze stadionu nie moze jej wydac?
      gdyby konikowanie bylo zabronione, to student by nie zarobil, a ktos bogatszy
      kto moze smialo wydac ta kase, i tak nie wejdze na mecz, bo cala noc stac nie
      bedzie...
    • Gość: Indy koniki... IP: 80.50.251.* 20.04.06, 13:55
      nie rozumiem dlaczego nie mozna odsprzedawac biletow. co komu przeszkadzaja
      koniki? jesli jestem bardzo zdesperowany, cale zycie marzylem zeby obejzec
      Polske na mistrzostawch swiata, no a jakims przypadkiem (hehe) nie zostalem
      wylosowany, to juz nie mam szans na zrealizowanie swojego marzenia. gdyby nie
      bylo walki z konikami, to moglbym wydac pareset euro, ktore sobie powiedzmy
      odkladam od roku, i mecz ten bym obejrzal. i co to komu przeszkadza??? nikt mi
      pistoletu do glowy nie przyklada i nie kaze placic tych pieniedzy, skoro koniki
      sprzedaja bilety na rozne mecze i za 1000 euro, to znaczy ze jacys ludzie chca
      za nie tyle placic, a innego sposobu na obejzenie meczu nia maja...

przyklad z Mediolanu - ogladalem kiedys program o derbach, i bylo troche o
      zdobywaniu bilety na derby. wyglada to tak, ze gdy maja trafic do konkretnych
      punktow (w tym paru bankow akurat), to dzien wczesniej wieczorem zaczyna sie
      juz robic kolejka. przychodza sobie ludzie z notebookami, przez noc ogladaja
      filmy, no i rano moga dopchac sie do kas - jednej osobie sprzedaja maksymalnie
      dwa bilety. bilet kosztuje na taka srednio-lepsza trybune z 50 euro. jezeli
      taki stojacy chce pojsc na mecz, to jeden wezmie sobie a drugi odsprzeda za
      powiedzmy 200 euro. studenci tak robia, ze za stanie w kolejce przez cala noc
      zarobia 150-300 euro, zaleznie czy sam chce pojsc na mecz. i czemu tu walczyc z
      konikami, ze ktos chce zarobic za stanie cala noc w kolejce, a ktos kto ma
      troche wiecej kasy i chce obejrzec ten mecz ze stadionu nie moze jej wydac?
      gdyby konikowanie bylo zabronione, to student by nie zarobil, a ktos bogatszy
      kto moze smialo wydac ta kase, i tak nie wejdze na mecz, bo cala noc stac nie
      bedzie...
    • Gość: gosc1 Niemcy też tak traktują swoich kibiców?! IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 20.04.06, 13:58
      wątpię, ale my mysimy być najgorliwsi i ciekaw jestem dlaczego nakaz sądowy
      przestał być istotnym dokumentem w takich kontrolach. CZY TO WAM CZEGOŚ NIE
      PRZYPOMINA?
    • Gość: oli Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: 213.94.217.* 20.04.06, 14:45
      a co jak ktos tam jedzie tylko zeby prac po mordach a nie isc na mecz? tez milicja ich odwiedzi?
    • Gość: Maciej Na jakiej podstawie PZPN przekazuje te dane????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:45
      Czy policja może sobie występować kiedy chce i o co chce?

Przy zamawianiu biletów nigdzie nie podpisywałem zgody na przekazywanie moich
      danych dalej. Przestępstwa też żadnego nie popełniłem, żeby moje dane
      przekazywać policji.
    • xs550 Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja 20.04.06, 15:29
      Tjaaa, juz nieraz mieli lepiej sprawdzac kto wchodzi na stadiony aby bylo
      bezpieczniej a potem nic z tego nie wychodzilo. Jakos nie wierze w
      organizacyjna skutecznosc pod tym wzgledem.
      • Gość: Pablo StockY Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:37
        To jakas głupota
        Czyżby inne kraje tez tak traktowały kibiców?

dyskryminacja i wchodzenie w prywatne życie obywateli
        czy nie jest to przypadkiem łamanie prawa ? konstytucji ?
        • Gość: pała Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:40
          jak sa bilety imienne to już wszystkich maja w kartotekach,
          będą teraz inwigilowali, założą podsłuchy, w odpowiednich miejscach (praca,
          szkoła, knajpa, sklep)podstawią swoich ludzi, którzy będą do ciebie uprzejmie
          zagadywać, by wyciągnąć jakieś informacje i dowiedzieć się z kim się
          kontaktujesz (nie zdziw się gdy niedługo będziesz miał też nowego sąsiada), a
          potem raport prześlą do niemców i ci będą wszystko wiedzieć - czy pijesz, czy
          palisz, co myślisz o innych nacjach, co robisz wieczorem, czy się onanizujesz
          itp.
          W drugiej kolejności te raporty wysłane zostaną do kościoła, a w trzeciej do:
          US, ZUS, PIP i na końcu do Gazety Wyborczej, która je wydrukuje w specjalnym
          dodatku "Polscy Kibice 2006".
    • Gość: Casson Mistrzosatwa miedzyobozowe. IP: *.dyn.optonline.net 20.04.06, 16:21
      Najlepiej byloby mecze rozgrywac i kibicow przetrzymywac w obozach
      koncentrayjnych.Na pewno bylby spokoj i pelna kontrola.A jakby Niemcy przegtali,
      no to wiadomo, dokad droga prowadzi.
    • Gość: Pawel Gdzie oni zyja?Przeciez hools jada bez biletow! IP: *.popl.cable.ntl.com 20.04.06, 17:33
      Zamiast komputerowej bazy danych i kamer na wszystkich stadionach, dzielnicowi
      MO odwiedza ludzi, ktorych stac na bilet. Bo tak robia na Zachodzie. Na
      Zachodzie pracownik fiyczny zaplaci czynsz, kupi zarcie, bilet na mundial i
      jeszcze troche odlozy.
    • Gość: AAF Re: Jedziesz na mundial? Czekaj na wizytę policja IP: *.208.34.195.revers.nsm.pl 20.04.06, 18:20
      A PZPN ZAPŁACI ZA MÓJ BILET !!!! JAKIM PRAWEM PRZEKAZALI MOJE DANE POLICJI JA IM
      ZGODY NA TO NIE DAWAŁEM A ZA TO MOŻNA DWA LATA DOSTAĆ A ODSZKODOWANIE NAPEWNO
      !!! NIECH TYLKO NIEBIESKI SIĘ ZJAWI TO SOBIE O KASIE POGADAMY ZAPRASZAM!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka