GoĹÄ: przykromi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:05 ale janas ma racje. czas na młodych i budowanie reprezentacji na lata. a dudek osiagnął dużo. ale nie bedzie jeżdził za nazwisko i zasługi. nie będzie trzecim więc pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: stas Jerzy Dudek: Studzę się zimną wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:09 myślę że to jest gruube nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek troche przesadza z tymi insynuacjami 17.05.06, 00:18 faktem jest, ze nie gra juz de facto rok a za zaslugi to sie pomniki buduje i nadaje odznaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: troche przesadza z tymi insynuacjami 17.05.06, 00:46 nie wiem o co chodzi z tymi aluzjami dudka do czynnikow pozamerytoreycznych, ale jakie jest poslkie srodowisko sportowe jaka korupcja - wiemy wszyscy... reprezentacja bez dudka i bez frankowskiego, ale jaja! (od dawna odnosilem wrazenie ze janas zwyczajnie franka nie lubi, a moze sie myle?) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziwak Dudkowi glupio IP: *.nyc.res.rr.com 17.05.06, 00:51 ze w ogole gra w pilke, jak powiedzial w wywiadzie - to cytat roku, pewnie zaluje ze nie zostal gornikiem jak to planowal za mlodu, chyba zaoszczedziloby mu to wielu rozczarowan:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mar Re: Dudkowi glupio IP: 62.111.139.* 17.05.06, 00:55 smieszni jestescie... teraz to trzeba sie skupic by w meczach nie tracic dwucyfrowych ilosci bramek ... pieknie panie janas a frankowski zostal potraktowany jak "marionetka", byles potrzebny to fajnie ale i tak cie nie lubie to nie pojedziesz .. jedna wielka kpina Polakom gratulujemy reprezentacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mar Re: Dudkowi glupio IP: 62.111.139.* 17.05.06, 00:55 Polakom gratulujemy trenera reprezentacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Skandal Troche kaski wpadlo paru gosciom do kieszeni.... IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 17.05.06, 01:02 Szkoda, ze to pieniadze podatnikow......Jakby Janas placil za przygotowywania i wyjazd z lasnej kieszeni to moglby jechac nawet z jedenatska kuzynow i zona jako bramkarz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mzb Oddam bilet na mecz z Ekwadorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:04 I tak już nie ma sensu jechać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Oddam bilet na mecz z Ekwadorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:08 Jestem chętny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlody_junak Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.crowley.pl 17.05.06, 08:17 Polska drugą Brazylią! śmiejecie się? jasne, że nie piłkarsko, ale kibicowsko owszem! w Brazylii też kibice wybieraja kadrę i to w fanatyczny sposób. jak trener nie weźmie kogoś na mundial , a potem nie wróci z pucharem to sa gotowi go powiesić. W Polsce kibice chcą zeby było po ich myśli. A trener ma zawsze rację i skoro Dudek z nim sie nie zgadza i w taki żenujący sposób coś insynuuje, to tym samym dowodzi, że nie jest godzien grać dla Polski. on by na mundialu grał dla siebie i kolesi, których wymienia jako skrzywdzonych. Janas zawsze powtarzał, że nie bądzie brał grzejących ławę i nie będzie brał za zasługi. No i nie wziął Frankowskiego i Dudka. A że jadą Mila i kosowski.. Po prostu w linii pomocy kiszka i nawet Ci co grają od nich nie są lepsi. A Boruc jest lepszy od Dudka. A drewniany Rasiak strzelił oststnio 2 ładne gole mimo grzania ławy. Co robił wtedy Frankowski? (przeżywał kryzys psychiczny - zablokował się biedaczysko..) Gratuluje Panie Trenerze! Jest Pan dla mnie Mistrzem Świata! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elvis Drużynę buduje się na, a nie podczas Mundialu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:03 Janas musi o tym wiedzieć. Nie jest aż takim matołem. Jest za to wyjątkowo małostkowy. Dlatego o powołaniu zadecydowała sympatia, a nie umiejętności. Nikt mnie nie przekona do Mili, który ze swoim sposobem poruszania jest boiskowym pośmiewiskiem. A jednak jedzie na Mundial. Janas go lubi. Lubi też Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: manhu Bramkarzy jest 3-ech! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:52 Tak, tak jakby ktoś nie zauważył jest ich aż 3-ech! Szanse, że 3-ci zagra się niemal żadne. Co by nie mówić Dudek do 1-szej 3-ki się kwalifikuje. Dudek ma też rację co do Frankowskiego, który załatwił Polsce MŚ. Owszem jest bez formy, ale może się przebudzić i napewno więcej zdziała niż Jeleń czy Brożek. A Rasialdo to jakaś obsesja Janasa i obawiam się, że niezupełnie obsesja ale jakieś układy z menedżerami. Tak jak we Włoszech gdzie skandal Juve się rozkręca, w tym powołania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nelka Re: Drużynę buduje się na, a nie podczas Mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:22 jest taki dowcip: Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką. - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaijuż Uwaga! W mistrzostwach gramy z Portugalią! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:23 www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml# Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drzoj Re: Drużynę buduje się na, a nie podczas Mundialu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:11 janas lubi mile i rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robson Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:16 Janas jest zwykłą marionetką i pajacem !!! Niewdzięczną kupą zapominającą o tych dzięki którym jest jeszcze trenerem a my jako POLSKA jedziemy na Mistrzostwa Świata ! To Dudek bronił a Franek strzelał a teraz ich olał ! Nienawidzę niewdzięczników !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pabl0 wdzięczność?? 17.05.06, 16:14 Od kiedy to wdzięczność jest kryterium przydatności dla reprezentacji? Jako kibic jestem wdzięczny Frankowskiemu za olbrzymi udział w awansie do MŚ. Dudek i Kłos też mieli w tym swój udział ale są to piłkarze gasnący i odgrzewanie ich nie ma sensu. Rozumiem rozżalenie ale zbyt mocne słowa padają... Na pewno piłkarzom trudno jest obiektywnie spojrzeć na swoją dyspozycje a jest ona delikatnie mówiąc fatalna. Janas postanowił postawić na młodszych i będących w formie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kacper Re: wdzięczność?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:05 O jakiej formie mówisz, chyba nie oglądałeś ostatnich meczy. Ani taktyki ani formy. Tego niestety nie nauczy się przez miesiąc. Reprezentacja nasza gra tak samo jak nasza liga, chociaż w składzie grają zawodnicy z zagranicy. Poprostu nasi trenerzy tak uczą naszych zawodników. Zespół taktycznie gra tak jak 20 lat temu. Ale dzisiaj jest okazja trochę się poduczyć oglądając finał w Paryżu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YESTER Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.gmina / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:33 ILE OBETNA DUDKOWI Z KASY Z REKLAM SIE TYLKO ZAPYTAM ? PEWNIE DLATEGO TAKI ZLY Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: am0k Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.toya.net.pl 17.05.06, 14:21 nie mierz wszystkich wlasna miara. wedlug ciebie dudek jest poza trojka najlepszych polskich bramkarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yester Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.gmina / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:43 daj spokoj chlopie ....koles sie wg mnie specjalnym niczym nie wyroznia..to przecietniak a na mundialu potrzebny jest cudotworca...wole patrzec jak broni kuszczak i liczyc ze dokona cudu niz ogladac wpuszczona bramke przez dudka.......poczytaj sobie forum liverpoolu z jednej strony jest doceniany za final LM a z drugiej licza mu takze mase straconych punktow... wg mnie dudek juz swoje zrobil w korei czas na szukanie mlodego pokolenia i cudu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janek Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: 81.219.117.* 19.05.06, 21:13 DUDEK najlepszy bramkarz świata,gdyby grał! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M@rcinek Polska bez Dudka to jak Brazylia bez Ronaldihno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:38 Ta drużyna nie poradzi sobie na mundialu. Trema zeżre tą mlodież.Wogóle nie czaje czemu Janas nie wziął na mundial Dudka:( Dudek i Boruc to dwaj równorzędni bramkarze. Dalczego pojedzie TYLKO Boruc? Dudek popełnił tylko jeden błąd. Jak otrzymał ofertę od Barcelony to powinien ja przyjac. I wtedy Jurek zagrał by dziś w finale Champons League i Janas musiał by wziąść Dudka na mundial. I by nie było tej dyskusji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.tvn.pl 17.05.06, 12:46 100% racji, az sie nie chce czytac tych histerycznych postow w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adamus Re: Jansa mistrzem świata! Polska druga Brazylią! IP: *.ds.tu.koszalin.pl 17.05.06, 16:30 puknij sie w glowe koles!!! nara Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas - podziękuj Frankowi i Jurkowi za mundial !! 17.05.06, 11:15 Janas - podziękuj Frankowi i Jurkowi za mundial !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drzoj Re: Janas - podziękuj Frankowi i Jurkowi za mundi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:15 franek ma za prawdomownosc. uratowal dupe w eliminacjach Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Taka wiernosc reprezentacji 17.05.06, 01:09 jak sie nie wystawia ulubiencow to juz sie jej nie kibicuje a moze kazdy kibic powinien sobie zrobic jedenastke a trener pozniej oglosic miedzynarodowy plebiscyt ? oczywiscie o taktyce i zmianach tez powinni decydowac kibice a w sumie po co trener, przed telewizorem beda kibice wysylac polecenia do druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zgrzyt Re: Taka wiernosc reprezentacji IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 01:21 gdyby kibice nie opieprzyli janasa, franek by nie grał, i dzisiaj nie byłoby awansu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ivulspirit Dudek zdobył Puchar Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 02:04 Nawet jeśli przez ostatni rok prawie nie grał w klubie to nie zapomniał jak się gra w piłkę i powinien jechać (jest najbardziej doświadczonym i utytułowanym obecnie grającym polskim zawodnikiem).... jeszcze rok temu jeden z najlepszych bramkarzy świata a dziś nawet nie jest rezerwowym słabiutkiej reprezentacji Polski;/ www.uefa.com/competitions/SuperCup/Finals/newsId=318897.html Z tego co mówi Dudek to Janas zrobił mu wielkie świństwo cały czas obiecując mundial by na koniec wyrzucić go z kadry. Chyba faktycznie coś musi być z tymi naciskami na Janasa, skoro Pawełek wziął takich piłkarzyków jak Kosowski i Mila, którzy mecze swoich drużyn podziwiają z trybun dużo gorszych klubików a nie wziął Dudka... po prostu brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dziwny_jest_ten_J Re: Dudek zdobył Puchar Ligi Mistrzów IP: *.netcontrol.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 05:08 To doprawdy nieporozumienie: - Dudek doświadczony bramkarz - nie jedzie - Frankowski dzięki któremu przebrnelismy elminacje też zostaje. Jedzie za to spora grupa zawodników którzy doprawdy w meczach elminacyjnych nie błyszczeli formą a raczej grali ponizej krytyki. PS. Mam nadzieje że Janosik wie co robi bo kolejnej powtórki z Korei wielu kibiców może poprostu "nie przezyć" :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goscgw Wybor Janasa jest OK, ale sposob przekazu do dupy IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 17.05.06, 05:38 wybor padl na boruca, dudek by siedzial na lawie i smecil tak jak w tym wywiadzie, wiec lepiej zabrac dwoch mlodych, niech sie ucza. Jakby nie bylo to sposob zachowania Janasa jest malpi. Nie mozna mu ufac. Nie rozumie jak dla dobrej zabawy czy programu mozna kogos olac i nie zadzwonic i nie pogadac.Z dwoch powodow, bojazn/wstyd lub totalne niezrozumienie czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tekameka Rozterka trenerka *****w i e r s z y k**** IP: *.koba.pl / *.koba.pl 17.05.06, 06:17 Dość późno wróciłem po ciężkiej naradzie, kopłem psa z woleja - co sie będzie sadził Łyknąłem Metaxy jak mnie uczył Listek, a potem wychlałem wódki zapas wszystek Usiadłem przy stole wyciągłem karteczki co tu z kadrą zrobić? - znów łyka z flaszeczki Wpisałem nazwiska przy nich też numery Lecz tabelka krzywo wyszła do cholery! Ujdzie jakoś w tłoku skład z ostatniej chwili jest Franek i Dudek, brak Rasiaka, Mili Kibic się ucieszy: "Kadra ukochana, ta to wszystkich wrogów rzuci na kolana". Wszyscy będą śpiewać pieśni o mej chwale A i sam Kaczyński przypnie mi medale Tak sie rozmarzyłem, a późna godzina, czas w Polsat wyruszać gdzie ta limuzyna? Wyszłem na podwórek psa kopłem po nerach co się głupi patrzysz- Nie poznał trenera! Do studia ja wchodzę wyciągam karteczkę - co jest do cholery! - pomyślę troszeczkę Co za baran zrobił głupie zestawienie jak go tylko dorwę kopne go w siedzenie. Nic mi nie pasuje a czas dać nazwiska Listek, co tu robić ?! chwila klęski bliska Nazwiska nie weszły w odpowiednie kratki, oj przyjdzie mi chyba pakować manatki. Ale juz za późno - skład w eter podany, cała Polska w szoku, ja rozdygotany. Wszyscy patrzą na mnie co tu im powiedzieć dobrze na tym stołku i z miesiąc posiedziać Idę ja w zaparte: - "Tak postanowiłem - swą myslą genialną ten skład ustawiłem". Wróciłem do domu pies dostał z woleja co będzie, to będzie - chyba się nachleję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kornn Re: Rozterka trenerka *****w i e r s z y k**** IP: 213.227.87.* 17.05.06, 07:54 Swietny wierszyk i dobrze oddajacy "wysilek" umyslowy jaki chyba towarzyszyl budowaniu skladu reprezentacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nelka Re: Rozterka trenerka *****w i e r s z y k**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:26 znalezione na joe monsterze:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: Wybor Janasa jest OK, ale sposob przekazu do IP: *.sandomierz.pilicka.pl 17.05.06, 08:36 Nie rozumiem jak można jechać na turniej mając jednego sprawdzonego bramkarza. Jak złapie kontuzję, w pierwszym meczu to kicha. Młodzi nie powinni się uczyć grać na tekiej imprezie. Dudek powinien jechać jako zmiennik i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aja74 Re: Wybor Janasa jest OK, ale sposob przekazu do IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.06, 08:52 Ze tak powiem popie...lo cie? Qr...a mac jak chca sie uczyc to w lidze a nie na mistrzostwach swiata!! Tam nie ma czasu na nauke tylko zabiera sie najlepszych najbardziej doswiadczonych. Jak ktos ma takie podejscie jak ty czy janas to tak zawsze bedzie. Wqr...ny na maxa jestem bo to jest przegiecie. Zamiast na zgrupowaniach zgrac druzyne to sie testuje do konca nowych zawodnikow. Szkoda ze nie wzial kogos z pcimia dolnego bo pewnie tezsporo strzela czy jest niezly. Szczegol ze to jest w klasie okregowej. AJA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Wybor Janasa jest OK, ale sposob przekazu do IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 17.05.06, 10:04 Zupelnie sie z tobom zgadzam bo co niektorzy myslom ze mistrzostwa swiata to oboz treningowy dla kalekow jak sparing partnera bierze sie druzyne z wysp owczych a . testowac sie chce na mistrzostwach swiata wszystko w tym kraju jest nienormalne poczynajac od zadu a konczac na sporcie a tu Smierdzi UKLADEM LISTEK JANAS ciekawy jaki bedzie podzial ta sprawa smierdzi z kilometra Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: słaby_bramkarz Re: Wybor Janasa jest OK, ale sposob przekazu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:18 Jak to niech się uczą? Czego uczą się siedząć na ławie?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skarpetek Racja, ale w duzej mierze zawinila komercja IP: *.centertel.pl 17.05.06, 12:05 Trener nie mogl powiadomic pilkarzy, bo Polsat wykupil wylacznosc. Smieszne, nie? Nie dla pilkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janma46 Re: Dudek zdobył Puchar Ligi Mistrzów IP: 82.160.4.* 17.05.06, 16:05 A będzie musiało przeżyć,bo w tak krótkim czasie jaki pozostał do mundialu wielkiej formy nie da się zbudować.A wynik w meczu z Litwą mówi sam za siebie.Miała to być lekka przebieżka a skończyla się klęską,mecz z Wyspami Owczymi pomimo wygranej 4:0 obnażył całą naszą słabość i nieporadność większości osób znajdujących się na boisku a zwanych piłkarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: afiag Re: Dudek zdobył Puchar Ligi Mistrzów IP: *.mofnet.gov.pl 17.05.06, 12:48 a gdzie tam masz napisane że Janas mu powiedział że pojedzi ena mundial? mówił że na pewno się odblokuje i wróci do składu i żeby się nie przejmował różnymi takimi. poza tym ja tez mogę powiedzieć że mi Janas obiecał i każdy może tak powiedzieć z tych co nie pojadą. Odpowiedz Link Zgłoś
xawez Re: Dudek zdobył Puchar Ligi Mistrzów 17.05.06, 15:40 Gość portalu: ivulspirit napisał(a): > Nawet jeśli przez ostatni rok prawie nie grał w klubie to nie zapomniał jak się > > gra w piłkę i powinien jechać (jest najbardziej doświadczonym i utytułowanym > obecnie grającym polskim zawodnikiem).... jeszcze rok temu jeden z najlepszych > bramkarzy świata a dziś nawet nie jest rezerwowym słabiutkiej reprezentacji > Polski;/ > www.uefa.com/competitions/SuperCup/Finals/newsId=318897.html > > Z tego co mówi Dudek to Janas zrobił mu wielkie świństwo cały czas obiecując > mundial by na koniec wyrzucić go z kadry. > Chyba faktycznie coś musi być z tymi naciskami na Janasa, skoro Pawełek wziął > takich piłkarzyków jak Kosowski i Mila, którzy mecze swoich drużyn podziwiają z > > trybun dużo gorszych klubików a nie wziął Dudka... po prostu brak słów jurek całym swoim poprzednim sezonem pracował na to żeby nie pojechać na MS, był dobry ale to juz historia. teraz czas na borusa i Kuszczaka, a pan Panie Dudek troche pokory i na emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaga Re: Dudek zdobył Puchar Ligi Mistrzów IP: *.lns5-c13.telh.dsl.pol.co.uk 04.06.06, 13:04 ludze ratunku!!!jak czytam te dyrdymaly i szlochanie ze dudek to a frankowski tamto to sie zygac chce.oczywiste jest ze dudek nie powinien jechac bo jest cienki jak dupa weza...mieszkam w angli i w gazetach jak gral jeszcze w zeszlym sezonie to go jechali niezle,gral beznadziejnie a potem ten final z ac milanem i juz myslal ze benitez na kolana padnie po tym jak caly sezon wpuszczal prawie wszystkie szmaty.Tylko w pl o tym nic nie widzialem zeby pisano w gazetach a w anglii byl we wszystkich gazetach z najnizszymi notami.Ludzie w pl zyja oderwani od rzeczywistosci,kt jest niestety smutna ale taka jest.A Reina zostal bramkarzem roku no i jeszcze Cech.A pan Jurek zagral mecze po czeronej kartce Reiny i co!!!!mial sie pokazac.w 1 zawali ze znow prasa go pojechala w angli,a w 2 bylo troche lepiej i co Benitez tez jest uprzedzony i stawia w bramce Reine bo go lubia biednego Dudka nie aaaauuuu.Kibice Liverpoolu znaja sie na pilce i jakos za dudkiem nie placza choc pamietaja co zrobi dla klubu,ale to minelo i koniec historii dudka.a franek przy calej sympati dla tego zawodnika,tylko hoodle go jeszcze broni ze sie przlamie ale to tylko dlatego zeby go nie powiesil ze wydal 2.5 miliona klubowej kaski na zawodnika kt nie strzeli ani jednej bramki,pewinie dostanie jeszcze szanse na poczatku tego sezonu,ale jak w pierwszym meczu lub drugim nie zatrybi jest skonczony na wyspach bo tu sie gra a nie na cos zasluguje.nie mowiac juz co wypisywala prasa angielska o kochanym Frankowskim.sorka obudzie sie w polsce Oni sa naprawde slabi,inaczej byli by tu bogami z pierwszych stron.Janas ma jaj i bez wzgledu na wszystko co sie stanie chyle czola przed ludzmi z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: Taka wiernosc reprezentacji IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 17.05.06, 09:42 to albo znowu mieszanie politylierow albo w gre wchodzi kasa i ktos komus podal numer konta za danie du-y na mundialu bo bez tych zawodnikow to nawet z grupy nie wyjdziemy poprostu trzeby dobrze niektorym na rece patrzec a najlepiej jak zrobi to prokuratura , Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Nie odwracaj kota ogonem.... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 01:23 Druzyna stworzona z ukladow i przy pomocy protekcji NIE JEST REPREZENTACJA POLSKI,a jezeli juz, to reprezentacja polskiej szarej strefy,polskiego, glupiego cwaniactwa.Takiej druzynie nikt rozsadny nie bedzie kibicowwal.TO JEST PROFANACJA HYMNU I FLAGI NARODOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziwak Re: Nie odwracaj kota ogonem.... IP: *.nyc.res.rr.com 17.05.06, 01:24 zapomniales dodac ze Janas nie kocha ojczyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Kocha , nie kocha... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 01:34 nie interesuje mnie sfera uczuc tej kreatury. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drzoj Re: Nie odwracaj kota ogonem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:19 kocha whiksy inikotyne Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek a jakies dowody ? 17.05.06, 01:30 czy cie stac tylko na insynuacje i de facto goloslowne obrazanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Ewidentnymi dowodami beda te trzy mecze... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 01:40 na mistrzostwach, w ktorych ta 'reprezentacja' bedzie kompromitowac Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Pedzelku, nie badz takim naiwnym czlowieczkiem IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 01:53 Kto w tej 'reprezentacji' ma strzelac BRAMKI ?...Co , moze Rasiak?..Wyspy baranie nie jada na mistrzostwa. Mila ?...Przeciez to paranoja.Z KIM MA GRAC ZURAWSKI?... Ze stremowanym Brozkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek zobacze na mundialu 17.05.06, 02:09 krysztalowa kula mi nie powie kto bedzie strzelal bramki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madame Z. Re: zobacze na mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:00 ej, pndzelek, Ty na serio jesteś naiwny... albo robisz tak zwaną "podpuchę"... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skarpetek Re: Pedzelku, nie badz takim naiwnym czlowieczkie IP: *.centertel.pl 17.05.06, 11:52 Nie tylko Rasiak gral z Wyspami Owczymi. Chyba zapominasz o tym ze trener nie ma wybierac pilkarzy dobrych, ale najlepszych z dostepnych... A z sila ognia nie powinno byc problemu. Dobrze strzelaja min: Zurawski, Krzynowek, Szymkowiak, Smolarek, Sobolewski, Rasiak tez - tyle ze glowa. Wiekszy problem zeby wypracowac sytuacje do tych strzalow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: och, z wrozbita gadam IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:58 a to trzeba wróżbity, żeby domyśleć się jak Mila czy Rasiak zagrają? Ps Dudek zna lepiej te klimaty i Janasa ni ż wy to pewnie wie co mówi. Przypomnijcie sobie Sibika z Odry Wodzisław - to był piłakarz o którym nikt ani wcześniej ani później nie słyszał, a pojechał do Korei. Po pewnym czsie pojawiła się jakaś malutka notka w prasie, że wyjechał na cypr - i o to chyba chodziło - przecież jakby nie mundial i bodajże 10-cio minutowy występ to nawet na ten Cypr by się kolo nie załapał, grałby dalej w Odrze albo w Żarach, nikt by nic z tego nie miał. Także to chyba nie są insynuacje o tych pozasportowych wyborach, Dudek za dużo czasu spędził w kadrze i ogólnie w polskiej piłce, żeby mu to zarzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Re: och, z wrozbita gadam 17.05.06, 02:12 owszem trzeba wrozbity ja ocenie reprezentacje wedlog gry na mundialu, nie wedlog moich sympatii do poszczegolnych pilkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlask Re: a jakies dowody ? IP: *.aster.pl 17.05.06, 10:17 To ja moze obraze go niegoloslownie. Janas musi byc glupi - i to widac po tym, ze nie mial zadnego klucza przy doborze ludzi. Po co NAPRAWDE wzial Mile? Kosowskiego? Gancarczyka? Bo ze wezmie Rasiaka, to bylo oczywiste, chociaz z trudniejszym przeciwnikiem Rasiak po prostu grac nie umie. Dlatego byl dobry na angielska druga lige, a na pierwsza nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacal Zwróćcie uwagę co Janas powiedział o napastnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:47 których weźmie na mundial w wywiadzie dla GW - 3 dni przed podaniem ekipy: "- Co z napastnikami? We Wronkach są: Sosin, Saganowski, Frankowski, Rasiak i Jeleń. - Jeleniowi dam szansę gry na prawej pomocy, bo tam potrzebuję piłkarza, a z czterech wymienionych przed nim trzech pojedzie na mundial." Miało pojechać 3 z 4 a pojedzie tylko 1 - Rasiak. Nagły zwrot o 180 stopni? Conajmniej dziwne. i drugie: "W zasadzie pierwsza jedenastka jest i każdy kibic ją zna. Szukam jeszcze dublerów dla bocznych obrońców, prawego pomocnika, być może jeszcze w środku pomocy zmiennika dla Szymkowiaka." Jak to co powiedział zaledwie kilka dni wcześniej ma się do tego co zrobił? To podobno była przemyślana decyzja poparta całościowym spojrzeniem na występy kadrowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kas Re: Zwróćcie uwagę co Janas powiedział o napastni IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.05.06, 01:49 Masz rację, zapomniałam o tym wywiadzie. Sprawa śmierdzi, odechciało mi się już kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jenas Wspaniale to zauwazyles... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 02:03 POTWIERDZA TO , co mowil Dudek.Janasowi ktos wieczorem ' wykrecil reke'. Odpowiedz Link Zgłoś
algimin mniejsza o Dudka ale z napastnikami bedzie kaplica 17.05.06, 10:41 jeden z prawdziego zdarzenia napastnik zostanie wykoszony w dwóch pierwszych meczach, parę razy przewiozą drewno i Rasiak będzie kuśtykał, a który z Brożkiem nadają się najwyżej na półmeczu, zostanie z niominalnych napastników Jeleń który akurat miał być pomocnikiem... to będzie tragedia jesli nawet wydziemy z grupy to nie będziemy mieli napastników bezwzględnie pownni jechać jeszcze Saganowski z Sosinem chyba, że Janas Milę wstawi na pozycję napstnika a ten strzeli gola nawet jajmi;) ps. Frankowski się zasłużył ale był w bardzo kiepskiej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Taka wiernosc reprezentacji 17.05.06, 01:26 Nie, PNDZELKU, to trener decyduje, masz rację. Ale jak nie potrafi zachować elementarnych zasad na które się powołuje, to co może nie mamy prawa mieć swojego zdanie. Życzę kadrze jak najlepiej, kciuki będę ścickał do bólu, a niesmak i tak pozostanie Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Re: Taka wiernosc reprezentacji 17.05.06, 01:34 zdanie kazdy moze miec, ale zdanie ludzi, ktorzy z powodu takiej czy innej decyzji trenera nie chce kibicowac druzynie narodowej jest dla mnie zupelnie bez znaczenia i nie rozumiem co sie denerwuja, jak ich sympatie do druzyny narodowej sa zalezne od tego czy sie powoluje ich ulubiencow czy nie dla mnie najwazniejsza rzecza u trenera to wyniki jakie jego koncepcje osiagna i za to go bede ocenial juz pisalem to wiele razy, za zaslugi to sie pomniki buduje czy nadaje medale, trener powoluje tych, ktorzy wedlog jego koncepcji tworzenia druzyny beda najbardziej pozyteczni, a to ze ma inne zdanie niz kibice ? nie jest tam po to by go kochac, ale po to by walczyl w mistrzostwach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Wiernosc reprezentacji?... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 02:19 PRZECIEZ KRAJ POWINNI REPREZENTOWAC NAJLEPSI PILKARZE ...Wiec, co tam szuka w tej 'reprezentacji' dla przykladu: MILA, LEWANDOWSKI czy RASIAK ? To jest reprezentacja Janasa i jego promotorow,a to z reprezentacja Polski ma bardzo malo wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek owszem reprezentacji 17.05.06, 02:20 twoje sympatie czy antypatie do poszczegolnych pilkarzy nie sa ocena ich wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas To , co napisles, przeczy logice... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 02:31 Nie wolno mi nic powiedziec na temat Mili, ktory biega bezradnie po boisku i co chwile sie przewraca o wlasne nogi, co ?...Przeciez to zamordyzm, jakiego w PRL- u nawet nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek to co piszesz ty przeczy logice 17.05.06, 02:35 kazdy moze pisac co chce i ja tak czynie uwazam tylko opinie tych co z powodu ze trener ma inne koncepcje i nie powoluje ich ulubiencow przestaja kibicowac reprezentacji narodowej za zupelnie bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Re: Taka wiernosc reprezentacji IP: *.cable.mindspring.com 17.05.06, 06:12 Brak Dudka moglbym zrozumiec, Frankowski powinien pojechac. Ale po cholere tam jada Kosowski i szczegolnie Mila??? Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Taka wiernosc reprezentacji 17.05.06, 08:45 > Brak Dudka moglbym zrozumiec, Frankowski powinien pojechac. Ale po cholere tam > jada Kosowski i szczegolnie Mila??? Z tym Kosowskim to jest jakaś totalna bezmyślność. Nie Janasa, ale krytykantów. Policzcie sobie, ile bramek w eliminacjach padło po akcjach Kosowskiego, ok? Przez ten cały czas tak samo grzał ławę jak grzeje teraz. Niezabranie Kosowskiego byłoby większym skandalem niż niezabranie Dudka i Frankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fifa Re: Taka wiernosc reprezentacji IP: *.e-wro.net.pl 17.05.06, 11:18 zgadzam sie jeśli chodzi o Kosowskiego. Facet na meczach repry ielokrotnie ciagnął skrzydło do przodu i ganiałza piłka wtedy ,kiedy inni już sobie odpuszczali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :O) Janas wzial srodki odurzajace i... IP: 170.65.192.* 17.05.06, 12:47 Janas wzial srodki odurzajace i zrobil kilka glupich rzeczy tamtej nocy lacznie z rozbieraniem sie. Sa na to dowody i fotografie. Zostal zaszantarzowany i oto mamy decyjze taka a nie inna. Ta decyzja to porachunki meidzy Dudkiem a kilkoma innymi dzialaczami ktorzy sznatazruja Janasa. Proponuje powolac komisje i ciaganac te sprawe przez lata, tak jak to sie robi w naszym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neolit Re: Oddam bilet na mecz z Ekwadorem IP: 64.208.49.* 17.05.06, 11:59 Po pierwsze gowno z Ciebie a nie kibic. A po drugie znajdzie sie milion osob ktore taki bilet z checia wezma. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Dudkowi glupio 17.05.06, 01:23 Gość portalu: mar napisał(a): > Polakom gratulujemy trenera reprezentacji!! PRAWIE Trener :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: prawie trener 17.05.06, 12:12 tasman69 napisał: PRAWIE Trener :-) prawie - robi różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ggggggg Re: Dudkowi glupio IP: 81.210.22.* 17.05.06, 08:34 Polakam gratulujemy debilów wypowiadających się na forum popierających wspaniałego pseudoselekcjonera!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nelka Re: Dudkowi glupio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:19 Prawie reprezentacja Polski... prawie robi różnicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hood Śmieszni jesteście :) IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.06, 01:22 Przecież ostatnie mecze w reprze bronił Boruc i co stało się coś ? Zawalił jakąś bramę? Chociaż jestem kibicem Wisły to sie ciesze, że nie wziął Kłosa, bo to juz końcówka tego zasłużonego piłkarza. Frankowski nie strzelił bramki OD PÓŁ ROKU !! Ludzie czy ktoś z was pamięta za co pojechał na mundial Kałużny, Świerczewski, Hajto ?? Właśnie za to, że wywalczyli awans co dało taki efekt jaki wszyscy widzieli. Brawo Janas. Ale za to, że taki facet jak Dudek się dowiedział, że nie jedzie z telewizji to ktoś powinien dostać kopa w ... cokolwiek tylko mocnego. To było chamstwo najwyższego lotu. Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:27 a z USA nie zawalił??? Mecz z Litwą (przedostatni) bronił Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
alkmax Re: Śmieszni jesteście :) 17.05.06, 02:37 Z USA to i Dudek wcześniej zawalil (bramka puszczona między nogami), a ze Szwecją też zawalił samobója, a z Manchesterem to zawsze (z jednym wyjątkiem w 4 meczach) wpuszczał szmaty, a z Łotwą to lewą ręką sięgał do piłki lecącej w prawy róg bramki, a z ... , a Benitez jest chyba idiotą, że nie poznał się na geniuszu Dudka i go nie wstawia w meczach Liverpoolu. Mam dość wymieniania! Będzie tego, panie Dudek! Koniec! Finito! The End!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 02:59 ale Boruc jest jeszcze bardziej niepewny:) Oglądałeś co wyprawiał w lidze (zaledwie) szkockiej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 03:01 poza tym mówiłem o ostatnim meczu z USA, a nie wcxześniejszym, kiedy to Boruc zamiast piąstkować piłkę przywalił piąchą w łeb napastnikowi przez pomyłke, ale tamten i tak trafił:) To typowy Boruc... Odpowiedz Link Zgłoś
alkmax Re: Śmieszni jesteście :) 17.05.06, 03:29 Nie jestem za Borucem. Najlepszym, najbardziej ogranym i najpewniejszym obecnie bramkarzem jest Kuszczak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: informatyk Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:03 a nieprawda, bo ja jestem najpewniejszy. Niedawno grałem na osiedlu z dzieciakami z Podstawówki z Kisielic i wiecie co wam powiem? Wygraliśmy 16:0 i bachory nie wbiły mi ani jednego z 15 podyktowanych karnych :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leon Re: Śmieszni jesteście :) IP: 62.29.137.* 17.05.06, 10:36 ale to Dudek, niedowartościowany matole został bohaterem najwspanialszego finału LM w historii, a nie Ty ciuliku, wymieniłeś mecz z USA (łżesz gnido i tyle, było 1:0, a bramę zawalił borus swoja wycieczką) wyliczyłęs błędy jurka, boruc w jednym roku popełnił ich więcej niż dudek prze cała swoją karierę, co do błędów jurka jeszcze, pooglądaj mecze premiership i zoabcz ze wielcy typu van der sar, given, robinson puszczają tez szmaty w sezonie, o szmatach jurka z np. z forlanem wiedzielismy zawsze bo jurek to ikona - JEDYNY gosciu ktory był centralna posatacia klubu z najwyzszej polki i to sie szybko nie zmieni (moze zuraw ale to jednak liga szkocka) reasumujac, jurek pilkarsko jest lepszy od boruca (ale decydowal kazimierski), kuszczak to przyszloswc (mam nadziej ze juz mundialowa, a boruc niech se dla dobra ojczyzyny na treningu zwichnie kulasa (sory arturo ale masz mecze genialne jak i katastrofalne) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peterp Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:56 Skoro na mundial można jechać za zasługi które byłu kiedyś tam to proponuję w bramkę wstawić Tomaszewskiego. Też powstrzymał kiedyśtam anglików Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kas Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.05.06, 01:29 Zgodzę się z Tobą ale mam jednak mieszane uczucia, Franek mimo wszystko pokazałby jednak więcej niż Brożek, nawet bez formy...... Dudek z drugiej strony widać po wywiadzie, że być może Janas miał rację... te insynuacje... Nie pasuje takie zachowanie do profesjonalisty :/. Ale to że się dowiedzieli z TV to przykra rzecz i ogromny brak szacunku dla tych zasłużonych piłkarzy. Janas powinien z nimi wcześniej porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:39 Gość portalu: Kas napisał(a): > Zgodzę się z Tobą ale mam jednak mieszane uczucia, Franek mimo wszystko pokazał > by jednak więcej niż Brożek, nawet bez formy...... > Dudek z drugiej strony widać po wywiadzie, że być może Janas miał rację... te i > nsynuacje... Nie pasuje takie zachowanie do profesjonalisty :/. A skąd wiesz, że to insynuacje? A może on wie coś więcej niż ty. Nie pomyslałeś o tym zapewne, co nie? PS W jakich okolicznościach zrezygnował z kadry Zdebel, pamiętasz może? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Jestes naiwny jak nale dziecko... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 01:29 Szef mafii tez nikogo nie informuje, kogo odstrzeli.Takie sa prawa 'dzungli'. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Śmieszni jesteście :) 17.05.06, 01:30 Gość portalu: Hood napisał(a): > Ale za to, że taki facet jak Dudek się dowiedział, ż > e nie jedzie z telewizji to ktoś powinien dostać kopa w ... cokolwiek tylko mocnego. To było chamstwo najwyższego lotu. Pozdro!! I o to chodzi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:35 skoro jeszcze w niedzielę Janas Dudkowi gadał, że jedzie to co się zmieniło? Janasie - złamasie odpowiedz? Zresztą skoro występował z Litwą i grał dobrze to co mogło się zmienić.... Janas to chyba złodziej - Rasiak grał nawet wtedy gdy klubu nie miał, wyśmiali go w Tottenhamie, tak jak i Miklę w Austrii, a te ćwoki dalej grają! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas I jak tu sie utozsamiac z taka 'reprezentacja' ? IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 02:44 REPREZENTACJA POLSKIEJ KORUPCJI I UKLADOW nigdy nie bedzie dla mnie reprezentacja Polski, bede jej zyczyl jak najgorzej i dopingowal jej przeciwnikow.To juz w PRL-u bylo z tym duzo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek tylko plucie i zadnych dowodow 17.05.06, 02:50 takich kibicow to naprawde reprezentacji brakowac nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Dowody sa dobre dla sadu... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 03:05 DLA KIBICOW WYSTARCZY JAK TA REPREZENTACJA BEDZIE GRALA,a bedzie grala kompromitujaco zle,a nawet , gdyby grali w miare poprawnie(CO JEST PRAKTYCZNIE NIEMOZLIWE), to i tak nie bede im kibicowal, bo na krzywdzie ludzi niczego dobrego sie nie buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek dowody sa dobre dla cywilizowanych ludzi 17.05.06, 03:08 ale bolszewikom wystarczaja tylko oskarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Bardzo logiczne. i... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 03:20 Z tego, co piszesz kazdy prokurator jest bolszewikiem.Bardzo komiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek ty to jestes mocno niewyksztalcony 17.05.06, 03:24 czyli pewnie w ubecji tylko ochotniczo i za darmo sprzatales i donosiles na kogo mogles biedaku, normalny prokurator w cywilizowanym kraju oskarzenia opiera na dowodach ale wiem twoja bolszewicka mentalnosc ci mowi, ze prokuratorzy tylko oskarzaja a dowody im nie sa potrzebne, to juz tutaj przerabiano ponad czterdziesci lat i twoje ukochane czasy nie wroca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Pewnie ,ze na dowodach sie oskarza... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 03:38 A NIE NA POMOWIENIACH,tylko ze w takiej Polsce wielu ludzi wyspecjalizowalo sie w zacieraniu dowodow i praniu brudnych pieniedzy,wiec dzialalnosc polskiego sadu moze byc tylko pozorna i jest czesto karykatura sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek o niespodzianka a jednak dowody sa potrzebne 17.05.06, 03:41 a nie pomowienia w ktorych sie jako dobry bolszewik tu specjalizujesz a ty tu cos gadaj o poziomie co jest w polsce ze swoja mentalnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paul jeanas Ja nie zbieram dowodow przeciwko Janasowi, IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 17.05.06, 03:54 bo to mi lata i powiewa,ale obserwuje tego czlowieka i slucham to ,co mowi,JAK KLAMIE i sobie samemu zaprzecza.A DLA TAKIEGO WYSKROBKA JAK TY TO JEST NAPEWNO MAZ ZAUFANIA, ktoremu mozna dozgonnie wierzyc.WIERZ mu , GLUPKU...powodzenia !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek nie zbierasz, ale obrzucasz 17.05.06, 05:02 go g..nem i oszczerstwami bez zadnych dowodow, jak to dobry bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Morqadir Re: nie zbierasz, ale obrzucasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:58 Dowodami na janasa jest jego gęba debila , logika wypowiedzi ( każada wypowiedz przeczy poprzedniej a często w tej samej wypowiedzi jedno zdanie przeczy drugiemu ) imbecyla , oraz umiejętnosc zachowania jak mały mściwy cham . A pndzelek to abo klakier janasa albo naiwne dziecko które nie wie co to układy w środowisku menadżersko-piłkarskim . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziwak ciekawe czy to odszekasz... IP: *.nyc.res.rr.com 17.05.06, 05:09 w przypadku gdy Janas osiagnie sukces na MS? ci co mieszaja z blotem trenera dzieki ktoremu maja szanse ogladac Polske na mundialu moze w swoim zacietrzewieniu poczekaja na krytyke do konca czerwca? kazdy tu sie uwaza za eksperta wiec moze mowmy o pilce a narazie to widze dyskusje typu "rasiak - drewniak" i "franek - spoko" nie mowiac o obrzucaniu inwektywami Janasa - jak komus sie nie podoba jego praca to niech powie czy w zyciu osiagnal wiecej niz on Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sceptyk Janas sam przyznał, że wziął słabszych. IP: 195.136.151.* 17.05.06, 10:19 Mówiąc, że ta reprezentacja jest pod kątem Euro 2008 a na mundial jadą po naukę. Dla mnie to niedorzeczne. Mundial jest celem samym w sobie. Widzialem, że nas tam wyczeszą, ale sądziłem że choc nie będzie kompromitacji. Bez Dudka będzie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Neolit Re: Janas sam przyznał, że wziął słabszych. IP: 64.208.49.* 17.05.06, 13:19 Jak was tak czytam to wynika ze Dudek to jakis czarodziej ze wlasciwie jak stanie w bramce to nic do niej nie wpadnie. Moze wam przypomne tylko ze w poprzednich mistrzostwach rowniez bronil Dudek i jak to sie skonczylo? 3 mecze-7 bramek stracony 2.33 bramki na mecz. I nie obwiniam jego jakos specjalnie za te strate ale nie jest zadnym cudotworcą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sceptyk Re: Janas sam przyznał, że wziął słabszych. IP: 195.136.151.* 17.05.06, 13:54 Nikt tak nie twierdzi. Większośc ludzi jest przekonanych o tym, że Dudek jest najlepszym polskim bramkarzem. Janas sam przyznał, ze bierze słabszych mówiąc o nauce i "budowaniu perspektywicznej kadry na Euro" a przy okazji powiedział, ze nie wie czy po mistrzostwach będzie trenerem. To jakby sam zakładał, że na mundialu będzie kicha. Bietrudno jest w tej sytuacji pomyśleć, że asekuruje się udziałami w trasferach zawodników, których mniel lub bardziej wypromuje na mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlask Re: ciekawe czy to odszekasz... IP: *.aster.pl 17.05.06, 10:19 Wszystko bym odszczekal, ale nie bedzie takiej potrzeby. Polska sie skicha. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxximus31 Re: Śmieszni jesteście :) 17.05.06, 07:02 Dokładnie! Decyzja to jedno, forma przekazywania (bądź nie) informacji to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toposs Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:59 I tu się zgodzę. Z całym szacunkiem dla Frankowskiego, obecnie nie prezentuje zbyt wysokiej formy. Szkoda natomiast Dudka, chyba jego wyjazd zamiast Fabiańskiego byłby lepszym rozwiązaniem. Rasiak raz ma lepsze mecze, raz gorsze, jak każdy, tu akurat nie mam pretensji do Janasa. Oby tylko na MŚ miał te lepsze ;) No i ten Mila... Jeżeli Franek nie jedzie ze względu na słabszą formę, to co powiedzieć o tym chłopaku? Chyba własnie Mila + np. Giza, Gancarczyk czy Fabiański (diabli wiedzą co oni pokażą) najbardziej potwierdzają teorię, że ktoś tu musi zarobić a wynik jest sprawą drugorzędną... A wierzcie mi, baaardzo chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fifa Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.e-wro.net.pl 17.05.06, 11:27 ? Chyba własnie Mila + np. Giza, Gancarczyk czy > Fabiański (diabli wiedzą co oni pokażą) nic nie pokażą, poniewaz siedziec będa jako rezerwowi (Fabiańki jako trzeci bramkarz, to nawet stroju moze nie brac) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peterp Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:00 Ciekawe co Dudek powiedziałby gdzyby dowiedział się że jest trzecim bramkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fox Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.tvk.torun.pl 17.05.06, 12:28 Chciałabym tylko zauważyć, że sytuacja wtedy była ciut inna bo pan Engle oświadczył po ostatnim meczu eliminacji (o ile mnie pamięć nie myli), że zakończył już selekcję do kadry i panowie pewni swego obrośli w piórka. Skończyło się jak się skończył. Może i Franek nie strzela bramek od pół roku ale gra w klubie w przeciwieństwie do potykającego się o własne nogi Mili czy drewnianego Rasiaka (co nam po tym że strzelił 2 bramki z Wyspami Owczymi, jak to podsumował mój kolega nawet on byłby w stanie to zrobić). Maskotki tego typu w kadrze nam nie potrzebne. Co do zachowania wobec Dudka, to uważam, że określenie tego co zrobił nasz pseudotrener chamstwem i draństwem jest zbyt subtelne. Acz jako damie nie wypada mi określić tego dosadniej. Zaraz pewnie usłyszę, że jak dziewczyna to nie mam bladego pojęcia o footballu. Może i racja, że nie mam o tym bladego pojęcia. W życiu jednak kieruję się jedną zasadą, która pozwala mi spać spokojnie. Zasada jest prosta ale jak widać zbyt skomplikowana dla "naszego selekcjonera". Umów, obietnic nieważne czy ustnych czy spisanych na papierze należy dotrzymywać. Mam więc nadzieję, że pan Janas zapłaci za swoją niesłowność. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwell Re: Śmieszni jesteście :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:52 Tak zawalił w meczu z USA, oj kruchą masz pamięć. Nawet wyniku pewnie nie pamiętasz 0:1 a do przerwy bronił Dudek i było 0:0. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xpxpx Re: Dudkowi glupio IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 07:44 drodzy "fachowcy" Franek niestrzelil gola od 1400 minut po co brac gracza zeby sie przelamal? a jak sie nie przelamie?? Dżerzi niegra wiec go nie ma w kadrze i dobrze szkoda tylko ze Mila jedzie Bury byłby lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zooro Re: Dudkowi glupio IP: *.akk.net.pl 17.05.06, 10:41 głupio to bedzie janosikowi jak zawali mistrzostwa .w rankingu FIFA nawet armenia jest przed nami a janosik bierze odpowiedzialnośc za co? co mu zrobia ? znowu tomaszewski ,listkiewicz i spółka mają sląsk w czterech literach .niech zrobią sobie małą lige warszawska .DAREMNI SĄ CI NASI DZIAŁACZE > Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: v jak vendetta Re: Dudkowi glupio IP: *.ds2.agh.edu.pl 17.05.06, 11:05 a jak się nazywał ten piłkarz z premiership, który jeszcze duzej nie strzelał, ale gral. I to się opłaciło, w waznym meczu strzelil bramke. To było, jesli sie nie myle MU. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joj Re: Dudkowi glupio IP: *.chechlo.net / 80.53.51.* 17.05.06, 08:42 Janas to burak jakich mało ,Frankowski mu nie "pasowa" bo był za bystry i inteligentny .Janas Ty H...! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dziodzio Re: Dudkowi glupio IP: 213.199.198.* 17.05.06, 09:07 mar: Ależ człowieku, czy Ty będąc na miejscu Janasa wziąłbyś na taką imprezę kogoś kto jest KOMPLETNIE bez formy? Za zasługi to już była Korea. PS. Oczywiście trza przyznać, że Janas wziął będących bez formy Milę i Kosowskiego, bo Rasiak to inna śpiewka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: I tak powinno być Re: Dudkowi glupio IP: *.techem.de / 217.111.58.* 17.05.06, 12:39 Janas juz dawno powiedział"kto gra w klubie jedzie na mistrzostwa", a pan Dudek woli tpsa i neostradę niż grę w piłkę. Dudek ty weź się lepiej do roboty , bo może się okazać, że nawet w Concordii Szczurów czy jak im tam jest nie bedzie dla Ciebie miejsca, szkoda tylko Franka:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Zawiodłem się na Franku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:06 Ja Franka lubię, ale co to za napastnik, który nie strzela gola od ponad pół roku. Tomek schodzi na psy tak jak jego poprzednik Olisadebe. Przykro mi bardzo ale zawiodłem się na nim. Już nawet Laskonogiego ścierpię w kadrze po jego dwóch - trzeba to przyznać pięknych - golach z Wyspami O. Pokazał charakter w ogniu nieogarnionej internetowej krytyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zgrzyt Re: Zawiodłem się na Franku IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 01:24 kiedyś tak samo liczono mecze bez gola dla Żurawia, Piechny, Adriano, Ronaldo i innych, po prostu idioci, którzy liczą mecze, a nie patrzą na grę i przydatności dla drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziwak Re: Zawiodłem się na Franku IP: *.nyc.res.rr.com 17.05.06, 01:27 wrzucenie do jednego worka Piechny i Ronaldo pokazuje jak znasz sie na pilce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Zawiodłem się na Franku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:29 szkoda, że nie liczono meczy bez gola Rasiaka. Bo ile Rasialdinio strzelił goli w eliminacjach?? 0 (słownie zero). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lubielizac(;) Re: Zawiodłem się na Franku IP: *.crowley.pl 17.05.06, 09:28 > szkoda, że nie liczono meczy bez gola Rasiaka. > Bo ile Rasialdinio strzelił goli w eliminacjach?? > 0 (słownie zero). Przestań człowieku! Przecież on był gwiazdą eliminacji, a już największy błysk geniuszu miał w meczu z Anglikami! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jpo Re: Zawiodłem się na Franku IP: *.aster.pl 17.05.06, 11:31 Dlaczego Anglia od lat jest potęgą, a Polska nie? Tam szanuje się piłkarzy, opłaca się czekać na Rooney'a z połamanymi nogami ( czy wcześniej Beckhama )...Wystarczyłoby, żeby Franek strzelił gola tylko w najważniejszym meczu na Mundialu. Brożek, czy Jeleń nawet teraz, kiedy podobno są w formie, grają żałośnie, źle. Ciekawe, co będzie za miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dareksp Re: troche przesadza z tymi insynuacjami IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 17.05.06, 09:25 jacg napisał: > (od dawna odnosilem > wrazenie ze janas zwyczajnie franka nie lubi, a moze sie myle?) Nie lubi go od chwili, gdy Franek w meczu z Anglią przestał podawać piłkę ulubionemu drewniakowi Janasa, czyli van der Klocowi-Rasiakowi! Odpowiedz Link Zgłoś
konkretniekarol Re: troche przesadza z tymi insynuacjami 17.05.06, 12:01 jacg napisał: > reprezentacja bez dudka i bez frankowskiego, ale jaja! (od dawna odnosilem > wrazenie ze janas zwyczajnie franka nie lubi, a moze sie myle?) Ja tez Frankowskiego nie lubie i mam ku temu podstawy. Cala historia jego kariery-dziwacznej tulaczki po calym swiecie, bez wyraznego celu, zwienczona desperacka i zalosna ucieczka z Wisly w zeszlym roku (byle sie pchnac za granice i nachapac sie troche przed rychlym koncem kariery) nie przydaje mu wizerunku pilkarza z charakterem i sportowa ambicja. Frankowski to pilkarz, ktory sie konczy sportowo, a Janas, hazardzista i wizjoner, chce stworzyc druzyne, ktora rozpocznie nowy etap polskiej pilki. Byc moze to sie zupelnie nie uda, ale rezygnujac z "dziadkow" dal sobie przynajmniej jakies szanse. Dudek natomiast to nadety bufon, co zreszta potwierdzil dobitnie w tym wywiadzie. Smieszy mnie jego przeswiadczenie o tym, ze nalezy mu sie dozywotnie powolanie do kadry... Zreszta sukces naszej reprezentacji na mundialu w malym stopniu zalezy od tego, czy pojada trzy-cztery nasze tzw. "gwiazdy", czy nie - tak naprawde wszystko jest teraz w rekach trenera, ktory musi przygotowac chlopakow przede wszystkim pod katem motywacyjnym i taktycznym, bo to moga byc nasze najwieksze atuty. Niestety budowana w mediach atmosfera skandalu wokol powolan absolutnie tym przygotowaniom nie sprzyja... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 fakt, Mundial to nie etap w budowie kadry 17.05.06, 01:22 glupie gadanie - wybral kadre pod katem mistrzostw Europy - co za bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: troche przesadza z tymi insynuacjami IP: *.gdynia.mm.pl 17.05.06, 08:06 moze i przesadza, ale Jans robil mu nadzieje i zachował sie jak debil niedzwoniac do dudka i nie mowiac mu prosto w oczy ze nie jedzie. Tchórz nie trener. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cixem Re: troche przesadza z tymi insynuacjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:42 Dudek nie jedzie bo wg argumentacji Janasa nie gra w klubie. OK ale co w takim razie robia w kadrze Mila i Kosowski??????? Jurek chociaz w kadrze prezentowal sie solidnie, tamci dwaj nie dosc ze caly sezon spedzili na lawce albo trybunach to jeszcze kaleczyli zawod w meczach reprezentacji. Janas chyba dostal jakies sugestie zeby wziac Kuszczaka i Fabianskiego zeby podniesc ich cene przed ewentualnymi zmianami klubow. Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: troche przesadza z tymi insynuacjami 17.05.06, 08:50 > Dudek nie jedzie bo wg argumentacji Janasa nie gra w klubie. OK ale co w takim > razie robia w kadrze Mila i Kosowski??????? > Jurek chociaz w kadrze prezentowal sie solidnie, tamci dwaj nie dosc ze caly > sezon spedzili na lawce albo trybunach to jeszcze kaleczyli zawod w meczach > reprezentacji. Mhm, zwłaszcza Kosowski kaleczył ten zawód. Choćby w meczu z Walią, gdzie jego szarża nam przyniosła rzut karny, zwycięstwo i awans. Albo z Anglią, gdzie wyłożył piłkę Frankowskiemu. Jakby tak dobrze policzyć, to Kosowskiemu zawdzięczamy w tych eliminacjach więcej bramek niż Frankowskiemu. Ale Frankowski jest cacy, a Kosowski be. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e Re: troche przesadza z tymi insynuacjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:20 W meczu z W. Owczymi, to Franek podał Kosowskiemu (precyzyjnie), a Kosowski Mili. I Mila nie miał wyjścia, chociaż próbowął spudłować, to trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fifa Re: troche przesadza z tymi insynuacjami IP: *.e-wro.net.pl 17.05.06, 11:34 co za bełkot, rozumie ,ze zamiast Mili i Kosowskiego powinien wziasć Dudka? i co Dudek by robił? Grzał ławę? A moze wszedł na skrzydło za Kosowskiego? Albo zajął się rozgrywaniem za Mile? Jeżeli rozważamy o kwestii Dudka i Franka (bo codo Rząsy i Kłosa to nic kontrowersyjnego nie widzę), to tylko róbmy to wramach ich formacji. I wtedy brak Dudka nie będzie skandalem, bo Boruc i Kuszczak wystarczą, zaś jesli chodzi o Franka to mozna sie tu spierać, nawet jeśli nie strzelił on gola od pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darek Re: troche przesadza z tymi insynuacjami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:12 O tym że Dudek nie gra w klubie Janas wiedział od bardzo dawna po co wiec go powoływał jeśli nie miał go zamiaru zabrać na mistrzostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moorgana dobrze mówi IP: *.ocean.univ.gda.pl 17.05.06, 08:44 Czy naprawdę tak wiele się zmieniło od filmu "piłkarski poker"? Jak patrzę na nich wszystkich to wydaje mi się, że tak-ale na gorsze. Dudek ma rację a o jego klasie świadczy fakt, że tylko delikatnie insynuuje a nie mówi wprost kto i za ile kazał janasowi ustalić taki skład!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ms Re:Janas okazal się nie tylko głupi ale i chamski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:12 Ci co wieza ze to geniusz,niedługo zmieia zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deks za to Kosowski i Mila grają , że ho, ho ..... IP: *.crowley.pl 17.05.06, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cezario Biedaczek IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 17.05.06, 16:36 Bidulka ten Dudek. Wszystko od roku sprzysięgło się przeciwko niemu. Myślał, że jak mu się udało obronić w finale LM karne, to wszyscy zapomną, że w pierwszej połowie wpuścił trzy łatwe piłki do siatki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris 100 % poparcia dla Jurka !!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 17.05.06, 00:52 Moze przesadzil z insynuacjami ale trudno sie dziwic skoro go Janas wydymal. Reszta to swieta prawda. TO PO TO QRWA JEDZIEMY NA MUNDIAL ZEBY BUDOWAC KADRE NA EL.EURO 2008 ?? FAJNIE QRWA - 3 SPARINGI TYLKO ,ZE WSTYD BEDZIE NA CALY SWIAT !!! Odpowiedzialnosc Janasa to jest o kant dupy rozbic. Caly narod sie bedzie stydzil za widzi misie szalenca wizjonera. JANAS WON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic 0 % poparcia dla Jurka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 01:10 I love Janas !!! Odpowiedz Link Zgłoś