Gość: marcy IP: 193.192.62.* 19.05.06, 23:16 Trzymaj sie sekcjoneiro, kibice z tobą!!! Po owocach was poznamy :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lemmon Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:21 janas mistrz, nie no jak go nie lubic nigdy sie nie zeszmaci tak jak wlasnie robia to dudek i inne iwany hehe, po prostu ciesze sie ze mamy choc jednego trenera z ktorego mozna byc dumnym, wszystkiego najlepszego w zyciu panie pawle hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:05 jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark ... a Rasiak będzie odwiedzał stolarza... 20.05.06, 09:17 ... a Rasiak będzie odwiedzał stolarza... Gość portalu: zgrzyt napisał(a): > jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? > > mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką > > w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Rozterka trenerka *****w i e r s z y k**** 20.05.06, 11:01 Dość późno wróciłem po ciężkiej naradzie, kopłem psa z woleja - co się będzie sadził Łyknąłem Metaxy jak mnie uczył Listek, a potem wychlałem wódki zapas wszystek Usiadłem przy stole wyciągłem karteczki co tu z kadrą zrobić? - znów łyka z flaszeczki Wpisałem nazwiska przy nich też numery Lecz tabelka krzywo wyszła do cholery! Ujdzie jakoś w tłoku skład z ostatniej chwili jest Franek i Dudek, brak Rasiaka, Mili Kibic się ucieszy: "Kadra ukochana, naszych wszystkich wrogów rzuci na kolana". Wszyscy będą śpiewać pieśni o mej chwale A i sam Kaczyński przypnie mi medale Tak sie rozmarzyłem, a późna godzina, czas w Polsat wyruszać gdzie ta limuzyna? Wyszłem na podwórek psa kopłem po nerach co się głupi patrzysz- Nie poznał trenera! Do studia ja wchodzę wyciągam karteczkę - co jest do cholery! - pomyślę troszeczkę Co za baran zrobił głupie zestawienie jak go tylko dorwę kopne go w siedzenie. Nic mi nie pasuje a czas dać nazwiska Listek, co tu robić ?! chwila klęski bliska Nazwiska nie weszły w odpowiednie kratki, oj przyjdzie mi chyba pakować manatki. Ale już za późno - skład w eter podany, cała Polska w szoku, ja - rozdygotany. Wszyscy patrzą na mnie co tu im powiedzieć dobrze na tym stołku i z miesiąc posiedziać Idę ja w zaparte: - "Tak postanowiłem - swą myslą genialną ten skład ustawiłem". Wróciłem do domu pies dostał z woleja co będzie, to będzie - chyba się nachleję ten wierszyk to protest przeciwko chamskiej decyzji Janasa. Po tym jego "wyczynie" powinny wejść do obiegu powiedzenia takie, jak : "podziękował, jak Janas Frankowskiemu" lub " wdzięczny jak Janas". odnośnie psa: Janas i jego biedny pies "Jak Janas poradził sobie z psem - źródło GW not. rl 2004-12-02 , ostatnia aktualizacja 2004-12-02 22:09 Pieskie życie Janasa "Przed wylotem z Polski do Francji mieliśmy kłopot z naszym psiakiem terierem - opowiada o wyjeździe sprzed lat do Auxerre trener selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Paweł Janas dziennikowi "Fakt" w artykule "Lubię takie klimaty". - Nie chciał za nic wejść do klatki, którą zbił z desek znajomy stolarz. Próbowano różnych sposobów, ale drań się zapierał. Żona podała mu tabletki na sen i nic. W końcu wziąłem sprawę w swoje ręce, a raczej nogi. Strzał z woleja i pies już siedział cicho w klatce". Dla "Gazety" - Anna Rudnik prezes Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami okręgu warszawskiego : Cham zbuntowany! I to jest trener selekcjoner reprezentacji Polski!? Według ustawy z 1997 roku za zadawanie zwierzęciu bólu i cierpień grozi kara nawet pozbawienia wolności i grzywna do 5 tys. zł. Człowiek winien zwierzętom szacunek - tak napisano w ustawie o ochronie zwierząt. Frustracje powinien odreagowywać na kimś, kto potrafi się obronić!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Janas nie potrafi postepowac jak mezczyzna IP: *.gl.digi.pl 20.05.06, 12:24 jak juz robi cos po chamsku (ogloszenie kadry) to niech sie nie tlumaczy na poziomie goryla. tak samo niech nie uzasadnia niektorych powolan bo jeszcze wiekszy neandertalczyk sie z niego robi. p.s. nie wierze ze nie czyta gazet i nie oglada tv.... no chyba ze czytac nie potrafi w to uwierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Szkoda Franka, ale sam sobie winien IP: *.k358.webspeed.dk 20.05.06, 13:30 Trzeba bylo siedziec w Hiszpanii do Mundialu, a nie uciekac do Anglii na niepewny grunt niestety, nie wyszlo, Franek stracil forme i Mundial Daje glowe, ze gdyby dalej gral w Hiszpanii, to nie bylo by problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz dokladnie tak jak mowisz... jego ryzyko bylo IP: *.gl.digi.pl 20.05.06, 15:29 zwlaszcza ze na przychylnosc trenera w przypadku slabszej formy nie mogl liczyc. nie to co rasiak i mila... (dobrze o tym wiedzial) w elche pewnie stuknalby z 20 goli w sumie i jechalby na pelnym gazie... no ale jego wybor pewnie zdecydowala kasa oraz to ze jak przechodzil wilki jeszcze mialy szanse na awans. jako ten ktorego trener janas ewidentnie nie lubi powinien siedziec w hiszpani i tam sie ogrywac do MS. poza tym gdyby nastrzelal kilka goli w 2 hiszp. + dobra gra na MS pewnie znalazlby jeszcze lepszy klub... no ale jego ryzyko... zupelnie inna sprawa jak janas postapil... po chamsku nie rozmawiajac z pilkarzami do tego pelno smiesznych powolan jak mila, giza .... grzechu;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rasiak na MS... FILM!!!! IP: *.bchsia.telus.net 20.05.06, 21:18 video.google.com/videoplay?docid=-2641032525617189763 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz hahahaha sama prawda lol :D rotfl IP: *.gl.digi.pl 20.05.06, 21:51 aaaale wujek kocha swojego grzesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boazerio Re: Rasiak na MS... FILM!!!! IP: *.gl.digi.pl 20.05.06, 21:58 przeciez jak sie oglada te skroty to jak mozna mowic ze janas jest dobrym trenerem. przeciezk kazdy by zmienil rasiaka... tylko nie janas. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? IP: *.pl 20.05.06, 10:07 rotlf:)))))) dobre, bardzo, kurde chyba palec sobie stuklem przy wczorajszym piciu czy co bo mnie napier.... jak stukam w klawiature. pozdro dla dudka i franka, zal chlopakow, nie komentuje tej decyzji selekcjonera, chodzi mi tylko o styl, jezeli to skalad reprezentacji i nawet asystenci nic nie wiedzieli to jaki tam qwa pomysla na gre, chlopak przeszedl sie do lasu i tak ten nie jedzie, i ten i ok, dlaczego wczesniej tak nie mowil, tylko powolywal dudka i franka, zeby glupio nie wygladalo, i skorza jeszcze mowi do frania to do zobaczenia na kolejnym zgrupowaniu, dowcip se zrobil, a mine to pewnie mial nieprzyjemna jak sie franiu dowiedzial ze nie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? 20.05.06, 15:54 Pan Janas bardzo dobrze zrobił że nie powołał tych piłkarzy ponieważ są bez formy.Polacy z Niemcami wygrają 2:0 zapamiętajcie pseudo kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? IP: *.globetrotter.de 20.05.06, 18:16 Stary bardzo bym chcial, ale... Widziales mecz Arsenal-Barcelona? Jesli tak, to sobie szczerze odpowiedz na pytanie czy Polska moze wygrac z Niemcami. szczyt marzen to remis Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark 2:0 z Niemcami? A czemu nie 8:0? Mamy Rasiaka!!! 20.05.06, 19:35 2:0 z Niemcami? A czemu nie 8:0? Mamy Rasiaka!!! lwowiak5 napisał: > Pan Janas bardzo dobrze zrobił że nie powołał tych piłkarzy ponieważ są bez > formy.Polacy z Niemcami wygrają 2:0 zapamiętajcie pseudo kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecho Powiem wam coś... IP: *.chello.pl 20.05.06, 23:17 Niemcy nie wyjdą z grupy... (no chyba, że im sędziowie dopomogą ;-) 1. Polska (komplet punktów) 2. Kostaryka ... und auf Wiedersehen! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ty lepiej nic nie mow... 21.05.06, 06:00 BO TO CO MOWISZ,przypomina mi POLSKIE ODGRAZANIE SIE Hitlerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.lns1-c12.dsl.pol.co.uk 20.05.06, 01:12 Janas powolal tych co chcial lub musial chciec.Sposob poinformowanie o decyzji tych, dzieki ktorym jedziemy na Mistrzostwa jest chamskie i prostackie.Stwierdzenie Janasa, ze dowiedzieli sie od niego, ale za posrednictwem telewizji jest bezczelne i aroganckie. Nieprawda jest tez, ze to Janas powolywal zawodnikow na mecze eliminacyjne. Jesli mnie pamiec nie myli to wlasnie kibice i prasa wymusili na trenerze powolanie Frankowskiego w eliminacjach.To uratowalo mu dupe. Fakt Janas nie jest najlepszym trenerem na swiecie. Jest bardzo slabym trenerem. Widac to prawie we wszystkich meczach polskiej druzyny. Ma jednak gosc szczescie do "sierotek" losujacych przeciwnikow naszej druzyny.Wlasnie to szczescie oraz zaangazowanie zawodnikow (a nie mysl trenerska), ktorych teraz olal, sa powodem ze gramy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Jesteśmy z Dudkiem i Frankowskim !!! Janas-OUT !!! 20.05.06, 09:16 Jesteśmy z Dudkiem i Frankowskim !!! Janas-OUT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember11 Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.range81-151.btcentralplus.com 20.05.06, 09:32 Wszyscy zapominaja ze Janas jest trenerem od ktorego zalezy sklad polskiej reprezentacji, on za to odpowiada i on sie pozniej ewentualnie bedzie tlumaczyl. Dudek sie po prostu osmiesza ("gwiazdorek")-obrazona panienka. Z calym szacunkiem do klasy jaka pokazal np. w finale Ligi Mistrzow w zeszlym roku, w kadrze (w Liverpool'u tez ) puscil pare "szmat" i wiele jego wystepow bylo beznadziejnych. Teraz dodatkowo nie gra regularnie- proste. Dlaczego nie zostal poinformowany osobiscie? - A dlaczego mialby byc traktowany ze szczegolnym przywilejem? Dlaczego inni nie powolani nie maja o to pretensji? Oskarzanie Janasa o jakas korupcje jest po prostu smieszne. Trener pokazal, ze w kadrze nie ma "etatowych". Dla mnie np. powolanie Rasiaka, Mili i Kosowskiego jest dziwne, ale nie obrazam selekcjonera i uszanuje jego decyzje- to on jest trenerem a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Piłka nożna bez kibiców jest martwa. A kibice chcą 20.05.06, 09:39 Piłka nożna bez kibiców jest martwa. A kibice chcą Frankowskiego w kadrze - na pewno. Kiedy raz Janas posłuchał dziennikarzy i kibiców - Franek uratował mu tyłek, i załatwił mundial. A teraz Janas chce być "King of the world". Z Dudkiem i Kłosem to zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Czego chcą kibice ? 20.05.06, 13:39 Kibice chcą, żeby ich drużyna narodowa grała dobre mecze i wygrywała z Frankiem w składzie czy bez. Klasyfikowanie polskich kibiców jako "Frankofili" jest żenujące i upokarzające dla wszystkich Polaków, którzy kochają piłkę nożną. Ja osobiście wolałbym widzieć Rasiaka czy Jelenia strzelającego brzydkie bramki, dobrze grającego Milę , pewnego w bramce Boruca niż piękne interwencje i szmaty Dudka oraz Frnakowskiego wspaniale dochodzącego do pozycji i regularnie pudłującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poparcie Re: Czego chcą kibice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:46 Podpisuje sie pod tym tekstem nogami rekami i dlugpisem . TO ŚWIETA PRAWDA! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A le to jest zwyczajnie niemozliwe... 20.05.06, 14:35 bo ofermy,takie jak Mila i Rasiak,ZOSTANA OFERMAMI,moga sie tylko przelamac na pol. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 A może Janas jednak wie lepiej ... 22.05.06, 16:44 ... od wszystkich dookoła - w końcu to on jest selekcjonerem i to on prowadził reprezentację w eliminacjach. Sam byłem zaskoczony składem, ale nie będę twierdził, że się znam lepiej na piłce niż Janas i jego asystenci, którzy siedzą w tym cały czas. Twierdzenie, wszystkie wygrane mecze są załugą Frankowskiego jest obrazą dla pozostałych zawodników i całego sztabu - piłka nożna jest jednak grą zespołową i na strzelenie bramki pracuje 11 zawodników, a nie jedna gwiazdka. A dobre mecze Mili i Rasiaka widziałem - prawda, że Mili bardzo dawno temu (i tak jedzie jako rezerwowy), ale jednak były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czego chcą kibice ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 14:51 Ale dobrze grającego Mili nikt jeszcze chyba nie widział. Powinna być chyba jednak jakaś kontrola nad selekcją. Dlaczego musimy płacić za wycieczkę jakiegoś Janasowego kochasia i drżeć, że go wpuści na boisko w Niemczech. Czekałem do tej pory niecierpliwie na mundial, a teraz będę siedział wnerwiony, bo mając daleko w tyłku oczekiwania kibiców Janas zafunduje nam pokaz fikołków Mili. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Kto strzelił najwięcej bramek w eliminacjach? 20.05.06, 15:44 Kto strzelił najwięcej bramek w eliminacjach? Kto strzelił bramki dające awans na mundial? Kto jest snajperem? Kto ma instynkt strzelecki? Ani jedna odpowiedź nie brzmi Mila, Rasiak, Jeleń, czy Radomski. Odpowiedź brzmi : FRANKOWSKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Kto strzelił najwięcej bramek w eliminacjach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:48 MOzę dlatego,że Radomski to defensywny pomocnik,podobnie jak Mila... Zaś Jeleń nie miał okazji grać w EMŚ... Poza tym nie rozumiem w jaki sposób można mówić o eliminacjach w kontekście turnieju finałowego,który odbywa się pół roku później... nie widzę tutaj żadnego powiązania. Dlaczego nie ma pytan - kto te bramki Frankowskiemu naraił ? A mozęt o on sam je sobie wykreował ? Coś mi się zdaje,że jednak nie... Piękny,i jakże cenny ,także dla morale,gol Anglikim,strzelony przez Franka ,padł po akcji i wyłożeniu piłki przez Kosowskiego,którego powołanie jest nazywane "nieporozumieniem". POliczyłaś/eś ilość odbiorów Radomskiego i jego hustle zmierzyłaś/eś ? Nie ? A moze wypadałoby,bo piłka nożna to bynajmniej nie tylko strzelanie goli. Moze czas już zacząc dojrzewać i doceniać obronę,dobre podania,inteligencję boiskową, kreację,a nie tylko widzieć tych,którzy dopchną piłkę do siatki albo wykończą robotę kogoś innego i zostają przypadkowymi bohaterami. Któz bowiem wie czy gdyby za Frankowskiego wszedł Jeleń nie strzeliłby tak samo dobrze jak pan Franek ,hmmm ? MOże więc nie jechać po Jeleniu za to,że nie miał okazji zrobić czegoś i teraz ma za to mieć handicapy jakoweś ? Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Dokładnie tak ... 22.05.06, 16:49 ... Frankowski nie jest zawodnikiem, który sam wygra mecz i niech mi ktoś pokaże choć jedną akcję bramkową, którą sam wypracował i wykorzystał. Wielk afera o przeciętnego drugoligowca jakby był jakimś Ronaldinho albo Henry (oni akurat potrafią sami sami wypracować i strzelić bramkę, ale nigdy nie będę twierdził, że sami wygrywają mecze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Piłka nożna bez kibiców jest martwa. A kibice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:27 Przepraszam bardzo - dlaczego brak bramkarza,który i tak na Mundialu siedziałby na ławie,napsatnika,który nie umie strzelić nawet w II Lidze w Anglii oraz obrońcy,który lada dzień zostanie zwolniony z Wisły ma być osłabieniem polskiej repry ? Po co ich brac na MŚ ? Z sympatii ? A czy ktoś pamięta na czym się wyłożył Engel ? Czy nie przypadkiem na tym,że Dudzio,Kłosio plus Świerszczuś i Hajtuś robili wewnętrzny bajzel,tworzyły się koterie,zespół był podzielony,a trener nad niczym nie panował ? Dlaczego zatem winić Janasa,ze skoro gracze mu nie potrzebni do koncepcji,to nie bierze ich z obawy przed powtórką z historii ? I bardzo dobrze - liderami są inne charaktery (żuraw,Bąk,Krzynówek),do tego młodzi jak Ebi,nie ma mąciwodów,kłosiów i dudziów,którzy ,jak amen w pacierzu, siedząc na ławie stroiliby fochy. Założe się,zę Janas ma 14-16 graczy do grania,reszta to turyści,ani jednego z ww.trójki nie widzę jako grającego,więc lepszy turysta niesiejący zamętu niż turysta frustrat.Wystarczy jeden,żeby rozwalić zespół od środka. Myśli ktoś,że Janas jest tak głupi ,że da sobie wejść na głowę,że weźmie troublemakers...haha... gdyby byli potrzebni do gry - owszem,gra warta świeczki,ale DFK są niepotrzebni do gry,a przynajmniej nie niezbędni. I to Janas będzie trenerem i szefem,a nie kłosie,franie i dudzie ze swoimi gorzkimi żalami. Jeśli ktoś wierzy w to,że ci trzej siedzieliby pokornie i akceptowali swoje miejsce na ławce śmiało może się zwać naiwniakiem. A nawet gdyby to Janas nie może być w stanie niepewności,musi wiedzieć,ze nie ma na pokładzie potencjalnych zarzewi konfliktu i rozkładu spójności zespołu.Czasami spójność zespołu jest ważniejsza niż nawet geniusz sprawaiający kłopoty.A umówmy się,że Dudi,Kłos i Frania nie są "geniuszami" nawet w śnie dozorczyni. Te gole Franka - komu on je strzelił ? Jakiś pętakom z Walli,Austrii i innym klasowym teamom... WE własnym klubie się nie umie znaleźć,a ma strzelać na MŚ gdzie rywale są z półki wyższej ? a A'propos Dudka jeszcze - zasługi,Lm,nasz-Dudzio etc... Popatrzecie na HOlandię.Nie jedzie taki Seedorf,który LM wygrał 3 razy,a w Milanie jest podstawowym graczem i jest bardzo cceniony w HOlandii... Davids też nie.Nie jedzie Kuranyi.Nie jedzie Vicente; Helguera też chyba nie.Nie ma sentymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 15:07 kurde ludzie jesteście śmieszni,dudek i finał ligi mistrzów, przypominam wszystkim, że do przerwy było 3:0 dla milanu, boruc te 3 szmaty puścił. Panie Tomaszewski, pański guru Górski, był rzekł "Nie ma karnych obronionych, są tylko te źle strzelone". Ludzie a wracając do pocieszyciela Jurka, p. Tomaszewskiego, w ŁKS-sie szmaty puszczał takie, że Piechniczek nie chciał go zabrać nawet jako nr 10 bramkarzy. Sukces Tomaszewskiego to sukces obrońców reprezentacji. Rok nie grał Dudek, prasa angielska nie mogla cieniasa zdzierzyc,Rafa go nie wystawiał,a jak go wystawił to znowu mu wsadzili jak młodemu 3. Macie racje gorzej jak panienka, trener formą sportową sie nie kierował.Przypominam, że dudek bronił poprzednio i 8 bramek mu wsadzili. Boruc z Celtic'iem zdobył mistrzostwo Szkocji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.its.it 20.05.06, 15:28 A w szkocji to az sie roi od super graczy!!! Poziom ligi szkockiej jest pewnie nizszy niez polskiej bo poza drużynami z Glesgow (ktorym ciezko byloby grac w premier lig) nie ma juz nic wartosciwego. Wiec patrzac na ten sklad bramkarski jedyna nadzieja jest niedoceniany Kuszczak Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Gdyby Dudek był słaby Benitez by go nie trzymał za 20.05.06, 15:51 Gdyby Dudek był słaby Benitez by go nie trzymał za tak dużą kasę jako nr 2 w klubie, który wygrał ligę mistrzów i jest w czołówce czołowej ligi europejskiej/światowej. Bo Benitez wie, że Dudek w każdejchwili może zastąpić Reinę z powodzeniem. Wystawia Reinę - bo to też Hiszpan, znajomy, protegowany. Zupełnie jak Janas i Rasiak, albo fabiański czy Boruc. Dudek - będziemy zawsze ciebie pamiętać, i twoje piękne parady. Franek - podziwiamy twoje bramki w pięknym stylu zdobyte w drodze na mundial - nawet dla tych, którzy nie są godni tam pojechać zamias ciebie i Jurka. Gość portalu: nikt napisał(a): > kurde ludzie jesteście śmieszni,dudek i finał ligi mistrzów, przypominam > wszystkim, że do przerwy było 3:0 dla milanu, boruc te 3 szmaty puścił. Panie > Tomaszewski, pański guru Górski, był rzekł "Nie ma karnych obronionych, są > tylko te źle strzelone". Ludzie a wracając do pocieszyciela Jurka, p. > Tomaszewskiego, w ŁKS-sie szmaty puszczał takie, że Piechniczek nie chciał go > zabrać nawet jako nr 10 bramkarzy. Sukces Tomaszewskiego to sukces obrońców > reprezentacji. > Rok nie grał Dudek, prasa angielska nie mogla cieniasa zdzierzyc,Rafa go nie > wystawiał,a jak go wystawił to znowu mu wsadzili jak młodemu 3. Macie racje > gorzej jak panienka, trener formą sportową sie nie kierował.Przypominam, że > dudek bronił poprzednio i 8 bramek mu wsadzili. > Boruc z Celtic'iem zdobył mistrzostwo Szkocji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dP Ale kity... IP: *.pronet.lublin.pl / 86.63.129.* 19.05.06, 23:22 nie ma układów - hehehe nie czyta gazet i nie ogląda tv - to czemu tłumaczy się z nazwisk wzbudzających w prasie kontrowersje ? czyżby specjalnie nie powołał wszystkich najlepszych i dobrze o tym wie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
araya Re: Ale kity... 20.05.06, 10:07 Kłamać, kłamać, kłamać, a jak się wyda - też kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ale kity... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 12:34 Może po prostu ktoś go o te nazwiska zapytał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi www.naszakadra.info IP: *.astra-net.com 19.05.06, 23:23 te wszystkie teorie spiskowe są niepotrzebne www.naszakadra.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt założenia przedmeczowe Janasa: IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:25 założenia przedmeczowe Janasa: Boruc - kopaj do Rasiaka, Rasiak - a ty za dużo nie myśl tylko wal Mila - nie padaj na ziemie tylko biegaj na czworaka Kosowski - ruszaj nogami i nie trzymaj rąk w kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Jakie teorie spiskowe?... IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 06:44 Janas zachowal w kadrze minimalna ilosc pilkarzy , by ratowali mu d..., a reszte powolanych stanowia kandydaci na promocje i wyprzedaz,pieniadze Janasowi nie smierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan janasa Ślepiec wprowadzi reprezentację w bagno IP: *.icpnet.pl 19.05.06, 23:24 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikp Re: Ślepiec wprowadzi reprezentację w bagno IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 23:29 kity i jeszcze raz kity!!! Dudek nie zasłużyl na numer dwa reprezentacji!!!!! po prostu jaja i tyle. Beniteza się nikt nie pyta, bo wszyscy wiedzą, żę jak sobie ściągnał zawodnika za grube mln, to go nie posadzi, zresztą Reina to jego rodak. Zrobiłbyś to samo na jego miejscu. A po za tym to cholera jasna, gdyby nie kibice i dziennikarze, to byś Pawle Janasie nie powołał Frankowskiego, i teraz byś siedział w Amico-Lechu a nie na stołku trenera repry. Szkoda gadać! I jeszcze Boruc jako nr jeden!! Liga szkocka jedną z najlepszych na świecie, ubaw po pachy, a skąd ty to wiesz panie trenerze jak nie czytasz gazet i nie oglądasz telewizji? co? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek dudek vs kuszczak ? 20.05.06, 00:54 powiedz mi czy pilkarz grajacy przeciwko tym samym zespolom jest gorszy od tego co oglada ich z lawki ? a co do ligi szkockiej, to mam nadzieje ze jak spisales na straty boruca to sie domagasz likwidacji zurawskiego ? albo tu nagle liga szkocka nie jest tak zla ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Żurawski strzela bramki, a Boruc szmaty ma... 20.05.06, 09:40 Żurawski strzela bramki, a Boruc szmaty ma... pndzelek napisał: > powiedz mi czy pilkarz grajacy przeciwko tym samym zespolom jest gorszy od tego > > co oglada ich z lawki ? a co do ligi szkockiej, to mam nadzieje ze jak spisales > > na straty boruca to sie domagasz likwidacji zurawskiego ? albo tu nagle liga > szkocka nie jest tak zla ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: "Samobójstwo Janasa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 01:12 Argumenty Janasa można uznać za śmieszne.W sparingach, w których grał Dudek spisywał się bardzo dobrze.Natomiast Boruc zarówno w lidze jak i sparingach kadry popełniał sporo kiksów.Moim zdaniem za decyzją o usunięciu Dudka stał Kazimierski.Dwóch z trenowanych przez niego bramkarzy jest w kadrze(mogą za tym stać pieniadze,ktore racze trafia do jego kieszeni niż Janasa).Nie wiem w jakiej formie jest Bruc obecnie,ale to bardzo niepewny gracz według mnie.Popelni parę błędów z Ekwadorem lub Niemcami i zastąpi go Kuszczak.Niestety Kuszczak pomimo dobrego refleksu ma s łabsze warunki fizyczne i gorzej broni karne.Najlepszy z tej trójki wydaje się być Fabianski, ale 0 doswiadczenia.Dlatego nie wzięcie Dudka uwazam nie tylko za osłabienie ,ale wręcz "akcję samobójczą" trenera Janasa.Kosztem bedzie wynik reprezentacji i nasze samopoczucie przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek tak zapytam 20.05.06, 01:17 a jak ocenic forme dudka ktory rok grzeje lawe ? popelnil mniej bledow niz boruc ? owszem, ale bo nie gral, pamietasz moze zeszly sezon i bledy dudka, ktore go pewnie kosztowaly w tym sezonie pierwsze miejsce ? albo milosc kibica jest slepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: tak zapytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 01:30 masz chyba na myśli te szmaty które puszczał 2,5 roku temu..W zeszłym grał znakmicie:finał LM, reprezentacja końcówka ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek final /swietny/ to nie cala praca jurka 20.05.06, 01:35 gdyby nie bylo watpliwosci co do jego pracy to by byl i w tym sezonie numer 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt janas zrezygnuj, miej honor IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:42 janas zrezygnuj, miej honor Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Doświadczenie Dudka jest niekwestionowane - a to 20.05.06, 09:46 Doświadczenie Dudka jest niekwestionowane - a to jest sprawa kluczowa na mundialu. To nie ileś-tam meczów w lidze, tylko ważne bitwy o awans. Boruc się posra w gacie, Rasiak potknie o drewniane nogi, trybuny będą pytać co to za Jeleń bez piłki, Mila znowu czegoś nie zobaczy przez włosy, a Radomski... ani mi się pisać nie chce. A wolnej piłki nie będzie mógł posłać do bramki Frankowski - no bo przecież Janas go nie potrzebuje. Kto ma strzelać bramki ? Żuraw - szkoda, że muszisz grać z taką "szmacianą" reprezentacją... pndzelek napisał: > a jak ocenic forme dudka ktory rok grzeje lawe ? > popelnil mniej bledow niz boruc ? owszem, ale bo nie gral, pamietasz moze > zeszly sezon i bledy dudka, ktore go pewnie kosztowaly w tym sezonie pierwsze > miejsce ? albo milosc kibica jest slepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawian Janas Re: "Samobójstwo Janasa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 03:11 "Wszyscy mi zarzucają, że wziąłem Milę, a przecież w pierwszym składzie na środku pomocy zagrają Szymkowiak, Sobolewski albo Radomski." Chyba jednak jest coś na rzeczy z tymi układami: bierze gościa bez formy, który nie gra, w kiepskiej lidze do tego i mówi, że przecież i tak będzie grzał ławę. To po cholerę go zabiera. Z tłumaczeń Janasa tylko coraz bardziej wynika, że coś tu śmierdzi. Frankowski jest bez formy, w meczu z Litwą nic nie pokazał. Tak jakby ktokolwiek coś pokazał. Zaraz, przepraszam, Mila pokazał kilka fikołków i efektownie pozbywał się piłki. Franek uratował Janasowi tyłek w eliminacjach i w Niemczech też by coś strzelił. Powinien jechać choćby za zasługi. Mila nawet tych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark My chcemy Franka !!! Wpisujcie się kto popiera !!! 20.05.06, 09:47 My chcemy Franka !!! Wpisujcie się kto popiera !!! Gość portalu: Pawian Janas napisał(a): > "Wszyscy mi zarzucają, że wziąłem Milę, a przecież w pierwszym składzie na > środku pomocy zagrają Szymkowiak, Sobolewski albo Radomski." > Chyba jednak jest coś na rzeczy z tymi układami: bierze gościa bez formy, który > > nie gra, w kiepskiej lidze do tego i mówi, że przecież i tak będzie grzał ławę. > > To po cholerę go zabiera. Z tłumaczeń Janasa tylko coraz bardziej wynika, że > coś tu śmierdzi. Frankowski jest bez formy, w meczu z Litwą nic nie pokazał. > Tak jakby ktokolwiek coś pokazał. Zaraz, przepraszam, Mila pokazał kilka > fikołków i efektownie pozbywał się piłki. Franek uratował Janasowi tyłek w > eliminacjach i w Niemczech też by coś strzelił. Powinien jechać choćby za > zasługi. Mila nawet tych nie ma. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: My chcemy Franka !!! Wpisujcie się kto popier IP: *.adsl.wanadoo.nl 20.05.06, 10:55 dobra Janas,wybrales sklad.A Ty k..wa wiesz po co to wszystko?Zastanowiles Sie przez chwile gamoniu jeden,ze pilka jest rowniez dla kibicow.Kibicow,ktorzy wierza w Dudka,Frankowskiego-pilkarzy znanych i uznanych,pilkarzy ktorzy Ciebie wypromowali.Nie czytasz gazet?Czytasz,tylko wstyd Ci sie przyznac,ze wiesz co o Tobie sadza inni.Dla mnie i wielu innych mistrzowstwa wlasnie sie skonczyly,dzieki Twoim iscie generalskim posunieciom.Mam nadzieje,ze ktos w koncu dobierze Ci sie do tylka GENIUSZU jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.06, 23:25 Nie wszyscy kibice z nim, mów za siebie. Wszyscy powinni być z polską reprezentacją, niezaleznie od oceny powołań. I ja jej będę kibicować, choć,chocby na ławce, to jednak Frankowskiego mi będzie brakowało. NIECH PAN SIĘ TRZYMA PANIE TOMKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: 193.192.62.* 19.05.06, 23:32 Gość portalu: mol napisał(a): > Nie wszyscy kibice z nim, mów za siebie. Wszyscy powinni być z polską > reprezentacją, niezaleznie od oceny powołań. No a trener to chyba dosyć ważna cześć tej reprezentacji, prawda? Reprezentacji zyczysz powodzenia a trenerowi nie? Masz nacodzień takie schizy? Powołania rozdane, decyzje Janasa nieodwracalne - koniec kropka, zamykamy dyskusje, Dudki i Franki nie płaczą sobie w kącie - nie oni są najważniejsi! Teraz wszyscy jesteśmy z REPREZENTACJĄ, na dobre i na złe, bo to NASZA drużyna! Na rozliczenia przyjdzie czas w lipcu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janasa należy odwołać !!! 20.05.06, 09:51 Janasa należy odwołać !!! Popełnia błędy, traktuje reprezentację jak własny folwark. A z Frankiem to jest tak, jakbyś 29 dni w miesiącu pracował, ale ci nie zapłacą na koniec bo w 30 dniu byłeś słabszy. Idiotyzm. Frankowi mundial się należy NAJBARDZIEJ !!! a poza tym facet ma instynkt do strzelania bramek w ważnych spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Janasa należy odwołać !!! IP: 193.192.62.* 20.05.06, 18:45 anna-dark napisała: > Janasa należy odwołać !!! Popełnia błędy, traktuje reprezentację jak własny fol > wark. A z Frankiem to jest tak, jakbyś 29 dni w miesiącu pracował, ale ci nie z > apłacą na koniec bo w 30 dniu byłeś słabszy. Idiotyzm. Frankowi mundial się nal > eży NAJBARDZIEJ !!! a poza tym facet ma instynkt do strzelania bramek w ważnych > spotkaniach. O piłce nożnej pojęcia nie masz żadnego. Taki to już chyba kraj, że ignoranci pouczają rozumnych. Gratuluję analogii - to pomysł autorski? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Janasa należy odwołać !!! 20.05.06, 19:13 "Ekspert" się odezwał... Gość portalu: marcy napisał(a): > O piłce nożnej pojęcia nie masz żadnego. > Taki to już chyba kraj, że ignoranci pouczają rozumnych. > > Gratuluję analogii - to pomysł autorski? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tahojenski Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: 24.205.223.* 19.05.06, 23:35 Janas jestes zalosny nie mam ochoty na ogladanie twojej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! co u cholery robi tam rasialdo i mila??!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:15 jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: co u cholery robi tam rasialdo i mila??!!!!! 20.05.06, 09:52 Może tojest 7 mila ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzony Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.ri.ri.cox.net 19.05.06, 23:47 co za cymbal .. nie czyta gazet nie oglada telewizji ... przeciez nie mysli caly czas? reprezentacja to nie jego podworko!!! tylko sklad najlepszych polskich pilkarzy...!!! mila , rasiak , dudka , giza , rany boskie a to ze franek potrafi strzelic 2 gole na boisku bedac 15 cie minut tylko .. to nie ma znaczenia? przeciez gdyby nie kibice to franka w reprezentacji w ogole by nie bylo..!!! nie byloby w ogole polski na mistrzostwach przeciez to naprawde trudno nazwac reprezentacja kraju .. to zlepek janasowskich pupili .. to teraz kazdy moze byc reprezentantem kraju? wystarczy dupe lizac janasowi? sarkastycznie dodaje ze franek jezdzil i szukal sobie klubu...? a co mial ufac tobie janasie? przeciez masz wszystko i wszystkich gdzies wyraznie bo ze zdaniem kibicow dla ktorych grasz nie liczysz sie !!! tak na marginesie to zuraw jest na wczasach... obecnie to tez mu bedzie wypomniane? co za cymbal ech.... przyjdzie nam ogladac jak mila sie przewraca o rasiaka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® te decyzje Janasa pokazaly jasno ile debili mamy w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:37 polsce madre, odwazne a co najwazniejsze sluszne decyzje a 'glupi lud' owczym pedem jedzie na Janasa zal dupe sciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: te decyzje Janasa pokazaly jasno ile debili m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:10 jestem elita spoleczna pod wzgledem wyksztalcenia i dochodow, idz zrobic laske Janasowi ty pseudo-ekspercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starża/Topór no, no, no, elita z takim słownictwem IP: *.chello.pl 20.05.06, 00:20 to pewnie tyś z Czartoryskich lub Radziwiłłów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: no, no, no, elita z takim słownictwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:22 powiedzialbym, ze jestes nawet blisko, ale czy bys uwierzyl? a slownictwo nie swiadczy o pochodzeniu ani inteligencji, w tym wypadku jest wynikiem frustracji z powodu apsurdalnych decyzji Janasa EOT z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: no, no, no, elita z takim słownictwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:28 aBsurd to jest to co ty wypisujesz;).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: no, no, no, elita z takim słownictwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:35 wypisuje prawde a aPsurt to pewnie wzial sie z tego ze czytam czesto forum Onetu i tam udziela sie charakterystyczna osoba... choc pewnie teraz nie bedziesz wiedzial o co chodzi :-) hm no ale ok, nie debatujmy o mnie, w sumie nie wiem czemu sie bronie, tu chodzi o Janasa, a nie o mnie powiem tylko, ze nie kazdy rzucajacy prymitywne lub wulgarne teksty w internecie to zaraz jakis niewyksztalcony malolat :-) a co do Janasa, powtorzylbym to samo i po mistrzostwach zobaczycie ze mialem racje, jak pulise wujka Pawelka zawioda na calej linii teraz juz naprawde EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: no, no, no, elita z takim słownictwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:37 pulise = pupile teraz sie pewnie zacznie o dysleksji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:23 jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: no, no, no, elita z takim słownictwem IP: 212.182.126.* 20.05.06, 01:32 Gość portalu: obiektywny napisał(a): > powiem tylko, ze nie kazdy rzucajacy prymitywne lub wulgarne teksty w > internecie to zaraz jakis niewyksztalcony malolat Ale juz koniecznie yntelygent... Dales ciala, szlachcic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starża/topór no to fajnie, ale uważaj na słówka IP: *.chello.pl 20.05.06, 00:30 Uwierzę. Jaka rodzinka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin moze bys dziecko najpierw gimnazjum skonczyl? IP: *.chello.pl 20.05.06, 00:36 apsurdalnych??? buahahaha jak nie gimnazjum, to chociaz slownik sobie zainstaluj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: te decyzje Janasa pokazaly jasno ile debili m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:24 do elity inteligencji też sie zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starża/topór I co tu odpowiedzieć ? IP: *.chello.pl 20.05.06, 00:34 Nie chodzi o to kto z jakich warstw, tylko jak się zachowuje i jak dba o ten nasz biedny język polski - masakrowany w internecie okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas jest przyblokowany umysłowo ! 20.05.06, 20:14 Janas jest przyblokowany umysłowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek decyzje janasa zawsze sa zle 20.05.06, 00:40 kogo by nie powolal, to na forum i w polsce siedzi kilka milionow najlepszych trenerow i pilkarzy swiata co wiedza lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt janas do dymisji IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:41 przetestował 100 piłkarzy i znalazł tylko jednego Rasiaka :)::::::)))) przydupasy janasa będą go za to chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Nie bluznij, synu...Rasiak z lasu pochodzi i ... IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 06:30 tylko zapach ma inny,wyraznie wiesniaczy. Mysliwy Janas to czlowiek lasu ,syn ludowego partyzanta, relaksuje sie zabijajajac dzikie zwierzeta.CO SIE ZYWE NAPATOCZY, NIE POZYJE CI A JUZ CI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk Janas - Boruc - Kuszczak IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 20.05.06, 03:06 Jesli Janas faktycznie twierdzi ze jego brmakarzem nr 1 jest Boruc to znaczy ze ma ZEROWE rozeznanie w ich formie. Kompromituje sie w ten sposob w oczach WSZYSTKICH fachowcow futbolu na Wyspach dla ktorych Boruc to przecietnias, zas "Kuzza" to bramkarz-odkrycie sezonu, w ciagu ostatniego pol roku 5-krotnie star-man spotkania, 2-krotnie w 11-tce kolejki, wreszcie autor interwencji sezonu. Boruc czuje ze swoja forma a rowniez ze wzgledow pozasportowych grozi mu w nowym sezonie grzanie lawy w Celtiku, kibicom legii zafundowal po sezonie skrzynki piwa, a jak tam jego uklady z Kazimierskim ? Jak to sie ma do dobra polskiego futbolu ? Zrozumiale byloby dla mnie niepowolywanie Dudka tylko wtedy gdyby mial bronic Kuszczak. "Kuzza" powinien grac od pierwszego meczu z Ekwadorem tak aby "dotrzec sie" z druzyna. Boruc moze i bedzie bronil przyzwoicie, ale chodzi o bramkarza ktorego stac na niewiarygodne interwencje, a to juz zecydowanie przekracza prog ociezalosci Boruca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinsio Janas rządzi, Janas radzi, Janas jaja wam wysadzi IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 20.05.06, 01:21 dwie korony z Legią i ćwierćfinał Ligi Mistrzów. wygrane eliminacje do Mistrzostw Świata. ma chłopina doświadczenie i już. szkoda mi Frankowskiego i nawet boję się, że go nie będzie na MŚ. ale szkoda mi też, że może się teraz wypiąć na kadrę. Franek kiedy wróci do formy bardzo się przyda. a przecież już niedługo eliminacje Mistrzostw Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka eliminacje nam wyszly... komu?...frankowskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:53 jeden z dziennikarzy powiedzial ze janas ma jaja ......watpie...Janas wykazal sie brakiem szacunku do pilkarzy dzieki , ktorym moze teraz jechac na wycieczke do niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: eliminacje nam wyszly... komu?...frankowskiem IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 02:13 janas ma jaja, ale ma rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
czerk251 Dosc idiotycznych teori spiskowych 19.05.06, 23:57 Nie potrzebnie stwarzamy fatalna atmosfere wokol kadry trzy tygodnie pred meczem z Ekwadorem. Po pierwsze niech ktos mi powie co za arcy potezni managerowie maja takie wplywy, ze to oni ustalaja sklad na Mundial. Powiedzmy, ze manager Gizy, Jelenia , lub Brozka sklonil Janasa do powolania tego zawodnika za procent $ z transferu po mistrzotwach. BEZSENSU! Jak bedzie klapa to i tak tych zawodnikow nikt nie kupi za grube $ a ich rola bedzie w wiekszym stopniu rezerwowa. Janas nie jest idiota zeby uczestniczyc w takim czyms. Po prostu ryzyko by bylo wieksze niz szansa wynagrodzenia. Jakos nie pamietam zeby po ostatnich mistrzowtwach stala kolejka klubow po naszych Orlow. Po drugie Klos i Rzasa w zadnym wypadku nie zaslugiwali na powolanie. Juz widzialem dziakow Waldocha i Hajto grajacych na Mundialu....Nie Dziekuje. Frankowski gral od pierwszej minuty przeciwko Ekwadorze, USA, Litwy i Wyspiarzy. Mamy do niego slabosc bo strzelil 7 bramek w eliminacjach, ale jak nie zdolal odbudowac formy przez 6 miesiecy jak mial tego dokonac w 21 dni. Dudek jest dobrym bramkarzem, duzo zrobil dla polskiego futbolu i nigdy nie odmowi zalozenia koszulki z bialym orlem. Mialem do niego ogromny respekt ale niech ktos mi pokaze druzyne na Mistrzostwach ktora bedzie miala bramkarza ktory rozegral ledwie 5 meczow w calym sezonie. Niech Dudek nie podgrzewa atmosfery (jak ma dowody to prosze bardzo jak nie to morda w kubel) tylko zachowa sie jak meszcyzna. Ufam Janasowi, i apeluje do wszykich kibicow naszej kadry zeby nie stwarzali afery z niczego. BO BOJU BIALO CZERWONI!! 20 dno zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:09 "BO BOJU BIALO CZERWONI!! " jak ja kocham ten bezmyślny, wszystko zagłuszający krzyk! choćbyś tłumoku zdobył mistrzostwo świata - dla mnie jesteś zerem. nie stać cię nawet na publiczne dziękuję dla piłkarzy, którzy ciebie, złamasie, do Niemiec zawieźli swoją grą - a teraz ich zostawiłeś. za to mila ci się wywdzięczy. tylko ciekawe czym? bo przecież nie grą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzony Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych IP: *.ri.ri.cox.net 20.05.06, 00:10 i kto tu wprowadza zla atmosfere niby? atmosfera skandalu zostala stworzona przez tego glupka janasa!!! zeby nie miec jaj i pilkarzom prosto w twarz nie powiedziec tylko kryc sie za telewizja? przeciez kibice to nie stado baranow .. spojrz na wyniki ankety 77 procent z nas nie aprobuje raz skladu a dwa metod jego oglaszania przeciez janas nie prowadzi druzyny dla siebie i ewentualnego przyszlego kontraktu ale dla nas kibicow ..? czy sie myle? a moze to juz calkowicie skorumpowane podworko panow w garniturach z krakowskiej a my tylko mamy stanac obok i jak ta banda pupili przytakiwac glowa? jeszcze ma idiota prentensje do piechniczka ze go nie zabral do meksyku ... a co janas zapewnil nam udzial w tych mistrzostwach moze? nie przypominam sobie aby ktokolwiek tyle mu zawdzieczal co frankowi my teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
czerk251 Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych 20.05.06, 00:45 Gość portalu: dzony napisał(a): > i kto tu wprowadza zla atmosfere niby? atmosfera skandalu zostala stworzona > przez tego glupka janasa!!! zeby nie miec jaj i pilkarzom prosto w twarz nie > powiedziec tylko kryc sie za telewizja? przeciez kibice to nie stado baranow .. > spojrz na wyniki ankety 77 procent z nas nie aprobuje raz skladu a dwa metod > jego oglaszania > przeciez janas nie prowadzi druzyny dla siebie i ewentualnego przyszlego > kontraktu ale dla nas kibicow ..? czy sie myle? a moze to juz calkowicie > skorumpowane podworko panow w garniturach z krakowskiej a my tylko mamy stanac > obok i jak ta banda pupili przytakiwac glowa? jeszcze ma idiota prentensje do > piechniczka ze go nie zabral do meksyku ... a co janas zapewnil nam udzial w > tych mistrzostwach moze? nie przypominam sobie aby ktokolwiek tyle mu > zawdzieczal co frankowi my teraz? Atmosfere podgrzewaja zawodnicy ktorzy nie zostali powolani i pseudo eksperci. Nikt na tym forum kto najezdza na Janasa nie podaje powodu dalczego Rzasa, Klos, Dudek czy Franek powinni dostac powolanie. Natomiast kazdy ma pretensje do Janasa,ze do nich nie zadzwonil. Fakt mogl to zrobic taktowniej ale z drugiej strony to jest kadra. Selekcjoner wybiera i koniec. Zanim zaczniesz o Mili, Rasiaku i o tym jak "chamsko" zachowal sie Janas w stosunku do "trzonu kadry" odpowiedz na moj ostatni post. Mianowice jakie wzgledy poza-sportowe zadecydowaly o tych powolaniach i dlaczego Klos, Rzasa, Dudek czy Franek mieli jechac do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Brawo 20.05.06, 00:52 tu u wrogow janasa przewaza argumentacja nie sportowa ale emocyjna jesli nie nasz pupil to czemu ten czy onen to ze zmiany sa wsrod rezerwowych, to uparcie sie ignoruje to ze za zaslugi sie nadaje medale a nie reprezentuje kraj to tez ale jesli janas cos osiagnie na mistrzowstwach, to nagle ojcow sukcesu bedzie tona /choc pewnie niektorzy beda skakac z haslami jak by byl franek czy dudek to by bylo jeszcze lepiej, uwielbiam krysztalowa kule ;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Brawo IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:18 janas nic nie osiągnie, bo to jest zerowy trener, awans z 2 miejsca z grupy to g... a nie osiągnięcie, janas 100 piłkarzy przetestował, i jego odkrycia to: Jop i stawianie na Rasiaka, koniec, reszta to niewiadoma, albo piłkarze powszechnie znani Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek oj super 20.05.06, 01:20 takze ty bys wolal brak awansu :) a nie awans z drugiego miejsca bez barazy w ktorych graly swietne druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt założenia przedmeczowe Janasa: IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:27 założenia przedmeczowe Janasa: Boruc - kopaj do Rasiaka, Rasiak - a ty za dużo nie myśl tylko wal Mila - nie padaj na ziemie tylko biegaj na czworaka Kosowski - ruszaj nogami i nie trzymaj rąk w kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek nieoryginalny spamerze 20.05.06, 01:29 bramka franka, ktora strzelil angolom /na ktora sie w kolko powoluja frankomaniacy/ to praca kosowskiego uj, juz sie wstydzisz ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzony Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych IP: *.ri.ri.cox.net 20.05.06, 01:03 dudek franek rzasa i klos udowodnili w eliminacjach ze sa trzonem kadry ja niczego nie mam zamiaru udowadniac 7 bramek franka w eliminacjach ci nie wystarczy? wez rowniez to pod uwage ze przewaznie wchodzil na boisko jako joker odpowiem pytaniem ... jakie wzgledy sportowe upowaznily janasa do powolania: rasiaka, mili . gizy, kosowskiego czy dudki? coz do kadry wnosi mila? jesli juz byc konsekwentnym to nie powolywac wszystkich tych ktorzy nie graja w kadrze... spodziewasz sie ze nagle wejscie mili na boisko spowoduje drastyczna zmiane sytuacji? (tym razem przewroci sie o noge kolegi z druzyny niz o swoja?) franek byl takim zawodnikiem niestety ze wszystkich najbardziej go brakuje bo konkurencja na pozycji bramkarza jest spora , a jaki profesjonalizm prezentuje soba kosowski? dwa kluby w zadnym nawet nie probowal nie tylko grac ale nawet nauczyc sie jezyka... mile specjalnie wyslali do polski zeby nie platal sie w austrii (pewnie padal zbyt czesto na murawe robiac wyrwy w boisku) dudek zdobyl lige mistrzow z liverpoolem , franek strzelil 7 bramek w eliminacjach czegoz wiecej ci trzeba? mamy spodziewac sie ze reszcie holoty jaka nazbieral janas osiagnie cos czego do tej pory im sie nie udalo? ogladalem rasiaka w meczu z anglia? widziales bramke franka? anglia to nie wyspy owcze.. chlopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba1 Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych IP: *.hsd1.pa.comcast.net 20.05.06, 04:38 Nie uwazam janasa za dobrego trenera. Niemniejze, kazdy kto mial z pilka cos wspolnego widzi,ze jest cos nie tak ( Boniek, Smuda, Kasperczak ). Janas nie moze byc az tak glupi, aby samemu wierzyc w to co mowi.Nie chodzi mi tez o terie spiskowa, ale o fakt, ze janas nie traktuje wszystkich jednakowo. Jak mozna wytlumaczyc Nie zabranie Dudka za grzanie lawy, a zabranie Mili czy Kosowskiego. Jak mozna nie zabrac Franka ( ktory gra )za to ze nie strzelil bramki przez pare miesiecy skoro Rasiak nie strzelil w eliminacjach zadnej bramki, w Premiership wiecej meczy widzial z trybun niz z lawki rezerwowych, ale teraz wrocil do drugiej angielskie, strzelil dwie bramki pasterzom i jest bohaterem. Jak patrzec na brak formy to i Krzynowek powinien nie jechc, bo takze ma klopoty z forma i gra w pierwszym skladzie. I najlepsze, odmlodzanie reprezentacji na miesiac przed mundialem - tak przygotowujmy sie do eliminacji Mistrzostw Europy bo Mundial to taka tam posrednia impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowhereman Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 06:56 > przez tego glupka janasa!!! zeby nie miec jaj i pilkarzom prosto w twarz nie > powiedziec tylko kryc sie za telewizja? Janas nie miał najprawdopodobniej nic do gadania jeśli chodzi o formę poinformowania zawodników o powołaniach. To PZPN (Listkiewicz) chciał zarobić kasę i zgodził się na warunki Polsatu. Mam tylko nadzieję, że to Janas powołał ten skład a nie Listkiewicz i s-ka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Dosc idiotycznych teori spiskowych IP: *.its.it 20.05.06, 15:52 To takie proste bo Franek i Saganowski nawet w tej "slabej" formie sa lepsi od calej 3 napastnikow (Rasiak, Brozek, Jelen). No a Dudek tez jest lepszym bramkarzem niz Boruc i Fabianski (mecze kadry) i potrafi byc 2 a nawet 3 ktora nie burzy a buduje nie wierci dziury w brzuchy tak jak np Khan lub Lehman, wiec argument o niezdrowej rywalizacji i psuciu atmosfery przez Dudtka jest chybiony jak wiekszosc powolan Jansa. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami 20.05.06, 00:06 To jak Pan wytlumaczy ze powolal Pan Jelenia,Brozka,Gize o innych nie bede pisal np o Fabianskim,ktory jedzie po naukie,Przeciez Pan go nie wystawi do skladu.Przy okazji chcialem Panu podziekowac za pomysl ktory kupil Listkiewicz i zaprosil na loze chonorowa dla dzialaczy Klosa ,Dudka i Frankowskiego.To jest upokazajace,z takich zawodnikow zrobic emerytow.Niech zabierze Krysie lub Danusie to bym jeszcze zrozumial.Ale Panie Janas Panu rozum odebralo,albo jest Pan szarlatanem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalene76 Dudka trzymali na lawce zeby go Janas nie wybral 20.05.06, 00:10 To metoda na pozbycie sie silniejszych zawodnoikow z druzyn przeciwnych na Mundial, pewnie zaraz po mistrzowstwach Dudek bedzie pierwszym bramkarzem u siebie w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: Janas pokazales klase nie zabieracac emerytow IP: *.chello.pl 20.05.06, 00:10 Dudek,Klos,Frankowski sa bez formy ,a na dodatek to pilkarscy emeryci i frustraci( jak dla mnie to wszyscy trzej moga juz zakonczyc kariere bo nie chce ich juz ogladac za te glupie wypowiedzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Janas pokazales klase nie zabieracac emerytow IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 20.05.06, 00:41 to twoich wypowiedzi niemozna czytac bo zwiesz sie szczupak a pierd--sz jak karas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:10 IDIOTA!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie skad on sie wyrwal? Czy mozna jeszcze go zmienic? Franek lowca brsmek!!!! Gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek franek lowca bramkek ? 20.05.06, 00:56 hmm a moze bonka powolac bo jakis czas temu byl swietny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Janas ty debilu!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:10 nie moge imbecyl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal IDIOTA!! IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:11 Janas imbecyl bezczelny jak cie krece!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:16 ...i to wszystko tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.informel.pl 20.05.06, 00:23 No dobrze małoletni eksperci, czas spać. Jutro szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:34 Bujaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........q R......e: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 20.05.06, 20:27 muł............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........q R......e: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 20.05.06, 20:27 muł............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.5.12.vie.surfer.at 20.05.06, 00:38 W Wiedniu dal by ciala,ale kibice polscy zmusili nieudacznika glosnym "Frankowski,Frankowski",by go w koncu wpuscil, i Franek wygral mecz.Wiem, bo bylem....reszta byla w tv.W Cardiff nie bylem, ale...pamietacie ta nedze, jaka nasi grali, dopoki nie wszedl Franek?? No i..jaka bramke strzelil, bedac sam na 3 obroncow?A podanie do Zurawia?A wolej z Anglia? I ostatnie pytanie....A Rasiak co.....?hmmm....dzieci lepiej znaja sie na pilce od tego nawiedzonego treneiro,i chocby polska w finale nalala brazylie 4:0, to i tak bede twierdzil, ze z Frankiem byloby 8:0....juz mam niedosyt, juz mi zle,i po raz pierwszy w zyciu...to nie moja reprezentacja....powiem moze inaczej,czlowieku nie ogladajacy tv, i nie czytajacy gazet....pozwolcie., ze w waszym imieniu,95% trzezwo myslacych w tym kraju o futbolu: Janas....odejdz,wycofaj sie, idz do lasu, na grzyby, przepros, powiedz ze sie pomyliles, nie wiem, wez azyl u lukaszenki,niech ktos z glowa wezmie w swoje rece, moze jeszcze nie wszystko stracone.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 01:20 A mnie cholera bierze, że nie powołał Bońka. Pamiętasz mecz z Belgią w 82-gim. piękne bramki strzelił i na dodatek wszystkie trzy. No i żal mi jeszcze Młynarczyka. Ten to dopiero musi być sfrustrowany. Poza tym, czemu się nie uczepicie kardynałów, że wybierają papieża w imieniu wszystkich katolików. Ratzinger pewnie wtedy by nie był papieżem. Jeszcze, cholera, ci wojskowi. Jakim prawem wybierają generałów w imieniu całego narodu??? Ludzie. dajcie sobie siana z jazdą po Janasie. Jego decyzja. Rozliczać go będziemy po mistrzostwach. Z lubością zapisuję Wasze nicki - tych co po nim jadą - aby, jak mu się przypadkiem powiedzie, nie lizali mu potem tyłka na tym forum. Jedyną rzeczą,gdzie przegiął, to niekulturalne zachowanie wobec byłych gwiazd tej reprezentacji. Wypadało by powiedzieć dziękuję. Wyjściowa jedenastka została. Młodzi przynajmniej nie będą robili złej atmosfery w drużynie. Potrzeba nam młodych i ambitnych graczy. Może Janas nauczył się czegoś na błędach Engela. Pamiętacie mecz z USA w Korei? (niektórzy z Was pewnie jeszcze czytać nie umieli 4 lata temu, sądząc po poziomie wypowiedzi)A pamiętacie 2 poprzednie??? Tam wszyscy wiedzieli, że zagrają i to byli właśnie ci, co pojechali za zasługi, bo przed mistrzostwami byli kompletnie bez formy, a na lotnisku okazało się, że jest dodatkowy kontener ze sprzętem. Tym sprzętem była gorzała z wolnocłówki. O np. Gizie, jeszcze nie jeden raz usłyszycie. Teraz wyluzujcie i czekajcie na efekty. Jak coś będzie nie tak, to sam pierwszy zjadę Janasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Pelna zgoda, Janas mial powolac Bonka 20.05.06, 01:24 i Tomaszewskiego zaslugi to najwazniejsza rzecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Pelna zgoda, Janas mial powolac Bonka IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:39 pendzel, janas lubi po jajkach, nie bądź ciotka wstydliwy Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek brawo, nauczyli cie czegos przedszkolacy 20.05.06, 01:55 pochwal sie jeszcze swoja "tfurczoscia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt za janasem sa ludzie bez honoru IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:59 za janasem sa ludzie bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek a znasz znaczenie tych slow 20.05.06, 02:01 co napisales ? tak jakos mi sie wydaje, ze gdzies spisales z muru i teraz z mina idioty to powtarzasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt co drugi przydupas to palanat IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 02:02 co drugi przydupas to palanat Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek o super nowe haselko 20.05.06, 02:03 ile razy go powtorzysz ? janas juz z przerazenia wlazl pod lozko i ilosc jego zwolennikow wzrosla :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt janas do dymisji IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 02:06 pendzluj, pendzluj, janas zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek i znow to samo 20.05.06, 02:07 wiesz kto to byl freud dziecino ? aaa przepraszam, jeszcze kilka lat /choc pewnie u ciebie cale zycie, iq reaguje na swiatlo/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: janas do dymisji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 02:11 zgrzyt. daj sobie spokój dziecino, napinaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt janas do dymisji IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 02:14 akcja na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Popatrzcie sie na jego morde!!! IP: 199.231.28.* 20.05.06, 07:30 o czym ty syfie gadasz przeciez wedlug janasa tego je-bane-go chu-uja to ci mlodzi ambitni zawodnicy sa rezerwowymi i bedza siedziec na lawce nie grac.Blazen z ciebie syfku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: Zalosny Rasiak IP: *.telia.com 20.05.06, 15:56 Daj spokoj, nikt nie podwaza tego co Franek zrobil w eliminacjach i ze niesamowicie sie przyczynil do awansu. Ale to bylo 8 miesiecu temu. Dzis nawet zalosny Rasiak jest lepszy od Franka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Media spi.....alac po co te zamieszanie??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.05.06, 00:25 Dajci sobie spokuj. Janas ma jakis plan a co wy wiecie o pilce??? On jest od tego wy polaczki zmknijcie sie bo to Janas jest specjalista w temacie a wy wracajcie do murowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Ten sam menadzer. IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:36 Czy wiecie ze Fabianski, Brozek i jeszcze jeden nie pamietam nazwiska maja tego samego menadzera!!!!!!!!!!!!!!!!! Skandal. Dudek wiedzial o czym mowi!!!! Janas kryminalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kk Re: Ten sam menadzer. IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 00:37 Brozek, Dudka i Boruc - ten sam menadzer... ludzie co sie dzieje. Janas ile masz obiecanych % w trnasferach tych matlolow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Ten sam menadzer. IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 20.05.06, 00:46 masz racje to smierdzi przekrentem w tym maczal listek lapy a Janas to taki sam przekrent jak listek banda kanciarzy i zlodzieji Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek dziecko male biedne 20.05.06, 01:00 myslisz, ze jesli polska zawali gre w grupie, to ktos bedzie chcial kupic rezerwowych ???? jezu, jak ludzie uwielbiaja spiskowe teorie ;) do tego matolku, jest wiecej graczy ktorych reprezentuje ten sam manager ale ich nie powolano, dlaczego ? czyzby spisek w spisku ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? IP: *.acn.waw.pl 20.05.06, 01:21 jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś