Gość: eres IP: *.hsd1.ct.comcast.net 24.05.06, 23:18 obys sie mylil czlowieku ...bo to przerazajaca wizja !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOPACZ Re: Smolarek czy Kosowski? IP: 213.155.174.* 24.05.06, 23:27 taa... też mam nadzieję, że tym razem się pomyli... choć powołanie Bosackiego jednak świadczy o "altruiźmie" Janasa i w tym wypadku też pewnie górę nad jakimkolwiek sensem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPACZ Re: Smolarek czy Kosowski? IP: 213.155.174.* 24.05.06, 23:29 ech... jest 23:28 i jak czytam swoją wypowiedź to sam nie mogę jej skumać... Janas pewnie miał podobnie jak w nocy "wymyślał" powołania.. tyle, że ja po 2 minutach się zreflektowałem, a on brnie dalej, a Bosacki to już przegięcie pały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.motorola.com 24.05.06, 23:40 A ja mam nadzieje, ze Smolarek zagra z Zurawskim w ataku, a nie Rasialdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.host.net 24.05.06, 23:46 Z ust mi to wyjales. Nie mam nic przeciwko Kosowakiemu na pomocy jesli Smolarek zagra w napadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Smolarek musi grać w ataku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:28 Szybki, sprytny, zwinny, bardzo dobry technicznie. A Rasiak? Niech wchodzi na końcówki może wepchnie cos głową jak będą już tylko wrzutki na aferę. ___ Podwojenie depozytu w Betandwin! Postaw zakład za 100zl w Expekt bez ry(d)zyka! Codziennie 50 euro za darmo od Bet-at-home! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Smolarek musi grać w ataku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:31 W napadzie Janas wystawi Rasiaka i Zurawia. Smolarek bedzie zmiennikiem Rasiaka, a jego szybkosc i fantastyczna jak na polskie warunki technika bedzie bardzo duzym atutem na podmeczonych rywali. Smolarek to bedzie nowy "lowca bramek", czyli wchodzil na pol godziny i srednio strzelal ponad pol gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Franka Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:53 Popieram. Ebi - ale tylko jako snajper w parze z Żurawiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Nie badz smieszny...Z Rasiaka Janas nigdy... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 25.05.06, 09:02 nie zrezygnuje, chyba ze jego 'szczelec' zlapie kontuzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 24.05.06, 23:55 Zeby pozostale druzyny z naszej grupy nie zaskoczyly Janasa. Mysle, ze ten gosc sam siebie zaskakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk panie "dziennikarzu" Wolowski !!! IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 25.05.06, 04:09 Napisal Pan : przed meczem z Ekwadorem 9 czerwca inaugurującym mundial Janas zaskoczyć nas może jeszcze nie raz. ---------------------- A ja mam nadzieje ze Janas do bramki wstawi „Kuzza” Kuszczaka czym zaskoczy Pana (bo mnie nie !) i innych podobnych Panu polskich "dziennikarzy" pseudofachowcow, ktorzy do ostatnich dni przed mundialem nie potrafili dostrzec formy aktualnie reprezentowanej przez Tomka. Widac jakie macie Panie Wolowski rozeznanie o tym co dzieje sie w swiatowym futbolu. Kuszczak w zgodnej opinii brytyjskich fachowcow to w bramce - odkrycie sezonu Premiership, a wyzej oceniono od niego jedynie uznanych Givena i Jaaskaleinena (zaskakujaca zwyzka formy). Zamiast tego ekscytuje sie pan nadal Dudkiem, a Dudek to Janasowi podziekowac powinien ze na mundial nie jedzie. W obecnej formie Dudek od Kuszczaka odstaje o kilka dlugosci, a siedzeniem na lawie jedynie utrwalilby swoj stereotyp wiecznego rezerwowego, a tak moze Dudek powiedziec ze po prostu nie pasowal do koncepcji trenera. Panie Wolowski, jak tak sie przejmujecie ze Stecem losami Dudka to poradzcie mu aby jak najszybciej puscil z torbami swego agenta (nawet gdyby mial zaplacic jakies umowne kary). To jemu a nie Benitezowi Dudek moze „zawdzieczac” ze Liverpool nie sprzedal lub nie wypozyczyl go zima, a byly luki w Portsmouth (wszedl Kiely) czy tez Fulham(wszedl Niemi), Carson pogral sobie w Sheffield itd. Tyle ze De Zeeuw wykonywal jalowe telefony z Holandii zamiast przyjechac do Liverpoolu i siedziec tam tak dlugo zanim nie dopnie sprawy do konca. W oczekiwaniu na audiencje u Beniteza, Dudek powinien De Zeeuwowi na okraglo puszczac kasete Jerry Maguire z Tomem Cruise. Problem Dudka jest taki ze De Zeeuw to przyjaciel domu, a Dudek jest zbyt miekki aby pamietac ze w biznesie przyjazni nie ma. Panie Wolowski, poradz Dudkowi niech sie skontaktuje z Kuszczakiem, a ten mu opowie jak spuscil Shepa Messinga, mimo iz sporo go to kosztowalo, ale przy nowym transferze „Kuzza” i tak odbije to sobie z nawiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Jak jestes taki oblatany w 'janasach' i... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 25.05.06, 09:16 w samym Janasie, to wytlumacz mi prosze,FENOMEN MILI i RASIAKA....Tylko mi nie mow o kocepcji Janasa i ich przydatnosci dla druzyny,bo sie tylko osmieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin81 Re: panie "dziennikarzu" Wolowski !!! IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 27.05.06, 15:05 ... Ja nie wiem czlowieku czy ty jestes normalny ...popatrz sobie na inne reprezentacje ... Hollandie ... jedzie kto Ruud van Nistelrooy nie strzelil gola od .... hmm nawet nie pamietam kiedy tylko rezerwowy MU ... Hiszpania kto jedzie Raul nie strzelil gola tez od nie wiadomo kiedy a nikt sie o jego forme ne martwi ... Rooney kontuzja a jedzie... Frankowski dla Polskiej reprezentacji to taki Raul (oczywiscie w przelozeniu na polskie warunki) ... Przez te 3 tygodnie jestem przekonany ze doszedlby do odpowiedniej formy ... ale widze ze janas woli odciac sobie jedna noge i z mina pokerowca powiedziec ze teraz mu bedzie sie szybciej biegalo bo jest lzej... No ale co tam zobaczymy co nasz saper selekcjoner wymysli ... zweryfikuje wszystko mundial ... jezeli wyjdziemy z grupy i powalczymy pozniej to znaczy ze on mial racje jezeli bedzie inaczej niech spada na drzewo ... Czas na szkoleniowca ktory wie co to pilka i trenerka a nie na ludzi ktorzy kiedys tam cos osiagneli (strejlau , janas , engel, boniek) a ostatnio to poluja albo zespol z 10 ligi prowadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 24.05.06, 23:56 Bardzo słaby artykulik. Po pierwsze Kosowski jest graczem Kaiserslautern. Po drugie co to za sugestia, że Janas jest nieprzewidywalny ponieważ nie wziął Dudka - jak sam Pan stwierdził Panie Darku - bohatera Liverpoolu sprzed roku !!! ( rok temu biegałem 11 sekund na 100 a dziś 13 i nigdzie nie jadę), czy Frankowskiego który siedem bramek nam strzelił i chwała mu za to - ale ponad 7 miesięcy temu.Proszę wszystkich redaktorów, którzy chcą być uważani za tych co znają się na futbolu przynajmnniej o trochę logiki, jezeli już nie można mówic o obiektywiżmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Z logika to ty jestes na bakier.... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 25.05.06, 09:29 Frankowski nie zapomnial grac w pilke przez pol roku i cymbal Janas o tym dobrze wie.Janas wykorzystal spadek formy u Frankowskiego, by go ponizyc....BO JEST PAMIETLIWYM I ZLYM CZLOWIEKIEM, CZYLI TAK ZWANA 'SWINIA'.JANAS nigdy nie mial takich subiekcji wzgledem ofermy Mili czy drewniaka, ktorych bedziesz mial okazje ' podziwiac' na mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Z logika to ty jestes na bakier.... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 25.05.06, 23:41 nie można z Tobą dyskutować bo wiem, ze jesteś teoretykiem. Jeżeli nie dostrzegasz walorów Rasiaka i tylko nabijasz sie z jego ruchów - które owszem wydają się być nieskoordynowane - to znaczy że niegdy nie kopnąłeś profesjonalnej piłi - poza swym brudnym podwórkiem, A więc jesteś dyletantem i dodatkowo jeszcze indolentem intelektualnym i dlatego nie mogę merytorycznie z Tobą konwersować. Zajmij się szachami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj 'Intelektualista' sie znalazl,ktory kopal pilke... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 12:39 z intelektem,profesjonalnie na czystym podworku.W RUCHACH DREWNIAKA DOPATRZYL SIE KOORDYNACJI MIESNIOWO-MOZGOWEJ, prawie jak Janas.ROZPRACUJ JESZCZE 'NAUKOWO' KOORYNACJE RUCHOW NIEDOJDY MILI,szczegolnie w pozycji parterowej.Do szachow, jak sadze, jestes zwyczajnie za glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek byle nie ten jeździec bez glowy zwany kosom IP: *.aster.pl 25.05.06, 00:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: byle nie ten jeździec bez glowy... IP: *.is.net.pl 30.05.06, 00:19 glowy ty nie miales gdy pisales te brednie LAIKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener bez jaj Nie!! Najlepiej Rasiak !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:28 przeciwnik przewróci się ze śmiechu jak zobaczy Rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chich Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.atgsatel.pl / 81.210.16.* 25.05.06, 01:00 durnota nie podparta zadnymi argumentami po co pisac taki bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tisztelet Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.chello.pl 25.05.06, 02:27 ale jakich chcesz argumetów? porównujemy skrzydłowego europejskiej klasy, wartego 5 milionów euro (www.transfermarkt.de) do sarmackiego ułana, który był w formie ostatni raz w wiśle kraków 2 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek ny Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.nyc.res.rr.com 25.05.06, 03:00 smolarek smolarek smolarek gracz z technika i z pomyslem kosowski jest dobry tylko na pol godziny dopuki sie nie zmeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matys Re: Smolarek czy Kosowski? IP: 82.146.225.* 25.05.06, 09:01 Smolarek na atak z Żurawskim, a Kosowski niech z Krzynówkiem zmieniają się na skrzydłach. Kosowski to leń, któremu się nic nie chce i na wszystkich skarży, ale jak pomyśli ile potencjalnych kupców go ogląda to Garrincha z Overmarsem razem wzięci się chowają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Decyduje Janas.... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 25.05.06, 09:45 bedzie gral KOSOWSKI.JANAS by z wielka przyjemnoscia wyrzucil z kadry Smolarka, gdyby mu cos mogl zarzucic.Poza tym wyrzucenie z kadry Frankowskiego uratowalo SMOLARKA.Nie mogl wyrzucic dwoch z najlepszych pilkarzy z pola grajacych w kadrze, wyrzucil wiec bramkarza Dudka, to mu bardziej odpowiadalo, mogl taka decyzje umotywowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson Re: Decyduje Janas.... IP: 195.245.213.* 30.05.06, 16:05 ha, ha, ha! Piękna teoria. Pewnie z jeszcze większą przyjemnością by wyrzucił Żurawia, Szymkowiaka i Krzynówka, ale się boi, bo jak wiadomo nie ma odwagi podejmować kontrowersyjnych decyzji. Ha, ha, ha btw, a pamiętacie jak Janas w Goeteborgu w eliminacjach do LM posadził na ławce samego Leszka Pisza. I Legia wygrała! Miejmy nadzieję, że Janas ciągle ma nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
drexler2 Re: Smolarek czy Kosowski? 25.05.06, 09:02 Nie rozumiem trenera Janasa. Człowiek sam podkłada się ludziom, aby tworzyli w swoich głowach podteksty jego decyzji. Sam stwarza sobie problemy nie umiejąc wprost i logicznie obronić swoich decyzji. Jeżeli nie bierze za zasługi graczy, których nie zabrał, to za co jadą właśnie Kosowski z Milą ??? Właśnie jeden z Kolegów dobrze zauważył, Kosowski był dobry, był bardzo dobry 2 lata temu !!! I jak przeczytałem, że zasłużył sobie na mundial to mi ręce opadły. Na dzień dzisiejszy nie ma porównania Smolarek-Kosowski. Ten drugi może grać jako zmiennik lub kiedy Smolarek będzie napastnikiem. Ale...no niestety trener Janas działa emocjonalnie i intuicyjnie, czyli nie logicznie i jest apodyktyczny. Z czego wnioskuję ? Z tego jak podejmował decyzje i je uzasadniał. Niestety nie mógł powiedzieć, bo ja tak uważam i już...a widocznie bardzo chciałby tak zrobić. Abstrahując od tematu,co to znaczy, że trener bierze odpowiedzialność ??? Czym mierzona jest ta odpowiedzialność? Porażką ??? Człowiek będzie się psychicznie źle czuł? Przepraszam, a może odda całą pensję, którą dostał. Jeżeli przeciwnicy w grupie będą napradę o niebo lepsi, no to ok. Jeżeli jednak będzie sytuacja jak za trenera Engela, to kasa na stół. I jeszcze jedno...Rozumiem, że nie można się kierować ciągłymi podpowiedziami, jak to wesoło stwierdził Scolari 4 lata temu o ustalaniu składu reprezentacji Brazylii. Kiedy rano otwierał gazety to w każddej miał już skład na mecz, tylko wybrać daną gazetę i już...ożna iść się poopalać :-). Tyle,że nie może być i tak, że jak prasa i kibice kogoś lansują, to ja akurat zrobię im na złość i tego kogoś odrzucę (całe szczęście, że nie mamy Ronaldinho i nie lansujemy go bo i tak by nie pojechał lub nie zagrał). Więc nie krytykujmy Rasiaka, czy Kosowskiego, Milę ! Wymuśmy na trenerze, aby grali jesteśmy za nimi. Oni i tylko oni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Smolarek czy Kosowski? 25.05.06, 10:06 > Właśnie jeden z > Kolegów dobrze zauważył, Kosowski był dobry, był bardzo dobry 2 lata temu !!! I jak przeczytałem, że zasłużył sobie na mundial to mi ręce opadły. Gdyby nie akcje Kosowskiego _jesienią 2005_, to byśmy właśnie zastanawiali się, jakiej zagranicznej drużynie kibicować na Mundialu. Kosowski może i nie gra w klubie, ale w reprezentacji Janasa jest postacią _kluczową_. Bardziej niż Smolarek, który wiosnę miał zresztą bardzo nieudaną. I proszę się od Kosowskiego odczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drexler2 Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.2a.pl 25.05.06, 10:39 :-) - rozumiem, że blisko Tobie ph29 do trenera Engela...on także stwierdził, że jadą Ci co tak wspaniale wywalczyli awans...no cóż każdy może się wypowiedzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Smolarek czy Kosowski? 25.05.06, 15:11 Engel ni ziębi mnie ni grzeje. Krzynówek jest w formie średniej. Ale na pomijanie zawodników takiej klasy stać Brazylię. Nie Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drexler2 Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.2a.pl 26.05.06, 13:32 ...no widzisz Panie ph29 i doszliśmy do porozumienia, żaden gracz oprócz Smolarka nie gra, ani Krzynówek ani Kosowski. Dlatego proszę nie pisz, o klasie !!! Ponieważ żaden klasowy zawodnik nie siedzi na ławie w drugiej lidze i nie mówię o pomijaniu, a o miejscu w szyku. Ale dość, więcej nie mam ochoty ani czasu na deliberowanie z Panem, ponieważ Pan ma swoje racje a ja swoje. Pozdrawiam i zyczę udanych dla nas wszystkich mistrzostw ! Z Kosowskim, czy Smolarkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.brda.net 25.05.06, 21:08 franejk strzelił 7 bramek, więc też powinien jechać. błądzisz w swoim rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Kosowski jest doooobry , ale na bobry.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 13:04 ktory musi je odganiac,zeby nie dobraly sie do Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
k2pach Re: Smolarek czy Kosowski? 25.05.06, 09:30 Mam nadzieje, ze to jakis zart jezeli Smolarek nie bedzie gral w ataku to Kosowski powinien grzac lawe i wchodzic jedynie na koncowki na podmeczonych przeciwnikow!! Kosowski w ogole nie powinien jechac na mistrzostwa. Ustepuje Smolarkowi pod kazdym wzgledem, jedyny jego atut to szybkosc. Ale wystarczy szybki obronca po jego stronie i Kosowskiego nie ma na boisku!! Pozdrawiam trenera Janasa i zycze mu ROZSADKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin81 Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 27.05.06, 15:14 Juz za pozno widziales sklad ... Mila Rasiak ... Lewandowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Smolarek czy Kosowski? Jeleń Ireneusz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Smolarek czy Kosowski? Jeleń Ireneusz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:56 A na lewej flance dla odmiany Giza, a w ataku Brożek. A niech sie ucza! A co! I pod 3 meczach do chaty!!! A jakze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Jelen nie zagra... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 13:32 Janas strzela do jeleni i nie pozwoli by jelen strzelal do Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atak Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.allianz.pl 25.05.06, 12:21 pod warunkiem, ze Smolarek zagra w ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj W ataku zagra drewniak !!!!!!! IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 13:28 Predzej ZURAWSKIEGO Janas posadzi na lawe,PIENIADZE JUZ WZIAL I UMOWE MUSI WYPELNIC.JANAS TO CZLOWIEK HONORU. Odpowiedz Link Zgłoś
tomik11 Re: W ataku zagra drewniak !!!!!!! 27.05.06, 01:11 Janas to człowiek horroru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjk Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 25.05.06, 12:22 co do pomocy to chyba wszystko przemawia za takim zestawieniem: Krzynówek, Sobolewski, Szymkowiak, Smolarek każdy inna opcja będzie totalna porażką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin81 Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 27.05.06, 15:16 Ja osobiscie mam watpliwosci co do formy Krzynowka ... ktos go widzial wogole w jakimkolwiek meczu ostatnio.... bo ja go widzialem dawno i do tego w kiepskiej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.big4.pl 25.05.06, 13:35 smolarek a tak przy okazji to zobaczcie nasza reprezentacje w innym swietle ... therydzyks.hk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:49 Mam pytanie do Pana Wolowskiego. Ile bramek w eliminacjach strzelil Smolarek, a ile Kosowski? Ile asyst mial Smolarek, ile Kosowski? Nie mam nic przecwko Smolarkowi, bardzo go lubie i uwazam, ze powinien grac w pierwszym skladzie, ale w ataku obok Zurawskiego. Na skrzydle oczywiscie Kosa. Jesli sie Pan nie zna na pilce to proponuje obejrzec jeszcze raz mecz Anglia- Polska. Zobaczy Pan kto byl najlepszym zawodniliem tego meczu.... zreszta kto w Chorzowie tak swietnie podal Zurawskiemu? Podaje sklad: Boruc, Bak, Jop, Zewlakow, Baszczynski, Krzynowek, Szymek, Sobolewski, Kosowski, Smolarek, Zurawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk oj Widzewiak, Widzewiak IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 25.05.06, 14:38 Widzewiak? i lansujesz legioniste Boruca. Tak to juz sie porobilo ??? Widzewiak - w bramce zagra "Kuzza" Kuszczak. Reszta skladu ktory podales w miare do zaakceptowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Oj dummy, dummy... IP: 193.192.62.* 25.05.06, 21:19 Gość portalu: pjuk napisał(a): > Widzewiak? i lansujesz legioniste Boruca. Tak to juz sie porobilo ??? Pewnych rzeczy po prostu nie ogarniesz swym ciasnym umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: oj Widzewiak, Widzewiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:30 ...a widziales w jakims meczu reprezentacji Kuszczaka? Nie mowie o 45 min w Owcami. Wybralem Boruca bo ma jakies reprezentacyjne ogranie. Jesli jednak na trenigach bedzie lepszy Kuszczak to niech on broni. Swoja droga to szkoda, ze Janas tak zrobil w h... Dudka. W meczu z Litwa mogl spokojnie wstawic Kuszczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Wszysko ladnie w tym skladzie.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 13:20 ale JANAS WYRZUCI Z NIEGO SMOLARKA, nie pozwoli na to , by Grzes nie zamruczal sobie, ze jeszcze nie zginal,poki Janas zyje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Ja was wszystkich bardzo przepraszam... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 13:45 zrobilem straszny blad,NAPISALEM 'wszystko' bez literki 't'.Wiem , ze znalazlem sie w gronie intelektualistow i bardzo mi glupio z powodu tego bledu.Mysle, ze szanowne grono, zlozone z elity polskiej inteligencji, wybaczy mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin81 Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 27.05.06, 15:20 Powiem szczerze ze ja zrobilem statystyke ile razy Rasiak trafil w meczu o PUNKTY... 0 razy tyle mi wyszlo ... no to mamy wymiatacza ... Franek strzelal glownie gole w meczach o PUNKTY... Ale co tam lepiej wziasc Drzewo ... jak postawimy jego i drugie drzewo Mile to przeciwnicy sie moze w lesie zgubia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Widzewiak! 100% poparcia! IP: *.is.net.pl 30.05.06, 00:24 Pomimo iz jestem kibicem Wisly dobro kadry tez lezy mi na sercu! A to co piszesz to chyba najlepszy skladjaki mozemy wystawic! podpisuje sie pod tym obiema rekami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookas Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:55 kazy z nich ma atuty i Janas postawi na lepszego moim zdaniem Kosa bo świetnie rozumie sięz Żurawskim Sobolewskim i Szymkowiakiem o sile naszej drużyny będąstanowićbyli Wiślacy brakuje tylko franak którzy p[rzecierz ogrywali takie drużyny jak Schalke 04 4:1 na wyjeździe Parma Real Saragossa byli bliscy wyeliminowania Lazio Rzym remis na wyjexdzie 3:3 u siebie niestety 1:2 po koszmarnym błędzie Jopa ale to już przeszłość.Jak by nie patrzećt rzon stanowią byli Wiślacy którzy przetarli się w bojach o Lige Mistrzów i w Pucharze UEFA.Grali e tez z Barceloną i wygrywali chyba 3:1 u siebie by przegrać 3:4 al e Barcelona miałą wtedu Kluiverta i Rivaldo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look skład jest chyba znany i w tej kwesti ?Janas chyba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:02 niewiele nas zaskoczy chociarz po nim sie mozna wszystkiego spodziewc on się kieruje intuicją.Moim zdaniem Kosa jest dobry Smolarek też ale postawi chyba na kose chyba ze smolarek bedzie sieprezentowął śietnie na treningach .Janas decyzje podejmie po meczach z Kolumbiąi Chorwacją od Chorwacji możemy dostaći to wysoko jeżeli nie to możeznaczyćżemamy dobrądrużyne bo moi mzdaniem Chorwaci prezentują się okazale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vit Re: Smolarek czy Kosowski? IP: 217.207.139.* 25.05.06, 15:59 Nie wiem kto pisal powyzszy artykul,ale widac w nim jakies afutbolowe podejscie. Kogo wzial Jasnas na musndila to jedno, ale wybor pomiedzy Kosowskim,a Smolarkiem to juz temat zupelny inny.Oczywiste jest iz miejsce na boisku powino byc dla obydwu, dlaczego selekcjoner mialby wybierac pomiedzy dwoma wartosciowymi graczami? Jedyne co powinienn to ustawic tak zespol aby i Smolarek i Kosowski znaelzi sie w nim i dobrze wspolpracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobo Re: Smolarek czy Kosowski? IP: 193.192.172.* 25.05.06, 16:14 obydwaj nie moga grać, bo nie byłoby miejsca dla Grzesia, a ten przeciez jest pewniakiem janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Kosowski powinien czesciej podawac Rasiakowi... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 12:48 bo ten wie, jak wybic pilke na aut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gierek Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.lodz.mm.pl 25.05.06, 16:55 Boruc - Baszczyński, Bąk, Jop, Żewłakow - Kosowski, Radomski,Szymkowiak, Krzynówek - Żurawski, Smolarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.swps.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:51 Ten neandertalczyk jeszcze niejedno spieprzy. On w ogole nie ma poijecia na kogo stawiac. Eliminacje wygrali mu Ci przed ktorymi bronil sie do ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steff Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.05.06, 21:59 Ja myślę, że Janas w linii pomocy wystawi 2 kibiców. Kibica Southampton Kamila Kosowskiego i kibica Austrii Wiedeń Sebastiana Milę. Za nimi przemawia to, że są zdrowi, wypoczęci, spragnieni gry w piłkę i cieszą się zaufaniem trenera, a to przecież najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kad Re: Smolarek czy Kosowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:21 Może redaktor sie pomylił. Moze Smolarek czy Jeleń, bo kosa to raczej na skrzydle lewym zmiennikiem krzynka powinien być. W oststnim meczu jeszcze raz pokazał że lewe skrzydło mu służy bardziej. A Jelenia próbowano w osatnim meczu na prawym skrzydle, całkiem dobbrze dawał sobie radę. Choć z drugiej strony Jeleń to napastnik. Różnie jednak może być ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Janasa to mozna po Mundialu oceniać IP: 195.117.126.* 26.05.06, 11:28 a nie teraz bo póżniej jak mu się uda to krytycy będą pierwsi go pod niebiosa wychwalać!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Nikt Janasa nie bedzie wychwalal... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.06, 13:51 smrod Janasa unosic sie bedzie nad Polska jeszcze przez najblizsze kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Smolarek czy Kosowski? 26.05.06, 11:34 smolarek może najpierw grać na skrzydle a jak janas wyrzuci w trakcie meczu z ataku rasiaka(inaczej byc nie moze) to może przejśc do ataku razem z żurawskim a na skrzydło kosowski który może nie ma najwiekszej wydolności ale póki ma siły to przynajminej w ofensywie jest bardzo pożyteczny i stwarza oraz wypracowuje duzo sytuacji dla napastników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Smolarek czy Kosowski? IP: 138.32.176.* 26.05.06, 15:49 I ten i ten bedzie grac. Smolarek z Zurawskim w ataku, kto uwaznie sluchal Janasa na ogloszeniu kadry ten powinien sie zorientowac ze tak wlasnie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś