Gość: london calling IP: *.crowley.pl 30.05.06, 17:55 Najlepszy sklad jaki mamy!!!!! Brawo Janas!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biki Polska - Kolumbia. Smolarek z Żurawskim w ataku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:55 Polska - Kolumbia: 1-4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 30.05.06, 19:39 gol z 40m i z 90m! Komedia Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka proszę państwa, jest to zgon polskiego zespołu 30.05.06, 19:45 I "twórcy" Janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrev3 Re: proszę państwa, jest to zgon polskiego zespoł IP: *.artvox.pl 30.05.06, 19:47 Nasze księżniczki z reprezentacj grają w szpilkach na mokrej murawie...to dlatego dostaliśmy lanie. One to lubia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełS Czy można jeszcze zmienić Janasa??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 20:13 Nie można zmieniać podanej kadry - trudno. Ale czy nie można zmienić Janasa??? Przecież ten zakompleksiały ćwierćinteligent nie tylko nas osmiesza ale marnuje nam kolejny mundial - tym razem rozgrywany tak blisko Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Z kim nasza Repr spotka się po fazie grupowej??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 20:35 wiadomo - z kibicami na Okęciu. Wtedy miło powitamy Janasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorzowie IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 20:47 Kibice w Chorzowie się kompromitowali. Zamiast dopingować NASZYCH zawodników to ich dołowali. Chorzów to porażka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic <a href="http://nasipilkarze.w.interia.pl" target="_blank">nas IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 20:53 nasipilkarze.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Wzywam całe polskie kibolskie bydło aby dalej tak IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 30.05.06, 21:33 reprezentacji (no i sobie) "pomagało". Bydląt na trybunach ci u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrique Bydło precz ze stadionów IP: 80.72.38.* 30.05.06, 22:45 nie grać tam więcej meczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Bydło precz ze stadionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:55 masz rację a BARANY Janasa na pastwisko do 7 ligi oszołomów a nie na boisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luque Re: Bydło precz ze stadionów tzn z Boiska IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:10 bo na trybunach było rewelacyjnie kto tam niebył niech sie nie wypowiada Odpowiedz Link Zgłoś
stodowa opinia z trybuny 31.05.06, 00:09 ja owszem, byłem na meczu. w chorzowie kibice zachowywali sie, jakby ogladanie meczu bylo przykrym obowiazkiem. Rasiak byl wygwizdywany, zanim pojawil sie na boisku. Na Legii, Lechu, czy Kolporterze, Kuszczakowi nie spiewaliby "Jurek Dudek" tylko "nic sie nie stalo". Bo o to chodzi w kibicowaniu; żeby druzyne wspierac, a nie mieszac z blotem. Jakbyscie kibicowali, a nie stroili fochy, jak dzidzia nad kaszka, to moze by wyciagneli i z 0-2, bo dla kibica ktory chce pomoc druzynie, druzyna chce grac. Vide - awans Korony Kielce do Ekstraklasy, czy Zaglebia Sosnowiec o 4 klasy w 5 lat. Czekam na wielki stadion w Sosnowcu, bo nie pojade juz na Slaski. Reprezentacja tez nie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Bo kibice byli za glosni IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 04:58 Janas kibicom pokazal palec, to oni pokazali i jemu. A w ogole z kim mamy do czynienia - jak im wejsc na ambicje? po glowce poglaskac??? Zatrudnic psychologa jezeli trzeba zeby kazda okolicznosc dzialala na nich mobilizujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
postawy Rozwiązanie 31.05.06, 08:55 > A w ogole z kim mamy do czynienia - jak im wejsc na ambicje? po glowce poglaska > c??? Obciąć kasę, póki nie zaczną wygrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
gmsaxz Myślę że leżymy. Boruc sam jest pomidorem 31.05.06, 09:44 Myślę że leżymy. Boruc sam jest pomidorem. Chyba jednak Janas przechytrzył. Zwłaszcza z Dudkiem. Przez bramkarzy nie wyjdziemy z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luque Oleee IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:18 Oleee dla Kolumbi bo Polacy trzech kolejnych podań nie wymienili. Kibice byli fantastyczni jak zawsze na Śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczygiel ... IP: *.chello.pl 31.05.06, 08:50 miejmy tylko nadzieje, że kadra ekwadoru również na zgrupowaniu łapała rybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Kadra to porażka baranie!na doping trzeba zasluzyc IP: *.gl.digi.pl 30.05.06, 20:54 a oni czym zasluzyli??? placi sie za bilety moknie i oglada takiego gniota w rezyseri kretyna janasa Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Gdzie był superstrzelec Rasiak ??? 30.05.06, 21:13 Gdzie był superstrzelec Rasiak ??? Gość portalu: qaz napisał(a): > a oni czym zasluzyli??? placi sie za bilety moknie i oglada takiego gniota w > rezyseri kretyna janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigi Jakto - strzelił 4 bramki Szwajcarom!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 21:47 a przecież to finaliści MŚ!!! no cóż, że akurat byli to Szwajcarzy z IV ligii. Ale Rasiak strzelił! Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek tam gdzie superstrzelec franek ostatni pol rok 30.05.06, 21:49 i tam gdzie dzis superstrzelec zurawski i smolarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ancymonek Re: Gdzie był superstrzelec Rasiak ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 21:53 To zakończenie to chyba akcent humorystyczny żeby czytelnikom nie było aż tak przykro jak tym co oglądali mecz: "Frustracja wylała się na bogu ducha winnego Rasiaka, który przy każdym kontakcie z piłką był wygwizdywany, a przecież nie jest winien absolutnie niczemu więcej poza tymi kilkoma złymi zagraniami. To nie Rasiak rządzi kadrą i wypada chyba dać mu święty spokój." Może któryś z powołanych sam dałby sobie spokój z kadrą, zrezygnował, zachorowach, zbutwiał lub co tam jeszcze, bo w kadrze nie jest się po to by "poza kilkoma złymi zagraniami" "mieć święty spokój"... Albo chodzi o to by POJECHAĆ DO NIEMIEC, albo chodzi o HONOR i TRZEŹWY UMYSŁ któremu najwyraźniej brakuje niektórym, o trenerze nie wspominając, bo ten to się szaleju najadł i to widać ma skutki nieodwracalne... Nie wiem jak można "cieszyć się z miejsca w kadrze" czy "powołania na mundial" kiedy się gra na kiepskim poziomie i wiedzą o tym wszyscy z wyjątkiem trenera Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz tu sie w 100% zgodze IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 05:09 bardzo dziwna wydawala mi sie ta nagonka na Rasiaka - i zal mi bylo go jako czlowieka - nawet bajki o nim ukladali, az do czasu meczu z Anglia - wtedy zobaczylem i uwierzylem ze ten czlowiek jest jakims pewniakiem, bo na grze mu nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiRoman Re: Kadra to porażka baranie!na doping trzeba zas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:47 Zgadzam się. Ileż razy mamy śpiewać: "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało"? Kibice po prostu dali prztyczka w nos naszym chłopakom i należał się im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swieta racja!!!! Re: Kadra to porażka baranie!na doping trzeba zas IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 30.05.06, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz łał ale jestes fajny co jeszcze potrafisz??? IP: *.gl.digi.pl 30.05.06, 22:16 i co chcesz mi zrobic wjazd na chate??? zapraszam...;] Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Skompromitował się Rasiak - nie Chorzów !!! 30.05.06, 20:56 Skompromitował się Rasiak - nie Chorzów !!! Gość portalu: prawdziwy kibic napisał(a): > Kibice w Chorzowie się kompromitowali. Zamiast dopingować NASZYCH zawodników to > > ich dołowali. Chorzów to porażka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 co ty chcesz od Rasiak kobito? 30.05.06, 21:13 czepiasz się go jak rzep psiego ogona. Zagrał dzisiaj lepiej niż Smolarek na przykład. Żuraw też nie błyszczał mówiac oględnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek to nienawisc a nie racjonalne myslenie 30.05.06, 21:21 rasiak jest po prostu zly i nie jest wazne, ze naprz. zurawski gral dzisiaj gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek. popieram, kibole i forumowicze duzo gorski niz gra IP: *.centertel.pl 30.05.06, 22:01 naprawde nie chcialbym po dzisiejszym meczu nikogo chwalic, bo nie ma za co. Ale gdybym dzisiaj byl zawodnikiem na meczu i stal sam na sam z bramka, to celowo wykopalbym pilke na aut... takim kibolom gole sie nie naleza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assa Re: popieram, kibole i forumowicze duzo gorski ni IP: 212.160.172.* 31.05.06, 09:39 Gość portalu: krzysiek. napisał(a): > naprawde nie chcialbym po dzisiejszym meczu nikogo chwalic, bo nie ma za co. Al > e gdybym dzisiaj byl zawodnikiem na meczu i stal sam na sam z bramka, to celowo > wykopalbym pilke na aut... takim kibolom gole sie nie naleza... Ależ to właśnie zawodnicy najpierw zaczęli kopać na aut, pomijam fakt, że nie było nawet szansy na "sam na sam" Więc początkowo doping był, a dopiero później jak okazało się w jaki sposób piłkarze (i trener) podchodzą do swojej pracykibice zaczęli się denerwować, a później jawnie drwić. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Rasiak przewracał się o swoje drewniane nogi... 30.05.06, 21:36 Rasiak przewracał się o swoje drewniane nogi... pacal2 napisał: > czepiasz się go jak rzep psiego ogona. > Zagrał dzisiaj lepiej niż Smolarek na przykład. > Żuraw też nie błyszczał mówiac oględnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Skompromitował się Rasiak - nie Chorzów !!! 30.05.06, 21:51 Anno!!!! Tak trzymać!!! Nie zasłużyli na grę na Śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
pumha Re: Skompromitował się Rasiak - nie Chorzów !!! 30.05.06, 23:18 Słusznie, słusznie, bo chłopaki to dzisiejszą grą nie zdobyli uznania w Polsce, tym bardziej na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Janas olał kibiców - ci mu odpowiedzieli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 20:59 Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Janas zagrał na nosie kibicom nie powołująć Frankowskiego. Nie znosił go bo to kibice na siłę wsadzili Franka do Reprezentacji i okazało się że to kibice nie Janas mieli rację. Więc kibice odpowiedzieli tym samym. I zrobiliby to w Chorzowie, Warszawie, Poznaniu czy Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Janas olał kibiców - ci mu odpowiedzieli IP: *.aster.pl 30.05.06, 21:51 tjaaaa... kibice na siłę wstawili frankowskiego do reprezentacji. janas nie chciał, zapierał się nogami i rękoma, ale to w końcu kibice wybierają skład. aż dziwne, że teraz kibice franka nie powołali. i dlaczego mają teraz pretensje do janasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Lato Kibice to cioły (oczywiście ci na meczu) IP: 62.29.160.* 31.05.06, 09:04 Kurde, Dżizus. Jeżeli ktoś myśli, że Frankowski czy Dudek są w stanie cokolwiek w grze Polaków zmienić to ja proponuję szybką terapię psychiatryczną. Niech mnie ktoś uświadomi, dlaczego powszechnie uważa się (na podstawie medialnego cyrku), że ci dwaj pominięci są tymi, którzy sprawiliby że reprezentacja mogłaby wygrywać mecze. Wszyscy polscy piłkarze grają jakby nogi z drewna mieli, nie tylko bidny Rasiak. A spuszczanie się na temat Fraknowskiego, czy Dudka to pokaz kompletnego braku zrozumienia piłki. Nawet z nimi w składzie Polska ani nie będzie grała lepiej, ani gorzej. Reprezentacja to po prostu zbieranina piłkarzy drugiej kategorii, przegląd ławek rezerwowych mało liczących się klubów europejskich. A kibice na meczu zaprezentowali żałosny spektakl ignorancji, dużo gorszy niż reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oix W 100 % racja. Najprzytomniejszy wpis na forum! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magic Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:03 Tez mam taka nadzieje!!! Poza tym ten stadion jest od jakiegos czasu pechowy!!! Kibice w Chorzowie - WSTYD! Juz lepiej mogliscie opuscic stadion! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk23 Pillkarzyki jak Pisowcy !!! SA do Dupyyyyyyyyy!!!! IP: *.chello.pl 30.05.06, 21:06 i maja nas Polaków w dupie ! Sie ku.. ciule przepracowaly na treningach heheheheheheheheheh ale sie ubawilem komentarzami debila z TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Pillkarzyki jak Pisowcy !!! SA do Dupyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:04 za 10 dni to wogóle nie będą mieć siły na wejście na boisko no bo przecierz mają jaszcze męczące dwa sparingi Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas powinien odejść Przeprosić Franka i Dudka!!! 30.05.06, 21:09 Janas powinien odejść !!! Przeprosić Franka i Dudka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola J. Re: Janas powinien odejść Przeprosić Franka i Dud IP: *.sympatico.ca 30.05.06, 21:59 nie rozumiem tego,jak mozna bylo nie wziac na Mundial "krola strzelcow I-ligi (Piechna) i tego,ktory w eliminacjach byl najlepszy(Frankowski) - skoro inni,ktorzy sie zalapali tez rzadko grali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Janas powinien odejść Przeprosić Franka i Dud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:02 dla mnie tez pozostaje to niezguebiona tajemnica.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirdek Re: Janas powinien odejść Przeprosić Franka i Dud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:43 Dudek - jak sam twierdzi - nie został powołany ponieważ miał 53 występy w reprezetacji i żadnej bramki, po wczorajszym meczu widzę, że bramkaże mogą strzelać bramki - nie tylko z karnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:15 Kibice w Chorzowie zachowali się genialnie, a już najbardziej utkwiło mi w pamięci skandowanie: "gdzie jest franek, łowca bramek"!! mecz to nie festyn we Wrocławiu, czy w innym mieście "niefutbolowym", bezstadionowym. Do was jak cyrk przyjeżdża czy jakaś kapela disko-polowa to bijecie brawo ze łzami w oczach tylko za to, że przyjechali na prowincję, że do was, mimo, że wam z portek jedzie! A to nie o to chodzi... Futbol, drogi wrocławiaku z garścią sałaty pod pachą i z telewizorem w pokoiku, to CO INNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.e-wro.net.pl 30.05.06, 21:31 m.k. taaa jasne..... Hanysy pokazały swoją klasę ,koniec marzeń o euro buraki! zasrane wieśniactwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Polska bez Śląska??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:52 Do Adka Ślązaka: Takie głupie gadanie o tym że ślazacy są odrebnym narodem od polaków wynika zdaje mi sie ze zniechęcenia do państwa polskiego... Wydaje ci sie że Śląsk jako odrębne państwo radziłby sobie lepiej niż teraz? Nic by to nie zmieniło bo mimo że ''nacjonaliści śląscy'' tacy jak ty starają sie dowodzić odrębności ślązaków to jednak tacy sami polacy jak wszędzie. Tacy sami ludzie. Mamy takie same problemy, wspólną mentalność, historie, popełniamy takie same błędy i tak samo cierpimy z ich powodu... I nic nie da to że sie odłączycie, bo dalej bedziecie polakami ze śląska o mentalności polskiej i popełniającymi polskie błędy... Co najwyżej doprowadzicie do nienawiści i jeszcze bardziej nas wszystkich pogrążycie... Wszystkim nam jest cięzko w tym kraju trawionym przez głupote, szowinizm, nietolerancje, nienawiść. Rozumiem to, że nie chcesz już by błedy polaków w warszawie krzywdziły polaków na Śląsku... Ale tylko razem możemy zwyciężyć nasze wspólne problemy, tylko razem możemy zmienić tą szarą rzeczywistość naszego wspólnego kraju! Pozdrawiam Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Polska bez Śląska??? IP: *.petrus.com.pl 30.05.06, 22:45 A niech spie..ją do Niemców, co tam! Tylko niech zabiorą ze sobą górników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cat Nie o Śląsk chodzi IP: *.netia.piekary.net 30.05.06, 22:53 ale o zwykłą sprawiedliwość. PZPN odciął finansowanie od kilku śląskich klubów. Sponsorzy stracili wiele kasy kiedy PZPN zaczął odejmowaćć punkty śląskim klubom lub wyznaczać "właściwych" sędziów spotkań. Sponsorzy się po prostu wycofali. Z powodu długów PZPN odebrał następne punkty... Przydaliby się taki Lubański czy Cieślik ale teraz ślązacy grają w reprezentacji Niemiec. Szkoda.... Oczywiście że Polska sobie poradzi bez Małysza Jędrzejczak czy Sikory, Dudka itp i bez śląskich klubów i zawodników ale to nie będzie ta sama Polska. Moi przodkowie mówiący płynnie zarówno po polsku, śląsku i niemiecku walczyli za Polskę i byli za to karani przez władze niemieckie. Pytanie czy Śląsk i Polska poradzą sobie osobno jest co najmniej nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.05.06, 21:32 A z jakiego ty "futbolowego" miasta pochodzisz cwaniaczku?? Pewnie z 10- tysiecznego grodziska albo z jakiegoś bieda- szybu na śląsku. Przyjedź kiedyś do Wrocławia i zobacz jak wyglada prawdziwe miasto. Tak bajdełej to u was nie czuc jak wam "z portek jedzie", bo u was po prostu śmierdzi. Pozdrawiam patrząc z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz 30.05.06, 21:58 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > A z jakiego ty "futbolowego" miasta pochodzisz cwaniaczku?? Pewnie z 10- > tysiecznego grodziska albo z jakiegoś bieda- szybu na śląsku. Przyjedź kiedyś > do Wrocławia i zobacz jak wyglada prawdziwe miasto. Tak bajdełej to u was nie > czuc jak wam "z portek jedzie", bo u was po prostu śmierdzi. > Pozdrawiam patrząc z góry. WROCŁAWIANIN???? HA, HA, HA, może z dziada, pradziada Ha, Ha, Ha, a stadion jakiś normalny to u Was jest, a BAJDEŁEJ to taki Lion Enlgish z kresów. Grodzisk CWANIACZKU na Śląsku Górnym nie leży, na Dolnym NIEUKU zresztą też, a staion mają lepszy niż Wasz, że o Kielcach i ich nowym obiekcie nie wspomnę. Pojeździj po Polsce, pozwiedzaj, weź mapę, przeczytaj jakąś książkę i potem pisz na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz 30.05.06, 22:38 we wrocku to zdaje się 300 ludzi chodzi na m,ecze piłkarskie, a stadiony w rozsypce. Także nie ma co sie (pod tym względem tylko) równać do Grodziska nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.tenix.com / 61.88.61.* 31.05.06, 05:45 O glupi mecz Polskie dzielimy??? Ludzie opamietajcie sie... Pozdrawiam ludzi z Slaska, i calej Polski ... jestem z Mazowsza dokladnie Plock, jedni mowia ze to prowincja ale jako miasto mi sie podoba .. Mieszkam teraz w Melbourne, ale jak zawsze wracam do Polski to nie moge sie napatrzec na naturalne piekno Polskiego kraju, tak wlasnie wies, pola zobozowe, piekne zielone lasy, stare budynki na starowce kazdego mista i miasteczka ... A tak pozatym Polske przegra 2-1 po 2 glupich golach .. mysle ze juz Kuszczak takiej gapy nie pusci bo ma nauczke .. lepjej teraz niz na mundialu. Troszke zimnej wody, i naprawde dajmy tym naszym doping z ktorego moga byc dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 00:30 Ten burak co napisal te rzeczy o Wroclawiu, to chyba nigdy ze swojej prowincji nosa nie wychylil. Przeciez nie od dzisiaj wiadomo, ze Wroclaw to nie jest najlepsze miasto w Polsce, to najlepsze miasto w Europie. No, ale teraz pochylmy czola przed komentarzem pana z Grodziska Wielkopolskiego, albo z Kielc. Zaluje, ze nie studiowalem na Uniwersytecie Grodzisko-Wielkopolskim lub Uniwersytecie Kieleckim, tylko w jakims prowincjonalnym i nieznanym nikomu Uniwerku Wroclawkim. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka sorki, ale Uni. Wrocławski to jednak prowincja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz 31.05.06, 11:44 To, że studiowałeś Brodosie, to jedynie na słowo wezmę, a słomę z butów dokładniej wyciągaj. Wrocław piękny jest, ale stadiony ma do Dupy a i wrocławianie niektórzy - do których Brodosie zaliczyć Cię trzeba - do pięt temu miastu nie dorastają. Niestety Uniwersytet też studentów nie wybiera. Nie wiem czy kompleksy jakieś masz, czy Cię mama nie kochała ale oduść sobie miałkie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.net-serwis.pl 31.05.06, 10:59 Te Wrocławiak! Trochę ci się pomyliło. Wrocław to miasto??? Ja jestem warszawiakiem więc wiem, że wszystko co jest poza tablicą oznaczającą wyjazd z Warszawy to conajmniej prowincja. Wrocław! he he To chyba jakiś dowcip... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Przecież to byli kibice z Sosnowca/Zagłębia....... 30.05.06, 21:46 Przecież to byli kibice z Sosnowca/Zagłębia.... Odpowiedz Link Zgłoś
stodowa Re: Przecież to byli kibice z Sosnowca/Zagłębia.. 31.05.06, 00:17 oczywiscie. 40k Zaglebiakow. Przyjechalismy na mecz dla niepoznaki samochodami z bytomia i gliwic. reszta, zeby sie nie zdemaskowac szla pieszo, niby to z niedaleka. ogolnie udawalismy Slazakow, zeby im popsuc opinie. Mowilismy "nie godej" i "o, ciul!". czesto tak robimy. jestesmy z tego znani. poprzednio udawalismy chuliganow gornika na meczu z Legia, zeby Zabrzanom popsuc opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.aster.pl 30.05.06, 21:55 wywyższanie się bo jest jeden duży stadion w mieście. szkoda, że nawet drużyny 1-ligowej nie ma, a i pozostałe z okolicy grają dość marnie. dziwne, że w innych krajach kibice wspierają zawodników jak im nie idzie. w polsce widać ważniejsze jest obrażanie się na selekcjonera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luque Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:59 Jaki wstyd co ty wygadujesz, to był kulturalny doping i zabawa a że trzeba było zmienic sympatie to czyja wina?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujas Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 30.05.06, 21:45 Ty debilu!!! Pewnie Twoim zdaniem to wszystko wina kibiców a nie powolnych i niedokładnych zawodników. Po tych wszystkich wypowiedziach jak to ich forma idzie w góre należy im sie jak najwiecej krytyki która sprowadzi ich na ziemie. Po prostu grali słabo (podobnie jak z np. Litwą) i nie pokazli nic co by kogokolwiek napawało opymizmem przed MŚ. A reakcja kibiców była prawidlowa bo za oglądanie tej żenady trzeby było mi dopłacić! To byl DRAMAT!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.range86-134.btcentralplus.com 31.05.06, 00:19 Kibice znowu dali sie nabrac. Mysleli ze nasza druzyna nauczyla sie grac! A bylo gorzej niz kiedykolwiek. Pilkarze i trener nas oszukiwali ze sa w dobrej formie itd. Banda cwaniaczkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:51 sam jesteś porażka jak można dopingować taki cyrk Janosika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 31.05.06, 01:28 Kibice zaplacili za bilety na mecz i chcieli oglondac pilke noznom w wykonaniu polskiej reprezentacji a to niestety byla tragi komedia . czy ty jak kupujesz cos w sklepie to tez za twoje piniadze chcesz normalny towar czy buble ??? tak wiec jak gali tak zostali ocenieni przez kibicow a to mogom podziekowania skladac na rece Janasa , szkoda mi tylko Kuszczaka . ale Boruc to jest cieniak jeszcze morde piluje to ze wpuscil takom szmate to napewno kibice zawinili .Ale to teraz kazdemu pasuje bo te 40sci tysiecy ludzi to napewno byli tylko slazacy Teraz to Janas bedzie rozgrzeszony bo slascy kibice zawinili . Odpowiedz Link Zgłoś
meltbigson Re: Mam nadzieję że już nigdy nie zagramy w Chorz 31.05.06, 03:16 Po pierwsze: co jest twoja nadzieja - nikogo nie obchodzi. Po drugie: Z ilosci wykrzyknikow, ktore postawiles, widac uposledzenie umyslowe. Nie jest jasne czy wrodzone (choroba weneryczna matki czy ciezki porod) czy nabyte przez alkoholizm. Jesli reagujesz agresja na to co wlasnie czytasz, to udowadnia tylko tepote twojego umyslu. Kibice w liczbie wielu tysiecy nie mieli racji a ty - jeden polglowek - smiesz ich krytykowac? Nie przejmuj sie, za kilkadziesiat lat to nie bedzie mialo dla nikogo znaczenia, bo wiekszosci juz nie bedzie. A poniewaz boga nie ma, wiec nawet nie bedzie sie komu poskarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 40 tys burakow na Slaskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:05 dajcie sobie juz spokoj z tym Frankowskim i Dudkiem! na MS juz nie pojada chocbyscie i 90 min krzyczeli, gra kto gra i ci co graja chcieliby miec choc odrobine wsparcia - od tego sa KIBICE!!! czego wy chcecie od tego biednego Rasiaka, czy to jego wina ze takie bramy tracili? a moze Mili? Rasiak mial swoja sytuacje i ja zmarnowal ale przynajmniej dochodzil do pozycji strzeleckich, a taki Kosowski miota sie po boisku jakby go Janas wyrwal z IV ligowych boisk bo nawet przyjac pilki nie potrafi! dla mnie to powinien byc koniec jego reprezentacyjnej kariery... jedyni co zasluguja na pochwale to Sobolewski, Baszczu i Smolarek a reszta nic nie pokazala, Krzynowek i Szymek moze i sie starali ale niewiele z tego wychodzilo a to oni mieli ciagnac te reprezentacje, wiec zejdzcie juz z tego Rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroda Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! IP: 217.97.185.* 30.05.06, 21:09 Popieram w calosci. Sląsk do kopalni. Wstyd i hańba za kibiców. Serce sie kroi ze mozna byc takim tempakiem. Nie chce wiecej mieszkac w tym kraju. Padlina a nie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Warszawa-Plac Zamkowy-bydło ze stolycy !!! 30.05.06, 21:11 Warszawa-Plac Zamkowy-bydło ze stolycy !!! Gość portalu: sroda napisał(a): > Popieram w calosci. Sląsk do kopalni. Wstyd i hańba za kibiców. Serce sie kroi > ze mozna byc takim tempakiem. Nie chce wiecej mieszkac w tym kraju. Padlina a n > ie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon to sie wyprowadz IP: *.centertel.pl 30.05.06, 21:40 na szacunek trzeba sobie zasluzyc i daruj sobie teksty z kopalniami bo nudza Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! 30.05.06, 22:04 Gość portalu: sroda napisał(a): > Popieram w calosci. Sląsk do kopalni. Wstyd i hańba za kibiców. Serce sie kroi > ze mozna byc takim tempakiem. Nie chce wiecej mieszkac w tym kraju. Padlina a n > ie kibice. Na szczęście tablie rejestracyjne z całego kraju były i jakość dopingu (formalnie) była bez zarzutu. To myślisz że na Mundialu Niemcy będą dopingować Poskę a nie Kostarykę czy Ekwador??? To przecież logiczne było - do dzisiaj- że będą przeciw najgroźniejszemu - przynajmniej teoretycznie - rywalowi. Co to ma być, że drużyna nie radzi sobie przy ryku 40 tysięcy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:16 sam jesteś tempakiem tam byli kibice z całej POLSKI a nie tylko z Chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! IP: *.polwir.pl 31.05.06, 11:26 jak chciałbyś wiedzieć to na tym meczu byli kibice z całej Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! 30.05.06, 22:00 Gość portalu: kibic napisał(a): > > Rasiak mial swoja sytuacje i ja zmarnowal ale przynajmniej dochodzil do pozycji > > Rasialdo dochodzi tylko wtedy jak ostrzy Pinokia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:57 "czego wy chcecie od tego biednego Rasiaka, czy to jego wina ze takie bramy tracili? a moze Mili?" Chcemy, żeby strzelali gole. Meczu nie wygra się nawet wtedy, gdy zamurje się swoja bramkę, nie mówiąc o postawieniu w niej dziurawych, genialnych Kuszczaków. ŻEBY WYGRAĆ MECZ, TRZEBA STRZELAĆ GOLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: 40 tys burakow na Slaskim!!! 31.05.06, 08:26 ===============WON NA PARAOLIMPIADE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macente BRAWO KIBICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:24 Sluszne gwizdy na naszych pilkarzy. Bo miejsce w szeregu to trzeba tym panom pokazac! Popatrzcie na wypowiedz Mc Wies Boruca, ktorymi nie ma nic sobie do zarzucenia przy stracie bramki. Slusznie ze kibice domagali sie Dudka i Frankowskiego. To co pokazali nasi pilkarze dzisiaj to wstyd i zenada. Ludzie placa miliony by jechac i przezyc wraz z pilkarzami mistrzostwa a nasz bramkarz numer 1 powie w wywiadzie po meczu ze nic nie mogl zrobic. Niech pilkarze wiedza ze na Slaskim oczekuje sie dobrej gry a jezeli nie to proponuje PZPN-owi zamowic Azerbejdzan (cos slabszego od Litwy) do Warszawy.Bedzie swietna feta i piekna pilkarska atmosfera na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BRAWO KIBICE IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 31.05.06, 01:56 Zupelnie sie zgadzam Kibice byli jak najbardziej w pozadku to ze gwizdali to nie bez powodu , a nasi kochani kadrowicze zamiast grac upajali sie gwizdanim i nawet probowli tanczyc ale im sie nogi plataly , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 40 tys burakow na Slaskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:01 dajcie sobie juz spokoj z tym Frankowskim i Dudkiem! na MS juz nie pojada chocbyscie i 90 min krzyczeli, gra kto gra i ci co graja chcieliby miec choc odrobine wsparcia - od tego sa KIBICE!!! czego wy chcecie od tego biednego Rasiaka, czy to jego wina ze takie bramy tracili? a moze Mili? Rasiak mial swoja sytuacje i ja zmarnowal ale przynajmniej dochodzil do pozycji strzeleckich, a taki Kosowski miota sie po boisku jakby go Janas wyrwal z IV ligowych boisk bo nawet przyjac pilki nie potrafi! dla mnie to powinien byc koniec jego reprezentacyjnej kariery... jedyni co zasluguja na pochwale to Sobolewski, Baszczu i Smolarek a reszta nic nie pokazala, Krzynowek i Szymek moze i sie starali ale niewiele z tego wychodzilo a to oni mieli ciagnac te reprezentacje, wiec zejdzcie juz z tego Rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A gdzie jest Saganowski ??? 30.05.06, 21:10 A gdzie jest Saganowski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdeb Re: 40 tys burakow na Slaskim IP: 195.177.83.* 30.05.06, 22:01 o przepraszam Jop bardzo dobrze zagrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b/ Re: Czy można jeszcze zmienić Janasa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:44 trzeba wniesc obywatelski projekt ustawy o odwolaniu janasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechur Re: Czy można jeszcze zmienić Janasa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:12 Ten ćwierćinteligent to obecnie najlepszy polski trener jaki może być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Czy można jeszcze zmienić Janasa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:18 na dodatek bardzo przekorny!!!! ma chłop j..a a przedewszystkim swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Tak, to byl pogrzeb, z ksiedzem nawet 30.05.06, 21:05 Przeciec msze odprawiono juz przed meczem, wiec po co te meczarnie trza bylo zasypac stadion i wracac do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolbi Re: proszę państwa, jest to zgon polskiego zespoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:48 Zgadzam się tylko, że ten zgon nastąpił już dawno... niestety. Prosze, nie jedzcie na Mundial!!! Nie kompromitujcie polskiej piłki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: proszę państwa, jest to zgon polskiego zespoł IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:43 ta kaur.a janas skompromituje nie tylko polska piłkę, ale cały naród, jak engel 4 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 To byl pogrzeb, i to z ksiedzem 30.05.06, 21:08 Msze odprawiono przed meczem, trza bylo zasypac stadion i wracac do domu, a nie meczyc sie w deszczu Nawiasem mowiac, modlenie sie to jedyne, do czego jestesmy dobrzy, tego sie trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
zloczewianin Jak można tak chańbić barwy naradowe. 30.05.06, 19:52 Prywata, prywata, prywata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEBIL Re: Jak można tak chańbić barwy naradowe. IP: 82.139.30.* 30.05.06, 20:00 jak można tak hańbic polski język??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Jak można tak chańbić barwy naradowe. IP: *.cm.umk.pl 30.05.06, 20:32 Wiem że kibic to ludek w goracej wodzie kąpany. Ale zastanówmy się, jak można wygrać z rywalem, kiedy się jest po 11 dniach ciężkiej pracy na zgrupowaniu. To po prostu niemożliwe. Można nie zgadzać się z niektórymi decyzjami trenera, ale nawet z Frankiem czy Dudkiem chyba byśmy tego meczu nie wygrali. Franek był Jokerem? Teraz był nim Jeleń - wszedł i strzelił bramkę. Dudek też popełniał błędy. Trochę wiary w zespół. To jest praca długoterminowa. Brrrr, mocno w to wierzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Glos rozsadku, to nic dla kibicow 30.05.06, 20:40 Oni wiedza wszystko najlepiej i potrafia nasz kraj reprezentowac najgodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
starosta ŻENADA ale Duidek i Franek by też nie pomogli 30.05.06, 20:51 bo po prostu nasi biegali jak ćmy, a nieporozumień, niecelnych podań było mnóstwo. I co nagorsze braku kocepcji rozgrywania skutecznego ataku. Bo braki w motoryce po zgrupowaniu jeszcze ostatecznie moge wybaczyć. (powiedzmy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ŻENADA ale Duidek i Franek by też nie pomogli IP: *.cm.umk.pl 30.05.06, 21:45 Fakt. Ten brak zgrania i pomysłu na rozegranie w ataku też mnie martwi. Jedyna nadzieja w tym, że taktykę dopiero przećwiczą. A ci, co wcześniej głośno mówili o półfinale a teraz każą w dzwon bić, niech sobie uświadomią, że Polskę stać jedynie na wyjście z grupy na mundialu, niezależnie od tego, kto jest trenerem i kto gra. Taki mamy aktualnie potencjał i naprawdę niezłego farta w losowaniu, bo mogliśmy trafić dużo gorzej. A jeśli wyjdziemy z grupy, to i tak będzie lepiej w stosunku do poprzedniego mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
zloczewianin Ale masz pojęcie, że tę drugą bramkę będą 30.05.06, 21:02 pokazywać np. na eurosporcie przez najbliższe kilka lat i ona będzie świadczyć o naszej drużynie. Jak się jest w takiej formie to się robi mecze przy zamkniętych trybunach, a przy otwartych robi się mecze takie jak ten w Szwajcarii. Nasi biegają jak muchy w smole i przez 10 dni sprinterów z nich nikt nie zrobi. Można gdybać, gdybać, gdybać. Mnie jest naprawdę przykro, że trener nie miał zamiaru zabrać Franka i Dudka przyjmniej jako rezerwowych. To co pokazywał ostatnio Saganowski nijak się ma do formy Rasiaka. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ale masz pojęcie, że tę drugą bramkę będą IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:18 ta bramka przeszła do historii, a razem z nią janas - geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Ale masz pojęcie, że tę drugą bramkę będą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:28 masz racię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.dziew Trener Janas do wymiany natychmiast IP: *.chello.pl 30.05.06, 22:20 Czy miliony polskich kibiców mogą się mylić, a wszechwiedzący Janas mieć rację? Jest to tak prawdopodobne jak trafienie 6-tki w totka. Trener zawiódł oczekiwania kibiców i za to drogo zapłaci. W czasie meczu z Kolumbią była tego próbka. Nigdy jeszcze przed MUNDIALEM nie mieliśmy tak słabego trenera i co za tym idzie reprezentacji.W Niemczech będzie wielka plama. Gdyby była to osobista sprawa pana Janasa, to pal sześć. Ale jest to sprawa Polski, na którą będą się patrzeć miliardy ludzi z całego świata. Mundial jest wielkim świętem, ale my Polacy będziemy świętować po cichutku. Co robi w tej sprawie PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Jak można tak chańbić barwy naradowe. IP: *.c27.msk.pl 30.05.06, 21:11 Tak, a dla Kolumbii to był 3 mecz od 24 maja, z czego dwa poprzednie rozegrała w USA... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Kolesie Janasa - Mila, Rasiak, Kuszczak, Radomski 30.05.06, 21:01 Kolesie Janasa - Mila, Rasiak, Kuszczak, Radomski - i Bąk, co się chce bić. No comments! zloczewianin napisał: > Prywata, prywata, prywata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spero "...a moze by tak na ryyyyby? albo grzyby?" :-)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.06, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Czas otrzezwiec! Jestesmy bez szans na... 30.05.06, 20:59 wyjscie z grupy. I to nie z powodu selekcjonera, ale z powodu rozpaczliwego poziomu gry naszych pilkarzy. Ostatnio ogladalem archiwalne mecze ligi angielskiej. Gramy tak jak grali Anglicy w latach 80-tych, czyli wtedy gdy nie odnosili zadnych sukcesow miedzynarodowych. Taki sam brak techniki indywidualnej, zrozumienia gry zespolowej, umiejetnosci strzelania bramek. A mysmy chociaz w tych latach mieli Bonka, Lato, Szarmacha i Deyne. Ktory z obecnych "orlow" moze przyrownac sie klasa do tych czterech pilkarzy? Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czas otrzezwiec! Jestesmy bez szans na... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:17 dzisiaj nasi zagrali nie gorzej niż w eliminacjach, to trzeba jasno powiedzieć. Tyle, ze wtedy Franek błyszczał i nie wpadały szmaty takie jak teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Czas otrzezwiec! Jestesmy bez szans na... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.05.06, 02:51 Rowniez jestem zaskoczony postawa Reprezentacji. Radzil bym jednak zachowac spokoj. Wole 0:3 z Kolumbia bez kontuzji niz "wywalczone" 3:2 dla Polski. To spotkanie bylo tylko meczem towarzyskim. Kolumbia okazala sie wymagajacym przecwnikiem i oto wlasnie chodzilo. Jestem przekonany ze z Chorwacja bedzie lepiej (prawdopodobnie remis) a z Ekwadorem zwyciestwo w DOBRYM STYLU. Polska jest sredniakiem bez gwiazd o ktorych wspominales. Stac ja jednak, oczym jestem przekonany, na 7 punktow i zajecie pierwszego lub drugiego miejsca. Potrzebujemy wiekszego zgrania zawodnikow i leprzych kibicow - TAKICH CO KIBICOWALI POLSCE W CHICAGO (z USA i Meksykiem). Odpowiedz Link Zgłoś
1989l Słaby mecz 30.05.06, 20:18 Chociaż sie było można troche pośmiać - usprawiedliwiam piłkarzy z Polski (zawodowcy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 20:13 To są łajzy!!! Tak bramki puszczał jeszcze tylko Seaman, a to bylo pośmiewisko. Janas to głupi oszołom. Powiadają, że dotąd się powinno poprawiać aż nie zaczyna się pier....ć, a Jan As przekroczył tą granicę. Bedzie 5:0 ze Szwabami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwucony Re: Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:42 Kuszczak przeszedł do historii!!! Ta bramka będzie "chodzić" na necie i we wszystkich telewizjach świata!!! Brawo Kuszczak!!!! Janas to ma łeb - niby towarzyski mecz, a miliony będą oglądalui tę bramkę na całym świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatto Re: Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.freedom2surf.net 31.05.06, 00:09 A tak przy okazji - ma ktos juz link do zapisu z ta bramka? Mieszkam w Londynie, nie mam TVP, na BBC nic nie pokazali, bo oni tu zyli meczem wlasnej druzyny. A ja chcialbym zobaczyc o co tyle halasu. Pozdrawiam Marko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:18 tu masz: www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:20 Uwierz m,i lepiej tego nie oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Matrix po kolumbijskiej koce... 30.05.06, 21:35 Matrix po kolumbijskiej koce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario ALE WSTYD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:24 Rozumiem, że można z kimś wtopić mecz, ale w takim stylu - to żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Strzelaja ze sredniej odleglosci 65m IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.06, 11:53 janas zrezygnuj przed mundialem jeszcze nie jest za pużno. jak oglądałem końówke to aż sie płakać chciało. Kolubijczycy robili co chcieli 3 wyszło jak sam na sam jak na meczu podwórkowym a za minute strzelił 2cm od słupka. janas po co ci Giza ,Gancarczyk, Mila, scherfen, Kuszczak. czuje ze po mistrzostwach długo do polski nie wrócisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczofob Szkoda drugiej bramki IP: *.chello.pl 31.05.06, 20:58 Lepiej żeby zamiast bramki puszczonej przez Kuszczaka było kilka "bardziej" normalnych. Szkoda mi Kuszczaka i tak by zrobiła się afera o grę CAŁEJ drużyny a nie Kuszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex czarne opaski IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.06, 19:48 polska reprezentacja uczcila pamiec gorskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askier dochody IP: *.wroclaw.mm.pl 30.05.06, 19:50 chlopaki kase musieli oddac na katastrofe w katowicach, to od razu im morale siadly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spero Plutonowy Jelen melduje sie na rozkaz:-)gdzie Dudi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.06, 20:09 Czy bedziemy ostatni w grupie??? Chlopcy na poziomie i mistrzami III ligi szwajcarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: i co szmaty? boruc no. 1 30.05.06, 20:18 sam jesteś szmata, no 2 Was jest z Borucem. Mógł sobie dłuższe korki włozyć patałach jeden Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Kto miał rację ? Dudek i Frankowski !!! 30.05.06, 21:04 Kto miał rację ? Dudek i Frankowski !!! Piechna i Niedzielan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Co sie dzialo na trybunach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:37 Dobrze, ze Slaski nie jest zgloszony jako stadion na ME bo takiego buractwa i warcholstwa to jeszcze na meczu reprezentacji nie widziano! Co za debilem trzeba byc zeby takie cos odstawiac? Jak Dudkowi pilka przez lapy przelatywala w Liverpoolu to kibice z nim trzymali - a tu co? Facetowi sie przytrafila katastrofa, a ci jeszcze go dobijaja. I jeszcze te durne okrzyki z Dudkiem, Frankiem i odwolaniem Janasa. Takie rzeczy to jak juz to po mistrzostwach, a nie na 10 dni przed nimi - przeciez teraz i tak juz sie skladu nie zmieni, wiec jedyne co mozemy zrobic to wspierac jakos naszych grajkow. Na dodatek te debile nie zauwazyly, ze biedzili strasznie inni gwiazdorzy tej reprezentacji (Zurawski, Krzynowek), a gola strzelil ten ktory pojedzie za Franka, ale to juz osobna sprawa. Aha, skandaliczny byl tez komentarz Szpaka i Mielcarskiego - tego drugiego zwlaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz ale z was kretyni!!!!! IP: *.gl.digi.pl 30.05.06, 20:57 a czemu kibic nie moze wyrazic swego zdannia o poziomie tych grajkow. dudek plakal i frankowski gadal na janasa to mowiliscie ze to dziewczynki i placza. tymczasem te buraki zasluzyly sobie na kazdy gwizd.... mielcarski madrze mowil te gwizdy nie byly na kuszczaka tylko na decyzje janasa Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek nie pisz o sobie 30.05.06, 21:08 gwizdy na decyzje janasa ? to gwizdy nienawisci do rasiaka /ktory nie gral ani lepiej ani gorzej a kibice sie zachowywali jak scierwo/, to gwizdy walace w mlodego kuszczaka itd. itp. to gwizdy ktore sugeruja ze dudek /nie grajacy rok/ i franek /nie strzelajacy pol roku/ by mogli wygrac mecz Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: nie pisz o sobie 30.05.06, 22:19 PNDZELKU, nudzisz!!! Tak bardzo bronisz prawa do własnego zdania, że odmawiasz go innym. Zgadzam się z tym, że gwizdy były dla Janasa. Kuszczak to chłopak z Jajami i sobie poradzi, o rzeczywistych Walczaków też się nie martwię, a dezaprobata dla Janasa była jak najbardziej na miejscu. Zresztą zauważ łaskawie, kiedy zaczęły się gwizdy i buczenie. Już w innym miejscu na tym forum napisałem, że decyzje Janasa - do których miał pełne prawo - i jego arogancja - do której mam zastrzeżenia- są tylko efektem robactwa toczącego od lat polską piłkę. I dopóty się to nie zmieni dopóki ktoś nie oczyści PZPN - owskiej Staj ni Augiasza Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: nie pisz o sobie 30.05.06, 22:55 pndzelek napisał: > gwizdy na decyzje janasa ? to gwizdy nienawisci do rasiaka /ktory nie gral ani > lepiej ani gorzej No właśnie - grał jak zwykle, czyli nijako.... I taki kolo jedzie na mundial, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz dokladnie czemu rasiak notorczynie gra???? IP: *.gl.digi.pl 30.05.06, 23:09 gdy polska gra daremnie to rasiak rownie daremnie, gdy polska grala dobrze to zazwyczaj rasiak byl jej najslabszym punktem. i jak tu nie zloscic sie za janasa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: ale z was kretyni!!!!! IP: *.aster.pl 30.05.06, 22:05 durne okrzyki zaczęły się równo z meczem więc o czym mowa. kibice wszystkowiedżacy już wiedzieli, że utopili kasę i mają krzyczeć i gwizdać na reprezentację polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Re: Co sie dzialo na trybunach? IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 30.05.06, 20:44 Popieram! Nigdy więcej kadry na Śląskim! Motłoch, a nie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Motłoch to był na Placu Zamkowym w Warszawie... 30.05.06, 20:58 Motłoch to był na Placu Zamkowym w Warszawie... Gość portalu: Doman napisał(a): > Popieram! Nigdy więcej kadry na Śląskim! Motłoch, a nie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magic Re: Motłoch to był na Placu Zamkowym w Warszawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:09 To przyjedz do Warszawy na mecz reprezentacji!!! Zreszta tam kadra jakos wygrywa a na slaskim to jakos nie daje rady!!! Zreszta ten stadion to z lat 60' chyba jest! A kibice!? Idzcie na pole ziemniaki zbierac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naphta Re: Motłoch to był na Placu Zamkowym w Warszawie. IP: 172.28.252.* 30.05.06, 21:42 Taaaa... W Warszawie... Na Stadionie Dziesięciolecia chyba grać, między budkami Wietnamczyków. A może na Legii - superstadionie z 2000 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cowman Re: Co sie dzialo na trybunach? IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 20:49 Zgadzam sie w pełni z kolegą. Zachowanie tych "kibiców" na śłąskim było skandaliczne. Rozumiem rozgoryczenie ale jednak prawdziwy kibic by zachował więcej umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Co sie dzialo na trybunach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:53 kazdy kibic ma swoja granice cierpliwosci, jak dlugo te patalachy beda nas, kibicow upokarzac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luque Re: Co sie dzialo na trybunach? IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:53 Jakie skandaliczne wszyscy świetnie sie bawili, wulgaryzmów prawie nie było, a że zmieniliśmy sympatie to tylko zasługa żenującej gry Polaków. Olee było fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmmm Trafna analiza. Jeleń łowcą bramek i skrzydłowym!! IP: 212.122.214.* 30.05.06, 20:58 Zawiódł trochę Żurawski, Smolarek i Krzynówek. A łowcę bramek mamy nowego, na dodatek takiego, który potrafi grać na skrzydle czego reprezentacja może potrzebować. Skład Janasa jest bardzo przemyślany ale tych ignorantów trudno zadowolić... Szymkowiak z Sobolewskim wypadli bardzo dobrze, zabrakło wsparcia skrzydeł, Kosowski nawet nieźle dośrodkował ale to nie jest gra na małego Smolarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Trafna analiza. Jeleń łowcą bramek i skrzydło IP: *.adsl.wanadoo.nl 30.05.06, 21:04 ty chyba ogladalismy dwa rozne mecze.puknij sie czlowieku w czolo jesli ktos dzis POPRAWNIE wypadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Nie kapujesz że są 2 dni po zgrupowaniu ??? IP: 212.122.214.* 30.05.06, 22:29 Mają w nogach jeszcze tamte treningi ? Że potrzebują jeszcze kilku dni na pełne odzyskanie świeżości ?? Że gdy będą o te ułamki szybsi to jest szansa że gra im się "zazębi" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsad Re: Nie kapujesz że są 2 dni po zgrupowaniu ??? IP: 212.160.172.* 31.05.06, 09:58 A kiedy odpoczną jak grają jeszcze 2 sparingi co 3 dni,??? Jakoś inne zesopoły juz odpoczywają po zgrupowaniach przed mundialem. Kto dzisiaj wygra - Janas, Jansa, Janas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietras Mecz dobry... przez ostatnie 2 minuty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:50 Kompletna kompromitacja! Cała pomoc zagrała poniżej przeciętnej. Atak praktycznie tak samo. Obrona przy zadnej bramce nie zawiniła ale gdyby gracze z Kolumbii trafiali w swoich sytuacjach to byłoby cieniutko. Bramkarze...nic dodać nic ująć poprostu katastrofa. Tak jak Boruc mógł chociaż spróbować sięgnąć piłkę to Kuszczak popełnił szkolny błąd. Franek i Dudi nie jadą i to wielki minus.A Jedynym dobrym zawodnikiem meczu był Irek Jeleń i nie dlatego że strzelił gola tylko dlatego ponieważ walczył, biegał, starał się.Może nie grał OLŚNIEWAJĄCO ale pokazał, że da się zagrać na tyle dobrze żeby rozmontować obronę przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Trafna analiza. Jeleń łowcą bramek i skrzydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:52 KASzANA Odpowiedz Link Zgłoś
1070ketot Re: Co sie dzialo na trybunach? 30.05.06, 21:07 Re utor Kozi wypierdku: 1.Prawem kibica jest wyrazić swoje zdanie. 2. Gdziekolwiek odbywałby się ten mecz reakcja kibiców byłaby taka sama. 3. Janas nie czyta gazet, nie ogląda telewizji, nie "śmiga" w internecie, w puszczy Go nie znajdziesz, ale chodzi na mecze. I tu dowiedział się co myslą kibice. Nasi piłkarze poprostu mają pecha do trenerów reprezentacji RP. 4. Komentarz Mielcarskiego był nadwyraz wyważony i fachowy. Aż miło było słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrant Re: Co sie dzialo na trybunach? IP: 64.7.141.* 30.05.06, 22:27 Glupi, glupi, glupi ..... Odpowiedz Link Zgłoś