dworska1 11.06.06, 16:15 Kabaret i tyle. Chyba nie za to panu Janasowi placa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: robertrobert2 Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:16 Kase wziął i p**** Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 16:19 Janas może chociaż powiedziałbyć "Przepraszam" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirko45_2006 Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:29 Oni teraz podłożą się Niemcom i Kostaryce, by obnażyć Janasa i Listkiewicza. Odpowiedzialność spadnie na kogo ma spaść a kadra zachowa "twarz", bo przecież Dudka i Franka nie było z nimi... więc kto był winny?.... Litwa i Ukraina albo Hebziki Zielonookie tudzież Błyszczatki Suflajdowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dfg Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:50 Janas dobrze robi unikajac burzy medialnej wokol niego, woli poczekac do meczu z Niemcami. Jak lincz, to na calego s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOPACZ wolne, czy może odwyk ?! IP: 213.155.174.* 11.06.06, 18:52 jak dla mnie to nasz pan trener był lekko zawiany po meczu z Ekadorem. Czkało go i lekko plątał mu się język, zupełnie jak mi po kilku głębszych. Mam nadzieję, że się mylę, a te wolne to nie odwyk !! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Czuć tu robotę wielkiego strarega,wezwał na ko 11.06.06, 19:26 Czuć tu robotę wielkiego stratega, wezwał na konsultacje, wreszcie odzyskali PZPN. Koncepcja , jak wyczuwam, jest taka, celowo mieliśmy przegrać z Ekwadorem, jak sama nazwa wskazuje otwieramy tym drzwi do sedna planu wielkiego stratega. Otóż w planie jest teraz wygrać z Niemcami, bo ich mamy nie lubić, a szczególnie dziadków, a najbardziej dziadka Donalda Tuska! Ekwador też wygra z Kolumbią, a następnie wystarczy, że zremisuje z Niemcami. Przecież my mamy najlepsze układy z opatrznością, tak myślą. Nabrałem optymizmu i wiary, bo wiara dodaje sił, a umiejętności wystarczą wrodzone. Olać wszelkie szkolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: almagus Re: kibucuję teraz Holandii, Kostaryce, Ekwadorowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:34 i naszemu Mirosławowi Kloze niech zdobędzie mistrzostwo świata! Tak widać bucu z kaczego kibucu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oleeeeeeeeeeeeeeee Polacy jesteśmy z Wami! A kibice tego forum to.... IP: *.e-wro.net.pl 11.06.06, 21:22 Polacy jesteśmy z Wami! A kibice tego forum to PAJACE! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Polacy jesteśmy z Wami! A kibice tego forum t 11.06.06, 21:29 Jak na razie to pilkarze robia za pajacow. Jestes z pajacami? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ++++++++ a Listkewicz co taki usmiechniety ?! IP: *.207.100.208.1dial.com 11.06.06, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Polacy jesteśmy z Wami! A kibice tego forum t IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 11.06.06, 22:52 To ty komar jestes pajacem poczytaj wypowiedzi lekarza jak opowiadal o ty ze chlopaki sa w dobrej normie a tu nagle ze nie czyli kaczyland w sporcie juz dziala .Zaden dowodca nie opuszcza wojska po przegranej bitwie gdy wojna trwa .Janas dal plame Listek i jego przydupasy jeszcze wieksza. Kto zgodzil sie dac Zurawskiemu tydzien urlopu,inni przyjezdzali jak chcieli i taki to trener do d... Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: kibucuję teraz Holandii, Kostaryce, Ekwadorow 11.06.06, 21:26 A ja sobie znowu kupię piwko, postawie tym razem na Niemców, może znowu wygram. Panie trenerze, pana mamrotanie przed meczem mnie mało interesowało, wyniki dwóch ostatnich meczów przed mundialem również. Teraz mamy wyniki prawdziwych meczy o prawdziwą stawkę. I jak pan wytłu- maczy mi swój pomysł na mundial? PS: A Era nieźle dała dupy, ciekawe jak czują się teraz wszyscy, którzy mają telefony u tego operatora i płacą na nasz dream-team poprzez sponsoring Ery. Era, możesz więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PELE Re: Czuć tu robotę wielkiego strarega,wezwał na k IP: *.spray.net.pl 11.06.06, 21:56 TŁUKU PEOWSKI PISZ NA TEMAT Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcos Rozpędzić PZPN ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:01 Czym prędzej, zrobić profesjonalną ligę stworzyć narodowy plan piłki nożnej wzorowany na czeskim lub holenderskim i za dwa mundiale możemy nawet wygrać. O ile osobistości typu Listkiewicz & delegaci będą decydować o wynikach meczów w ekstraklasie a piłkarze będą fatalnie szkoleni to ngdy nic z tego nie będzie. Aha no i prośba do piłkarzy. Mniej chlać i szlugów jarać ok? Polska gola! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aha Precz z PZPN ! ! ! do pudła z nimi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Rozpędzić PZPN ! ! ! i zaczac od podstaw IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.06, 00:10 podpisuje sie pod tym. NARODOWA reprezentacja nie powinna przynosic wstydu !!!!!!!!!!!! Czesi...maly narod, a jak sobie radza. Wywalic nieudacznikow...lepiej bylo nie grac, poczekac jeszcze kilka lat, niz ogladac takie widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kusy Poszedł postrzelać do niemieckich kaczek IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 11.06.06, 16:22 i kopnąć jakiegoś niemieckiego hunta. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 12.06.06, 09:53 Bo prawdziwe MISTRZOSTO ŚWIATA to w "Dzienniku" jest ;-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rangerek Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:17 no i pewnie znowu wina dziennikarzy, kibicow itd a janas pojecal zapolowac na zwierza w niemieckie knieje jak nie lubie ogolniania to tym razem - Janasowi dziekujemy, Listkiewiczowi (ciekawe czy jego tesciowej mecz sie z trybun podobal) dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 16:20 To może juz niech nie wraca. Skoro wyjechał :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maz Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:32 No i co z tego, że jutro przyjdzie na konferencję skoro swymi burkliwymi wypowiedziami zirytuje tylko dziennikarzy. Facetem trzeba wstrząsnąć, tylko kto ma to zrobić?! Najlepiej niech poda się do dymisji i nic już nie mówi! Po trzech tygodniach treningów Żurawski i Szymkowiak, kluczowi zawodnicy, stracili formę zupełnie, a przecież błyszczeli w klubach do końca sezonu. To świadczy o żenujących metodach treningowych Janasa! TO SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: 5.3.* / 216.58.96.* 11.06.06, 17:20 przypomnijmy sobie kto pana janasa zatrudnial i wszystko bedzie jasne. wracajac do meczu, to do tej pory nie widzialem na tych mistrzostwach gorszej druzyny niz nasza i jesli ktos pisze ze wszystko bylo dobrze tylko zabraklo szczescia, to chyba widzial inny mecz. tlumaczenia nic nie pomoga, gramy zle, bez koncepcji i zadne zmiany nic nie zmienia. trzeba zaczynzc od nowa, od szkolenia mlodziezy, ale do tego sa potrzebni fachowcy a nie pzpn. to wszystko jest niestety chore. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vfhgfhfhrf Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.chello.pl 11.06.06, 18:12 Siódmy mecz tych mistrzostw leci w tv,a ja dalej tak debilnie grającej drużyny,która na dodatek załamuje się po stracie gola w 24 minucie nie widziałem,a tem se na urlop poszedł.Dobre,dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kapral Wiaderny Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 16:20 facet zeswirowal Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 16:23 Gość portalu: Kapral Wiaderny napisał(a): > facet zeswirowal I odwieźli go do Wronek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bolek Re: do gabriela i innych IP: *.sympatico.ca 11.06.06, 17:56 ty i reszta tych forumowych madrali,to nie wiem czy zwariowaliscie cy co? jak tak - to do Tworek! ; a jak jestescie niewinni - to do Wronek! a pozniej na parade! a najlepiej to dajcie se dupie rade Odpowiedz Link Zgłoś
rkb10 Re: do gabriela i innych 11.06.06, 19:01 Gość portalu: Bolek napisał(a): > ty i reszta tych forumowych madrali,to nie wiem czy zwariowaliscie cy co? > jak tak - to do Tworek! ; a jak jestescie niewinni - to do Wronek! > a pozniej na parade! a najlepiej to dajcie se dupie rade Bolek czemuś ty sie pokłócił z rozumem? Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 20:37 masz rację ale jak musi byc ŚWIRNIĘTY pracodawca tego pierwszego świrniętego skoro w czasie NAJWAŻNIEJSZEJ imprezy dla piłkarzy ICH TRENER BIERZE SOBIE WOLNE!!!! I o tym bez żadnego zawstydzenia mówi prezes!!!!!!! Ich już nie można leczyc!!! tym panom JUŻ DZIEKUJEMY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turbogenerator Farsa i kompromitacja 11.06.06, 16:22 Jestem mlody, reprezentacja Polski w pilke nozna zawsze przynosila wiecej zenady, wstydu i smutku niz radosci. Ja juz im nawet nie kibicuje, sa mi obojetni, przerzucilem sie na Czechów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: macente Nasi piłkarze szukają złotej rybki!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:55 jw Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antyjanas Re: Nasi piłkarze szukają złotej rybki!!!! IP: 82.160.72.* 11.06.06, 21:51 ja też kibicuje Czechom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.ds13.agh.edu.pl 11.06.06, 16:23 panowie i panie ludzie 4 lata czekaliśmy 4 lata budowania drużyny żeby wszystko rozpieprzyc w jeden dzień ogłaszania kadry. już wtedy wszystko przegraliśmy a co do zawodników to (oprócz Smolarka) chłopaki jak to mówi mój dziadek macie powiązane jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 20:39 a u mnie w pracy mówili o takich co ruszali się jak muchy w smole, ze jaja im obrosły muszlami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwerty Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.altec.pl / *.altec.pl 11.06.06, 16:29 Mam dziwne odczucie ze Dudek i Franek nie pojechali na mistrzostwa by Janas i Boniek mogli wystepowac w reklamach Ery, TP i DP i zgarnac kase. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:29 te doświadczenia będą procentować, przecież eleminacje do mistrzostw Europy wciąż jeszcze przed nami:) A poważnie - najbardziej to mnie bawi to, że jest teraz podobny bajzel jak 4 lata temu - nie wiadaomo co zmienić jak zmienić, weterani podsuwają pomysły w stylu: "dać im wolne", "niech się spotkają we własnym gronie", "może odtajnić treningi, zeby przyzwyczajali się do obecności kibiców na trybunach", "może im więcej zaufać, mniej koszarować, żeby każdy sam robił w wolnym czasie co uważa za korzystne w walce ze stresem czy zmęczeniem", podobnie z przygotowaniami - "miał być ciężki trening, ale zrobiliśmy lekki itp". To samo było 4 lata temu. Trzeba by wziąść szkoleniowca z zagranicy, takiego, który już kilka razy był w tej roli na mistrzostwach, bo my co się zakwalifikujemy to debiutujemy. Taki sam wniosek wielu ludzi miało po Korei i co? Tyle, że to nierealne, bo pewnie zażyczyłby sobie fachowców zaufanych swoich i kaska dla różnych edków i heniów by poszła się... Zresztą mówił o tym listek kiedyś, tylko innymi słowami, (powiedział, ze niby nie stać nas na cały zagraniczny sztab, Trynidady stać, nas nie, ciekawe). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.brnt.cable.ntl.com 11.06.06, 16:33 Wedlug mnie ta bliska osoba z rodziny to pewnie jakis kurier, ktory przyjech\al z informacja ile kasy i gdzie zostalo przeslane za wybor takiego a nie innego skladu. W tej chwili, to co powiedzial Dudek po ogloszeniu skladu na mistrzostwa, wcale nie brzmi tak nieprawdopodobnie jak to niektorzy sugerowali. A Listkiewicz to w ogole ponizej wszelkiej krytyki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marwilowski Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.06.06, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:16 do MK nie wziąść tylko wziąć, ucz się palant języka a przedsięwzięcie piszesz przedsięwzięście???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: El Wojtas PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.chello.pl 11.06.06, 16:32 Jeżeli nie zacznie się od nich to dobrzy piłkarze sami sie nie stworzą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kangoor Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.chello.pl 11.06.06, 16:38 Jak najbardziej za! Żałuję cały czas że zakwalifikowaliśmy się do MŚ, bo inaczej może minister by się nie bał konsekwencji rozpieprzenia tego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:51 przecież wiesz, że tego nie da się ruszyć, bo FIFA wykluczyłaby wszystkie nasze drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibuc Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.06, 16:59 > przecież wiesz, że tego nie da się ruszyć, bo FIFA wykluczyłaby wszystkie nasze > > drużyny. No i? Co stracimy, poza kompromitacjami w pucharach i przegranymi eliminacjami ME? Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? 11.06.06, 17:16 Niestety masz racje. Zrobić porządek. FIFA nas wykluczy na 3-5 lat, ale potem może będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:00 jak nas wykluczą to faktycznie nie trzeba będzie robić porządku, bo bez meczów nie będzie mediów, sponsorów, nie będzie kasy. Tyle, że wtedy też kluby upadną i powstanie pustynia piłkarska, to nie takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lalala Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:25 A kto mówi że robienie remontu w polskiej piłce będzie proste? Takie myślenie prowadzi do nikąd, czyli to kolejnych frustracji w przyszłym roku kiedy naszych zbatożą w europejskich pucharach. Pewnie że nie będzie sposnorów, że kluby przeżyją zastój. Ale taka reforma jest konieczna. Złośliwie można powiedziec że to nie zrobi żadnej różnicy, bo i tak nie gramy w europejskich pucharach, a na MŚ się ciągle kompromitujemy. Trzeba to jednak zrobić i zaczać budować piłkę od podstaw, choćby to miało trwać i 20 lat. Przyznam szczerze że mnie zazdrość bierze (ale mi się zrymowało) gdy porównuje grę Polski, kraju o ogrmonych tradycjach piłkarskich, z grą WKS, Japonii czy Kostaryki. Nawet śmieszna z pozoru wysepka trynidad zagrała lepiej. Robi mi się cholernie przykro i wsytd. Czy mu kurde zawsze musimy być pośmiewiskiem całego świata? bo ja już mam tego dosyć i uważam że jeśli teraz czegos nie zrobimy to bedzie tylko gorzej. przeszkodą do zrobienia czegokolwiek jest pan Listkiewicz i jego koledzy. pewnie że nie można mu nic oficjalnie rarzucić ze strony prawnej.wszak to nie on uczestniczyw aferach. ale pomyślmy na trzeźwo- co akcjonariusze (czyli jakby kibice) zrobili by z szefem firmy (czyli jakby prezesem) w której niższa kadra (sędziowie i "działacze") doprowadza do nadużyć finansowych i innego rodzaju afer? zagrożono by mu iż jesli nie zrobi porządku to zostanie odwołany. Listek rządzi kilka lat i nie zrobił porządku, więc powinien zostać odwołany. Po drugie- jako się rzekło ekipa rządi juz kilka ładnych lat, a nadal nie ma żadnego konkretnego programu szkolenia młodzieży, czyli wyciągnięcia poslkiej piłki z dna. powiniśmy wzorowac sie na USA, w kraju w którym piłka do niedawna popularna była tylko wśród emigrantów włoskich- oni w 1990 przyjęli sobie "project 2010" zakładający stworzenie w USA reprezentacji która ma wygrać mundial. stworzono ośrodki szkoleniowe, ściagneli kadre trenerską, organizowali szkolenia dla krajowych trenerów. I proszę- kowboje z których mysmy kilka lat temu się śmiali że są tak słąbi sportowo że murzyni muszą grac za nich w koszsykówkę i golfa doszli w znakomitym stylu do ćwierćfinału bijąc na głowę portugalię, a w samym cwierćfinale przegrali tylko 1:0 i to dość pechowo bo grali świetnie. Skoro u nas zwiazek nie potrafi zrobić czegoś podobnego, to znaczy że należy związek rozwiązać. skoro nie chą tego zrobić rządzący, to MY KIBICE musimy to na nich wymusić. chyba nie chcemy w przyszłych zesonach żeby nasze drużyny klubowe dostawąły baty od tereka groznego czy innego hapoelu tel-aviv (bo Izrael i CZeczenia też nas pewnie też niedługo prześcigną piłkarsko) w el. do LM? poczekajmy do końca mundialu i zacznijmy działać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: El Wojtas Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? IP: *.chello.pl 11.06.06, 20:41 Myśle że powinniśmy napisać petycje do premiera. Ktoś ma jakieś pomysły jak to zrobić, tak żeby zebrać powiedzmy kilkaset tysiecy podpisów i nagłośnić to za pomocą mediów.Jeżeli nikt z donatorów PZPN nie potrafił przerwać tego żałosnego spektaklu jakim są "Zjazdy Delegatów PZPN" to chociaż my wyraźmy swoją dezaprobatę dla jawnego robienia z nas- kibiców durni, przez pana Listkiewicza i jego wesołą brygadę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matylda Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 16:53 PZPN do dymisji i śledzczej komisji ! MS 2002 - długie jak broda piły MS 2006 - przyklejeni do lewej strony MS 2010 - przyklejeni do prawej strony MS 2014 - pogubili buty czyli na boso i w ostrogach MS 2018 - wstręt do zielonego z wysypką i wymiotami MS 2022 - notoryczne zagrywanie do głównego sędziego MS 2026 - publika za głośna, za kolorowa = oczopląs MS 2030 - przez 90 minut czytają reklamy na bandach MS 20.. - FIFA lituje się nad tygrysem Europy, montuje ruchomą bramkę u każdego przeciwnika Biało-Czerwonych z czujnikiem na lecące piłki i Polska w końcu, po tylu latach trudu, znoju, poniewierania, lekceważenia i ośmieszania zostaje MISTRZEM S...TRACONEJ SZANSY! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lalala Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:42 ja proponuję naprawde serio podejść do koncepcji rozwiązania PZPN, po zakończeniu mistrzostw świata. Proponuję napisać petycje do odpowiedniego ministra, zebrać podpisy. do póki będziemy mieli pzpn z jego kierownictwem i działaczami tworzacymi sitwe nastawioną tylko i wylącznie na czerpanie prywatnych zysków, a nie zwracającej uwagi na dobro polskiej piłki. 1.Nie mamy żadnych programów szkolenia młodzieży- to jest biologicznie niemożliwe żeby wśród chłopaków z 38 milionowego narodu nie było żadnych wielkicyh talentów. Są ale jak pokazuje praktyka marnują się (no chyba że maja szczescie trafić do zagrqanicznych szkółek), bo w Polsce nie ma ośrodków szkoleniowych. 2.Co chwila skandale korupcyjne, a mimo wsyzstko listek i banda trzymaja się przy władzy. zobaczmy na włochy. tam po wybuchu afery z ustawieniem sedziów do dymisji natychmiast poddało się całe kierownictwo związku włoskiej piłki nożnej. to co listek mówi o czyszczeniu pzpn to jedna wielka bzdura- osoba bedaca częśćią ukłądów korupcyjnych w polskiej piłce nie jest w stanie jej oczyścić i zreformować. zarzuty mozna mnożyć, ale mnie sie już nie chcę. FIFA nas wykluczy na 3-5 lat z piłki międznyarodowej? a co za różnica skoro w LM nie gramy od kilku lat a i puchar, a i w pucharze uefa nie mamy jakiś oszałamiajacych osiągnięć. ME 08 i tak tradycyjnie się nie zakwalifikujemy. nawet gdybyśmy wzięli udzuiał w MŚ 2010 to pewnie znowu będzie kompromitacja. mówię poważnie- zróbmy wreszcie gruntowny remont w polskiej piłce bo wszyscy wokół sie roziwjają a my hnie tylko stoimy w miejscu ale wręcz cofamy się. zobaczcie na WKS, Japonię, USA czy Australię. Te druzyny jeszcze kilkaście lat temu nie znaczyły nic, ale dobr programy ich federacji spowodowały dziś że są to drużyny silne (mimo iz w kraju nie ma jakichś tradycji piłkarskich). Jeśli nie chcemy być pośmiewiskiem świata, skoro rządzący boją się ruszać zwiazku to my kibice weźmy wreszcie sprawy w swoje rece i wymuśmy usunięcie tych wszystkich cwaniaczków i ich pzpnowskiej maszynki do koszenia kasy. mówie cąłkiem poważnie. Po mistrzostwach świata zgadajmy się jakos na forum, ustalmy wszystko, zlećmy napisanie komuś petycji, zróbmy akcję zbierania podpisów i usuńmy tych sku..synów z naszej piłki, bo nie chcemy przecież żeby nasze drużyny klubowe zbierąły baty w LM i UEFA a reprezentacja przegrywała z trzecim światem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lysy64 Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! IP: *.sympatico.ca 11.06.06, 18:19 my jestesmy posmiewiskiem swiata pod karzym wzgledem Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! 11.06.06, 18:46 Jest to jakiś pomysł:) Jakby co daj znać, chętnie parę podpisów zbiorę Odpowiedz Link Zgłoś
irlik.monika Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! 11.06.06, 22:33 zrobie taka strone ale napiszcie mi treść postulatu, pod którym się bedziemy podpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bodo Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:13 lalala - jestem w 100% za!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! IP: *.cable.mindspring.com 11.06.06, 20:24 cos trzeba zrobic!!! to juz lepszy plan niz Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dieho Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za??? Ja! IP: *.bulldogdsl.com 12.06.06, 11:57 Popieram w 1000%-tach Listek i ta banda kolesi wysysaja polski futbol jak komar krew. Musza odejsc ale sami tego nie zrobia bo czuja sie bezkarnie i jawnie kpia z nas kibicow od lat i bez naszej jakiejkolwiek ingerencji nic sie nie zmieni. Wypowiedzi Listka po prostu doprowadzaja mnie do bialej goraczki a jak widze Janasa to chce mi sie wyc. To po prostu ewenement w skali swiata i watpie ze jakis inny narod przezywa to co polscy kibice musza znosic od lat- kolejne kompromitacje a te glaby bezczelnie dalej beda trwac na stanowiskach ku, oczywiscie, chwale polskiej pilki. Tylko siasc i plakac i niech Janek Tomaszewski nam pomoze bo jest pewnie tego samego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
ssik_nwdj Re: PZPN do dymisji !!!!!!!! Kto za, oh ja, ja ja 11.06.06, 17:49 Listkiewicz do koszenia trawnika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kangoor Kto ponosi odpowiedzialność? IP: *.chello.pl 11.06.06, 16:36 "Jak powiedział prezes PZPN odpowiedzialność za wyniki ponosi trener Janas ale na ocenę przyjdzie czas po mistrzostwach." A kto ponosi odpowiedzialność za to, że najlepsi polscy piłkarze nie potrafią grać (np. zagrać piłkę bez przyjęcia)? I kedy w końcu do k.... przyjdzie czas na uczciwą ocenę jego "dokonań"? Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: Kto ponosi odpowiedzialność? 11.06.06, 17:18 Gość portalu: Kangoor napisał(a): > "Jak powiedział prezes PZPN odpowiedzialność za wyniki ponosi trener Janas ale > na ocenę przyjdzie czas po mistrzostwach." > A kto ponosi odpowiedzialność za to, że najlepsi polscy piłkarze nie potrafią g > rać (np. zagrać piłkę bez przyjęcia)? I kedy w końcu do k.... przyjdzie czas na > uczciwą ocenę jego "dokonań"? Oto wlasnie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz no wlasnie przed kim odpowiada Listek??? n/t IP: *.cable.mindspring.com 11.06.06, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: benia Re: Kto ponosi odpowiedzialność? IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:35 najlepszą obroną jest atak - łistkiewicz zrugał dziennikarzy na dzisiejszej konferencji prasowej, że zadawali złe pytania i jak zwykle wyszło, że winni są cykliści,........ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mersor Trzeba jeszcze wziac pod uwage inne rzeczy IP: *.chello.pl 11.06.06, 16:36 Jak na przyklad zmiana ustawienai i nie zabranie dudka ,frankowskiego...ble bel ble ,szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Trzeba jeszcze wziac pod uwage inne rzeczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 16:40 Na mundial, w ramach reprezentacji Polski pojechali kastraci. A może oni duchem byli już na Paradzie Równości ? Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: Trzeba jeszcze wziac pod uwage inne rzeczy 11.06.06, 17:29 Gość portalu: mersor napisał(a): > Jak na przyklad zmiana ustawienai i nie zabranie dudka ,frankowskiego...ble bel ble ,szkoda... Franiu i Dudek by nic nie pomogli (Boruc nie byl wcale zly, a Franek by sie nabiegal jak Ebi i wynik by byl ten sam). Naszych chlopakow mozesz ustawiac jak chcesz to i tak roznicy nie zrobi. Oni sa po prostu za slabi technicznie zeby wykonac obojetnie jaka taktyke. Zeby wykonac jakas taktyke trzeba umiec przyjac i podac dokladna pilke. My tego nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz ja tego nie przyjmuje jako wytlumaczenie IP: *.cable.mindspring.com 11.06.06, 20:33 za sabi - jakos Wisla kilka lat temu calkiem dobrze radzila sobie w P UEFA. Przestan Janasowi lizac doope. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: ja tego nie przyjmuje jako wytlumaczenie 12.06.06, 04:20 Gość portalu: zzz napisał(a): > za sabi - jakos Wisla kilka lat temu calkiem dobrze radzila sobie w P UEFA. > Przestan Janasowi lizac doope. 1. W Wisle nie sami polacy grali. 2. Janasowi nie lize dupy tylko chcialbym zeby Janas i ta cala szajka z PZPN byli wypieprzeni na zbity leb. Wtedy mozna by bylo wprowadzic reformy w naszej pilce noznej. Jesli wygramy jakis mecz w tym turnieju to znajda wymowki i zostana przy korycie. W takim wypadku zapomnij o mistrzostwach swiata przez nastepne 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: steveb jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.ny325.east.verizon.net 11.06.06, 16:41 ta konferencja to totalna bzdura i dziwie sie,ze dziennikarze nie wyszli po 5 minutach ale to chyba z szacunku dla Bogu ducha winnemu Piechniczkowi.Co do oceny Janasa to liczy sie tylko ostatni mecz a nie to co bylo w eliminacjach albo rok temu.Listkiewicz kryje Janasa bo taki malomowny trener jest latwy do podporzadkowania i kierowania panowie maja dobry uklad.Wydaje sie,ze pzpn to totalna zgnilizna bez koncepcji na kierowanie polska pilka.Nalezy zwolnic Janasa i rozwiazac pzpn nawet kosztem wykluczenia z rozgrywek bo i tak przynosimy w nich tylko wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. 11.06.06, 16:50 > ta konferencja to totalna bzdura i dziwie sie,ze dziennikarze nie wyszli po 5 > minutach ale to chyba z szacunku dla Bogu ducha winnemu Piechniczkowi.Co do Masz całkowitą rację. Po cholerę taka konferencja. Ze strony sztabu szkoleniowego przyszedł KUCHARZ!!!!!! ŻENADA PS. Najlepszy był Listek, jak dziwił się, że dziennikarze chcą Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:54 to są ludzie bez honoru. Już sama nominacja ówczesnego kolegi liści - bońka na trenera, faceta, który nigdy i nigdzie nie odniósł sukcesu jako trener, za to niezłe ponoć wałki robił jako wiceprezes o tym świadczy. Im na wyniku nie zależy, zależy na kasie, posadkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matylda Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 17:26 Gość portalu: mk napisał(a): > to są ludzie bez honoru. Ale za to dużym poczuciem humoru! PZN dla związkowców piłkarze dla reklam kibic dla sportu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matylda Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 17:30 jedno P uciekło - chyba gania za Janasem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziwak Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.nyc.res.rr.com 11.06.06, 17:38 w zwiazku z tym zurawski I szymkowiak - out! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gienek Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:31 Powiedz naszym piłkażom, że nie mogą przegrać tego meczu cała Polska na nich liczy, że wygrają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pablo Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.06.06, 09:30 Może faktycznie dobrze, że się dziwił, wszak duże prawdopodobieństwo że to nie Janosik skład ustalał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kas Re: jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.06.06, 18:50 Zgadadzam się , rozwalić piłkę nożną w Polsce, wszystko zaorać ,tylko stadion w Kielcach zostawić ,trzeba zacząć od nowa, Boniek miał rację z likwidacją ligii na dwa lata, żeby wszystko było normalne trzeba zacząć od zera i za 20 lat doczemy się takiej drużyny z której będziemy mogli byc dumni i której warto będzie kibicować. Ja wolę nie ogladać polskiej piłki wcale w takim wykonaniu jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robertrobert2 Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:46 bez słów.............. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: terry Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.aster.pl 11.06.06, 18:53 - Dlaczego Boniek nie chce już być trenerem polskich drużyn? - Bo nie, k.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:51 Cytat: "Zawodnicy przed wyjazdem na zgrupowanie do Szwajcarii przeszli badania, które wykazały że nie wszyscy są w dobrej dyspozycji, zaprzepaścili okres między rozgrywkami ligowymi a wyjazdem z na zgrupowanie. Trzeba było zmienić plany, nadrabiać zaległości" - co to k... jest? Kto za to odpowiada! trzeba było powołać innych, poważnych zawodników! Profesjonalistów. Przed inauguracja tyle było gadania o indywidualnie dobranym treningu - wszystko to pieprzenie bez sensu! Kompletny brak wiedzy terenerskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:58 to nie ma sensu - Frankowski, który grał cały sezon, jest zmęczony i nie jedzie. Zurawski, który grał cały sezon, jest zmęczony, więc jedzie najpierw na wczasy. Mila, który siedział w pubie cały sezon - jedzie. Dudek, który zagrał kilkanaście meczy - nie jedzie, bo za mało grał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:01 Niedzielan gadał, ze przygotowuje się indywidualnie - nie wiadomo czy to prawda, bo nie został przebadany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rex Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.telia.com 11.06.06, 22:52 Janas nie wzial Dudka, bo ma Boruca i Kuszczaka. Nie wzial Franka, bo Franek byl tak wykonczony, ze praktycznie nadawal sie na 1-miesieczny urlop. Gdyby byl konsekwentny to i nie wzial by Szymkowiaka (zajechany p o Turcji, Zurawskiego-zmeczony po cieeeezkiej lidze szkockiej , i jeszcze wielu innych. Co by mu zostalo ? Nie wzial Dudka i Franka, i to juz byla rewolucja dla wielu pseudoznawcow. Janas ludzil sie, ze jednak dojda do fizycznej formy. Niestety nie doszli. Ta cala nagonka na Janas jest smieszna. Pilkarze zawalili, z Frankiem wlacznie, bo sie dal zajechac na wyspach, zamiast dbac o swoja kondycje. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Generalnie masz rację, ale... 12.06.06, 01:21 Tak sie zacząłem zastanawiać co do Dudka. Sportowo - ok, Boruc, Kuszczak nie gorsi (przynajmniej). Ale w trudnym momencie autorytet Dudka (co by nie mówić Liga Mistrzów) mógłby tchnąć w chłopaków ducha. Jak Boruc krzyknie na resztę "k..., co jest...", to go oleją, bo za młody. Brak nam kogoś jak Roy Kean.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zmartwiony A dzieci w domach dzieckach placza....... IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.06.06, 16:57 Trzeba bylo zobaczyc reakcje na wasa gre pierdo.... nieroby bez ambicji u tych co ojczyzna jest jedyna matka i ojcem..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Polacy!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.06, 17:01 Prosze zabierzcie swoja druzyne oraczy pol z Niemiec. Caly swiat chce ogladac dobra pilke, a nie 3 ligowa klepanine. Nie robcie nam zyjacym za granica Polakom obciachu i spakujcie tych nieudacznikow, zanim dojdzie do meczu w srode. Po 0:8 z Niemcami wy pojedziecie sobie do domu, a my bedziemy przez lata wysmiewani. Do tego meczu nie moze dojsc. To jest chyba jakis zart. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jj Re: Polacy!!! IP: 81.108.37.* 11.06.06, 20:07 dokładnie, ogladalem ten mecz ze znajomymi obcokrajowcami i wstyd mi bylo za postawe naszych pilkarzy. to ma byc reprezentacja? kpina. a jak juz przeczytalem ze janas wzial sobie wolne to nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac. zmeczyl sie biedaczek, bo lezy do gory dupa w hotelu i udaje trenera. jedna klika to towarzystwo, wziac za morde i rozp... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolona Szacunek dla p. Janasa IP: 87.203.216.* 11.06.06, 17:02 Najpierw pomyślcie , czy nasze drużyny miały jakieś sukcesy w europejskich rozgrywkach klubowych? Jeżeli w eliminacjach drużyna oparta jest na jednym bramkostrzelnym zawodniku, który na dodatek stracił formę, to co możemy oczekiwać? Cudu????? Janas ma zawodników nauczyc grać? On wybral tylko tych najlepszych jakich mamy, a że mamy to co mamy, takie są wyniki. Wyluzujcie troche,jakby nam nie wyszło z Niemcami, to zawsze możemy się cieszyć , że w ich drużynie mamy trzech Polaków, wtedy im kibicować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sf Re: Szacunek dla p. Janasa IP: *.m.pppool.de 11.06.06, 17:08 > troche,jakby nam nie wyszło z Niemcami, to zawsze możemy się cieszyć , że w ich > drużynie mamy trzech Polaków, wtedy im kibicować. slazakow gorolu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: Szacunek dla p. Janasa 11.06.06, 17:14 Gość portalu: kolona napisał(a): > Najpierw pomyślcie , czy nasze drużyny miały jakieś sukcesy w europejskich > rozgrywkach klubowych? Jeżeli w eliminacjach drużyna oparta jest na jednym > bramkostrzelnym zawodniku, który na dodatek stracił formę, to co możemy > oczekiwać? Cudu????? Janas ma zawodników nauczyc grać? On wybral tylko tych > najlepszych jakich mamy, a że mamy to co mamy, takie są wyniki. Wyluzujcie > troche,jakby nam nie wyszło z Niemcami, to zawsze możemy się cieszyć , że w ich > drużynie mamy trzech Polaków, wtedy im kibicować. Z kurzego g.... rosolu nie zrobisz. Hee, Hee! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: Szacunek dla p. Janasa IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:45 janas przygotowywał ich przez 3 tygodnie i efekt jest taki, że nasz najlepszy zawodnik - Żuraw stracił formę, janas też wymyślił ten kretyński system z jednym napastnikiem (nowość), adwokacie janasa - cieniasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pj Jeszcze znalazl sie obronca tego buca Janasa !!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 11.06.06, 17:43 Z NIEGO TAKI SELEKCJONER JAK Z BABCI NASTOLATKA.JANAS NIE DOSC ,ZE JEST OSTATNIM CHAMEM.SKORUMPOWANA FLANCA...TO JESZCZE PEWNIE OBRAZI SIE NA NAROD,BO CZUJE SIE ZAWIEDZIONY NA POLSKICH KIBICACH I DZIENNIKARZACH...SKONCZYC Z TYM G...EM I SPUSCIC WODE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yes Re: Szacunek dla p. Janasa IP: *.aster.pl 11.06.06, 21:02 banda zakompleksionych - oto nastawienie do Janasa, który COŚ osiagnął, a mówili ci sami że się nie zakwalifikujemy, pamiętacie?! Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 17:03 "Na pytanie jednak, czy ktoś z polskiej ekipy oglądał ten trening, na sali zapanowała głucha cisza." Kto by tam oglądał Ekwador. Wszyscy szpiegowali treningi głównego faworyta mundialu z nad Wisły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zygmund Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:12 Gdzie jest "Franek"?? Janas "wypier..laj, wypier..laj, wypier..laj" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janosz Re: Dyktatura mediów IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.06, 17:15 Obowiązek współpracy z mediami, toż to śmieszne. Od tego może rzecznik prasowy a nie trener. W ogóle artykuł bardzo tendencyjny i pod publiczkę. POPELINA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ++++++ _______raczej dyktatura Listkewicza _____ IP: *.207.100.208.1dial.com 11.06.06, 21:45 Listkewicz mial sie dobrze po kompromitacji w Korei i ma sie dobrze teraz. Przyspawal sie nieudacznik do stolka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibic Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:13 To jakaś farsa. Janas i cały skorumpowany PZPN do odstrzału łącznie z tym pożal się boże prezesem. Kiepski sędzia jeszcze gorszy prezes. Po prostu wielka kupa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirko44_2006 Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:16 Kibiców mają za nic!!!!!!!!!!!!! Listkiewicz kryje Janasa............. i o tym wszyscy wiedzą. Jednym słowem w h... cięcie też zajęcie. Całkiem niezłe zważywszy na apanaże Listkiewicza i jego "świty". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolo Listkiewicz i tak polecisz razem z Janasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:17 czas amatorów już się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: listek Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.chorzow.n4a.pl 11.06.06, 17:18 Padały nawet niecenzuralne słowa ... Kurczaki, to piłkarze przklinają? Jestem w dzikim szoku, a ja myslałem, że jak tak ich usta widać to mówią Lupka, czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_bury Re: Środek mundialu, Janas ma wolne 11.06.06, 17:19 Bezcenne blogfm.blox.pl/2006/06/Bezcenna-wyprawa-na-mundial.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PsiaQ Re: Środek mundialu, Janas ma wolne IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 13.06.06, 11:10 www.digart.pl/zoom.php?id=362386&dwnl=1 a ja to rysunkowo komentuję tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fredek Titanic tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:21 a orkiestra gra dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Punisher Re: Titanic tonie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 17:24 A może by tak przykładnie ukarać finansowo, naszych "chłopców z ferajny "? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kapitan Nemo Re: Titanic tonie IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.06.06, 17:27 Chcialbym ze byl to przynajmniej Titanic niestety ale to jest dziurawa lajba i to bez kapitana. W srode wieczorem ostanie szczury z PZPN beda w pospiechu opuszczac poklad. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anty listek zdymisjonować listkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 17:32 zdymisjonować listkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś