Dodaj do ulubionych

Gdzie są ciastka? Tort dla Freddiego

IP: *.chello.pl 17.04.07, 18:37
niestety musze przyznac że zczuba to było zczuba
chociaż teraz robią coraz krótsze notki więc są mniej zczuba

ale gdzie są ciastka ( bez obrazy ) widać że z jakiejś łapanki są

autorytatywnie stwierdzam ( bez obrazy ), że jednak kobiety - jeśli to kobiety ( bez obrazy ) - nie mają pojęcia i nie powinny pisać o sporcie ( bez obrazy )
Obserwuj wątek
    • Gość: M uwaga! wypowiada się Kobieta IP: *.tkdami.net 17.04.07, 18:46
      trochę bezczelnie nam pojechałeś :/ myślę że te teksty które serwują nam
      kobiety z redakcji to tak z przymrużeniem oka - w końcu faceci zawsze będą
      twierdzić ze my na sporcie się nie znamy :/
      ja też czasami przy obcych facetach zgrywam się że "Crissuś jest cudny" (swoją
      drogą jest obleśny!) a oni z duma kiwają głowami że mają rację ze ja oglądam
      mecze tylko za sprawą przystojniaków. Dopiero kiedy okazuje sie ze mam dużo do
      powiedzenia na temat gry to wtedy niemiłe przytyki ustają.
    • Gość: Ewka A miało być NIE stereotypom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:14
      Ciastka miały być przełomem, miały zmienić stereotypy... A tu co?? Jak zawsze -
      kobitę interesują sportowcy tylko jak są ładni, umięśnieni i najlepiej w samych
      majtach... A to nieprawda!! Jestem fanką futbolu i uważam, że żadna kobieta nie
      ogląda meczów dla urody kopaczy. a) przecież i tak nic nie widać, b)jak już coś
      widać to dany przystojniak jest brudny, spocony, rozczochrany i robi głupią
      minę... Nie, mecze oglądamy dla SPORTU. Dla URODY piłkarzy ogldamy reklamy,
      czasopisma i strony intenetowe. I tam się zachwycamy takim Ronaldo, tak jak się
      zachwycamy Johnnym Deppem czy Ricky'm Martinem...
    • Gość: geammes Re: Gdzie są ciastka? Tort dla Freddiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:26
      ja też jestem kobietą i jestem tego samego zdania - może i kobiety się na
      sporcie znają, ale jednak... no jest jakieś ale.
      uwaga nr 2 - Freddie miał urodziny wczoraj. Wstyd o takich datach zapominać:)
    • Gość: Lena Gdzie są ciastka? Tort dla Freddiego IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 09:26
      Bez przesady, w czasie meczu tyle się dzieje (zawsze trzeba roztrząsać, czy
      faul or spalony był), że nie ma czasu zwracać uwagi na to, jak piłkarze
      wyglądają.
      Ljungberg cacy, styliści nad nim trochę pracowali, te włosy w kolorach tęczy mu
      nie pasowały.
    • Gość: Peanut Re: Gdzie są ciastka? Tort dla Freddiego IP: *.weil.com 18.04.07, 16:18
      Najwidoczniej nie jestes targetem tego artykulu - kobietom sie podoba! :)
      Autorytarne stwierdzenie kobiety.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka