Gość: Bartek IP: *.aster.pl 08.07.07, 19:42 Brawo legia!!! (pisownia mala litera celowa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majkel Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:43 Legionisci po raz kolejny pokazali, ze rozumem i kultura nie grzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv...vvvv Degradacja i zakaz gry w Europie, jedyne wyjście IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 19:47 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokłosowaty Takiego bydla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:52 Takie bydła i takiej padliny to do "Bakutilu"( dawna firma zajmująca się przerobem padliny) na pasze dla zwierząt bym nawet nie wziął. Zwierzątka mogłyby się zatruć. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Takiego bydla 08.07.07, 20:56 Wstyd. Co oni mają w głowach ci kibice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv...vvvv Re: Takiego bydla IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 21:19 tetlian napisał: > Wstyd. Co oni mają w głowach ci kibice? Nic. Spójrz na ich twarze i ten tępy wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuefista Re: Takiego bydla IP: 195.28.182.* 08.07.07, 21:40 o, przepraszam, to sa bardzo madre twarzy, z ktorych wszystko mozna wyczytac! DEBIL tam mozna przeczytac, KRETYN.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loool buhahahahaha IP: *.bulldogdsl.com 08.07.07, 21:46 buhahahahahahaha legia-wa-wa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajednak Re: buhahahahaha IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 01:04 youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA Popatrzcie na te tępe mordy, pijane, bezmyślne.. Legii gratulujemy kibiców.. Tak, tak, niech dziennikarze z Wyborczej przestaną wreszcie używać zwrotów typu: "pseudokibice podający się za kibiców legii".. Jak to podający się? TO SĄ WŁAŚNIE KIBICE LEGII W CAŁEJ KRASIE!!! Czy to pierwszy raz? A Wiedeń? A AMF? A "feta" na Starówce?? Prawdziwi porządni warszawiacy się boją wsiadać do autobusu w piątek wieczorem, kiedy z meczu wraca bydło z legii.. Gardzę wami, śmiecie... Jesteście śmieciami! Nie wpuszczać bydła z powrotem do Polski! Aczkolwiek Liwinom też nie życzę żeby ta chołota została na ich ziemi choć dzień dłużej.. Chyba że ich zagonią do robót publicznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Tych gości nie da się zrozumieć, niestety IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.07, 01:45 Tych gości nie da się zrozumieć, niestety. Ale jednego ja też nie mogę zrozumieć: wbiegają na murawę, przewracają bramkę, jest zapis wideo, w czym problem, żeby stadion zamknąć z tymi kibolami w środku i nie wypuścić nikogo bez weryfikacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
darling221 duch gen. Lucjana Żeligowskiego nie zaginął 09.07.07, 09:53 Wilno znowu nasze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: buhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:23 ale wstyd, wykluczyć polskie drużyny z pucharów na 5 lat może się nauczą a Miklas niech nie pierdzieli głupot, jakby byli tacy anty w stosunku do Ultras to już by dawno porządek z nimi zrobili. Ale oni ich głaskali a teraz też już zaczyna, że Litwini nieprzygotowani byli. WSTYD na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejon Re: cykor i krzykacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:35 To masz problem chyba ze sobą, bo jestem prawdziwym warszawiakiem i nie raz jechałem z kibicami autobusem i to na niebezpieczną ponoć Wolę, a wraz ze mną też trochę osób w wieku 40-50 lat. Nie stratowaliśmy się bynajmniej w wyjściu na najbliższym przystanku uciekając przed opisywanym przez Ciebie "bydłem". A jeśli za bardzo niektórzy rozrabiali, to policja ich na przystanku z autobusu wyciągała, bo każdy autobus jest eskortowany przez Vana z policją. Nigdy nie byłeś, nie widziałeś i siejesz panikę po internecie. Swojego cienia też się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POGOŃ Re: buhahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:17 możecie DEBILE już nie przyjeżdżać do Szczecina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Re: buhahahahaha IP: 80.48.255.* 09.07.07, 09:26 Taki klub w lidze to wstyd.Należy wykluczyć z rozgrywek przynajmniej na rok niech przez ten czas zrobią sobie porządek.Kretyni są wszędzie ale trzeba umieć sobie z tym radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj bzdura! IP: *.crowley.pl 09.07.07, 09:40 ani prawo, ani policja, nigdy nie poradza sobie z nimi. trzeba zrobić po prostu turniej pseudopiłarski: powiedziećkibicom, ze bedą grały arka gdynia, pogoń szczecin, legia, cracovia i inne kluby ktore mają pseudokibisów, ale tak naprawdę drużyny wyjdą na 5 min i sie ewakułują. zostaną sami kibole, ochrony nie będzie, więc po prstu się nawzajem wyeliminują. wybiją, wymordują, wytłuką. problem swojego istnienia somi rozwiążą unicestwiając się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h3x Re: buhahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:10 To, że mamy takich kibiców, to wina PZPN-u, polskiego prawa i polityków, którzy dużo mówią a nic nie robią. Taki debil wszczynający burdy powinien mieć dożywotni zakaz wstępu na stadiony, jak jest teraz w Anglii. Co z identyfikatorami na które poszło tyle milionów ? Co z deklaracjami polityków, że zrobią z tym porządek ? Co z prokuratorami, które wypuszczają bandziorów, bo nie mają czasu ? Gdzie Prawo i Sprawiedliwość ?! Dlaczego wypasiony zarząd PZPN, który marnotrawi miliony złotych ma to gdzieś ? Póki te stare betony będą rządzić w PZPNie, to będziemy dalej kopciuszkiem i osłem trojańskim Europy. A kibce Legii... no cóż, chołota i tyle, klub ich toleruje, więc mają za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs [...] IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Re: Takiego bydla IP: *.net-serwis.pl 08.07.07, 21:39 Zjadłbym cie plebs - pozdro od Polonii Warszawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Legia rzondzi , bo ma najleprzych kibicuf IP: 213.199.233.* 09.07.07, 09:33 jestes analfabeta - pewnie jednym z tych co robili dymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Degradacja i zakaz gry w Europie, jedyne wyjś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:06 Czy zakaz wstępu na stadion, z którym debile sobie pewnie poradzą, to ma być jedyna kara? A więzienie, a prace w kamieniołomach, a kary pieniężne? Pijany Duńczyk musi płacić 4 mln euro, bo na tyle wyceniono straty duńskie po meczu ze Szwecją. Czy naszych kretynów nie można zmusić do pokrycia strat Legii? Czy naszych debili musimy się bać? 3 lata temu, po meczu Arki (już nie chodzę na mecze, zacznę może dopiero, jak naszą piłką przestaną rządzić skorumpowane bydlaki i będę mieć pewność, że wynik rozstrzygnie się na boisku) wracałem pociągiem i słuchałem, jak debile naśmiewali się z policjantów, a ci udawali, że nie słyszą. W taki sposób nie dogonimy Anglii. 13 lat temu byłem na stadionie MU ze znajomym Anglikiem, ale nie na meczu. Chciałem dotknąć murawy, po której biegały piłkarskie legendy, aby mieć co wspominać. Znajomy w ostatniej chwili uświadomił mi, że skutki tej niewinnej zachcianki mogłyby być katastrofalne. Podobno Polacy mają wyższe przeciętne IQ od Anglików, to dlaczego z zapijaczonymi kretynami nie możemy sobie poradzić? O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Degradacja i zakaz gry w Europie, jedyne wyjś IP: *.dsl.bell.ca 09.07.07, 00:50 Nie rozumiem dlaczego nazywa sie tych kibicow Legii debilami i kretynami? Debile lub kretyni nie byliby w stanie zarobic pieniadze, wyjechac za granice, znalezc stadion. Ci kibice Legii, ktorzy dopuscili sie eksesow, sa normalnymi Polakami poza sytuacjami meczowymi, gdzies pracuja, maja jakies rodziny, mieszkaja na stale w Warszawie. Ci kibice reprezentuja Polakow za granica tak jak reprezentuaja Polske poslowie, ksieza, turysci, kazdy na swoj sposob. Ci kibice to jest pewna Warszawa tez. To jest wlasnie Warszawa, o ktorej media nie chca mowic, a przeciez Zamek Warszawski lub Warszawska Jesien to nie jest pelna gama oferty stolicy. Te game dopelniaja kibice Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Degradacja i zakaz gry w Europie, jedyne wyjś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 08:58 Nie zrozumiałeś, o co chodzi. Przestępcy i bandyci są wszędzie (nie podobają się Tobie określenia: debile i kretyni, chociaz pasują doskonale, to można zamienić na kryminalne), ale w innych krajach ze stadionów ich wyeliminowano, a u nas od lat o tym się tylko dyskutuje, podobnie zresztą, jak o wyeliminowaniu z futbolu oszustów i sprzedawczyków. Suma tych zjawisk powoduje, że nasza piłka w porównaniu z zachodnią bardziej przypomina futbol podwórkowy, niż profesjonalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Degradacja i zakaz gry w Europie, jedyne wyjś IP: 212.160.172.* 09.07.07, 09:52 ale Ty jesteś głupi; bandyci są wszędzie i nie są żadnym dopełnieniem istoty miasta, tak muchy, które latają wszędzi nim nie są; są to zwykli bandyci, którym nic się w życiu nie udaje i te mecze organizują im jakoś życie; badyci też moją pieniądze, nawet więcej niż Ci uczciwi, więc jakoś nie widzę wyczynu w tym, ze potrafię dojechać do Wilna i znaleźć stadion; jeśli dla Ciebie to już wyczyn... to może jesteś już jednym z ich przywódców; są to zera bez najmniejszego szacunku, życzliwości dla innych, stworzenia na dwóch nogach nie zasługujące na miano "człowiek"; tylko biologicznie przypominają ludzi, ale przecież to nie biologia powoduje że "człowiek to brzmi dumnie"; gdyby ich nazywać ludźmi człowiek brzmiało by plugawie Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Zamknąć stadion i otworzyć kolejny bazar... 09.07.07, 09:56 ... bo o Euro 2012 w warszafce mogą już zapomnieć. Pani Prezydent HGW zaoszczędzi trochę miejskiej kasy na ważniejsze inwestycje. A jeśli Legia miałaby nadal uczestniczyć w jakichkolwiek rozgrywkach ligowych, to mecze powinna rozgrywać w Iraku lub Afganistanie i płacić za przeloty i hotele rywali. A jak nie, to bojkot ze strony pozostałych zespołów i niech Listek z Kolatorem przyznają swojej ukochanej "legiuni" walkowery i tytuł mistrzowski bez gry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosy Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:50 Niech nas w ogóle wywalą z europejskich pucharów na 5 lat, już mi nie zależy. I tak dostajemy wciry od wszystkich. Nie wiem, jaką drużynę mogłaby pokonać polska drużyna klubowa. Chodzę na Wisłę i wiem, że większość polskich kibiców to jest bydło niedorozwinięte o sympatiach rasistowsko-faszystowskich. Ale taka jest chyba większa część społeczeństwa. Tatuś w PiSie, synek w ONRze i jedzie sobie na meczyk. Wypieprzać z kraju trzeba i tyle. I niech sobie wsadzą tę Polskę, i niech sobie ją budują, jak mówił dziś premier do Rodziny Radia, "wbrew wszystkiemu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.lanet.net.pl 08.07.07, 20:34 dokładnie. Ile razy po tym, jak ci bandyci atakowali kamieniami którąś z parad równości czytałem idiotyczny teksty typu "brawo kochani kibice" (tu, na tym forum). No to macie pisowcy swoich wychowanków. Roman Giertych powinien być szczęśliwy. Ci goście na pewno nie czytują Gombrowicza. I pomyśleć, że piłka to taki fajny sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo jestescie narodem... IP: *.nat.tvk.wroc.pl 08.07.07, 20:34 ...kretynow, jestem pewien, ze kibice legii to antysemici, popierajacy pis i lpr, a takze typowe moherowe berety od rydzyka, celowo to robicie bo wiecie ze wlasciciele ITI do wybitni przedstawiciele narodu wybranego, mam nadzieje ze po ostatnich wydarzeniach w Wilnie, tow. Geremek wystapi na forum parlamentu uni i zazada wyslania wszystkich polskich antysemitow na madagaskar dodam,ze w cywilizowanej europie na stadionach jest spokoj i pelna kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Tu mozna przeprosic za idiotów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:58 www.delfi.lt/news/sport/abroad/article.php?id=13730341&com=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark legia to jest potega...hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
mclars żenada 08.07.07, 19:45 oj beda kary i to surowe. mam nadzieje,ze nie obejma reprezentacji --------------------------------------------------------------- www.hehehe.oz.pl - Jacek Gmoch na wesoło --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi I niech nikt nie pisze, że to tylko kilku debili! 08.07.07, 19:54 Klub musi odpowiadać za swoich kibiców. Nie wierzę, że Ci ludzie po raz pierwszy dopuścili takich czynów. I co oni robili na Litwie, na meczu "swojej" drużyny? Już dawno w polskim prawie powinien być zapis, że na mecze (także wyjazdowe) mogą chodzić tylko osoby, które wykupią kartę stadionową (wyeliminuje się anonimowość) przed sezonem (to nie musiałaby być droga rzecz) a ludzie, którym udowodni się udział w zamieszkach, po odsiedzeniu wyroku, powinni w trakcie meczu swojej drużyny meldować się na komisariatach. To nie jest tylko wina Legii, to są lata zaniedbań i cackania się z ludźmi, których miejsce jest w więzieniach i na społecznym marginesie - nie na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air Kaczmarek i Ziobro do roboty! IP: *.culm.net 08.07.07, 19:47 Skasować ich już na granicy! Że radzicie sobie z pielęgniarkami już wiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.as.kn.pl 08.07.07, 19:47 buraczane miasto,buraczany klub,buraczani kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Polack Wysyłajcie p r z e p r o s i n y na link: IP: 83.238.180.* 08.07.07, 19:47 Wysyłajcie p r z e p r o s i n y na link: www.lrytas.lt/?id=11839149801182437641&view=4 Może być taki tekst "Atsiprasau tai ne mes, tai Varsuvos kvailys" Podany przez uprzejmego internautę parę linków wyżej Oznacza on coś jak: "Przepraszamy to nie my, to warszawska łobuzerka" czy coś ostrzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Legii Lepiej pisać po Polsku, Litwini znają j. polski. IP: *.ists.pl 08.07.07, 21:12 Natomiast cholera wie, co to za litewski tekst, może jakieś obrzydliwe przekleństwa... Jeszcze wywołamy III wojnę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john nibylingwista Re: Lepiej pisać po Polsku, Litwini znają j. pols IP: 83.238.180.* 08.07.07, 21:36 Z jednej strony masz rację, z drugiej... co prawda jest on niesłowiański ale dość podobny; porównaj: Atsi-prasau (prze-praszamy) tai (to) ne (nie) mes (my), tai (to) Varsuvos (warszawskie) kvailys (kmioty) john niby lingwista Odpowiedz Link Zgłoś
biber Re: Wysyłajcie p r z e p r o s i n y na link: 09.07.07, 09:24 Chwileczkę, Grójec to nie Warszawa. img.lrytas.lt/show_foto/?f=4&id=11859&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawartas Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.chello.pl 08.07.07, 19:47 Jestem z Warszawy i jest mi wstyd za tą bandę debili. Powinni wykluczyć Legię z Pucharów, a Stadion zamknąć na minimum pół roku. To wszystko jest bez sensu... Polska piłka to chłam właśnie przez takie sytuacje. Szkoda gadać... WSTYD, wolę kibicować Lechowi czy Koronie... ale nie tej instytucji (legii) która nic nie robi żeby takie sytuacje miały miejsce. Wstyd dla całej Warszawy :( Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopinick Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.aster.pl 08.07.07, 20:19 Zawartas przecież możesz chodzić na Polonię. A Legię wykuczą z pucharów na jakieś 5 lat jak kiedyś Wisłę Kraków. Ale naszej ligi to chyba nie obejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdsd [...] IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz 09.07.07, 09:05 No to won smieciu o lecha lub korony. nikt za toba i takimi chwiejnymi pieskami > ne zateskni ty jesteś zawsze takim kompletnym idiotą, czy tylko jak się zdenerwujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirekpy Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.subscribers.sferia.net 08.07.07, 19:47 bartek!!!(pisownia małą litera celowa)Mylisz pojęcia bo powinieneś napisać o chuliganach a nie kibicach Legii. W tej chwili triumfują twoje małomiasteczkowe kompleksy, moje gratulacje. Pozdrawiam, prawdziwy kibic Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.aster.pl 08.07.07, 19:52 Mirekpy: Nie mam zamiaru teraz rozwazac czy byli to kibice czy chuligani. Dziwne jest to podejscie.. gdyby sie nic nie wydarzylo to mowiono by ze swietnie zaprezentowali sie kibice legii, ale jak jest rozroba to juz oczywiscie nie sa to kibice tylko chuligani. Moze jeszcze napisz, ze w zasadzie znalezli sie tam przypadkiem i nie maja nic wspolnego z legia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirekpy Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.subscribers.sferia.net 08.07.07, 21:25 Jakby tam pojechali KIBICE to pewnie jednak by Legie chwalono, przynajmniej za to co by było prezentowane na trybunach. Sam jestem zszokowany całą sytuacją ale Legia to jest mój klub i drażni mnie to że jestem stawiany w jednym rzędzie z tymi osobnikami:/ W pewien mój indywidualny sposób Litwa jest mi bliska i szczególnie to wydarzenie było mi wyjątkowe ale debile zrobili swoje.To nie byli "kibice" Legii. A Tobie Bartek zazdroszczę tego że nie masz u siebie huliganów;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.aster.pl 08.07.07, 22:07 Niestety tak juz jest ze garstka debili wystawia swiadectwo calej reszcie kibicow. Ktos malo interesujacy sie pilka nie bedzie zastanawial sie doglebniej nad tym tylko swtierdzi, ze Legia = bandyci. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo nie lubie Legii i wszelkie tego typu akcje dodatkowo utwierdzaja mnie w tym przekonaniu. Chuliganow u siebie mam, ale naszczescie jest ich malo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal podziękuj swojemu klubowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 03:18 > Sam jestem zszokowany całą sytuacją ale Legia to jest mój klub i drażni mnie > to że jestem stawiany w jednym rzędzie z tymi osobnikami:/ > W pewien mój indywidualny sposób Litwa jest mi bliska i > szczególnie to wydarzenie było mi wyjątkowe ale debile zrobili swoje. > To nie byli "kibice" Legii. Byli byli. Jak najbardziej. Twój klub równo traktuje takich jak ty i takich jak oni, to i inni was stawiają w jednym rzędzie. Od X lat Legia na wyjazdach przynosi wstyd całej Polsce (Utrecht, Wiedeń, teraz Wilno) i przez cały ten czas w klubie z Łazienkowskiej nie zrobiono NIC, żeby bilety dostały się w ręce ludzi którym bardziej zależy ma piłce niż na bójce. Ulgowa taryfa dla wybryków pseudokibiców Legii (widoczna z każdego miejsca w Polsce poza niektórymi rejonami Warszawy) też zrobiła swoje. Legia była przecież w zeszłym sezonie najczęściej karanym klubem za problemy na trybunach (i nie chodziło tu o nielegalne pokazy pirotechniczne) i co? Dostaliście w podzięce II-gą nagrodę dla najlepszych kibiców. No to teraz są efekty. Niestety przeciętny kibic Legii (rodowity przecież warszawiak z Pierdziszewa Dolnego) woli wyśmiać wyimaginowane kompleksy rozmówcy, niż pomyśleć że może ma on rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam 08 Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 07:16 Jeden porządny kibic nie czyni wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razem Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: 212.160.172.* 09.07.07, 09:55 ale tych bandytów powinni wsadzic do puszki i to na długo, choćby był to proces pokazowy; po co ich potem pojedyńczo wyłapywać jak znęcają się nad kimś na ulicy, kradną w tramwaju, albo biją żonę - tak czy owak są bandytami ich ich miejsce jest w klatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:48 Lać pałami, wsadzać do kicia i nie nazywać kibicami prosta recepta PS Na każdy stadion wejście za okazaniem karty kibica z zdjęciem bez kapturów chust itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku mam nadzieję,że wyrzucą warszawskie chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:48 z europejskich rozgrywek. byłoby jeszcze fajniej gdyby sponsor sie wycofał i cała ta hołota została skazana na rozgrywki w cymbergaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam wstyd IP: *.mlyniec.gda.pl 08.07.07, 19:52 promocja naszego kraju jak się patrzy, mam nadzieję, że tych przygłupów spotka solidna kara i sąd 24-godzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic kopanej Stolica IP: *.rz.uni-potsdam.de 08.07.07, 19:52 a czego innego mozna sie spodziewac po warszawiakach. to jest duma?! to jest kupa/ stolec naszej ligii. najwazneijsze to go wydalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan [...] IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSMaciej Re: Stolica IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.07.07, 21:45 Oby cię takcw..ichy odpalili gdzieś po drodze na stadion. Legia akcja na + tylko szkoda że nie po meczu bo tak były duże szanse na wygraną a Wy trochę polecieliście z tą akcją za szybko Pozdro z E-G L.O.Z. 4 Ever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X4 Re: Stolica IP: *.acn.waw.pl 08.07.07, 22:25 A skad debile maja wiedziec czy sie mecz skonczyl czy nie? Jak sie zrobilo pusto na boisku to pomysleli, ze to juz koniec - czego mozna wymagac od niepelnosprawnych umyslowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Stolica IP: 212.160.172.* 09.07.07, 10:01 nawet pisać ćwoku poprawnie po polsku nie umiesz - to jakaś reguła: "nie umiesz skończyć 6 klas zostań kibicem"? czemu ta piękna dyscypilna przyciąga takich smieci? przecież w innych jest normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L)2 To nie sa kibice ... IP: 213.158.197.* 08.07.07, 19:49 Od lat chodze na mecze Legii i nie mam nic wspolnego z tymi ludzmi. Mam nadzieje, ze juz nigdy na Lazienkowska nie wejda... Kompromitacja i zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.kuba To nie przypadek ani incydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:40 Kibice legii slyna z glupich wybrykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Gdzie jest Ziobro? IP: *.subscribers.sferia.net 08.07.07, 19:50 Dlaczego tylko kluby mają walczyć z tym co się dzieje? Przecież Ci debile są obywatelami RP, przynoszą wstyd nie tylko klubowi (który de facto mało ich interesuje), ale całej Polsce. To Państwo, które ma odpowiednie organy, powinno zająć się ściganiem bandytów, a nie kluby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro [...] IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Czy to ty, ojcze Rydzyk? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.07, 01:49 > >Jestem zszokowany, że ludzie z cywilizowanego kraju mogą tak się zachowywać. > >To dzicz, nie umie żyć w normalnym społeczeństwie. > Cywilizowanym krajem nie rządziłaby para braci p€dał i skur'wysyn. Normalne > społeczeństwo nie wybrałoby takich debili do rządzenia. Czy to ty, ojcze Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacol Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:50 legię powinni wyeliminować z Polskiej Ligi bo ci bandyci będą jeździć po kraju i rozrabiać. Walter kogo ty sponsorujesz tych bandytów? najlepiej jak by rozwiązali ten klub, bo on szkodzi całemu polskiemu futbolowi. a stolicę przenieść do KRAKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synciu Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.07, 20:05 prawda prawda,łosie z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.autocom.pl 08.07.07, 20:23 > a stolicę > przenieść do KRAKOWA. chyba cie bog opuscil. nie chcemy tu stolicy. kaczynskich, giertycha i innych debili nie wpuszczamy. miejcie se stolice gdzie chcecie ale nie w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirekpy Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.subscribers.sferia.net 08.07.07, 21:34 jacol....skończ chociaż podstawówkę i dopiero wtedy wpisuj sie na forum. To jest tak samo jakbym powiedział że cały kraków ma kompleks warszawy. Założę sie że długo czekałeś na taką sytuację żeby dodać swoje 5 groszy w ubliżeniu Legii. no i się doczekałeś. Pozostaje mi się tylko cieszyć że kraków to nie są same jacole a ja kocham LEGIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS. (Sxa) Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:08 A nie mówiłem?Legia to K... i to wiedza wszyscy... Teraz i nawet Litwini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykidajlo2 Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:37 Nie do Krakowa, lepiej do Włoszczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz 08.07.07, 19:50 ten klub nie moze juz wiecej grac w europejskich pucharach najlepiej jakby w ogole zniknał bo szerzy tylko nienawisc i bandyctwo - tvn chyba sie z nimi utorzsamia skoro im płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:53 Warszawskie zakompleksione wsioki i debile. Odebrać im EURO 2012!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby do kornika... IP: *.l6.c1.dsl.pol.co.uk 08.07.07, 20:35 ... juz sama twoja ksywka wskazuje, ze jestes zwyklym, sciotowalym burakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Legia rządzi. W Polsce i w Europie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:52 brawo chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Legia rządzi. W Polsce i w Europie. 08.07.07, 19:54 tym postem pokazujesz ze legia to swiadoma organizacja skupiajaca przestepcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Legia rządzi. W Polsce i w Europie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:57 Co Ty wiesz o ruchu hooligańskim?! Myślę, że wielu hoolów ma dziś satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Legia rządzi. W Polsce i w Europie. 09.07.07, 09:14 Gość portalu: kornik napisał(a): > Co Ty wiesz o ruchu hooligańskim?! Myślę, że wielu hoolów ma dziś satysfakcję. " Ruch hooligański" to ciekawe. wydajecie legitymacje? jesteście afiliowani przy jakiejś bardziej powszechnie znanej organizacji lub wręcz przy urzędzie państwowym? Więcej informacji, może nazwiska, adresy, może ktoś pozbawiony tej bezcennej wiedzy również chciałby się zapisać. Jeżeli natomiast ktolwiek miałby odczuwać satysfakcję po " gościnnych wystepach" waszego ruchu to zaiste musi mieć adecydowanie osobliwą mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx To nie Legia to Ścierwo!!!!! IP: 213.86.33.* 09.07.07, 12:38 ty tak serio, takich ludzi nie powinno się nawet sądzić szkoda na to ścierwo pieniędzy i czasu normalych ludzi, dla nich bym uruchomił kilka kamieniołomów z dorzywotnim zasiedleniem, lub z litości wypuszać ich jak by dożyli 75 lat, ale bez prawa do czego kolwiek, oni nie mają prawa nawet oddychać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Legia rządzi. W Polsce i w Europie. IP: 77.236.5.* 08.07.07, 20:16 Na karę za wasz dzisiejszy wyczyn wybulicie znaczną część kasy zarobionej na transferze Łukasza do Arsenalu, sponsor się wycofa, wasz żenujący klubik będzie grał bez kibiców a puchary jakiekolwiek, nie mówiąc o LM tak zobaczycie, jak świnia księżyc. A skoro niektórzy są z tego dumni, to widać znaczy, że tam wasze miejsce,w bagienku marazmu i stagnacji, gdzie pijane bandziorki mogą się nadymać i "myśleć", że cokolwiek znaczą. Brawo, chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porazka:( Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 19:52 "Zadbamy, żeby żaden z bandytów, których zidentyfikujemy już nigdy nie wszedł na stadion" takie bydlo trzeba utylizowac!!! A nie zabraniac wchodzic na stadion!!! I przepraszam zwierzeta zwykle nazywane bydlem... Ale nie wiem jak takie g***o (czyt. kibole legii) inaczej nazwac... Pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Legii.. Vetra jest chytra, za przewróconą bramkę ma awans. IP: *.ists.pl 08.07.07, 19:54 Litwini mogli wystawić tyle służb, że byłoby jak zwykle, trochę bandytyzmu, kary finansowe i awans Legii. A tak, pozwolili chuliganom na typową im spontaniczność i Legia ma rozgrywki z głowy. A Vetra zagra w nastepnej rundzie. Tak, w piłce liczy się głowa na karku. Ciekawe, czy to koniec Legii, na miejscu właścicieli spakowałbym manatki... Ponadto, jak sobie UEFA wyobraża Euro 2012 w Polsce? Przecież nie odbędzie się normalnie żaden mecz. Wszędzie bedą takie właśnie rozróby. Nie ma siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv...vvvv Trochę bez sensu IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 19:58 > Litwini mogli wystawić tyle służb, że byłoby jak zwykle, trochę bandytyzmu, > kary finansowe i awans Legii. A tak, pozwolili chuliganom na typową im > spontaniczność i Legia ma rozgrywki z głowy. A Vetra zagra w nastepnej rundzie. > I pozwolili na to żeby im stadion zdemolować, coś kiepsko z logiką. A z resztą się zgadzam, wycofać Legię z wszystkich rozgrywek, tak na 5 lat, a później niech zaczynają od zera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Legii Ależ jaka demolka, stare ławeczki do wymiany? IP: *.ists.pl 08.07.07, 20:06 Stare ławeczki i tak mieli wymienić a za nowe zapłaci Legia, no i przewrócona bramka - co za problem. A za wejście do nastepnej rundy duża kasa dla Litwinów. No chytrusy i tyle. Sprowokowali bandytów swoją bezbronnością. Przecież dobrze wiedzieli, że chuligani przyjadą, jak zwykle, na mecz. Chytrusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Ależ jaka demolka, stare ławeczki do wymiany? IP: *.baby.volia.net 08.07.07, 20:31 Ja piernicze jaki ty jestes durny. Czy wszyscy kibice pilkarscy to debile czy tylko legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Legii Re: Ależ jaka demolka, stare ławeczki do wymiany? IP: *.ists.pl 08.07.07, 20:47 Niestety, tu Cię zmartwię: wszyscy łącznie z Tobą.. Przyjacielu, jesteś dobry w inwektywach, ale nie masz w zanadrzu żadnych opozycyjnych argumentów. Dlatego umieszczam Cię wśród wszystkich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzesiolek Re: Ależ jaka demolka, stare ławeczki do wymiany? IP: 81.219.144.* 08.07.07, 20:57 A jaki sensowny argument obali bezsensowna teze...? Wg mnie nikt o zdrowych myslach nie pomysli ze niedostatkiem ochrony i brakiem agresji sprowokuje debili do demolki... Zreszta gdyby Legia wygrywala, debile pozwoliliby mecz skonczyc, a tylko w takiej sytuacji Vetra by tak naprawde zyskala... teraz wygrywala juz 2:0 i patrzac na gre obu druzyn pewnie by jeszcze cos w II polowie dorzucila... a przy zamieszkach i przerwaniu meczu pewny jest na pewno walkower w pierwszym meczu... a ze debile nie znaja umiaru, skonczy sie pewnie jeszcze gorzej dla Legii... Wstyd! Kibice z Lazienkowskiej pokazcie, ze tamci debile to margines... na to nie ma usprawiedliwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Legii Być może powód był finansowy... IP: *.ists.pl 08.07.07, 21:06 Kolega "Gość:ja", poniżej wytłumaczył być może prawdziwy powód rebelii. Otóż jaskiniowcy być może zostali rozjuszeni nieszczęśliwą grą Legii, bo postawili u bukmachera na niewłaściwego konia. No i żeby uratować kasę, trzeba było koniecznie przerwać mecz. Zatem zadziałała SPISKOWA TEORIA DZIEJÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv...vvvv Re: Być może powód był finansowy... IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 21:11 No może i sensowne wytłumaczenie. U bukmacherów będzie zwrot. Ale nie zmienia to faktu, jak śpiewał jeden z zespołów w latach 90,że "(...)ku.. była kurwą i kurwą zostanie(...)", a klub powinien zostać wycofany z rozgrywek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirekpy Re: Ależ jaka demolka, stare ławeczki do wymiany? IP: *.subscribers.sferia.net 08.07.07, 22:05 Na pierwszy rzut oka wydaje mi się że to ty stary jesteś durny. Może byś coś z tym zrobił??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Misiu, "typowa spontaniczność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:12 weź nie żartuj Widziałeś stadion Vertasa? Zero płotów, klatek, fos, czy Bóg wie czego co jest spotykane u nas. Inna kultura kibicowania. Winni są tylko i wyłącznie "kibice" Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Tylko dlaczego ja mam bandytów i ITI finansować IP: *.chello.pl 09.07.07, 12:21 z moich podatków ? Miasto przeznaczyło kilkaset milionów PLN na rozbudowę stadionu przy Łazienkowskiej. HGW chce żeby tego bydła było jeszcze więcej (na większym stadionie) ? Tu nie chodzi tylko o stadion, tylko o cały wyjazd. Kibice Legii demolowali miasto, hotele, bary, terroryzowali miejscowych. Czy Polsce potrzebna jest taka reklama ? Dlaczego miasto ma dawać kasę na coś co mu zupełnie nie służy. Może lepiej byłoby zamiast stadionu za kilkaset milionów pomyśleć o np. torze formuły pierwszej albo kortach tenisowych. ITI niech się lepiej zastanowi czy dalej chce sponsorować tych bandytów. Gdyby ITI nie dało kasy Legia nie grałaby w pucharach i nie byłoby problemu. A tak jak się naobiecuje bajek o Wielkiej Legii i przegrywa z jakimś śmiesznym klubem to jest pretekst dla dresików do zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2:0 HT Re: Vetra jest chytra, za przewróconą bramkę ma a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:19 Synek co ty bredzisz ? Legia przegrywała 0:2 i mecz pewnie skończyłby się pogromem jeśli widziałeś jak się toczyła gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Vetra jest chytra, za przewróconą bramkę ma a IP: 77.236.5.* 08.07.07, 20:19 Vetra tak czy tak zagrałaby w drugiej rundzie, bo do przerwy prowadziła dwa zero, a wielka legia, która tylko i wyłącznie wskutek spisku sędziego Siejewicza nie gra w eliminacjach do LM, snuła się bezsensownie po boisku a jej zawodnicy przewrócili się w ciągu 45 minut więcej razy niż Sebastian Mila w ciągu całej swej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritz\y zaban. Re: Vetra jest chytra, za przewróconą bramkę ma a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:23 Zgadzam sie, ze sluzby porzadkowe Litwinow byly wyjatkowo nieaktywne. Policja stala i sie patrzyla. Wygladalo to troche podejrzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv...vvvv Re: Vetra jest chytra, za przewróconą bramkę ma a IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 21:13 A może po prostu za mało ich było i czekali na posiłki. Nie wszędzie bydło chodzi na stadiony....... Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: Vetra jest chytra, za przewróconą bramkę ma a 09.07.07, 11:27 > Zgadzam sie, ze sluzby porzadkowe Litwinow byly wyjatkowo nieaktywne. Policja > stala i sie patrzyla. Wygladalo to troche podejrzanie. Może wielu policjantów tez u bukmacherów postawilo na legie hehehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik1 Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz 08.07.07, 19:54 Nie zgadzam się z opiniami, które krzywdzą prawdziwych kibiców. Tam w Wilnie to nie byli kibice, tylko zwykłe bydło, które powinno zostać oznaczone i odrabiać w kamieniołomach to, co zniszczyło. Legia - to fakt - grała słabiutko, ale to w żadnym stopniu nie usprawiedliwia zwyrodniałego zachowania bandy kretynów. Naprawdę żałuję, że litewska policja nie użyła amunicji i to ostrej! Strata była by żadna. Bandytyzm trzeba tępić. Ci ludzie nie mogą mieć wstępu na Łazienkowską. Nie mogą mieć wstępu nigdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Legii Oczywyiście, że masz rację, tyle, że... IP: *.ists.pl 08.07.07, 20:44 Gratuluję Ci chłopie poczucia normalności i honoru. Tyle, że Twoje poglądy są konserwatywne, z czasów gdy normą była uczciwość, rzetelność i honor a nie zboczenia. Ty poważnie traktujesz nawet chuliganów. Tak dokładnie powinno być: każdy wszędzie może wejść, na każdy mecz, nawet z piwem i flagami, ale... jak będzie rozrabiał, to powinien liczyć się, że zostanie potraktowany poważnie - będą do niego strzelać ostrą amunicją. Tymczasem mamy socjalizm, w którym ludzi trakltuje się jak bydło, czyli niepoważnie. Nikt nie odpowiada za nic, również za bandytyzm, bo... ano, albo miał pod górkę do szkoły, albo jest jest homosiem, murzynem, feministką, socjalistą /albo potomkiem komuszka/, jest jakoś tam upośledzony, itd. itp., słowem - ludzi traktuje się jak dzieci. Dlatego bandytyzm kwitnie - bo jest TOLEROWANY. Strzelanie ostrą amunicją do bandytów - raz, że byłoby wreszcie poważnym traktowaniem kibiców, to jeszcze: a) przetrzebiłoby szeregi bandyckie, b)reszta ze strachu siedziałaby cicho, jak makiem zasiał. A może wyjściem byłaby wysyłka tych bandytów do walki z muzułmańskimi bandytami w Iraku i Afganistanie. Wybijaliby się wzajemnie dla dobra spokojnej reszty ludzkości. W zamian za darowanie kary długoletniego więzienia, mogliby jechać do walki z arabskimi bandytami. I to by było na tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzesiolek Re: Oczywyiście, że masz rację, tyle, że... IP: 81.219.144.* 08.07.07, 21:20 Co ma piernik do wiatraka... Co ma bycie homosiem, murzynem, feministka, socjalista, komuchem do bycia debilem i chuliganem? Tylko ten ostatni lamie prawo i jako dla takiego nie moze byc tolerancji... a dla pozostalych a owszem... jesli prawa nie lamia to sie odstosunkuj od mniejszosci rasowych, religijnych, sexualnych... bo uwierz mi wsrod debili demolujacych stadion na Litwie takowych nie bylo... predzej byli tacy co sami chcieliby wprowadzic porzadek z "socjalizmem" i wytepic tolerancje dla homosi, murzynow itd. (choc socjalizm to zle slowo bo nazisci tez byli socjalistami i opowiadali sie za Panstwem spolecznym, tylko ze dla rasy panow)... Nalezy konsekwetnie tepic debilizm i na stadionach i w zyciu... tepic debilizm, a nie tolerancje... Aha dla Twojej wiadomosci wsrod islamistow tez sa lepsi i gorsi ludzie, tez sa debile... sadzisz ze pokoj bedzie jak ich wszystkich wybijesz? a pozniej dziwisz sie ze tylu coraz nowych terorystow? postaw sie w ich sytuacji... i to by bylo na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Oczywyiście, że masz rację, tyle, że... 09.07.07, 09:18 Brawo Ten Pan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter54 Re: Oczywyiście, że masz rację, tyle, że... IP: 12.171.162.* 09.07.07, 22:53 Zgadzam sie z Toba w 100%. Tylko strzelanie ostra amunicja mogloby rozwiazac problem. A o wyslaniu na front to juz nawt nie marze. Niestety poprawnosc polityczna - ta zaraza naszej epoki - na to nie pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Weber, głos, głos!!! IP: 77.236.5.* 08.07.07, 19:55 A teraz z równym utęsknieniem jak na wykluczenie legii (celowo małą literą) na co najmniej 5 lat z jakichkolwiek rozgrywek europejskich i wysoooooką karę finansową, czekam na opinię Szanownego Redaktora Webera. Daj no Redaktor nam obiektywną i rzetelną diagnozę sytuacji. Kto tym razem był winien kompromitacji całego naszego futbolu, zafundowanej nam przez twoich koleżków. Sędzia, bo bramki nie uznał? Litewska policja, bo była na stadionie? Litewscy kibice, bo nie wiedzą, jak się kibicuje? Litewscy zawodnicy, bo śmieli legii, której przecież nie jakieś tam Intertoto, ale Liga Mistrzów się należy, bo to wielki klub z wielkiego miasta, w jednej połowie strzelić dwa gole? Dawaj, Weber, dawaj. Przecież to twoja mentalność, twoi ziomale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Objective Odstawcie się w końcu od tej Warszawy - błazny! IP: *.uznam.net.pl 09.07.07, 12:00 Wy chyba macie jakieś kompleksy!? Ja sam jestem z Krakowa i mogę stwierdzić że "BYDŁO" jest wszędzie nie tylko w Warszawie - ale także w Gdańsku, Krakowie czy Łodzi itd... Do tej betonowej masy trzeba strzelać jak zrobiła to litewska czy wcześniej holenderska policja a nie "przepychać się" kosztem zdrowia policjantów tak jak to dzieje się na polskich stadionach. No ale jak w Polsce jakieś prosię dostanie po plecach od glin to dziennikarze robią afere na pół Europy. Macie teraz owoce swojej pracy pismaki - wstyd wyjść z polską flagą. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.08 Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz 08.07.07, 19:56 Może niech ktoś z Legii jeszcze raz zasiądzie do negocjacji z tym pajacem Bosmanem. ITI pokazałał, po raz kolejny zreszztą, że zna się na piłce jak świnia na gwiazdach. Przez te kilka lat ich rządów w Leii nie zrobili nic, aby poprawić bezzpieczeństwo na stadionie. podnieśli cenę biletów, bo mądre głowy wymyśliły, że na stadion nie przyjdą menele. No to jeżżą na wyjazdy. I bardzo dobrze. Powinni spuścić Legię do okręgówki i przywalić jakąś dotkliwą karę finansową. A tak na marginesie to Legia grała jak amatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
offon Teraz tylko ordery kibolom dać 08.07.07, 20:02 Teraz tylko ordery dla kibiców legii od pana Kaczynskiego i Giertycha za szerzenie polskiej kultury wsród narodów świata. To TAM była dziś Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszczyk Re: Teraz tylko ordery kibolom dać IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.07.07, 21:21 pięknie napisane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:00 Wreszci ktoś napisał, że to nie kibice ale BANDYCI. Panie Ziobro, ma pan pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik1 Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz 08.07.07, 20:06 Sprawa jest dosyć prosta. Przecież będą musieli wrócić z Litwy. Zatrzymać wszystkich na granicy, przejrzeć taśmy ze stadionu, zidentyfikować bandytów (to będzie większość), wsadzić do pierdla a potem na roboty przymusowe - niech budują drogi pod Euro 2012, które i tak nam pewnie zabiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ... IP: 80.54.12.* 08.07.07, 20:03 ... Zdemolowali - niech zapłacą... nie stać ich ,-niech "odrobią w kamieniołomach",dlaczego karą miałoby być darmowe więzienie!!!!!!.Nie pojmuję skąd tyle pobłażliwości dla takich bandziorów ,no ale jaka LIGA tacy KIBICE ,coś w tym jest !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Błońskii nie oburzaj się.... 08.07.07, 20:10 Bo ty i cała redakcja sportowa GW jest za to współodpowiedzialna. Nigdy jakoś nie pałaliście oburzeniem po kolejnych wybrykach tego bydła. Przecież to się nie zaczęło wczoraj. Pamiętacie finał PP, gdzie pobito piłkarzy Lecha? Pamiętacie zakaz wyjazdów dla zorganizowanych grup kibiców Legii. Nie pamiętam, żeby Błoński, Wołowski czy inny mądrala darł się, że zakaz jest ordynarnie łamany. Gazeta przytaczała jeszcze piosenkę Ch.. z zakazami, hej legio ...itd" O TVN nie wspominam, trudno żeby sami sobie szczali do mleka. Boję się tylko, że kary mogą byc nie tylko dla legii, ale dla wszystkich polskich zespołów, to się już zdarzało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Błońskii nie oburzaj się.... IP: 77.236.5.* 08.07.07, 21:00 Święta racja. Czy po skandalicznym wywiadzie Webera z sędzią Siejewiczem którykolwiek z redaktorów sportowej GW choćby zająknął się, że to nie było w porządku? Czy ktoś przeprosił za chamski wybryk tego dziennikarskiego chuligana? Czy to takie dziwne, że bandytyzm króluje wśród "kibiców" legii, skoro jeden z nich może bezkarnie propagować bandycką mentalność kibola z żylety na łamach ogólnopolskiego czasopisma, któremu podobno "nie jest wszystko jedno"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Litanii ciag dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:36 Czy kiedykolwiek Gazeta wspomniala, ze jest klub karany CO RUNDE? Czy wspomniano cos o pluciu na pilkarzy i wyzwiskach po przegranych meczach? Czy wspomniano o blokadzie drogi urzadzonej przez "kibicow" po meczu w Belchatowie? Nie - przeciez to najlepsza publicznosc w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:06 ITI powinno siewycofac a nie łożyć na taką dzicz!!! Lego - zakaz 5 letni gry w europejskich pucharach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Skandal w Wilnie. Kibice Legii przerwali mecz IP: *.wzserwis.pl 08.07.07, 20:07 smutno im że są za słabi nawet na intertoto; i im się marzyły europejskie "elitarne" puchary :) nara nara, dobrze że ten zespół opuścił polską elitę piłkarską, żeby jej więcej nie zawstydzać Odpowiedz Link Zgłoś