Gość: dzekson2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aes Re: Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.toya.net.pl 23.12.07, 13:40 wayne.yoyo.pl MU wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macradek Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 14:20 ja tam błędu Kuszczaka przy bramce nie widziałem.... wychodzić do tego dośrodkowania nie mógł a uderzenie głową było dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba bdg Re: Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 14:22 Na gazeta.pl zawsze widzą KOSZMARNE błędy Kuszcziego. Sir Alex jednak tu nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.chello.pl 23.12.07, 14:29 Tez bledu nie widzialem , bez szans byl przy tej bramce . Ale tak juz tu jest ze trzeba promowac Fabianskiego za wszelka cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mervel Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.07, 14:59 haha autor chyba meczu nie oglądał??! po strzale Cristiano bramkiarz bez szans...komentatorzy potrafili to dostrzec ale 'redaktorek' już nie ;] kuszczak tak samo bez szans po główce...ale jego gra nogami dzisiaj wołała o pomstę do nieba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer1doc Re: Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.9-67.se.res.rr.com 23.12.07, 15:40 j.w. Gol Kuszczaka to taki ,ze trudno go winic ale obronic tez mozna bylo. Cala gra Kuszczaka dzis byla bardza niepewna,wykopy niecelne i widac bylo troche paniki. Pod koniec meczu obroncy woleli podawac sobie w poprzek boiska niz ryzykowac ,teoretycznie latwiejsze, podanie do Kuszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLord Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.chello.pl 23.12.07, 15:07 ten artykuł pisał jakiś niekompetentny dureń.połowa z tego to wymyślone brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebis Zobacz tutaj film - mógłto obronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 15:40 tu jest flimik z relacja, slabo przy tym drugim golu uefaeuro.pl/filmy/132/Manchester---Everton-21-Kuszczak/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timbo Re: Zobacz tutaj film - mógłto obronić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.07, 17:02 Cahill nabiegł na piłke całą siłą , Tomek bez szans , no i wkurzające było to że obrońcy mu ciągle grali na słabszą lewą noge i przez to wiele słabych wykopów miał ale też wiadomo nad czym musi pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.range217-42.btcentralplus.com 23.12.07, 15:43 Kuszczak jest za słaby do MU. jego gra na przedpolu i nogami wola o pomste do nieba . mam nadzieje ze Sir Alex juz niebawem kupi bramkarza na poziomie swiatowym bo tylko taki powinien grac w tak wielkim klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek bez Ronaldo kicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 15:55 nic by nie zrobili bez Ronaldo. Tylko Arsenal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo_B "Man U wygrywa z Kuszczakiem w bramce" ??? IP: *.aster.pl 23.12.07, 16:04 Ciekawostka ManU był przeciwko Kuszczakowi? I w dodatku pokonał polskiego bramkarza? Tak to wynika z tytułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: "Man U wygrywa z Kuszczakiem w bramce" ??? IP: *.eastwest.com.pl 23.12.07, 16:28 Dokladnie. Poziom dziennikarstwa schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: "Man U wygrywa z Kuszczakiem w bramce" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 16:30 Niestety dochodzę do wniosku, że w portalu zatrudniają gimnazjalistów względnie ludzi o takim poziomie pisania tekstów w języku polskim. Ogólnie z językiem w gazeta.pl jest coraz gorzej. Poprawcie się proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
birnbaum1 Re: "Man U z Kuszczakiem w bramce wygrywa" ??? 23.12.07, 17:36 Redaktorom Działu Sportowego GW czasem zdarza się szkolny błąd postaci niepoprawnej zamiany miejsc między dopełnieniem bliższym a dalszym. Błąd do wybaczenia, jeśli treścią informacji jest niewątpliwy sukces polskiego sportowca. Wolę czytać niepoprawny tekst o dobrej grze Kuszczaka w jednej z najlepszych drużyn angielskich, niż świetny artykuł o blamażu polskich sportowców. Brawo Kuszczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mervel Re: Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.07, 16:15 na tym filmiku gó*** widać..oglądałem na żywo i uwierz mi na słowo że był bez większych szans.... a stwierdzenie że 'mógł' wybronić to do wszystkich goli możesz podpiąć: gdyby inaczej bramkarz był ustawiony itp itd obrońcy dopuścili i klops. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breku Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.lutn.cable.ntl.com 23.12.07, 16:34 jak pierwszy gol to byla pomylka bramkarza to ja przepraszam......... przeciez to byl taki rogal ze nie bylo co zbierac, panie komentatorze chyba sie nie ogladalo meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fergu Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.chello.pl 23.12.07, 17:59 Ufff, mało brakowało i byłaby wtopa, całe szczęście Gigis sie przewrócił i Ronaldo strzelił. Brawo. Występ Kuszczaka- raczej przeciętny, te wykopy żałosne były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti0 Re: Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.07, 12:38 nie kuszczak to dobry bramkarz wygrali jednak po udanym karnym i wygrali 2:1 w końcu ferguson docenia naszego tomka ale też jest głupio że edwin van der sar przedłużył kontrakt do 2009 pozdrawiam barti0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek Tomasz Kuszczak gra z Evertonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 14:21 ja tylko tak higieny podam ze cytat za SAF jest zmanipulowany. W innym miejscu poidałem oryginaly (ze strony klubowej) w ktrym SAF mowi, ze o mijesce w bramce walczyc bedzie cala trojka. GW- bagmonie wyznania borucowego co do bramki Kuszczaka- jakolwiek chlopka lubie i dobrze mu zycze tto moim zdaniem sie odrobine zawahal przy dosrodkowaniu. Polsekundy sie rowniez spoznil z oborna. winic go za bramke nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek dowód manipulacji ze strony GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 14:26 There is great competition for places amongst our goalkeepers. I'm sure Edwin will want to stay as our number one, but Ben Foster and Tomasz Kuszczak will give him a good challenge." Tu wspomniany cytat- prosze porównać do tego co pisze GW. do refdaktórw- od kiedy Boruc i Fabiański sa bogami, a ich slepe uwielbienie religią? Odpowiedz Link Zgłoś