GoĹÄ: Polonia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:19 Ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pre 100% racji w tym przypadku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 4krzych1 czy Wdowczyk ma prawo w ogóle się wypowiadać? IP: *.aster.pl 10.03.08, 18:46 co ten szczyl osiągnał, jako trener (nie licząc sukcesów osiągniętych wspólnie z Fryzjerem)... Wdowczyk jest debilnym frajerem, ale za to "zawsze pupilem mocno związanym z układem"... Jeszcze brakuje, żeby Kubicki "wypowiedział się krytycznie"... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Oczywiście jego drużyna w lidze mistrzów to o ho 10.03.08, 18:54 ho a może więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca Czy Wdowczyk dotarł do ćwierćfinału EURO? IP: *.tsi.tychy.pl 10.03.08, 19:14 Wtedy miałby prawo do krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p Re: Czy Wdowczyk dotarł do ćwierćfinału EURO? IP: *.broadband.pl 10.03.08, 19:43 oooo!!!! o ho ho!!! wdowczyk bo sie zapowietrzysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: btk Re: Czy Wdowczyk dotarł do ćwierćfinału EURO? IP: *.chello.pl 11.03.08, 01:04 Jak oni Leo nienawidzą, ale czemu się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jakób Trochę obok i ad vocem IP: *.broadband.pl 11.03.08, 10:04 Przepraszam - trochę obok, ale wnerwił mnie ten "pierwszy" - Polonia Warszawa! Kibicuję "Czarnym Koszulom" i nie podoba mi się teraz Wdowczyk jako trenejro. Obawiam się, że jeśli awansujemy to tylko przez zamieszanie ze spadkami. Ad vocem: moim zdaniem cała sprawa to prowokacja i szukanie sensacji. Z tego widać, że lobby naszego śmietnika piłkarskiego życzy Reprezentacji zakończenia Imprezy na etapie grupowym, dzieki czemu wywalą Leo z hukiem i na wieki zamkną dostęp innym spoza "środowiska bagiennego". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Leo, Leo i tylko Leo, reszta precz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.08, 15:18 Leo, Leo i tylko Leo, reszta precz. Nawet jak przegramy wszystkie mecze na EURO, popatrzcie, jakimi miernotami niełapiącymi się do pierwszych składów średnich drużyn w Europie dysponuje Leo!!! Leo to wie i dlatego chce załatać przynajmniej obronę. Chce spróbować coś wygrać a nie tylko wspominać trenera Górskiego. Jeśli Leo coś na EURO zrobi, to tylko dzięki swojemu profesjonalizmowi, a naszym psim obowiązkiem będzie wtedy wybudować Mu pałac a nie rzucać kłody pod nogi. Sorki ale ja jak słyszę takich panów Kubickich to wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Czy Wdowczyk dotarł do ćwierćfinału EURO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:04 A Benek dotarł? Udowodnij z kim :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca Re: Czy Wdowczyk dotarł do ćwierćfinału EURO? IP: *.tsi.tychy.pl 10.03.08, 20:07 Chodziło o to, że wtedy byłby LEPSZY i miałby prawo krytyki. Ale niektórzy są tępi nie rozumieją... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz A kto to jest Wdowczyk? IP: *.cable.mindspring.com 11.03.08, 11:16 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Typowe polskie bagienko 10.03.08, 19:18 Z zawisci to niektorzy juz sami nie wiedza, czego sie czepiac. Jak Leo skonczy odejdzie, to ilu bedzie szczesliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca Re: Typowe polskie bagienko IP: *.tsi.tychy.pl 10.03.08, 19:49 Święte słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mike_wazowsky Czy oprócz kibiców ktoś mu dobrze życzy..? IP: *.toya.net.pl 10.03.08, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaceloth choćby dla samego Krzynówka... IP: *.icpnet.pl 10.03.08, 22:56 warto, żeby chociaż Krzynówek wybiegł i zagrał cały mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alinoe tez tak sobie pomyslalem. IP: *.commit.pl 11.03.08, 08:54 ogladam regularnie cafe futbol ale ostatni odcinek zwalil mnie z nog. ch** z wdowczykiem, to lamer. ale po borku koltoniu i kowalczyku sie tego nie spodziewalem bo zwykle z sensem mowia. jak nie ma meczow to narzekaja ze malo terminow uefa nie ma kiedy sorawdzac zawodnikow itp its. jak leo zorganizowal taki mecz to znowu zle. nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: onlyyou Re: Typowe polskie bagienko IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 09:37 Zawiść, to taki Polski sport. Najlepiej krytykować wszystko i wszystkich. Może i ten mecz niczemu nie służy, ale jeśli jest zapotrzebowanie na takie mecze, to czemu ich nie rozgrywać? Kibice wykupili bilety, kasa będzie się zgadzała w PZPN-ie, to dlaczego nie. Może jakiś piłkarz jednak zabłyśnie na na tym meczu, wszystko jest możliwe. Kiedyś też były rozgrywane takie mecze i jakoś nikt nie protestował tak żarliwie. Co do Rogera, to mam to gdzieś, czy dostanie to obywatelstwo i zagra w drużynie narodowej. Takie czasy nastały, że niedługo wszystko się wymiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: enskw Re: czy Wdowczyk ma prawo w ogóle się wypowiadać? IP: *.bb.online.no 10.03.08, 20:32 Wdowczyk skrytykował także pomysł meczu w Szczecinie: - Nie wiem, czemu taki mecz miałby służyć? Chyba tylko temu, aby na stadion przyszło kilka czy kilkanaście tysięcy widzów i miało rozrywkę. oto w skrocie jest podejscie pzpn i twardego betonu do polskich kibicow. panie wdowczyk - h*j ci na imie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adamp wdowcztyk to zwykla menda IP: *.chello.pl 10.03.08, 21:51 wdowczyk a dla kogo pilkarze graja? Dla was byscie zadali coraz wiekszych pieniedzy, bo ja do tej pory sadzilem ze dla kibicow. I lwasnie dla nich LEO zorganizowal ten mecz. ciebie mendo to dziwi, to won z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: -_- Re: wdowcztyk to zwykla menda IP: *.dyn.optonline.net 11.03.08, 02:21 Na meczu caly stadion zaspiewa WDOWCZYK CH..J CI NA IMIE !!! CH..J CI NA IMIE !!! HEJ WDOWCZYK CH..J CI NA IMIE !!! a juz myslalem ze piechniczki,laty i wdowczyki juz sie uciszylo po awansie ale idzie euro i teoretyczna porazka na aueu to jest dla nich szansa na stolek po wielkim Leo nawet jak na euro bedzie klapa to Leo jest wielki a wdowczyk szmata Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: wdowcztyk to zwykla menda 11.03.08, 05:40 "nawet jak na euro bedzie klapa to Leo jest wielki a wdowczyk szmata" Święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KACZAN Re: czy Wdowczyk ma prawo w ogóle się wypowiadać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 07:58 Jeśli się nie mylę, to piłka nożna jest po to aby kibice czerpali z niej przyjemność. To dzięki kibicom piłkarze mogą cokolwiek zarobić. Ale może nie u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Przeciez kibice dla niego to frajerzy IP: 151.204.99.* 11.03.08, 17:55 > Wdowczyk skrytykował także pomysł meczu w Szczecinie: - Nie wiem, czemu taki me > cz miałby służyć? Chyba tylko temu, aby na stadion przyszło kilka czy kilkanaśc > ie tysięcy widzów i miało rozrywkę. > > > oto w skrocie jest podejscie pzpn i twardego betonu do polskich kibicow. > > > panie wdowczyk - h*j ci na imie A czego sie spodziewales - sprzedawali mecze a potem mieli jeszcze radoche ze jacys frajerzy na trybunach sie podniecali, jakby grali naprawde... Mecz sprzedany, wynik bedzie 0:2, a tu jacys kibice maja zludzenia, hehe. Jedyna watpliwosc to co za duren sie Wdowczyka pyta o zdanie. Jak dotad, Leo wszystko wychodzi, wiec niech pracuje tak jak uwaza za stosowne. Nawet pomysl z Rogerem nie szczegolnie mi sie podoba, ale Leo ma pewnie racje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ccc ma, ale... IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 22:14 pod warunkiem, że wcześniej wyczyścił buty Benhakerowi. Zdobył mistrzostwo z Polonią. Normalnie argumet, który powala - zwłaszcza wobec kogoś kto takie samo mistrzostwa zdobywał w pierwszych ligach światowych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alinoe Re: ma, ale... IP: *.commit.pl 11.03.08, 08:57 jakie zdobyl??? dowiozl przewage wypracowana w jesiennej rundzie. lamer i tyle, zalosny gostek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: czy Wdowczyk ma prawo w ogóle się wypowiadać? IP: *.waw.cdp.pl 11.03.08, 11:25 Wdowczyk pałęta się niestety gdzieś po drugiej lidze i potrzebuje eventu.....żeby ktoś o nim mówił. Jedyny jego sukces o ile pamiętam to MP z Polonią. Przy Leo to niestety to bardzo cieniutko.... Drugi Krytykant z Cafe Futbol Wojtek Kowalczyk idzie w ślady Tomaszewskiego..... Nie wiem czemu wtóruje im Borek. Poczekajmy do Euro i zobaczymy kto miał rację.... Pozdro dla normalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: okoni Re: 100% racji w tym przypadku IP: *.aster.pl 10.03.08, 18:54 wypowiedział się dla państwa " świetny " trener "świetnej" drugoligowej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir 100% gowna a nie racji... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 10.03.08, 19:05 co ty czlowieku wogole bredzisz.. z pzpn jestes?? nie ma prawa sie taki cwok krytycznie wypowiadac!! benhakker do tej pory odnosi same sukcesy i zeden zburaczaly niby-trener nie ma ani kszty podstaw do podwazania jego metod.. chce se powolac mecz reprezentacji przeciwko reprezentacji tarnowskiej okregowki nawet to niech sobie powoluje!!!! odpie...cie sie od leo zawistne qtasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.net136.okay.pl 10.03.08, 19:23 cwiru - to ty? ty gruby&lysy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir Re: 100% gowna a nie racji... IP: 78.149.217.* 10.03.08, 20:19 ano :) yo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:08 Sukcesy? A jakież on niby sukcesy osiągnął? Bo nie słyszałem o niczym spektakularnym jeszcze :). Do klasy Fergusona, Wengera, Hiddinka mu dużo brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lopez Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:09 Jako pierwszy w historii trener polskiej kadry awansował do Euro. Nie słyszałeś? To może głosu nie zabieraj skoro g...o wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:11 Zaiste wielkie osiągnięcie :D:D:D:D:D:D:D. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir Re: 100% gowna a nie racji... IP: 78.149.217.* 10.03.08, 20:18 a nie???????? jakis inny szkoleniowiec od polskiej mysli osiagnal cos podobnego???? jakis inny mial choc porownywalne statystyki?? jak do tej pory leo odnosi sukces. nasza reprezentacja gra wyraznie lepiej i juz zbyt wiele razy im dobrze poszlo zeby o szczesciu tylko mowic.. wiec zamknij ryj sceptyku i ciesz sie ze w koncu sie bac nie musimy przed byle meczem ze sie skompromitujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:24 Z tą kadrą to i Kasperczak mógłby dojść. Niech wyjdą z grupy to pogadamy :).Niech osiągnie co Hiddink z Koreą :). To nawet mu pomnik postawimy. Sam awans to ciut za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir Re: 100% gowna a nie racji... IP: 78.149.217.* 10.03.08, 20:27 hiddink z korea??? HAHAHAHAHAHHAHAAA :D:D:D masz na mysli koreanska drukarnie narodowa??? i stada mlodych koreanek w hotelach dla sedziow??? poza tym z jaka kadra?? co nam gwiazd naroslo odkad leo przejal ekipe?? wez zamilknij juz.. naprawde smutne musi byc kibcowanie z twojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:42 Z tego co pamiętam dotarł do półfinałów :). Tak masz rację smutne, nie kibicuje naszym, bo są o wiele bardziej przyjemne dla oka reprezentacje, co chociaż grać umieją a nie długie piłki, długie piłki i obrona Częstochowy. Nic się niestety od przyjścia Leo nie zmieniło. Potrafią zagrać dobrze, owszem, jak przegrywają... Zryw na 15 minut... Koniec. A jak patrzę na skróty polskiej ligi to łolaboga jesteśmy 30 lat za murzynami. Nie widzę ŻADNEJ drużyny która mogłaby grać w LM i nie przyniosła nam obciachu :). Chociaż taka była jedna, Wisła za czasów Kasperczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir Re: 100% gowna a nie racji... IP: 78.149.217.* 10.03.08, 20:57 noo dotarl dotarl.. JAK????? poszukaj na youtube ich meczy z wlochami czy hiszpania jesli nie ogladales lub nie pamietasz.. takie przyklady to moze daruj sobie bo to nie byla pilka nozna... poza tym co mnie obchodza inne reprezentacje jak moja gra na euro?? kibcuje innym jak nie ma naszych. ale nie wybieram sobie fajniejszej reprezentacji bo uwazam ze nasza jest do bani (ja tak nie uwazam). to jest nasza reprezentacja!!! cale dziecinstwo marzylem zeby im kibicowac na najwiekszych turniejach i wlasnie sie to spelnia. wiec leje sikiem prostym na opinie i entuzjazm takich fachowcow jak ty i jak ten pozal-sie-boze-trener o ktorym ten artykul jest.. znacie sie moze? a o polskiej lidze tu nie dyskutujemy, polska liga mnie totalnie nie obchodzi i omijam z daleka.. moze jak te buce z pzpn poumieraja juz (bo usunac sie ich nie da normalnie) to cos sie zmieni.. ale liga to liga, reprezentacja to reprezentacja. wez jeszcze niemcom kibicuj 8 czerwca... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:21 Żeby sprawić ci przyjemność? Nie mam planu rozgrywek :). Forza Italia! Do boju Holendrzy, do boju Francja do boju Czesi (im też się coś należy :P). A Polacy niech nauczą się grać kombinacyjnie w końcu. Granie z klepki, zwody, a nie rzemieślniczy futbol nieprzyjemny dla oka :0. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfff Re: 100% gowna a nie racji... IP: 193.192.62.* 10.03.08, 21:32 Przecież ty nie intersuejsz sie w ogóle piłką nożną. A polskiej repry to chyba ze 2 lata w ogole nie widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:44 Widziałem i uwierz, żadna to przyjemność do oglądania :). :D. Rozumiem, że grania naszych nie można krytykować, że każda decyzja Leo jest bardzo dobra, że jest Bogiem a my kmiotkami? Heh. Kibole i dzieci 15 lat co mają się do komputerów dorwały i myślą, że są super cool bo sobie pokrzyczą :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir Re: 100% gowna a nie racji... IP: 78.149.183.* 10.03.08, 22:16 tak masz racje.. mam 15 lat i neostrade do dupy podpieta.. i krzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyczeeee bo tak jest "super cool"... taki sam ze mnie kibol. szalika nie sciagalem od mistrzostw swiata i oddychac przezen nie moge, ale za reprezentacje moge sie udusic, z honorem i wogole... mozna naszych krytykowac i decyzje leo ale na hooy zapeszac skoro dobrze idzie?? tys jest z tych co w dniu swira o nich bylo.. taka menda co marudzic tylko potrafi i nic nie jest dobre.. a swoich to najbardziej nie znosi... wez nie ogladaj tej naszej nedznej reprezentacji skoro zadna przyjemnosc. po co sie masz meczyc?? trolu sieciowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 22:44 Tak impertynencje działają najlepiej jak się nie ma argumentów. Przyznaj, że polotu Brazylii, Czechów, Francji naszej reprezentacji brakuje? Nie jest tak? Zaprzeczysz? Ja nie marudzę. Ale też psim obowiązkiem był awans na Euro. Engel też z reprezentacją na MŚ pojechał i co? Obciach. Nie popadam więc w euforie, a żeby potem się nie rozczarować ;). Nie lubię krzyczeć jest super, Leo jest boski, etc. to od razu marudzę i narzekam. Super podejście ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfff Re: 100% gowna a nie racji... IP: 193.192.62.* 10.03.08, 23:36 Gość portalu: lol napisał(a): > Przyznaj, że polotu Brazylii, Czechów, Francji naszej > reprezentacji brakuje? Nie jest tak? Zaprzeczysz? Brazylia jest jedna. Polotu Brazyli brakuje i Anglii i Niemcom i Włochom. A Czechow ograliśy w tym roku 2:0, póki co na ich polot się nie oglądaj. > Ja nie marudzę. Ale też psim obowiązkiem był awans na Euro. Nieprawda. Powiedz Czechom, Holendrom czy Hiszpanon ze 4 pkt na Portugalii to ich psi obowiązek - wyśmieją cię, tak jak i ja wyśmiewam. Pierwsze miejsce w naszej grupie to sukces - a awans jest historyczny. Twoje pie..nie tego nie zmieni. > Nie popadam więc w euforie Nie, ty popadasz w malkontenctwo. Marudzisz, bo nie potrafisz się cieszyć z tego co masz. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:44 Hahahaha :D. Ja się cieszę czymś innym, że mogę się pośmiać z takich ludzi jak wy :). Wielbiciele Leosia :D. Tak całujcie mu jeszcze buty, właźcie w dupe głębiej :D. Boże żal :D. Myślisz, że nie mam innych powodów do tego by się cieszyć? Za Wdowczykiem nie przepadam, ale nie wyzywam nikogo od idiotów, debili, etc. A wy dajecie świadectwo swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfff Re: 100% gowna a nie racji... IP: 193.192.62.* 11.03.08, 00:04 Gość portalu: lol napisał(a): > Ja się cieszę czymś innym, że mogę się pośmiać z takich ludzi jak > wy :). Wielbiciele Leosia :D. Tak całujcie mu jeszcze buty, > właźcie w dupe głębiej :D. Uuu, to już chyba jakieś twoje projekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bobolobo Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 00:07 Kończą się racjonalne argumenty to się zaczyna pieprzenie, że niby ja tak dla żartu itd. To właśnie o takich jak ty się mówi w kategoriach "polskiego narzekactwa" i żadne marne próby usiłowania zmiany kontekstu tego nie zmienią. Żenua Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 00:14 A ty tym na końcu to co Francuza udajesz? Heh :). Nie kończą się argumenty, po prostu stwierdziłem, że koniec. Daje sobie siana, bo głową betonu nie przebiję :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 01:22 Czytając tą całą dyskusję naprawdę sądziłem, że masz jakieś merytoryczne argumenty. Ale wyprowadziła mnie z błędu uwaga odnośnie udawania Francuza - coś co sam wcześniej skrytykowałeś choć pewnie nie zauważysz kiedy. Nawet się nie spodziewam. W sumie nieważne czy Leo ma rację czy Wdowczyk. To jest wątek w zasadzie dla kibiców Polski. Skoro jej nie kibicujesz to po co tu się udzielasz? Żeby napisać że Brazylia jest lepsza? Sorry, ale w tym momencie trochę się wygłupiłeś. Głową betonu nie przebijesz, fakt. Tak samo jak żaden z tu obecnych. Ale stwierdzenie, że Beenhakker nic nie osiągnął powinno być zestawione z jakimś argumentem. Bo jak piszesz że Kasperczak mógłby to ok. Tylko że mógłby nie znaczy, że to zrobił. Mógłby to i Ferdek Kiepski. I póki nie spróbował to nie masz żadnego argumentu, że nie da rady. Przynajmniej z punktu widzenia logiki. Tymczasem Beenhakker jednak zrobił póki co więcej niż jakikolwiek trener Polski przed nim. Negować jego osiągnięcia owszem można i niestety internet pozwala takim malkontentom na wiele, bo pozostają anonimowi. Wątpię żebyś miał jaja i zrobił to otwarcie, bo naraziłbyś się na śmieszność. Tu Wdowczyk jest jednak lepszy, bo się odważył. Sądzę, że Wdowczyk dał ciała, choć generalnie go lubię. Bo argumentów sportowych to on nie ma za wiele, aby takie teorie wygłaszać. Zawsze trzeba jednak brać pod uwagę "rzetelność dziennikarską" czyli mógł nic takiego nie powiedzieć. Ale jak ktoś pisze, że nie kibicuje polskiej reprezentacji, bo są lepsze, to po prostu jest komiczny. Koleś, pograj sobie w Fifę czy coś w tym stylu. Albo nagraj sobie wszystkie mecze Euro, potem się dowiedz kto wygrał i odtwarzaj tej drużynie kibicując. Takie stwierdzenie jest zaprzeczeniem kibicowania. Oczywiście nie każdy musi kibicować. Tylko po co wtedy zabierać głos w podobnych dyskusjach? Żeby podenerwować? To miej jaja i podenerwuj tak kogoś na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrb Uszaszowski Ty,Lolu,ty... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.03.08, 01:24 to musisz byc dopiero durniem, zeby twierdzic TAKIE herezje o Korei.Korea DOSTALA SIE DO POLFINALU, BO SEDZIOWIE POKONALI DLA KOREANCZYKOW Hiszpanie i Wlochy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: weź się Re: 100% gowna a nie racji... IP: 193.192.62.* 10.03.08, 20:28 Gość portalu: lol napisał(a): > Z tą kadrą to i Kasperczak mógłby dojść. Taaak? Mógłby? Kasperczak, Leo - ktoś jeszcze? > Sam awans to ciut za mało. Za mało na co? Nikt więcej z reprą jeśli chodzi o euro nie zdziałał - więc nie "za mało", ale już "najwięcej". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maks Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:27 Engel po 16 latach awansował na mundial. Też był szał. Poczekajmy z oceną Benhakera do końca ME. Lubię Leo, ale nie znoszę już tego stawiania mu za życia pomników i zakazu wszelkiej, nawet bardzo drobnej krytyki. Ta Wdowczyka była bardzo drobna, w większości selekcjonerzy (często o bardziej uznanych nawziskach) spotykają się z ocenami bardziej surowymi, ponadto nie dotyczyła podstawowych kwestii a tylko głupiego meczu w Szczecinie, którego nikt z graczy nie chce i powołania Rogera. Jak widzę emocje kiboli to rzygać mi się chce. Teraz stawiają pomniki (za wcześnie!!!) a później odsądzą od czci i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cwir Re: 100% gowna a nie racji... IP: 78.149.217.* 10.03.08, 20:35 jakie pomniki?? jacy kibole??????? ciesze sie ze mamy w koncu trenera profesjonaliste! ciesze sie ze awansowalismy pierwszy raz w historii do euro! ciesze sie ze naszej reprezentacji w koncu dobrze idzie! wiec ciesze sie i optymistycznie nastawiam na euro!!! a ty co? czekasz az wyjdziemy z grupy i dopiero kibicowac zaczniesz??? co za je..ne zrzedy tu sa to nie moge...... po co wy ta pilke ogladacie wogole??? Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: 100% gowna a nie racji... 10.03.08, 20:45 Jakie pomniki? A ordery u prezydenta, które chętnie przyjmuje? A ta ciągła obecność w mediach (nie przypomina Ci to Engela?) Oglądam każdy mecz kadry (nawet tzw o pietruszkę) ściskam kciuki, aż są sine, życzę najlepiej Leo i jego reprezentacji. Ale nie można do cholery zamykać innym ust nawet na drobne uwagi. To śmieszne. Prawda jest taka, że mecz w Szczecinie i powołanie Rogera to delikatnie mówiąc koncepcje kontrowersyjne. I tyle. Obecnie jeśli Leo powie, że dwa razy dwa jest pięć też nie będzie wolno podjąć polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 01:31 A powiedz mi jakie masz argumenty żeby podważać takie decyzje? Znasz się lepiej? Potraktuj to może jak normalną pracę. Jak ktoś robi coś dobrze to mu się nie wpieprzasz. Jak zrobi coś źle to dopiero wtedy krytykujesz. I ten ktoś zdaje sobie z tego sprawę, że jest cały czas na cenzurowanym. I dlatego stara się robić wszystko zgodnie z tym co umie i wie. Nikt u nas nie ma takiego doświadczenia żeby przygotować zespół do takiej imprezy jak Euro. Ale jak się okazuje ekspertów mamy bez liku. Trochę pokory ludzie, gó.. za przeproszeniem wiecie o prowadzeniu kadry a głosujecie jakby Beenhakker był waszym uczniem. Zawsze znajdą się mądrzejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pfff Re: 100% gowna a nie racji... IP: 193.192.62.* 11.03.08, 00:07 O to się rozchodzi że nie oglądają. Ale muszą gdzieś ponarzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: X Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.chello.pl 10.03.08, 22:20 > tylko głupiego meczu w Szczecinie, którego nikt z graczy nie chce No popatrz, a Brożek chce. I założę się, że większość powołanych chcę. I kibice też. I selekcjoner. No to w czym problem? Bo Kołtoń, Borek, Kowalczyk i Wdowczyk nie chcą? A cafe im dupe... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 100% gowna a nie racji... 10.03.08, 22:59 Gość portalu: lol napisał(a): > Zaiste wielkie osiągnięcie :D:D:D:D:D:D:D. Sam pokazujesz jakim zwalony lol jestes...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:08 No jestem :P. Nie jestem zapatrzony w Leo jak w Boga :D. Rozumiem, że to bardzo irytuje, bo jakże tak można? :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pilkarz Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:35 lol, ty pacanie i prowokatorze. he he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Schumifan Re: 100% gowna a nie racji... IP: 80.48.49.* 10.03.08, 23:47 3 tytuly premieradevision z realem i 2 z Ajaxem amsterdam mistrzostwa holandii, awansoawal z trynidadem i tobago do fina łow ms i z polska na euro byl trenerem reprezentacji holandii 2 krotnie buraku teraz moze przytocz jakie sukcesy ma wdowczyk,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:54 Hmm jako takich żadnych :). A Leo też z Holandią nie poszło, z Trynidadem nic na MŚ nie osiągnął z tego co kojarzę, no a z Realem nie jeden odnosił sukcesy (Real za czasów del Bosque chociażby). Oczywiście przy tych osiągnięciach Wdowczyk nic nie znaczy to fakt ;). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bobolobo Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 00:11 Awans z T'N'T do MŚ to tak jak z Albanią, czy Azerbejżdżanem awansować. Takie coś zdarza się raz na 100 lat, ale co ja będę takie marnidło indoktrynował:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 00:18 Hmm a czy bodajże z tego kraju nie wywodził się John Stern i Dwight Yorke? Masz rację z Azerbejdżanem awans to byłby CUD. Z Trynidadem i Tobago nie koniecznie :). To samo można niby o Australii powiedzieć, że też awans na MŚ i wyjście z grupy to cud (zawodnicy typu Kewell i Viduka bo nie znam tam nikogo więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 01:37 > To samo można niby o Australii powiedzieć, że też awans na MŚ i wyjście z grupy > to cud (zawodnicy typu Kewell i Viduka bo nie znam tam nikogo więcej). tego się spodziewałem właśnie. skoro taki jesteś zainteresowany zagraniczną piłką to poszukaj w Anglii na przykład. Znajdziesz tam więcej Australijczyków. Swoją drogą fajne zestawienie: Trynidad i Australia :) Ciekawe w czym podobne oprócz tego że stąd i stąd znasz po dwóch graczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrb Uszaszowski Niech lola juz da spokoj... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.03.08, 10:39 A OD AUSTRALII TO NIECH SIE LOLA OD NIEJ ODWALI.PRAWIE WSZYSCY REPREZENTANCI NASZEGO KRAJU GRAJA W KLUBACH ANGIELSKIEJ,HISZPANSKIEJ i wloskiej pierwszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tsn Re: 100% gowna a nie racji... IP: *.chello.pl 12.03.08, 00:23 # mistrzostwo Holandii 1980 i 1990 z Ajaksem Amsterdam # mistrzostwo Holandii 1999 i Superpuchar Holandii 2000 z Feyenoordem Rotterdam # mistrzostwo Hiszpanii 1987, 1988 i 1989, Puchar Hiszpanii 1989 oraz trzykrotnie półfinał Pucharu Mistrzów z Realem Madryt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hello Wdowiec bredzi. IP: 193.192.62.* 10.03.08, 20:24 Reprezentantem jest ten, kto gra w reprezentacji - i koniec. Brazylijcyzków nikt nie ściąga specjalnie - Roger jeśli dostanie obywatelstwo to będzie mógł zostać powołany - i koniec. Wdowiec - ile wziąłeś za transfery Piekarskiego do Legii? Ale tak z ręka na sercu, bo mówi się, że nawet 20% sumy transferu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mily Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S... IP: *.szczecin.mm.pl 10.03.08, 18:22 a kto to jest Wdowczyk i czy coś osiągnął, z Legią było chyba kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a kim jest Wdowas? Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:22 kim on jest zeby moc krytykowac osiagniecia jakiegokolweik trenera a zwlaszcza Leo, czy Wdowas osiagnal jakis sukces na arenie miedzynarodowej?????????????????????? Shut the F..k Up. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Górnik Zabrze Wdowczyk zal dupe sciska ze nie jestes trenerem ka IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.03.08, 18:22 kadry?? daj Beenhakerowi pracowac w spokoju a ocen po ME 2008 a nie sie teraz wypowiadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trener rzucanej Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:22 panie wdowczyk! są ludzie co mają większe możliwości percepcji, nawet niech pan tego nie probuje zrozumieć do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek hehe on nie widzi idei, a ja nie widzę Polonii IP: 77.252.72.* 10.03.08, 19:22 hehe on nie widzi idei, a ja nie widzę Polonii w tabeli I ligi (tzn widzę Polonię, ale Bytom ;) przy czym ja akurat mogę pochwalić się wzrokiem wręcz sokolim ;) a pan Trener niech skupi swoje procesy myślowe na spotkaniu na szczycie z Odrą Opole ;) LEO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: s Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:24 ehh znawca sie znalazl.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w IP: *.chello.pl 10.03.08, 18:30 Wdowczyk to dobrze wypada w magazynach sportowych, do powiedzenia wiecznie ma baaardzo dużo... jako trener sukcesów nie miał zbyt wiele i nie wróże mu w przyszłości.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kibiol A kto to jest Wdowczyk ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:25 Zna ktos tego WYBITNEGO reprezentanta Polski i WYBITNEGO ternera ? Wlasnie na tym polega roznica w polskiej mysli szkoleniowej (hehe) - do reprezentacji brac tylko tych co sie "nadaja", a reszta niech gra w lidze bo sa za slabi. Wdowczyk Ty juz pokazales jakim jestes swietnym trenerem - w IV, III i II lidze bylo OK, ale ekstralasa to juz za wysoki poziom, a co dopiero reprezentacja, ME, MS czy europejskie puchary. Daj spokoj, wracaj do swojej druzynki w B-klasie i ucz sie dalej, jednak nie miej zludzen - panu Leo nigdy nie dorownasz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: keerk Wdowczyk - idź pobiegaj IP: *.acn.waw.pl 10.03.08, 18:25 A jak wrócisz - do Leo, szczota, pasta i zapier...lasz z butami! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Baju Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S... IP: 89.171.167.* 10.03.08, 18:25 Tacy ludzie są denerwujący. Dobrze że ich jest niewielu. Leo wie co robi i już nie raz to udowodnił. Mecz może słuzyc zbieraniu doświadczenia przez młodszych zawodników i dania szansy grać tym co nie grajo. Nie jestem znawco ale to juz wystarczajacy powod dla mneczu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adi Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:38 Zgadzam się w pełni, dodatkowo nie wydaje mi się złym pomysłem, jeżeli ktoś będzie mógł przy okazji na tym zarobić - futbol to biznes, sport to biznes... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafał Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.as.kn.pl 10.03.08, 18:26 Wdowczyk, zajmij się lepiej ratwoaniem drużyny przed spadkiem a nie krytyką Leo. Do pięt mu nie dosięgasz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.chello.pl 10.03.08, 18:26 bo przeciez Beenhakker to słaby trener a Wdowczyk stworzył drużyne marzeń;/ każdy pomysł na ciekawy mecz jest fajny. a przecież to chodzi głównie o stworzenie szansy dla zawodnikow OE na pokaznie sie jeszcze raz przed trenerem. O Rogera też afera nie z tej ziemi bezsensowna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robin Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:28 Ma rację odnośnie Rogera, bo jest on kadrze niepotrzebny... A może tak raz w miesiącu robić mecze ku uciesze kibiców różnych miast pod szumnymi nazwami? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w 10.03.08, 18:39 Gość portalu: Robin napisał(a): > Ma rację odnośnie Rogera, bo jest on kadrze niepotrzebny... A może tak raz w mi > esiącu robić mecze ku uciesze kibiców różnych miast pod szumnymi nazwami? To czy ktos jest kadrze potrzebny czy nie, decyduje o tym selekcjoner, nie ty maly...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:27 Niech się szanowny pan Wdowczyk nie wypowiada bo , przecież to on zniszczyl Legię , która gra słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hfdjh Panie Wdowczyk-kim Pan jestes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:27 Panie Wdowczyk, jesteś nikim w porównaniu do Leo, nie osiągnąłeś w życiu nic poza tym że prowadziłeś marny klubik ległe, wiec sie pan nie wypowiadaj o to wstyd tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w 10.03.08, 18:32 Gość portalu: Polonia Warszawa napisał(a): > Ma racje. Ma racje ???? :-O BUA HA HA HAH HAHAHA HAHAH Roznica pomiedzy jakim tam Wdowczykiem malutkim a wieki Beenhakkerem jest taka, ze Loe to jeden z najwybitniejszych trenerow na kuli ziemskiej obecnie porwadzacy druzyna narodwa Polski, ktora jako pierwszy w historii wprowadzil do finalow mistrzostw europy majac do dyspozycji tylko tych,o ktorych wdowczyk maly mowi, ze nie sa zadna kadra, a czym jest ten wdowczyk, trenerem jakiesj malej zapisdzialej drugigowej druzynki w kraju ktory od przeszlo dekady nie wprwadzil zadnego klubu do Ligi Mistrzow...:DDDDD Smiech na sali panowie, smiech z waszej glupoty, serio...:DDDD P.S. W Polsce i dla Polski gral niegdys Olisadebe, w niemczech gra 2 Polakw, popatrz np. na druzyne Anglii, ilu w niej masz rodwitych Anglikw ??? Odmulcie sie, bo jeszcze kilka tygodni temu wlaziliscie Loe do dupy bez wazyliny, skad to nagle krytykanctwo, bo w zaden sposob to nie jest nawet proba kryrtyki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:18 Niestety tam Ci Polacy i inni obcokrajowcy nie grają dla nich od tak. Nie dostali też obywatelstwa dlatego by grać dla nich. Im się to obywatelstwo po latach siedzenia tam należało! Roger też by dostał jakby te zasrane ustawowe 5 lat tu siedział, mógłby się o obywatelstwo starać. W innych krajach tak jest. Tylko w Azerbejdżanie, Andorze czy innym zadupiu tak robią :). Leo największym trenerem? Śmiech na sali XD. A Ci Panowie: Herbert Chapman Bertie Mee Arsène Wenger Terry Neill Bobby Robson Alf Ramsey Harry Catterick Don Revie Brian Clough Bill Shankley Bob Paisley Alex Ferguson Matt Busby Tony Waddington Vic Buckingham Bill Nicholson Howard Kendall Ron Saunders Joe Mercer David Moyes Sven-Göran Eriksson Harry Redknapp Fabio Capello Gary Johnson Johnny King Jose Mourinho Guus Hiddink Frank Rijkaard Rafa Benitez Vicente del Bosque Gdzieś byś tu widział Leo? Bo ja na razie nie :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej ...Goguś,,, IP: 217.97.182.* 10.03.08, 18:32 ...nudziarz i w dodatku zazdrośnik. Czy on był znakomitym piłkarzem????...na tle szarzyzny lat 90-tych może się trochę wyróżniał,ale to wszystko... jaką karierę zrobił????????????. ..a znakomity to był Cieślik, Lubański,Gorgoń, Deyna,Szarmach,Boniek i kilku innych,ale Wdowczyka do tego grona bym nie zaliczył! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czart oczywiście , że ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:32 ma rację jak diabli, ma rację ja wszyscy polscy trenerzy którzy wywalczyli awans do Euro , ma rację bo sam jest wielkim trenerem z ogromnym dorobkiem , nawet w mocnej lidze szkockiej zaistniał, a teraz ma misję tworzenia drużyny na LM , żenada , żenada ,żenada taka sama żenada jak wypowiedzi pozostałych gości zwanych trenerami, którzy nigdy nie widzieli jak powinien pracować selekcjoner , jak dobre kluby szkolą piłkarzy, jak wyszukuje się talenty. Czy to wina piłkarzy że żaden z nich nie zaistniał od kilkunastu lat na arenie europejskiej, ja myślę że to wina trenera , który nie potrafi prowadzić piłkarza , zadowala się kiepską ligą i z dumą mówi o sobie trener Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kip Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.chello.pl 10.03.08, 18:34 Krytyka Wdowczyka ma się tak jak buńczuczne zapowiedzi, że fiat 126p jest konkurenją dla VOlvo S80. Gdzie temu panu do klasy Beenhakera? Niech sam siebie lepiej krytykuje, przynajmniej nie narazi sie na śmieszność. NIe ta liga panie Wdowczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nero Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:34 Wdowdzyk? A kto,to jest? Polonia[krawaciarz]gdzie gra ten LZS? Niech się palant nie wpie.dala! Do czegoś oczym niema bladego pojęcia!A żenujący to on był jako zawodnik a teraz jako trener! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: le ming Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.aster.pl 10.03.08, 18:34 "Wdowczyk skrytykował także pomysł meczu w Szczecinie: - Nie wiem, czemu taki mecz miałby służyć? Chyba tylko temu, aby na stadion przyszło kilka czy kilkanaście tysięcy widzów i miało rozrywkę." Wdowczyk, cieciu, a mecze pilki noznej to nie sa przypadkeim WLASNIE PO TO, zeby widzowie przyszli i mieli rozrywke? Z choinki sie urwales? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dokladnie Re: Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:45 pilka jest dla ludzi i powinno sie grac w roznych miastach zeby kazdy kibic mial latwy dostep na mecze swojej druzynu. to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arlo Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:35 to ciekawe czemu wdowiec ciagle trenujesz polonie w okregowce a nie jestes na miejscu Leo??? skoro taki madrala jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fajt Wdowczyk - frustrat IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 18:37 jak sie nie ma nic do powiedzenia na temat wlasnych osiagniec, to sie gada glupoty o kims, kto ma sukces i pomysl. brawo, panie Wdowczyk! kolejny z listy dyzurnych krytykow Leo. szlatg mnie trafia, jak te wszystkie Engele, Kowalczyki, Wdowczyki nazywani sa ekspertami - srednio rozgarniety kibic ma wiesza wiedze o taktyce, ustawieniu graczy na boisku, pomyslach na rozgrywanie pilki, czytaniu gry... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dsw Re: Wdowczyk - frustrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:48 A ty jetes niedzielnym kibicem, który zakochał sie w sukcesach Beenhakkera. Nie masz pojęcia o trenowaniu drużyny piłkarskiej, a niby twierdzisz, że Beenhakker ma jakis pomysł. Tacy goście jak Ty to mnie śmieszą. Wdowczyk z niczego zrobił coś w Polonii i dął Legii mistrzotwo, Legii, która miała pięc razy gorszy skład od Wisły. Przytrafiły mu się też błędy , ale komu się nie przytrafiają. Nawet Twoejmu Beenhakkerowi powinęła się noga i to nie byle gdzie i z byle jakimi piłkarzami tylko na MŚ w piłce nożnej z Holandią. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chris30 Re: Wdowczyk - frustrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 19:07 Nie próbuj nawet bronić durnia, który nie ma żadnych kompetencji do oceny kadry i nigdy ich nie będzie miał. Twoje zdanie o niezwykłych sukcesach Legii Wdowczyka zachowaj dla siebie i grupki kiboli, innych to tylko śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fajt do dsw IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 20:58 sam sobie swiadectwo wystawiasz - zamiast rzeczowych argumentow tylko wyzywac potrafisz, typowy pieniacz bez grama wiedzy:) rozumiem, ze ty zeby zjadles na prowadzeniu druzyny - tylko nie wmawiaj mi, ze to bylo cos wiecej, niz druzyna harcerska:) na drugi raz, zanim zaczniesz obrazac i sie pluc, poczytaj troche, skup sie, zdobadz jakas wiedze, naucz sie ja ladnie przekazywac - dopiero pozniej wtrac sie do dyskusji. w innym przypadku milcz - szkoda stak sie kompromitowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maks Re: do dsw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 22:52 O następny dzieciuch dorwał się do neta. Własnie dsw używał argumentów. W przeciwieństwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: unsvd Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: 212.127.95.* 10.03.08, 18:38 Panie Wdowczyk, o ile ja sie nie myle to futbol jest po to zeby kilka badz kilkanascie tysiecy ludzi mialo rozrywke. Z tego co mi sie wydaje po to sa mistrzostwa swiata, europy i kazdy inny mecz wiec schowaj sie pan z tymi wypowiedziami gdzies gleboko i nie wychodz pan, bo sie pan osmieszasz, panie Wdowczyk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: muka! Wdowczyk ostro krytykuje Beenhakkera i mecz w S.. IP: *.aster.pl 10.03.08, 18:40 Rety, nie napinajcie sie tak. To przecież oczywiste że przy Leo to mały miki - wielki znawca, który miał tworzyć "nową jakość" w drugoligowym szkockim Livingstone, a spierniczył stamtąd po pół roku. Dlatego musi się ostro wypowiadać żeby ktoś go w ogóle zauważył i zacytował. I jak widać osiąga zamierzony efekt. Po co się przejmować takimi facetami jak on czy drugi - chyba jeszcze gorszy i bardziej żenujący - znawca, jakim jest występujący w tym samym programie Kowalczyk - wybitny talent, który zamiast pracy na treningach i kariery wolał kolejne piwko z kumplami z podwórka. Jak to mówią, małe psy najgłośniej szczekają... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sirc Dyskobolia Groclin Grodzisk Dolnośląski IP: *.icpnet.pl 10.03.08, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś