Dodaj do ulubionych

Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o...

IP: *.icpnet.pl 03.06.08, 12:32
Świerczewski i Tomaszewski są siebie warci...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ben Hauer Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o... IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.08, 12:32
      Ćwok.
      • Gość: stopświerszczom Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.76.classcom.pl 03.06.08, 12:44
        niesamowite..... - "ćwok" to pierwsze słowo które przyszło mi na
        myśl :)
        • Gość: Piotrrr Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.ch.uj.edu.pl 03.06.08, 12:57
          Również najpierw pomyślałem "ćwok" a zaraz później "b_c" :-)
          • Gość: marqr Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.zjz.pl 03.06.08, 14:13
            na mój gust to on jest ciul
            • Gość: azcd Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: 150.254.85.* 03.06.08, 14:51
              Beenhakker jest cudotwórcą, ale bez przesady...

Zdołał doprowadzić do wygrania grupy eliminacyjnej mimo początkowych
              porażek, z piłkarzami, którzy wcale nie należą do orłów. Chwała mu
              za to.

Grupę na ME mamy raczej trudną. Niemcy uchodzą za faworyta,
              Chorwacja jest znacznie wyżej od nas notowana - i chyba słusznie,
              Austria w tej chwili wygląda na teoretycznie słabszą, ale gra u
              siebie. Szanse nie są więc rewelacyjnie wysokie.

Nasi piłkarze w ostatnich meczach niczym szczególnym nie błysnęli.
              Dlaczego więc mieliby wyjść z grupy?

Jak nie zakwalifikują się wyżej, co powiecie o Swierczewskim? Czy
              ktoś z Was w ogóle pomyśli przez chwilę, że go obraził? W dodatku
              niesłuszmnie?

Jeśli mimo wszystko nasi reprezentanci awansują wyżej, będę się
              bardzo cieszył. Uznam, że pan Beenhakker jest jeszcze większym
              cudotwórcą, niż myślałem. Ale nawet w takim przypadku nie należy
              odsądzać od czci i wiary człowieka tylko za to, że trzeźwo patrzy na
              sytuację, nawet, gdy wypowiada się mało elegancko. Musicie
              koniecznie go przebić?

A czy do kadry zostali powołani najlepsi i najbardziej potrzebni
              drużynie? Zawsze są wątpliwości, ma je także trener Beenhakker.
              • Gość: swierszcz_to_pajac Re: Świerczewski: . to prostak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:08
                i nie jest to dla niego obrazliwe, to jest niestety opis
                rzeczywistosci.
                Swierszczu sam z siebie robi pajaca zadajac pytanie : co takiego
                dokonal Beenhakker ?
                Ano tylko tyle, ze po raz pierwszy w historii doprowadzil
                reprezentacje do finalow ME.
                I to z kopaczami nie o wiele lepszymi od beznadziejnego - zupka
                Knorr Swierszcza.
                Czy Swierszczu zrobil cos wiecej dla polskiej pilki ?
                • mlasskacz Re: Świerczewski: . to prostak...Chachachacha!!! 03.06.08, 15:20
                  Gosć regularnie zbzikował.
                  • Gość: knur protest IP: *.range86-135.btcentralplus.com 03.06.08, 15:58
                    po co zamieszczac wypowiedzi takiego idioty,janek przy nim to geniusz
                    analizy.wystarczy nam on. protesuje i nawołuje do was.nie czytajcie takich
                    artykulików bo tylko wspieramy buców którzy próbuja zaistniec kosztem naszej
                    pozytywnej atmosfery,której jednak niewiele trzeba by wyparowała

PS jak nic nie osiagniemy na mistrzostwach to powiem z reka na sercu ze
                    sfierczeski jest jeszcze wiekszym idiota i burakiem z gleby
                    • Gość: Maciek Świerczewski włączy program "Polskie Piekiełko" IP: *.pljtelecom.pl 03.06.08, 16:31
                      Panie Piotrku, jeżeli Panu i Pana koleżkom udawało się kręcić "wajchą" to nie
                      znaczy że inni postępują podobnie. Skończyły się dobre czasy i paru gości
                      odstawiono od koryta po przyjściu Beenhakkera to teraz będą ujadać. Szkoda słów
                      na takiego buca.
                    • Gość: c-nik ### To dopiero blazen !! ### IP: *.unknown.vectranet.pl 03.06.08, 16:42
                      Swierczewski to blazen i skonczony idiot'a.

Niech lepiej sie zamknie i nic nie mowi to moze kibice zapomna, ze za jego
                      czasow Polska przegrywala z ping-pongami wszystkie pojedynki glowkowe w meczu,
                      majac srednio po 10cm wzrostu mniej, a w przerwie meczu z Portugalia Polacy
                      zmieniali gacie, bynajmniej nie z powodu blota.

;-))

To dobry przyklad, co sie dzieje pod koniec kariery z w miare dobrym pilkarzem,
                      jak sie za mlodu do nauki nie przykladal i rozumu nie nabyl.
                      • Gość: londres ...Świerczewski przejmie biznes w Birmingham... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 17:45
                        tak o nim mówił jego przyjaciel MATTI (no nie mogę) Borek, kiedy "Ś"
                        przenosił się do Anglii, jak to się skończyło każdy wie. Poza tym
                        wystarczy spojrzeć na ten durny, cwaniacki pysk - Burek silnia
                        • Gość: gdusza Re: ...Świerczewski przejmie biznes w Birmingham. IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 18:00
                          sprytna prowokacja.
                    • porarelaksu Re: protest - propozycje zmiany komentatorów 03.06.08, 19:53
                      Czołem! Pozwólcie, że nie będę komentował słów Świerczewskiego, bo
                      to trochę tak, jak gdyby tłumaczyć dziecku, dlaczego nie można mu
                      kupić zabawki, którą akurat chce. Chociaż nie, dzieci są w fazie
                      rozwoju intelektualnego i można im czasem coś wytłumaczyć. W
                      przypadku regresu szanse są marne. Z innej beczki - proponuję
                      zabawę: kogo za Świerczewskiego w Polsacie? Mam pierwszy typ -
                      Michał Pol. Dowcipny, elokwentny, zaangażowany, a do tego prawdziwy
                      pasjonat. Uwielbiałem słuchać jego opowieści w czasie Copa America.
                      Najlepsza historia to ta o klątwie reprezentacji Argentyny, która
                      nie może zdobyć mistrzostwa, ponieważ nie dotrzymali obietnicy danej
                      Matce Boskiej z Guadalupe i po zdobyciu mistrzostwa w '86-ym nie
                      pojechali na pielgrzymkę :-). Facet zna mnóstwo smaczków i
                      potrafiłby ciekawiej zająć czas w czasie przerwy niż Świerczewski
                      powtarzając te same piłkarskie farmazony: "noooo, ee, stałe
                      fragmenty gry, aczkolwiek, tudzież owszem, jesteśmy dobrzy z kontry"
                      itd, itp.
                      • alfalfa Re: protest - propozycje zmiany komentatorów 04.06.08, 02:07
                        Popieram. Michał Pol jest ok i bez obrazy: fajny ten fryz ala Robert
                        Plant:)) . Dodałbym jeszcze tego faceta z C+, który komentuje ligę
                        angielską, Rafał Nachorny. Klasa i fachowość. Jestem przekonany, że
                        komentowałby lepiej niż ... od dłuższego czasu promowani. Kupiłem
                        Polsat i zacząłem oglądać: Borek i ekipa? Będzie Ś. ze swoimi
                        teoriami? Dobrze, że można wyłączyc głos:)
                        A.
                • Gość: kibic Re: Świerczewski: . to prostak... IP: *.waw.cdp.pl 03.06.08, 18:09
                  Świerszczowi wyszła jedna klepka w jakimś meczu EMŚ po której Engel zrobił z niego super-środkowego. Wg mnie gość ma niewyparzoną gębę, mocne łokcie i dobrze kopie po kostkach. Obecnie nie wiem czy łapie się do podstawowej jedenastki (nie wiem gdzie on tam gra).....
                  Medialnie dużą robotę robi mu Borek bo to koleżka z jeszcze Iwanem od wspólnego grillowania ;)
                  Borek też jedzie bo "Benhauerze" bo oni w tej grupie majom chyba jeden mózg....
              • Gość: Tolek Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: 195.117.227.* 03.06.08, 18:13
                Ale przecież właśnie o to chodzi, że się wypowiada - jak to ująłeś -
                "mało elegancko". Powiedziałbym nawet "bardzo mało elegancko", a
                wręcz obrzydliwie, w tonie insynuacyjnym.
              • Gość: Elka Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.08, 20:00
                Drogi azcd,
                nikt zapewne nie nazywa pana Ś... ćwokiem dlatego, że podważa on
                nasze szanse na wyjście z grupy. Miałby do tego prawo, gdyby czynił
                to na podstawie analizy piłkarskich umiejetności druzyny.

Tymczasem pan Ś... opluwa druzyne i trenera, imputując im udział w
                jakiejś zmowie i kretactwach. Dlatego został nazwany ćwokiem
              • Gość: gość Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.chello.pl 03.06.08, 20:38
                Widzisz drobny preoblm. Engel awansowal tylko dlatego ze norwegia byla
                beznadziejna. Janas wyszedl z grupy tylko dlatego ze nie gralismy w barazach bo
                z tego co pamietam to szwecja nam zrobila prezent.(z anglikami nawet nie
                zremisowalismy). A tu przychodzi beenhakker. Polacy obastawiaja wygrana
                Portugali w 1 meczu a tu hu.... Nie ma 2:1 dla polakow. Zespol z 1 dziesiatki
                FIFA pokonany. BEZ SWIERCZEWSIEKGO. wiochmena z jakiegos sredniego francuskiego
                klubu(w morde nigdy nie moglem zapamietac gdzie on gral chyba entienne czy jakos
                tak)
                • Gość: szatek Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.77.classcom.pl 03.06.08, 21:19
                  No, no.. panie kolego!

Moze to i ćwok, ale u szczytu kariery przez jakis czas był kapitanem
                  Olympique Marsylie

pzdr
              • Gość: gd Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.chello.pl 03.06.08, 20:52
                a która grupa jest łatwa?
              • Gość: lol Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.netcorp.pl 03.06.08, 21:15
                azdc <- Nawet jak się nie zakwalifikują to Świerczewski i tak jest ćwokiem, to
                on oskarża. Moim zdaniem Polacy nie wyjdą z grupy. Mimo to Leo to najlepszy
                selekcjoner jakiego Polska reprezentacja miała w ostatnich latach.

Selekcjoner nie jest trenerem, nie jest cudotwórcą, zaplanuje taktykę, wybierze
                najlepszych graczy jakich ma do dyspozycji, może odkryć jakiś talent, ale nie
                nauczy ludzi grać w piłkę.

I to nie ja obrażam Świerczewskiego tylko ten kolo Leo.
    • sc0rp Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o... 03.06.08, 12:33
      Biedactwo nie dostrzega faktow oczywistych:

1. Wygralismy grupe eliminacyjna do euro co nie udalo sie nam nigdy wczesniej.
      Wiec mowienie ze do ME jest latwiej awansowac jest smiesznie zenujace bo nawet
      jesli bylby stary system ze 8 druzyn awansuje to i tak bysmy sie "zalapali"

2. Majewski jest ofensywnym pomocnikiem a Pazdan defensywnym, nawet dzieci w
      szkole wiedza ze murarz nie moze piec chleba. Wiec Majewski przegral z Rogerem
      i Gargula (no i Zurawiem ktory coprawda gra jako cofniety napastnik ale czym
      ta pozycja rozni sie od ofensywnego pomocnika?) ktorzy sa zdecydowanie
      lepszymi graczami.

3. Porownuje Janasa i Engela do Benhakkera pominnmy nawet dorobek klubowy i
      porownajmy osiagniecia:
      - Janas z faworytem grupy 1:2 i 1:2
      - Engel ze slaba wtedy Portugalia 0:4
      - Obecna kadra z faworytem grupy i w tej chwili bardzo grozna Portugalia
      (wicemistrzostwo eu i 4rta druzyna swiata) 2:1 i 2:2

Tyle faktow fundamentalnych, a mi sie wydaje ze Swierczewski jako ze nie jest
      juz mlody to buduje sobie podstawy aby zalapac sie do PZPN po zakonczeniu
      kariery wiec stara sie przypodobac dzialaczom.

Jesli on ma byc ekspertem w studiu to juz milion razy bardziej wole Engela i
      Gmocha, baa nawet Andrzeja Strejlau (mozliwa literowka) mimo ze jak sie
      odzywal to wylaczalem fonie bo nie znosze tonu jego glosu.

Hmm Swierczewski drugim Jasiem polskiem pilki?
      • Gość: olki Milcz półgłówku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:50
        Ten pan nie raz już nam pokazał co potrafi najlepiej więc niech się lepiej nie
        kreuje na piłkarski autorytet.
      • Gość: Mass Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:34
        Generalnie masz rację, ale grupy na Euro nie wygraliśmy
        • tiges_wiz Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy 03.06.08, 13:39
          Polska 28 14 8 4 2 24 12 +12
          Portugalia 27 14 7 6 1 24 10 +14

grupe eliminacyjna wlasnie wygralismy
          • Gość: Mass Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:35
            Coś mi sie pomyliło. Wydawało mi się, że zajęliśmy 2gie miejsce i dlatego
            znaleźliśmy się w ostatnim koszyku podczas losowania
        • Gość: ja Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.tsi.tychy.pl 03.06.08, 15:01
          ale jesteś głupi
      • Gość: Piotrek Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 03.06.08, 14:34
        Wygranie grupy eliminacyjnej nie jest żadnym osiągnięciem!
        • nroht Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy 03.06.08, 14:57
          no coś ty, serio??
        • Gość: DH no tak, awans na Euro to bułka z masłem :) IP: *.it-net.pl 03.06.08, 19:13
          > Wygranie grupy eliminacyjnej nie jest żadnym osiągnięciem!

Anglicy to potwierdzą - wygranie grupy eliminacyjnej i w ogóle awans na ME
          zdobywając po drodze 4pkt z 4 drużyną świata to buuuuułka z masłem :D
      • Gość: Bzyk Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.mn.man.de 03.06.08, 15:18
        Twoje porownanie osiagniec jest smieszne, bo akurat Engel i Janas
        takze awansowali bez problemow z europejskich kwalifikacji tyle, ze
        do ms, wiec dokonali w polskiej pilce (na razie)tyle samo co Leo...
        • sc0rp Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy 03.06.08, 17:05
          Tyle samo no to popatrzmy:
          1. Engel - ok wygral grupe do MS ale jaka grupe, pierwszy klasowy przeciwnik -
          Portugalia 0:4 no chyba ze uwazasz ze Ukraina jest potentatem
          2. Janas - 2gie miejsce w grupie z faworytem 1:2 i 1:2
          3. Leo - wygral grupe z faworytem grupy 2:1 i 2:2

A teraz ile czasu potrzebowali aby awansowac:
          1. Engel - troche wiecej od Leo (o kilka meczy)
          2. Janas - Przejol repre jak jeszcze walczylismy o euro 04 i co? oczywiscie
          odpadlismy
          3. Leo - iirc 54 dni przed pierwszym meczem eliminacyjnym

Engela osiagniecia mozna powiedziec ze sa porownywalne ale roznica polega na tym
          ze po losowaniu grupy juz swietowalismy awans, a teraz po losowaniu wielu
          polozylo krzyzyk na polskiej reprze. Jedyny Przeciwnik klasowy w karierze Engela
          w grze o cos to Portugalia efekt: 0:4 i wcale wtedy portugalia nie byla klasowa
          druzyna byla poprostu najlepsza z tych z ktorymi gral. Swoja droge moze
          Swierczeski ptys sie odniesie do tego meczu i jak to slabsi od niego pilkarze
          ograli ta sama portugalie kilka lat pozniej gdy juz byla 4rta druzyna swiata i
          wiecemistrzem europy.

• Gość: Jester Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o... IP: 195.33.119.* 03.06.08, 12:34
      Z jednym sie zgadzam - na razie Leo(przy calym dla niego szacunku)
      nie dokonal wiecej niz Engel czy Janas. Poki co zrownal sie z nimi
      osiagnieciami. Przebic ich dopiero ma szanse.

A Pana Swierczewskego spytam o dowody oskarzen. Tylko prosze nie
      o "cala Polska widziala"
      A zeby nieco oswiecic P. Swierczwskiego to moja lista pilkarzy
      lepszych od niego (oczywiscie lepszych od niego w jego szczytowej
      formie):
      Ebi,
      Krzynowek
      Blaszczykowski
      • Gość: ja Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.tsi.tychy.pl 03.06.08, 15:02
        wg ciebie engel i janas awansowali na EURO?
      • Gość: ewa Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:27
        no chyba nie dokonał tego co Janas i Engel. Ci dwaj osiągnęli po wielu latach
        to, co zostało już wcześniej osiągnięte. Natomiast do ME nie awansował nikt
        nawet Kaziu Górski, prawda? Poza tym nie można porównywać jednych eliminacji i
        drugich - wbrew pozorom eliminacje do ME są trudniejsze niż do MŚ, w Europie nie
        ma już "chłopców do bicia" np. Haiti, każda drużyna stanowi poważną zaporę. Wiec
        nie porównywałabym eliminacji do obu imprez i stwierdzała - Leo jest na poziomie
        osiągnięć Janasa.
        • b0d0 Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy 03.06.08, 15:39
          Gość portalu: ewa napisał(a):
          > Poza tym nie można porównywać jednych eliminacji i drugich -
          > wbrew pozorom eliminacje do ME są trudniejsze niż do MŚ,
          > w Europie nie ma już "chłopców do bicia" np. Haiti

Przecież eliminacje gra się z drużynami z tego samego kontynentu.

A sukcesem nieporównywalnym jest ogranie faworytów grupy - Portugalii i Serbii.
          Na miejscu Beenhakkera Engel z Janasem rozłożyliby po eliminacjach ręce i -
          "wicie-rozumicie, nie dało si".

Zresztą u Janasa Żurawski i Smolarek mieliby problemy z dostaniem się do kadry
          na ME.
        • Gość: Jester Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: 195.33.119.* 04.06.08, 12:34
          Zeby byla sprawa jasna - nie jestem Leo-haterem, cenię go i mam
          nadzieję na dobry występ w ME(u mnie zawsze jeżeli chodzi o
          kibicowanie to ułańska fantazja przed rozsądek)Będę kibicował Leo i
          jego ekipie ze wszystkich sił. Tylko że nie zamierzam udawać że
          tamto to był pikuś, łatwizna itd. a to to po prostu mega sukces i
          osiągnięcie na Nobla. Owszem - Janas wszedł z drugiego miejsca,
          pokonał średniaków, mocnym nawet nie podskoczył. Ale Engel?
          Norwegia i Ukraina to na pewno nie ogórki. Nie powala mnie fakt, że
          zagramy pierwszy raz. Bardzo się z tego cieszę, ale gdymyśmy grali
          np trzeci raz - cieszyłbym się tak samo. Do ME nie jest ani duzo
          trudniej ani dużo łatwiej awansować niż. W końcu Łotwa nie była na
          MŚ a na ME tak.
          Tak więc niech chłopaki dojda do ćwierćfinału, i wtedy obtrąbmy
          sukces dziejowy, pomniki, fanfary itd.
    • ludwikdorn Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o... 03.06.08, 12:34
      Świerczu, od ciebie w kadrze lepiej gra nawet masażysta. Przestań się
      kompromitować, bo za chwilę staniesz się gorszym trollem niż Tomaszewski.
    • sc0rp Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy 03.06.08, 12:37
      Jak ktos kto "odpala lufy" moze wogle cokolwiek komentowac, ech Polska dziwny kraj.

"odplanie lufy" - miasta.gazeta.pl/poznan/1,36013,3484988.html
      • edek47 Bo Świerczewski to wypalona lufa. 03.06.08, 13:50
        Do strzelania sie juz nie nadaje.
    • Gość: krokus Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.08, 12:37
      Takich ludzi hjak Świerczewski powinno się eliminowac ze społeczeństwa
      • Gość: kazio Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.aster.pl 03.06.08, 12:39
        I do tych jeszcze mozna zaliczyc Grzesia Lato i glupiego Jasia
        Tomaszewskiego
        • Gość: Piotrrr Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.ch.uj.edu.pl 03.06.08, 13:01
          Co do Grzesia Lato... znam człowieka. On nie powinien wypowiadać się nawet w
          przedszkolu bo się ośmieszy przed przedszkolakami... (jak ich wcześniej nie
          zawrzeszczy...)
      • Gość: Obiektywny kibic Starzy oldboje - pseudoeksperci ! IP: 217.153.4.* 03.06.08, 12:47
        Jak śmiecie cienkie dziadki wypowiadać się w ten sposób!? Gdyby nie
        LEO to dzisiaj Polacy znowu oglądaliby mecze ale z przed x ..lat
        (żenada). Tomoszewski jest sławny po jakiś Angol zawalił kilka lat
        temu i nie szczelił karnego a o Świerszczu nie ma nawet co
        wspominać. A może Zbysiu Boniek był lepszym trenerem? Zamiast
        ratować Widzew przed głębszym spadkiem kosztem biedaka Polonii Bytom
        mógłby zając się trenerką. Miał same sukcesy. Cicho sza i won
        DINOZAURY !!!
        • Gość: zzz A co na to Grzegorz Lato? IP: 151.204.99.* 03.06.08, 21:13
          ???
    • Gość: Rocky Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.azoty.pulawy.pl 03.06.08, 12:38
      Człowieku, nie umiesz przegrywać? Co Ty myślisz, że będziesz zawsze
      rządził? Umiej odejść z honorem.W tej ekipie wszyscy są 100 razy
      lepsi i mądrzejsi od Ciebie.Lepiej zapisz się do psychiatry.
    • Gość: Michał Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:38
      Pietrek, siedz już lepiej ciacho ups cicho.
    • Gość: wododo "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejsć..." IP: *.kcb.pl 03.06.08, 12:39
      Świerczewski tego najwyraźniej nie potrafi, a media judzą wyciągajac
      na światło bluzgi tych, którzy nic ciekawego do powiedzenia nie maja
      i tylko szukaja winnych tego, że nie zostaną bohaterami (pozytywnymi
      czy negatywnymi) najbliższej imrezy.

Co jednak powiedziec o Janku, który do dzisiaj ciska się w mediach
      odcinajac kupony od jednego obronionego karniaka sprzed 35 laty? Mam
      dla niego tylko dwa słowa ciepłe niczym mocz, którym go
      olewam: "Spie*rzaj dziadu!"
    • Gość: Olympique Lyonnais Żałosny Świerczewski IP: *.237.194-77.rev.gaoland.net 03.06.08, 12:43
      Kiedyś szansę pokazania swoich umiejętności miał - i niczego nie pokazał. Z jego
      gry w lidze francuskiej i w reprezentacji Polski zapamiętałem jedynie brutalną
      "wojowniczość" i sporo kartek od sędziów.

W zasadzie to nawet nie powinno się komentować takiej bufonady...
      • Gość: hmm Re: Żałosny Świerczewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:04
        > W zasadzie to nawet nie powinno się komentować takiej bufonady...

Oczywiście nie ujmując nic Buffonowi, bo jego "bufonady" często były bardzo
        efektowne (i efektywne):)
    • Gość: eedek Od tego płaczu pseudofachowców rzygać mi się chce IP: *.unregistered.net.exatel.pl 03.06.08, 12:43
      Tomaszewski, Boniek teraz Świerczewski. Wszyscy sobie warci. Teraz
      będą czekac aż Leo podwinie sie noga aby powiedzieć triumfalne "a
      nie mówiłem". Fakt, Polacy sa pierwszy raz na Euro co juz jest
      osiągnięciem ale takim samym jak wczesniejsze awanse np do MŚ. Ż
      oceną kadry i Leo poczekam na po mistrzostwach. Mam nadzieje, że coś
      na nich jednak zdziałamy.
      • Gość: zet Re: Od tego płaczu pseudofachowców rzygać mi się IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:53
        a co boniek? boniek jest za leo
    • Gość: ja Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.demon.co.uk 03.06.08, 12:43
      Frajer i tyle...
    • Gość: Rakiet Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:44
      Jasne, najlepiej żeby w reprezentacji znowu rządziły polskie gwiazdki takie jak
      Świerczewski. On zawsze kiedy grał w reprezentacji to robił za gwiazdę, chociaż
      nie miał na to papierów. Co z tego wynikło dobrze pamiętamy. Temu panu już
      dziękujemy. To żałosne.
      • Gość: dd Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:08
        jak to nie miał zadatków na gwiazdę. Przeca wystąpił w teledysku z Zidanem...
        przeca zrobił sylwestrową balangę z polsatem gdzies w górach, przeca wsławił się
        tym że przed Koreą przygotowywał sie gdzies na mazurach nie robiąc połowy nawet
        zadań przypisanych mu przez szab szkoleniowy. Na takie chocki klocki to tylko
        gwiazda może sobie pozwolić. A jego akcja z meczu z Norwegami to akcja życia
        przeca. jedna jedyna w karierze i od razu awans do Korei. A w Korei?Park Ji
        Sung, Pauleta... co tu gadac więcej.? Moze teraz bedzie jeszcze gorzej ale
        przynajmniej normalnie i bez bufonady hajtów i świerczewskich....
    • Gość: jurek Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: 212.160.240.* 03.06.08, 12:44
      NIE MA CO KOMENTOWAĆ! TO FAKTYCZNIE JEST "ŚWIR"
    • Gość: herbat Świerczewski to polski flustrat IP: *.aster.pl 03.06.08, 12:49
      a nie piłkarz...
    • Gość: wojtek Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: 212.191.130.* 03.06.08, 12:50
      człowieku Ty tylko faulowac potrafiłes
      • Gość: zniesmaczony Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.autocom.pl 03.06.08, 13:01
        Gazeto, Agoro, nie idźcie tą drogą, przestańcie rozmawiać z ludźmi pokroju
        Tomaszewskiego czy Świerczewskiego, to po protu nie ma sensu. Ich opinie
        kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji, a tylko niedobrze się robi. Ostatnio jak
        widzę że na ekranie pojawia się Tomaszewski, albo gdy słyszę jego głos w radiu
        to przełączam na inny kanał, bo tego bełkotu nie da się słuchać.
        Nie mówię, że z każdą decyzją Leo trzeba się zgadzać, ale jak krytykować to
        sensownie a nie tak jak wymienieni panowie. Kiedyś to nawet jeszcze był z tego
        niezły kabaret, ale już jest po prostu nudne i denerwujące.
        • Gość: Jozeq Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.08, 14:30
          Dokladnie tak - dwóch pajaców trzeba zostawić samemu sobie bo się
          człowiek powymiotuje ...
    • Gość: karmazynowy_król Niech psy szczekają. IP: *.wro.vectranet.pl 03.06.08, 12:52
      Niech psy szczekają, a karawana idzie dalej.
      Trzymam kciuki z Beenhakkera, i jego drużynę.Cały Wrocław jest z tobą.
      Leeeeoooo,Leeeeeeeeoooooooo!!!
    • Gość: Huha No dobra, bluzgać możecie ale odpowiedzcie chociaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:52
      na pytanie, które postawił. Dlaczego na Euro jedzie Pazdan i Zahorski a Głowacki
      i Brożek nie? Ja rozumiem, że ta pierwsza dwójka zwojowała już coś przynajmniej
      w naszej polskiej lidze w przeciwieństwie do tamtych. I pewnie tak koło 60
      minuty meczu z Niemcami będziecie tęsknie spoglądać w kierunku ławki rezerwowych
      kto mógłby odmienić losy spotkania, a tu co, kicha, Pazdan i Zahorski...
      • Gość: hansolo Re: No dobra, bluzgać możecie ale odpowiedzcie ch IP: *.cenega.pl 03.06.08, 12:55
        Brożek coś odmieni? Wolne żarty, będzie szukał miejsc gdzie nie ma szans by
        piłka poleciała.
      • Gość: McCuskey Re: No dobra, bluzgać możecie ale odpowiedzcie ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:59
        Jeśli w kadrze rządzą układy menadżerskie, to co rządzi w Polsacie, że będziemy
        skazani przy komentowaniu na takich tytanów intelektu, jak Świerszcz, Hajto, a
        przede wszystkim Kowalczyk. Czy to nie jest kumoterstwo? Najlepsi kumple Borka i
        Kołtonia będą nas co wieczór dręczyć przez 3 tygodnie. Widział ktoś Kowalczyka
        jakiś tydzień temu po meczu z Albanią? Przepity, z podkrążonymi oczami, ledwo
        wydobywał z siebie jakieś słowa. A Borek siedział uśmiechnięty i robił dobrą
        minę do fatalnej sytuacji/ Czy naprawdę w Polsce nie ma nikogo inteligentnego,
        kto umiałby ciekawie mówić o piłce? Czy musimy być skazani na kolesia spod budki
        z piwem i kumpli Borka?
        • Gość: fgfc Re: No dobra, bluzgać możecie ale odpowiedzcie ch IP: *.range86-135.btcentralplus.com 03.06.08, 20:44
          ciesze sie ze jestem w angli przynajmniej komentarz bedzie z najwyzszej półki.
          chłopaki idą na tę modłe ze do studia próbują brac byłych utytułowanych piłkarzy
          jak na zachodzie ,tyle ze u nas takich nie ma. do hansena czy linekera to lata
          swietlne.
          moze frankowski by sie nadał
      • Gość: olki Re: No dobra, bluzgać możecie ale odpowiedzcie ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:12
        Inni zapytają jeszcze dlaczego nie jedzie
        Jeleń itd, od tego jest trener żeby dokonać
        wyboru a przyzwoitych piłkarzy zawsze będzie
        więcej niż miejsca w kadrze.
        • edek47 Jelen ?... 03.06.08, 13:41
          Leniwiec i symulant .Dlaczego Leo ma sie ponizac przed takim
          jeleniem.
          • Gość: olki Re: Jelen ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:49
            To tylko przykład nazwiska piłkarza wymienianego przez kibiców a który nie
            znalazł się w kadrze(można by ich jeszcze wielu wymieniać), nie pisałem, że
            powinien się w niej znaleźć tylko, że zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy od
            trenera kto "wie" lepiej jak powinien wyglądać skład np: wyżej cytowany w
            artykule "autorytet" - Świr marnego pokroju.
      • Gość: q Re: No dobra, bluzgać możecie ale odpowiedzcie ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:33
        dlatego ze tak postanowil czlowiek, ktory zostal zatrudniony jako trener
        reprezentacji Polski, ktory bierze za to pieniadze ale i odpowiedzialnosc, ktory
        jest fachowcem, co potwierdzic moze jego dotychczasowa kariera trenerska.i tyle.
        liczy sie jego zdanie i ewentualnie wspolpracownikow. reszta to bicie piany.
    • Gość: kejn Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.e-wro.net.pl 03.06.08, 12:54
      Ach te upały, wszystkim dają się we znaki. Nie wiem po co cytować takich ludzi
      jak Tomaszewski, widzę że Piotrusia też mamusia za mało przytulała. Porównanie
      pracy jaką zrobił Janas z tym co robi Benio to chyba jest przegięcie.
    • Gość: tsuranni ależ ten mierny piłkarzyk sfrustrowany... IP: *.idpan.poznan.pl 03.06.08, 12:57
      może do psychologa powinien zapukać?
    • Gość: Baart Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.chello.pl 03.06.08, 12:59
      Swierczewski ty przyglupie...stales sie zwyklym, przecietnym kopaczem orange
      ekstraklasy, dla takich nie ma miejsca w kadrze
      • Gość: Zenex Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.chello.pl 03.06.08, 15:47
        ORANGE Extraklasy juz nie ma... :-)
    • Gość: clam Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:59
      co tu komentować....

proponuje takich expertów przenieść do kodowanego polsat sport extra
      inaczej istnieje spore prawdopodobienstwo ze spie... mi całe euro

no ale cóż...taki juz chyba nasz polski folklor
      trzymam kciuki za leo
      i polonie bytom
      pozdr
    • Gość: nana Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:01
      Kolejny mądrala... Słabo mi sie robi i już! I kto to mówi o układach.. właśnie
      teraz ich nie ma Szanowny Panie Piotrze. To za czasów Engela i Janasa "co
      niektórzy" mieli miejsce w składzie tylko dlatego, że nazywali się tak a nie
      inaczej a nie dlatego, że mieli świetną formę... prawda w oczy kole.. lepiej sie
      pogodzić z faktem, że są lepsi niż wygadywać takie głupoty.. i to jeszcze
      publicznie... wstyd!
      • Gość: xwanker Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:03
        Ludzie! Trochę luzu i zabawy w tym smutnym jak pi... kraju.
        Wywieście flagi!
        Na samochód specjalne flagi na szybę za 10,15zł na allegro są!
        W Anglii 2 miesiące przed mistrzostwami świata już ludzie wożą i to co trzecie
        auto, ludzie dopingują , bawią się, chodzą do pubu na mecz, nie to co u nas.
        Owszem tam jest lepsza piłka, ale tak naprawde to my mamy lepszych kibiców.
        Po za tym kibicuje się nie tylko najlepszym, najbardziej kibicuje sie walczącym.
        Pozdrawiam! Dawać małe flagi na samochody!
        • Gość: dd Re: Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:11
          Ludzie! Trochę luzu i zabawy w tym smutnym jak pi... kraju.
          > Wywieście flagi!
          > Na samochód specjalne flagi na szybę za 10,15zł na allegro są!
          > W Anglii 2 miesiące przed mistrzostwami świata już ludzie wożą i to co trzecie
          > auto, ludzie dopingują , bawią się,

Bo to pogany co łaciaty ball za hostyje mają... Pogany co bożków mają za
          piłkarzy. Pogany co święta mienili na mistrzostwa. Nie trzeba nam takich paganów
          we własnym kraju co religiję na premiership mieniają a swiętych na ballaków i
          lampardów. tfu.. zaraza boska... miliony ludzi głoduje a te pagany zarabiajo po
          milion funtów w pół roku
    • Gość: karakuł Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy o.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:02
      Boże co ten sfrustrowany cienias w ogóle tutaj robi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka