GoĹÄ: LD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:25 nie poszedłem do budy żeby waszą relację czytać/oglądać :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Therion7777 Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... IP: 195.136.189.* 12.06.08, 10:28 A wiecie, że nie da się Was czytać w MiniOperze? Spróbujcie i się zawiedźcie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Niepoważny prezydęt kibol, co on zrobił oprócz 12.06.08, 18:00 żarcia i wetowania? Jak chce kopać to niech wykopie kanał Odra Dunaj! To jego rola, a nie żarciie, wetowanie i wycieczki do Gruzji i na Hel. Wykopiemy mistrzostwo Europy, jak wykopiemy kanal Odra -Dunaj! Odro, Odro, Odro my cię przajem. Bierz ty przez kanał wesele z Dunajem. Szlifujesz w nurcie kamienie na piach. Co skruszył skały lód w czeskich górach. Gdzieś pod Pradziadem, Smrekiem, Radhoszczem. Gańczorką, Lysą Horą, Czarcim Wierchem. Od Zlatych Hor, Pasma Odrzańskiego. Olza rzeka Beskidu Śląskiego. Opava, Odra i Ostravica. Za górą do Dunaju Morawica. To marzenie Czechów i Ślązaków. By z Morzem Czarnym połączyć Kraków. Gdy orkiestra hymny odegra. Dunaj, Morawica i już Odra. Po Odrze Berlin pierwej był czeski. Lecha, Czecha, Hermana niesnaski. My som krewni po ojcu, kądzieli. Niechaj nas łączy , a nie tak mieli. Śląska Odra. Dusza mi gra. Kanałem Hawela. Łączy mórz wiela. Do Szczecina. Do Berlina. Warta i Wisła Dunaj niezawisła. W Kędzierzynie jest port, stocznia, kanał. Pewnie tukej by on się zaczynał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kryspin rany jakie to z czuba beznadziejne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:40 nie wiem o czym piszą i po co, jakieś prywaty urządzają, dla mnie to jakiś bełkot, nic nie kumam i nawet domyślać mi się nie chce. weźcie spróbujcie normalnie relacjonować a dowcipkować co jakiś czas a nie cały czas pisać bzdury i relacjonować co jakiś czas bo to nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Jonasz czuwa, szczęście zsuwa.. 12.06.08, 20:49 Jonasz czuwa, szczęście zsuwa. Można wygrać z Niemcami, lecz nie jesteśmy Chorwatami. W dodatku mamy Jonasza. Co nigdy nie przeprasza. Oskarżyć może o Bolka. Wehrmacht i voodoo kolka. Szamanizm szamboobronny. Łach Rydz Czyński zdolny. Ciekawe czy jego sztuczki. Nie przypomną nauczki, „że Polak sobie kupi, przed i po szkodzie głupi!” Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tuska Re: rany jakie to z czuba beznadziejne IP: *.chello.pl 12.06.08, 21:44 boruc mistrzem świata!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artificial Re: rany jakie to z czuba beznadziejne IP: *.spray.net.pl 12.06.08, 22:56 To pasuje skoro piłkarze nie umieją grać... [*] razy 11 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gruby Tomek Co śpiewał Roger podczas hymnu? IP: *.chello.pl 12.06.08, 20:43 Nie orientuje się ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... 12.06.08, 10:32 Wasyl silnym, mierzonym ciosem rozbija w stalowej skrzynce szybkę na której było napisane: "Break in emergency". Wyjmując z niej swoją najlepszą gumkę do spodenek myśli sobie: "Ja wam pokażę !". ...na ziemi leży gazeta Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: repsak Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... IP: *.ghnet.pl 12.06.08, 10:40 Już sam wstęp spowodował, że nie udało sie wam "niestety" nie odnieść dziś do Jana III Sobieskiego i odsieczy wiedeńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wuł wow, ten to kumaty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:45 brawo repsak! Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 Jedyna słuszna pieśń na dziś: 12.06.08, 10:43 www.wrzuta.pl/audio/kbinukERHt/ Chłopcy z placu broni - Piosnka piłkarska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szymon Witam IP: 87.204.12.* 12.06.08, 10:44 Dzień dobry ZCzuba! Zaczeliście od Sobieskiego, w trakcie popracujemy nad Sobieskim, mam nadzieje że skończymy jak Sobieski. A tymczasem znowu liczymy na Jasia... to co że naturalizowany... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Josif Fritzl [...] IP: *.rmf.pl 12.06.08, 10:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hasło Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:53 Hasło na dziś: "A kogo ty trzymasz w swojej piwnicy???" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią.. IP: *.aster.pl 12.06.08, 10:50 los sie muuuusi odmienic, los sie muuuusi odmienic jeszcze tylko egzamin i... zwycieski mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pete Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią.. IP: *.ac.olsztyn.pl 12.06.08, 10:55 Dwa lata temu na imprezie integracyjnej w mojej firmie przegraliśmy z Ekwadorem, dziś jest impreza na 5-cio lecie, mam nadzieję że się nie powtórzy. Na szczęście nie jestem zaproszony, bo 2 lata temu źle zniosłem tą porażkę ;) A kolega z pracy wie jedno - na pewno stracimy pierwsi bramkę. No i co z Piszczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kliknij tu Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw IP: *.aster.pl 12.06.08, 11:36 Dwa lata temu zamiast ogladac mecz z Ekwadorem poszedlem na koncert Depeche Mode. Trzech gosci obok mnie utrzymywalo prawie staly kontakt komorkowy z domem. Po drugiej bramce pokazali sobie przeslany esemesem wynik, stwierdzili "No to pogralim!", wyluzowali i dopiero zaczeli naprawde bawic sie na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw 12.06.08, 19:36 hehe też byłam na tym koncercie :-) a dziś będzie 2:0 i już! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: saakaszwili nieprawidłowy tytuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:13 To raczej jest dzień 0:2 a nie 2:0... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LALA Jedyna najsłuszniejsza pieśń na dziś IP: *.rzeczpospolita.pl 12.06.08, 11:15 Moim zdaniem niewykorzystany hicior na dziś. Nie patrz na marny teledysk, tylko "wsłuchaj się w słowa pieśni o ..." la la la la la... EMOCJE NIE NA SPRZEDAŻ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LALA Jedyna najsłuszniejsza pieśń na dziś IP: *.rzeczpospolita.pl 12.06.08, 11:17 Zapomniałam linka: www.youtube.com/watch?v=iUiii9VwSOE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic cal pon dem IP: *.083.c82.petrotel.pl 12.06.08, 11:20 widze ze nie tylko ja od tygodnia slucham tylko tej piosenki :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chels Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią.. IP: 195.182.19.* 12.06.08, 11:21 Witam witam:) Teksty o piwnicy mnie przerazily. Serio! o_O Oczywiscie w pracy siedze, ale tym razem mecz Polski zobacze choc czytanie sprawia chyba wieksza frajde;) Ale i tak nie zapomnijmy o skladach dla reszty bezflashowcow;p Pozdrawiam - pierwszy bezflashowiec ktorejstam z rzedu RP;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Milena :( IP: 149.156.26.* 12.06.08, 11:30 kurczę, tak chciałabym razem z Wami "oglądać" mecz to niestety internetu nie mam :( ehh... mam nadzieję, że na koniec relacji napiszecie "to jest NASZ dzień"! POLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kliknij tu Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... IP: *.aster.pl 12.06.08, 11:33 A nie uwazacie, ze najciekawiej bedzie, jak dzis padna dwa remisy? I w poniedzialek dopiero bedzie jazda... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiseman Austria jest poza 100 w rankigu fifa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:33 Austria jest poza 100 w rankigu fifa. Więc nie oszukujmy się, z tą drużyną WYGRA każdy na tych mistrzostwach. To tak jakby grać z Surinamem, czy Antylami, one są chyba gdzieś blisko w rankingu. Więc, koniec marudzenia, że będzie trudno, będzie walka. Ma być łatwo i przyjemnie, 3-0 i czekamy na Chorwację. Jeśli Poloska nie wygra, tzn, że wielki Leo jest CIENKIM BOLKIEM. Sorry, Bolkiem jest wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciek Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... IP: *.torun.mm.pl 12.06.08, 11:34 ja bym raczej zaspiewal: hej hej hej austria graaaa jeszcze gorzej! ... lecz nie da sie ukryc ze sa tacy co graja lepiej :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mowgli Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... IP: *.uzh.fr.studentenwohnheim-bw.de 12.06.08, 11:34 fakt, że to nie ten przeciwnik, ale znalazłam dopiero po meczu z Niemcami: "Jogi" powinien się wstydzić... www.youtube.com/watch?v=WTYrisKGmds Widać, że nie wszyscy są w stanie cieszyć się bezboleśnie z goli:P www.youtube.com/watch?v=pexQdQGSLeY&feature=related i jeszcze jedno a propo Niemców: www.youtube.com/watch?v=e2WzLAN4Djw Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: włochaty Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią.. IP: *.crowley.pl 12.06.08, 11:38 A ja myślę że dzisiaj naszą tajną bronią bedzie Bożo. Butki i skarpy ma na wypasie więc pewnie w ataku wejdzie za Smolarka i porządzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rado W Wiedniu ma siedzibę Wielki Mistrz IP: *.ksknet.pl 12.06.08, 11:44 Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego, znanego w Polsce jako zakon krzyżacki. Mamy dziś szansę pobić krzyżackiego gada w jego obecnym mateczniku... A więc zaśpiewajmy przed meczem: "Bogurodzica..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: s Jedyna na świecie relacja, w której nie pojawią... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:50 Moim zdaniem problemem nie jest zwycięstwo z Austrią, tylko "wysoce prawdopodone nadmierne wyluzowanie się reprezentacji po Austrii a przed meczem z Chorwacją" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gabrielle Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:57 Proszę chłopaków uprzejmie o przyzwoite zachowanie się na boisku. Mam dziś stresujący dzień, bo o 14 paskudny egzamin, więc nie mam już sił na denerwowanie się wynikiem z Austrią. Proszę więc grzecznie pozamiatać po przeciwniku:) Z poważaniem Gaba udająca się w kierunku stroju egzaminacyjnego (ciekawe, co powiedziałby profesor, gdybym przyszła na egzamin w szaliku z orłem) Odpowiedz Link Zgłoś
kejt82 Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw 12.06.08, 12:02 Myśle, że warto spróbować - kubic kubica zrozumie :) Jeśli nie, to szkoda profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
kejt82 Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw 12.06.08, 12:04 Kibic kibica - ahhh, ten Kubica... szkoda, że dziś nie jedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw IP: *.chello.pl 12.06.08, 12:23 Heh, ja mam paskudny egzamin o 13.40 :) I mam nadzieję na podwójne zwycięstwo dziś: najpierw moje (i Twoje też;)) nad egzaminatorem, a potem naszych nad Austriakami. I na Podolskiego liczę, że nie tylko nam umie strzelać bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polibuda Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw IP: *.ac.pwr.wroc.pl 12.06.08, 13:51 a ja wczoraj na kolokwium widziałem napis na ławce: "oni k...a to euro specjalnie teraz zrobili żeby więcej osób upier...ić" ech ciężkie jest życie studenta w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buba Re: Jedyna na świecie relacja, w której nie pojaw IP: *.net.autocom.pl 12.06.08, 11:56 Sposób na mecz Polski: postawic u bukmachera jakas niewielka sume na przeciwnikow polakow np. 10 zl, Jak wygra Polska nie bedzie nam szkoda 10 zl, a jak przegra to zarobimy moze nawet na flaszke:-). Tak czy inaczej wygrywasz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Milena kolejna jedyna na dziś pieśń IP: 149.156.26.* 12.06.08, 11:56 też z cyklu tych "sportowych" pl.youtube.com/watch?v=gAIYaVE2cw4 siatkarzom przynosi szczęście, a naszym dziś i w poniedziałek potrzeba dużo szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic WYGRAJ wyjazd na wielkie derby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:58 pokaz jak kibicujesz na www.warkadlakibicow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ida A propos siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:02 Ta sytuacja, w której wszyscy po kolei dostają kontuzji, kojarzy mi się z tą z września i stycznia w reprezentacji siatkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Milena Re: A propos siatkarzy IP: 149.156.26.* 12.06.08, 12:21 niestety mnie też się kojarzy, a wiemy jaki był tego wynik... więc l;epiej nie krakać ale jakoś ME siatkarzy, siatkarek i ręcznych nie zadowoliły nas, wiec niehc piłkarze ratują honor ;) Odpowiedz Link Zgłoś