Dodaj do ulubionych

Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha...

IP: 91.198.118.* 14.12.08, 17:44
Trudno powiedzieć, która droga jest lepsza. Może rzeczywiście w Poznaniu chcą
ich ucywilizować? Tylko czy się da...? Z tego co ostatnio czytałem, to chyba
nie. Jak to się mówi: Chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy.
Obserwuj wątek
    • atypus Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... 14.12.08, 18:11
      Szadkowski, zmiłuj się...
      • Gość: turtles i like turtles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:15
        i like turtles
        • Gość: hegemon® odjąć lechowi 3pkt to sie uspokoja chamy IP: *.skynet.net.pl 14.12.08, 22:34
          jest nowy prezes to sie boi choloty
      • Gość: ja Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.echostar.pl 14.12.08, 18:21
        Szadkowski jesteś błaznem na krótkiej smyczce Waltera. A "specjaliści" z ITI
        niech się na temat kibiców Lecha nie wypowiadają wystarczy że na Legii ruch
        kibicowski zabili. Wystarczy spojrzeć Żyleta kiedyś a te marne resztki dzisiaj.
        Zdecydowanie poszliście dobrą drogą hehehe debile.
        Zdecydowanie podejście Władz Lecha do kibiców bardzo boli "jedynych
        prawomyślnych" pismaków z GW. Szczekajcie, szczekajcie... nic więcej nie
        jesteście w stanie nam zrobić...
        • Gość: koleżka Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.acn.waw.pl 14.12.08, 18:24
          na meczu mają byćrodziny z dziećmi a nie jakaś żałosna żyleta - banda łysych błaznów
          • Gość: ja Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.echostar.pl 14.12.08, 18:40
            koleżko byłeś na meczu w Poznaniu ?? jeżeli nie to zapraszam a byś mógł zobaczyć
            dobry futbol, pełen stadion, świetną atmosferę i rodziny z dziećmi.
            Oczywiście według Szadkowskiego jest to masa krwiożerczych dresiarzy i na
            dodatek łysych z sekty zwanej Wiara Lecha która bije, pluje i mówi brzydkie
            wyrazy :) hehehe
            • Gość: de Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.wh.uni-hannover.de 14.12.08, 19:29
              pl.youtube.com/watch?v=6zl0u9AAOzE
              zamiast wierzyć Mediom, zastanówcie się jaki oni mają interes by w ten sposób pisać.
              • Gość: p[ zenujący artykuł IP: *.range81-153.btcentralplus.com 14.12.08, 19:38
                []
                • guru133 Nie spodobał się kibolowi? 14.12.08, 22:46
                  <
            • xs550 Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... 14.12.08, 19:34
              Jezeli za "dobrym" dopingiem ma sie kryc to co bylo niedawno opisane na lamach GW to ja dziekuje ale wole polityke zarzadu Legii.
              • Gość: de Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.wh.uni-hannover.de 14.12.08, 19:44
                to bądź za Legią, my jesteśmy za Lechem, mamy inne zdanie na ten temat. Ale
                fakt, że masz inne zdanie nie jest jednoznaczne z tym, że musisz zniszczyć drugą
                stronę. A tak właśnie robi GW. Jedzie po Lechu, bo wybrał współpracę z kibicami,
                którzy gwarantują doping, oprawy i organizację wyjazdów. Na dzień dzisiejszy to
                Lech zyskuję ze swoją polityką. I to się GW nie podoba, zamiast dostrzec
                oczywiste sukcesy, stara się zniszczyć Lecha wyolbrzymiając pewne fakty. Tylko
                czy takie fakty nie mogą się zdarzyć w nawet najlepszym klubie.

O żałosnej prowokacji na Legii GW już nie napisała. Nie odniosła się w ogóle do
                tego zdarzenia, nie zbadała to prawda czy nie.
                www.legialive.pl/news/28563_Relacja_z_trybun_Zalosna_prowokacja.html
                Swoich się nie rusza? ITI i Walter na białej liście w GW, a Lech na
                cenzurowanym? Takiemu pseudodziennikarstwu mówię NIE.

A skutek takich artykułów jest potem taki, że tobie, xs550 wydaje się, że na
                Lechu jest niebezpiecznie, natomiast w Wwie wszystko cacy.
              • Gość: hehe Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: 94.254.140.* 14.12.08, 20:45
                Jak Ty wierzysz w to co pisze Gazietka , to współczuje..
                Frajer jesteś i tyle.
                Nie martw sie jednak bardzo.Takich frajerów jak Ty jest jeszcze
                wielu.Dajecie sie manipulować jak dzieci w przedszkolu.Wasza
                sprawa ,że nie macie własnego rozumu.
                Krucjata na Lecha trwa , bo ITI dąży do wymiany publiczności na
                Legii i chce zniszczyć to co było do tej pory.Zorganizowane
                środowisko kibicowskie jest nie mile widziane.Chodzi o to ,żeby
                przyszedł bezmyślny baran,wydał 300zł na bilet i jedzenie i wrócił
                grzecznie do domu.O to chodzi.
                Niestety ITI sie przejedzie , bo nie wypełnią tępymi baranami
                stadionu.Nikt nie będzie wydawał 200 zł za bilet 4 razy w tygodniu.
                Na nudny i pusty stadion nikt nie przyjdzie!
                Sytuacja w Poznaniu kole w oczy!Stąd ataki prostytutek z GW.
                ITI + GW = Koalicja
            • maz45 Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... 14.12.08, 20:56
              A ja mam w dupie kiboli, żylety i różne "wiary" kibolskie.
              Na stadionie ma być porządek i ma go zapewnić organizator, a nie jakieś łyse
              dresiarze.
              Popieram więc pana Ostrowskiego, ma absolutną rację. Kibole mogą sobie
              porządzić, ale własnymi gaciami!
              Prędzej, czy później ta niby fajna atmosfera w Poznaniu się rozpieprzy. Tak,
              tak... jeśli ci niby przywódcy zasiadają w lożach i mają coraz większe wpływy,
              to tylko patrzeć jak znajdą się inni niezadowoleni, a też uzurpujący sobie prawa
              do przywilejów. Już słychać głosy niezadowolenia, bo selekcjonują kibiców,
              którzy maja kupić bilety na mecz z Feyenoordem. To co stworzono w Poznaniu to
              mafia, a klub z nią współpracuje. To kolos na glinianych nogach i runie prędzej,
              czy później. Oby tylko nie skończyło się to dla kogoś w kostnicy...
              • Gość: kontemplator07 Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 19:22
                Mam 63 lata, mam tytuły naukowe i na mecze kolejorza chodzę kilka
                razy w roku z wnukami. Nie mam z tym zadnych problemów. Problemy ze
                sobą mają schizofreniczni podglądacze erotycznych kreskówek i ludzie
                bez sukcesu. Tylko po cholerę im pozwala się robic polskie
                piekło?
          • Gość: j04 pomysl i zrozum IP: 78.152.246.* 14.12.08, 19:57
            wprawdzie nie jezdze na mecze od 4lat ale doskonale znam srodowisko
            tzw.kiboli.to juz nie sa czasy z przed kilku lat,ok 8 moze 6 gdy faktycznie na
            mecze jezdzilo sie na dziko/samowolka wpizdu!teraz wszystko sie
            zmienilo.faktycznie kibice maja duzo do powiedzenia w klubach,ale sprawdz ile do
            niego wnosza.chodzi ci o to zeby istnialy stadiony typu polar wroclaw gdzie
            przychodzilo 100 osob?pilka nozna istnieje bo jest nia zainteresowanie a co za
            tym idzie takze siano.akurat ja jestem psycholem na tle leszka i doskonale
            rozumiem takze legie dobra rada przejedz sie pare razy na mecz wyjazdowy to
            zrozumiesz.pozdro dla wszystkich chorych na swoj klub!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mmm Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:14
      Kolejny idiotyczny artykuł Wybiórczej, szkoda gadać...

Do autora - "Wiara Lecha" odmienia się na "Wiarze Lecha" a nie
      kurna "wierze"!!! Tu chodzi o ludzi a nie o np. wiarę w Boga!!!

Idioci z GW nigdy nie zrozumieją najprostszych rzeczy...
      • atypus Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... 14.12.08, 18:20
        Po co rzetelnego i obiektywnego dziennikarza wyprowadzasz z błędu.
        Biedak pewnie dotąd myślał że nazwa wzięła się od tego że do stowarzyszenia
        należą ludzie wierzący w Lecha:) Sekta taka a sekty tepić trzeba o czym wiedzą
        wszyscy w GW:)
        Sie pisze i sie nie wie o czym Panie Szadkowski:)
      • Gość: hella Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.icpnet.pl 14.12.08, 23:32
        chyba poprawili, ale i tak źle :P
        albo "organizacji zazdroszczą...", albo "wiarze lecha zazdroszczą...", albo "organizacji "wiara lecha" zazdroszczą..."

ale "organizacji wiarze lecha zazdroszczą..." - po jakiemu to jest???
    • atypus Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... 14.12.08, 18:15
      Kolejny dowód na to, że u autora nastąpiła nieodwracalna denaturacja białek w
      pewnym niezwykle istotnym dla funkcjonowanie organie.
      • Gość: yogi Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 22:56
        potwierdzam. żenująca opinia pana ostowskiego. po pierwsze jako
        kibic legii apeuje, żeby ten pan zajął się sytuacją w klubie, którym
        zawiaduje koncern przez niego reprzentowany. co go obchodzi lech i
        jego wiara, to sprawa wyłącznie władz tego klubu, które w
        przeciwieństwie do panów z iti nie kupiły podręcznika jak zarządzać
        manchesterm united i reagują stosownie do polskich realiów. to
        smutne wołanie i tęsknota za najlepszym dopingiem w polsce. popcorn
        i panowie w krawatach nie zapewnią jazgotu i oprawy, którymi można
        się popisać. napradwę nie moge pojąc po co iti problem legii
        warszawa? nie rośnie oglądalność, nie ma na łazienkowskiej tańca z
        gwiazdami. przestańcie się użerać z kibolami. zainwestujcie w nowy
        talk show. ewa drzyzga razem z panem kalinowskim na żużlu. to będzie
        hit.
    • Gość: Karol z Wadowic Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 18:16
      Droga Gazeto Wyborcza.
      Dajcie już spokój, to co robicie ostatnio to jest jakaś farsa.
      Z poważaniem
      Karol z Wadowic
    • Gość: Honved Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.icpnet.pl 14.12.08, 18:16
      ... czego ty jesteś najlepszym dowodem.
    • Gość: kibic Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:16
      Ostrowski gada bzdury
    • Gość: ja Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.range81-132.btcentralplus.com 14.12.08, 18:17
      Szadkowski = Clown wśród dziennikarzy.
      • idasierpniowa28 Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... 14.12.08, 18:24
        "Członek zarządu Legii Warszawa oskarża inne kluby ekstraklasy o
        współpracę ze stowarzyszeniami kobiców"

Nie, żebym się czepiała, ale co to jest " kobic" ? :D Zastanawiam
        się czy nadejdzie kiedyś taki piękny dzień kiedy przeczytam artykuł
        bez literówek, rażących błędó merytorycznych, stylistycznych oraz
        gramatycznych :))
        Z okazji nadchodzących Świąt życzę tego redaktorom gazety, wszystkim
        czytającym i sobie :DD
        • Gość: emte Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.chello.pl 14.12.08, 19:25
          co to znaczy "błędó"?
          • Gość: Kefir Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.12.08, 04:52
            Hahaha przyganiał kocioł garnkowi.
    • Gość: gruby Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.lanet.net.pl 14.12.08, 18:22
      Wasza kampania na rzecz zniszczenia dobrej atmosfery w Lechu i relacji pomiędzy
      klubem, a kibicami robi się już beznadziejnie żałosna.. Zrozumcie, że w żaden
      sposób nie uda wam się doprowadzić do sytuacji, która jest na łazienkowskiej, a
      swoje kompleksy i niepohamowaną frustracje zacznijcie leczyć w inny sposób:)
    • Gość: kibic Kiedyś pisaliście o rozrubach kibiców... IP: *.chello.pl 14.12.08, 18:22
      Teraz źle, że jedni nie tylko nie biją się z drugimi, ale także że pozwalają
      im bezpiecznie obejrzeć mecz :|
    • Gość: m Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.acn.waw.pl 14.12.08, 18:24

Najpierw pisze Szadkowski, że stowarzyszenie kibiców Lecha łamie prawo. Co się
      okazuje w artykule? Że owo łamanie prawa to "używali niedozwolonej
      pirotechniki". Śmiać mi się chce.

Czy ta nagonka na Lecha i skłócanie kibiców z klubem to jakaś zamierzona
      strategia Gazety Wyborczej? Nie wygląda to na przypadek. Czy ITI nie macza
      palców w inspirowaniu tych artykułów?

Czy dziennikarze Wyborczej nie zachowują się w tej sprawie jak zwykłe prasowe
      prostytutki?
    • Gość: kibol [...] IP: *.chello.pl 14.12.08, 18:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wito [...] IP: 94.251.150.* 14.12.08, 18:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ex-kibol Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:07
        100 % prawdy kolego,wiem coś o tym
      • Gość: załamany Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: 94.254.140.* 14.12.08, 21:05
        Piszesz tu brednie,obrażasz ludzi,oskarżasz o najgorsze.
        Podpisz sie oficjalnie imieniem i nazwiskiem , to szybciutko
        wylądujesz w sądzie i będziesz do końca życia płacił odszkodowanie
        za plecenie bzdur.500zł miesięcznie dożywotnio na Dom
        Dziecka.Chciałbyś?To sie podpisz.

• Gość: blablabla Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.gopas.sk 15.12.08, 11:39
          Ta, i podaj jeszcze adres, zeby dobrzy kibice pomogli ci sie w sadzie stawic.
    • Gość: mally Nie obiektwywizm autora !! Nie dla niego Media Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:28
      Czy autor ma takie problemy z potencją że coś takiego pisze? Boże zmiłuj się. W
      Stolicy Wielkopolski nie doświadczysz burd. klub się świetnie rozwija i już
      jesteśmy potęgą o prawdziwych fundamentach. Wiara ma pozycje w klubie bo zarząd
      wie że to o kibica w piłce chodzi a nie o jakieś pierdoły. Polska piłka ma
      kibiców na jakich zasłużyła. U nas przynajmniej kibole porządku potrafią
      pilnować a nie wbiegać na boisko i bić ochronę. ;-) U cywilizować ? Oczywiście
      zobacz juz jaka róznica zaszła!!!!! Gdzie tu obiektywizm !!! Jakoś GW w Poznaniu
      tak skrzywiona jak wy w tej warszawie nie jest !!!! I do autora !! Dla ciebie
      nawet nie jest Media Markt !!!! Ja was podam do sądu za te wszystkie obelgi !!!!
      Wy nie obiektywne pi****dy. Napisz że w poznaniu nawet klub ma biuro podróży. W
      warszawie co ? Tak walczycie z kibicami że wszystkich sie wyzbyliście !!! U nas
      miłość do Lecha jest nawet w trudnych chwilach kiedy w II lidze zlądowaliśmy.
      • Gość: hans hebron Re: Nie obiektwywizm autora !! Nie dla niego Medi IP: *.icpnet.pl 14.12.08, 18:39
        nie ma burd? a napad na autokar kibicow z gniezna na autostradzie? jakos cicho o
        tym na forum wiary lecha...
        • Gość: asddasasd Re: Nie obiektwywizm autora !! Nie dla niego Medi IP: *.173.30.236.tesatnet.pl 14.12.08, 18:45
          Chyba nie przez kiboli Lecha ten napad byl bo przeciez Gniezno to FC
          Lecha tluczku:)
        • Gość: hssr Re: Nie obiektwywizm autora !! Nie dla niego Medi IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 03:44
          A gdzie w takim razie o tym glosno? Chyba tylko w Twojej wyobrazni. Abstrahujac
          od tego, ze nikt nie ma pojecia o jakim napadzie Ty mowisz. Uwazasz, ze klub ma
          byc odpowiedzialny za bezpieczenstwo jakichs autobusow na autostradzie? Moze
          powinien poniesc tez odpowiedzialnosc za glodujace dzieci w Etiopii? Nawet jakby
          na jakiejs autostradzie napadnieto kibicow druzyny przyjezdnej jadacych na mecz
          w Poznaniu. To co to ma wspolnego z Lechem albo jego kibicami? Nie mowiac juz o
          porzadku na stadionie bo chyba na nim rozgrywaja sie mecze pilki noznej.
    • Gość: pseudonim co za matoł pisał ten tekst ? jakis pseudo-pismak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:28
      co za matoł pisął ten tekst ??? jakis koles co mu w zyciu nci nie
      wyszlo i teraz psioczy na innych ??? chłopie nigdy nie byles kibicem
      nigdy nie stales w mlynie idz koles na siatkówke jak ci cos nie
      pasuje i tyle a nie pisz tu swoich idiotycznych wypocin
    • Gość: żal Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.chello.pl 14.12.08, 18:30
      Po zadymie w Gdańsku dziennikarze milczeli bo bali się procesów?
      Hahaha rozbroiło mnie to zdanie. Gdybyście pisali prawdę to byście
      się nie bali procesów.
    • Gość: p Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.torun.mm.pl 14.12.08, 18:32
      kolejny zenujacy artykul na temat kibicow
    • Gość: poznaniak Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:33
      zazdrosc zazdrosc bo Poznan robi cos czego w stolycy jeszcze dluuuuugo
      nie bedziecie miec- wspaniala oprawa meczu,kulturalne kibicowanie z calymi
      rodzinami na trybunach no klub ktory moze duzo osiagnac na stadionach Europy
      pzdr POZNANCZYK
    • Gość: Krzyś Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:33
      A jaki wpływ na klub mają np. kibice Barcelony?

• Gość: robuś Re: Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.echostar.pl 14.12.08, 19:44
        kibice Barcelony wybierają np. prezesa klubu.
    • Gość: ban autor podlizuje sie walterowi chce by zatrudnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:35
      go jako eksperta w N !! dla mnie sie nadaje idealnie bo własnie TVN
      i N zatrudniaja najwiekszych nieudaczników jezeli chodiz o
      komentowanie wyd sportowych wiekszych nieuków i amatorów trudno
      szukac w innych stacjach nawet szpakowski czy szaranowicz sa dla
      nich guru jezeli chodiz o wiedze sportowa nawet ten caly histeryk i
      plotkarz Patyra czy maciej iwanski sa lepsi niz te blazny z N czy
      TVN ale wlasnie takich jak ten dziennikarz co to napisal tam
      potrzebuja zaklamanych lizusów i buców
    • Gość: Krzyś Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 18:35
      A jak Michnik pozyw wszystkich wokoło to jest ok?
    • Gość: gosc Szadkowski - pseudodziennikarz doskonaly IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 18:38
      Szadkowski skoncz, wstydu sobie oszczedz...
      Juz teraz wszyscy uwazaja ciebie za dziennikarska prostytutke. Co jeszcze chcesz osiagnac?
    • Gość: Poznań Wreszcie rozumiem po co porzednie wypociny IP: *.echostar.pl 14.12.08, 18:39
      No i mamy odpowiedż. Wiejski Głupek napisał dwa artykuły o złych
      spod znaku Wiara Lecha aby opowiedziec teorię o wyższości działań
      ITI. Członek L niech sobie idzie własną drogą razem z Wiejskim
      Głupkiem.
      P.S. Ile kosztuje zakupienie artykułu u Wiejskiego Głupka ? Proszę o
      info z kwotami.
    • von.g Idz pan w ch .... z takim artykułem. 14.12.08, 18:40
      Już naprawde nie macie kogo stawiać za wzór do naśladowania , tylko Legie. Ja
      rozumiem ,ze to może nie jest idealne rozwiązanie ale przynajmniej na stadionie
      jest spokuj. Nikt na stadion iśc się nie boi.
      • Gość: Chomas Re: Idz pan w ch .... z takim artykułem. IP: 83.142.203.* 14.12.08, 20:02
        Bo już tam na stadion nikt nie chodzi
        • von.g Re: Idz pan w ch .... z takim artykułem. 14.12.08, 22:36
          To włacz TV to zobaczysz ...
      • guru133 Ja jednak wolę, żeby na stadionie panował 14.12.08, 23:12
        rzeczywisty spokój niż kibolowski spokuj, przerywany petardami i chuligańskimi
        przekleństwami, które zarząd klubu toleruje.
        • von.g Re: Ja jednak wolę, żeby na stadionie panował 15.12.08, 17:16
          Wiesz co? Ja tez :) Ale mam nadzieje ,że to droga do ucywilizowania kiboli bo Ci
          ludzie nie znikna , jak zaczniesz ich ostrzej traktować. A przez to ,że dajesz
          im namiastke odpowiedzialności za klub mam wrażenie ,że zachowują się
          racjonalniehj. Choć oczywiście wkurza mnie to jak siedze sobie na trybunie a
          jakis palant drze się na głos nad uchem i jeszcze zeby to coś odkrywczego bo ze
          legia to k... to wie cały kraj :)
    • Gość: Al Władze Legii kontra kibole. I Wiara Lecha... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.12.08, 18:40
      Na litość Boską Szadkowski!!!Odpuść już sobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka