obiektywnierzeczbiorac
08.12.20, 11:23
Postanowiłam założyć profil, na którym będę pisała jedynie rzetelne informacje. Po testowaniu usług różnych firm napiszę opinie. Skłoniło mnie o tego to, iż mało jest obiektywnych ocen. Firmy same sobie piszą dobre oceny, a te negatywne kasują.
Wróżka Akulina - ostatnio coraz częściej udajemy się na terapie. Jedną z nich jest wróżenie.
Udałam się do Akuliny w celach eksperymentalnych. Przyjmuje w dobrej lokalizacji - śródmieście warszawy, cenowo jest taniej niż u innych warszawskich wróżek. Opinie również ma dobre. Spróbowałam więc, żeby mieć o czym pisać tutaj i na blogu.
Małe przyjemne mieszkanie, kot i dobra herbata. I oczywiście karty.
Następna godzina okazała się najdziwniejszą i jednocześnie najlepszą godzina ostatnich lat. Akulina przejrzała mnie na wylot. Ponadto pomogła mi zajrzeć wgłąb siebie, co bardzo pomogło mi zrozumieć wiele rzeczy.
Wizytę wspominałam bardzo dobrze, aczkolwiek nie wierzyłam, że przepowiednia się spełni (nie mogę Wam napisać o co chodziło - sprawa prywatna:>). Minęły trzy tygodnie (Wróżka zapowiadała do miesiąca) i dostaje wiadomość - dokładnie tak, jak zapowiedziała Akulina.
Wróciłam do niej za dwa kolejne tygodnie. Znów wyszłam pełna optymizmu w tej covidowej rzeczywistości. I... znów wróżba się spełniła.
Z ręką na sercu mogę więc polecić tę Wróżkę. W roku 2020 przychodzi mi tylko jeden opis - Wróżka Akulina -Wróżka Roku!