katinga70 22.12.20, 18:10 Interesują mnie opinie na temat rytuałów miłosnych, które wykonuje Eryk Mozgoł. Jego strona to rytual-milosny.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mixigen Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 23.12.20, 12:22 Ja robiłem, u mnie zadziałałam. Ale nie wiem po co tyle tematów o nim jest już jeden duży: rytualymilosnespetania.wordpress.com/eryk-mozgol-rytualy-milosne/ Odpowiedz Link
gerannie Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 26.12.20, 13:48 Spokojnie możesz zamówić u tego pana, jest skuteczny. Mi pomógł, rytuał zadziałał po trzech tygodniach, rozmawiałam też z dwoma babkami, też im wyszło. Odpowiedz Link
darkangei1959nk Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 27.12.20, 00:02 gerannie napisała: > Spokojnie możesz zamówić u tego pana, jest skuteczny. Mi pomógł, rytuał zadział > ał po trzech tygodniach, rozmawiałam też z dwoma babkami, też im wyszło. Gerannie odezwij się do mnie proszę na darkangel1951nk@gmail.com Chciałabym porozmawiać. Odpowiedz Link
joanna_1978.123 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 07.02.21, 18:44 witaj, co oznacza, ze rytual zadzialal ? byl powrot kontaktu, czy powrot do siebie? Odpowiedz Link
paputek2021 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 29.03.21, 18:54 Jeżeli ktoś pisze, że rytuał zadziałał, to zakładam, że osoby ponownie stworzyły związek. Sam kontakt o niczym nie świadczy, bo przecież rytuał się robi po to by odzyskać partnera, a nie odzyskać kontakt. Czasami kontakt jest ... i chodzi o odzyskanie związku. Czy ktoś podziela moje zdanie? Odpowiedz Link
deedora Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 10.02.21, 22:54 Super że ci się udało Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 02:27 Jaki rytuał zamawiałaś? Odpowiedz Link
kamionika Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 29.12.20, 12:17 Ja jestem niecałe trzy tygodnie od zakończenia rytuału u pana Eryka i kontakt z partnerem wrócił, ale są wahania. Jednego dnia rozmawia, następnego cisza. Pan Eryk powiedział, żeby jeszcze czekać i te wahania miną. Ktoś miał podobnie? Odpowiedz Link
joanna_1978.123 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 07.02.21, 18:43 Witaj , mozesz mi opisac czy cos sie dalej zmienia? Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 02:28 Jak sytuacja u Ciebie wygląda teraz? Odpowiedz Link
parinzu Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.01.21, 15:49 Ja zaczynam w przyszły piątek. Ktoś miał spętanie? Odpowiedz Link
hesha9809 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 02.02.21, 14:36 Czy ktoś miał problemy ze snem podczas rytuału? Odpowiedz Link
kulanakulka Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 02.02.21, 18:48 To często się zdarza, poczytaj na innych forach :) Odpowiedz Link
benia82 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 19.02.21, 16:22 Tak miałam, koszmary i źle spałam Odpowiedz Link
joanna_1978.123 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 07.02.21, 18:41 Ja mam pytanie do tych ktorzy wykonywali spetania w sytuacji gdy byli zakochani w osobie z ktora byli w stalym kontakcie, ale z ktora nigdy nie byli w zwiazku partnerskim, nie chilo tu zatem o odzyskanie partnera / milosci , ale o "zdobycie" go. Jezeli sa takie osoby prosze opisac wasze doswiadczenie , na czym polegaly pierwsze "zmiany" , wiadomo przeciez ze taka sytuacja jest nieco inna i nie chodzi o powrot kontaktu o sms,, czy o odblokowanie na facebooku czy spotkanie po okresie niewidzenia sie, tylko o to aby istniejaca relacja zmienila charakter. Odpowiedz Link
deedora Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 10.02.21, 22:53 Ja również zastanawiam się nad rytuałem u Pana Eryka. Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 02:28 Zamówiłaś? Jak sytuacja u Ciebie? Odpowiedz Link
kokomo789 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.06.21, 21:40 Zdecydowałaś się? Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 02:30 Witam Od tego piątku mam wykonywany rytuał egipski u pana Eryka. Kierowałam się przede wszystkim dobrymi opiniami, dlatego też mam nadzieję, że i w moim przypadku się uda. Muszę dodać, że moja sytuacja jest raczej beznadziejna gdyż pokłóciliśmy się z chłopakiem a na dodatek podejrzewam, że kogoś ma. Odpowiedz Link
ir.vinia Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 12:45 Ja skończyłam wczoraj, teraz pozostaje czekać. Bardzo się denerwuję tą całą sytuacją. Odpowiedz Link
kokomo789 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 04.06.21, 10:57 I jak tam teraz u Ciebie? Odpowiedz Link
natalia3707 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 26.10.21, 13:15 Jak ci poszło?udalo sie?ja jestem tydzien po egipskim,czuje sie beznadziejnie nic sie nie zmienia.Czekam nadal.Czy komus nie pomogl rytual? Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 02:57 Bardzo proszę, osoby które są w trakcie rytuału lub mają już efekty o kontakt: alicja75mez@wp.pl Odpowiedz Link
ir.vinia Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 12:44 Napisałam do Ciebie, ale chyba podałaś źle maila. Możesz sprawdzić? Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 13:29 To wyślij na gazetowego: Halszka.90@gazeta.pl Odpowiedz Link
platekrozowy Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 13:50 Zastanawiam się nad zamówieniem rytuału u pana Eryka, kieruję się pozytywnymi opiniami o nim na forum. Mam jednak pewne obawy, gdyż już wcześniej zamawiałam rytuał u dwóch osób i przyznam, że wydałam mnóstwo pieniędzy, a efektów nie było żadnych. Może ktoś powiedzieć jak taki rytuał u pana Eryka wygląda? Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 14:12 Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :) Ja jestem w trakcie rytuału, mam jakieś takie dziwne zaufanie do pana Eryka. Odpowiedz Link
platekrozowy Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 14:22 A Ty jaki rytuał zamawiałaś? Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 14:35 Egipski. Sam zaproponował. Odpowiedz Link
takaona1998 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 14:43 Halszka sprawdź proszę maila:) Odpowiedz Link
halszka.90 Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 15:01 Odpisałam, sprawdź :) Odpowiedz Link
ir.vinia Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 15:53 Wydaje mi się, że warto spróbować. Ja jestem świeżo po rytuale, pan Eryk odpisuje na każde moje pytania. Odpowiedz Link
platekrozowy Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 16:44 Zdecydowałam się i zamówiłam rytuał egipski. Uff, jestem ciekawa tego wszystkiego. Odpowiedz Link
alulut Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 16:59 ja jestem 4 tyg. po rytuale... Po 3 tyg udalo nam sie chwile pogadac... Po pol roku nie odzywania sie do siebie. Ale od tego czasu cisza... Takze czekam dalej Odpowiedz Link
auskapa Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 15:35 Podłączę się pod temat. Czy ktoś robił rytuał na szczęście u pana Eryka? Odpowiedz Link
ir.vinia Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 15:51 A pan Eryk wykonuje też takie rytuały? Odpowiedz Link
auskapa Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 16:15 Właśnie nie wiem, szukam informacji. Odpowiedz Link
platekrozowy Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 17:11 Najłatwiej chyba będzie jak zapytasz się po prostu pana Eryka. Odpowiedz Link
geduczka Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 17:39 Czy te rytuały są bezpieczne? Bo różne opinie można znaleźć na ten temat. Jedni piszą, że nie ma w tym nic złego a inni wręcz przestrzegają przed magią. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Odpowiedz Link
alulut Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 03.05.21, 17:46 Roznie mówią... Egipski to niby biala magia... Odpowiedz Link
auskapa Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 05.05.21, 00:15 To wszystko zależy czy wykonujesz białą czy czarną magię. O oczywiście od rytualisty. Odpowiedz Link
polskabalbina Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 05.05.21, 21:56 To magia może być niebezpieczna? Odpowiedz Link
rogatyjelonek Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 05.05.21, 22:18 To wszystko zależy od magii. Biała jest bezpieczna, czarna niekoniecznie. Kwestia tego, jaką można zastosować. Dla przykładu ze strony pana Eryka: Biała magia: Rytuał ten to dobre rozwiązanie dla par, które z różnych powodów postanowiły zakończyć swój związek. Nie ma tutaj większego znaczenia, czy do rozstania doszło niedawno, czy też od rozstania upłynęło już trochę więcej czasu. Zalety rytuału: naturalne zachowanie partnera, brak efektów ubocznych, Wady: między dwiema osobami musi być uczucie Spętanie miłosne - oparte jest na czarnej magii, co może być zarówno zaletą jak i wadą. Przewaga tego rytuału nad białą magią, bez wątpienia polega na tym, że jest skuteczny w przypadku, gdy osoba, na którą oddziałujemy nie jest ani nie była związana z nami emocjonalnie. Oznacza to, że spętani może być zastosowane w przypadku, gdy rytuał miłosny na konkretną osobę nie dałby pożądanych efektów. Trzeba jednak wspomnieć o tej drugiej stronie, czyli wadach spętania miłosnego. Jak już wspomniałem, jest to czarna magia, a ta niekoniecznie ukierunkowana jest na to, aby nam służyć. Głównym problemem czarnej magii jest to, że osoba pod wpływem wspomnianego rytuału zostanie pozbawiona wolnej woli, nie będzie żywiła do nas prawdziwych uczuć. Działania osoby spętanej będą raczej mechaniczne. Dla kogo? Może być stosowany w przypadku osób, między którymi nie ma więzi. Zalety rytuału: uczucia osoby, którą chcemy spętać nie są głównym warunkiem działania rytuału Wady: brak naturalnych uczuć Odpowiedz Link
adam.szczecinek Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 07.07.22, 21:14 I jak rezultaty Moi Drodzy? Widzę że od dawna brak nowych wpisów Odpowiedz Link
msr-zuzka Re: Eryk Mozgoł - rytuały miłosne - opinie 21.02.23, 20:30 Tez sie dziwię że nikt się nie wypowiada. Nagle wszystko ucichło. Odpowiedz Link