askasam78 16.03.21, 08:05 Hej. Na rynku jest dużo nieuczciwych rytualistów. Chce znać opinie o Wiktorze Morsanie. Poprzednio zamówiłam rytuał u innego wróżbity, który niestety był oszustem. Proszę o wypowiedź osoby, które zamawiały u tego pana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uleczkamaleczka Re: Wiktor Morsan oszust ? 16.03.21, 08:14 Ja zamówiłam u tego pana rytuał na początku stycznia. Trochę czekałam bo miesiąc, ale efekty przyszły chłopak zdecydował się wrócić. W moim odczuciu jest to osoba uczciwa. A sama kiedyś już raz się sparzyłam i kupiłam rytuał u pewnej wróżki, która okazała się oszustką. Tego pana mogę polecić. Odpowiedz Link
ola.knapik1979 Re: Wiktor Morsan oszust ? 24.10.21, 21:54 Jak wyglada teraz twoja sytuacja? Odpowiedz Link
koralkaaa Re: Wiktor Morsan oszust ? 16.03.21, 09:36 Ja dziś zamówiłam, dam znać Wam jak poszło. Odpowiedz Link
marcelasamka Re: Wiktor Morsan oszust ? 16.03.21, 13:30 Jak trudną miałaś sytuacje? Ja robiłam rytuał Wiccański u pana Wiktora. Jestem zadowolona- widzę poprawę w stosunkach z mężem lepiej się dogadujemy, więcej rozmawiamy. Odpowiedz Link
metotreks1 Re: Wiktor Morsan oszust ? 17.03.21, 15:04 U mnie chyba coś rusza. Wczoraj spotkałam się z byłbym dużo rozmawialiśmy dziś od rana piszemy ze sobą, wcześniej unikał ze mną kontaktu. Odpowiedz Link
agrafka76 Re: Wiktor Morsan oszust ? 17.03.21, 23:54 Ja się zdecydowałam na rytuał miłosny zamówić u niego. Zobaczymy jak z efektami. Odpowiedz Link
panadolka Re: Wiktor Morsan oszust ? 20.03.21, 11:57 Rzeczywiście sporo rytualistów jest nieuczciwych. Ostatnio też pewien facet to był zwykły oszust. Co do pana Wiktora mam pozytywne odczucia. Jestem dwa tygodnie po rytuale i sprawy idą do przodu spotkałam się pare razy z chłopakiem. Zobaczymy co dalej. Odpowiedz Link
orinoko12 Re: Wiktor Morsan oszust ? 20.03.21, 12:33 Rzeczywiście sporo osób zajmujących się magią są oszustami. Nie wszyscy jednak. Co do pana Wiktora Morsana będę mogła dać info jak efekty ale narazie są pewne zmiany u mojego partnera. Zaczęliśmy być jakby bliżej siebie wcześniej on oddalał się jakby ode mnie. Liczę, że efekty rytuału się pogłębią. Odpowiedz Link
adolinka Re: Wiktor Morsan oszust ? 20.03.21, 13:37 Ja również podobnie jak wy zamówiłam rytuał. Poinformuje Was jak rezultat po czasie będzie wyglądał. Odpowiedz Link
abrahamos Re: Wiktor Morsan oszust ? 20.03.21, 18:34 Ja się zastanawiam czy zamówić rytuał u pana Wiktora. Też zostałam oszukana przez innego wróżbitę zwykły oszust nie będę podawała jego pseudonimu. Ktoś zamawiał jakiś rytuał ostatnio u niego? Odpowiedz Link
katrinkkka Re: Wiktor Morsan oszust ? 20.03.21, 19:56 Ktoś próbował u niego rytuału czarne wesele? Odpowiedz Link
waridka1 Re: Wiktor Morsan oszust ? 20.03.21, 23:12 Ja robiłam teraz czekam na efekty. Odpowiedz Link
fabiela Re: Wiktor Morsan oszust ? 22.03.21, 19:04 Moim zdaniem, rzeczywiście jest sporo osób naciągających w ezoteryce nie każdy oczywiście i nie powinno się wrzucać wszystkich do jednego worka. Kiedyś sama robiłam rytuał u jednego wróżbity moim zdaniem to był oszust. Co do pana Wiktora więcej będę mogła powiedzieć za około 2- 3 tygodnie powoli zaczyna chyba coś ruszać częściej się spotykam z partnerem. Brałam czarne wesele. Moja sytuacja jest ogólnie dość trudna ale mam duże nadzieje w związku z tym rytuałem. Odpowiedz Link
bartolinkan Re: Wiktor Morsan oszust ? 23.03.21, 19:23 Ja też zamówiłam u Wiktora Morsana rytuał, dziś pierwsza sesja. Odpowiedz Link
daniella13 Re: Wiktor Morsan oszust ? 03.04.21, 11:56 Ktoś może się jeszcze wypowiedzieć? Odpowiedz Link
wierkaponi Re: Wiktor Morsan oszust ? 28.04.21, 22:49 Najlepiej o czarnym weselu. Dużo jest oszustów. Odpowiedz Link
grunwaldka Re: Wiktor Morsan oszust ? 29.04.21, 00:11 Czarne wesele jest dość drogie, ale dużo pozytywnych opinii o nim czytałam. Odpowiedz Link
norlamente Re: Wiktor Morsan oszust ? 10.05.21, 22:56 Podobno to jest jeden z silniejszych rytuałów. Odpowiedz Link
okrajany Re: Wiktor Morsan oszust ? 12.05.21, 23:14 Ale najsilniejszy jest rytuał Krwi. Odpowiedz Link
bambuczka Re: Wiktor Morsan oszust ? 13.05.21, 15:40 Podobno nie zawsze czarna magia jest najlepszym rozwiązaniem. Odpowiedz Link
septyczna Re: Wiktor Morsan oszust ? 16.05.21, 12:56 Czarna magia jest chyba najlepsza w trudnych sytuacjach. Odpowiedz Link
hordin Re: Wiktor Morsan oszust ? 23.05.21, 23:19 Dokładnie ale nie zawsze trzeba aż tego używać. Odpowiedz Link
marcinkamin Re: Wiktor Morsan oszust ? 26.05.21, 00:18 Ja zdecydowałem się na spętanie trudny przypadek. Odpowiedz Link
kamiutka Re: Wiktor Morsan oszust ? 07.04.21, 19:12 Poprzednio trafiłam na oszusta. Pan Wiktor Morsan mi pomógł, polecam. Odpowiedz Link
norlamente Re: Wiktor Morsan oszust ? 10.05.21, 22:55 Hej mój poprzedni Rytualista to też był oszust dziś zakupiłam rytuał u Wiktora Morsana. Będę czekała spokojnie na efekty. Jestem pozytywnie nastawiona jak narazie. Po jakim czasie u Ciebie był efekt rytuału, miałaś jakieś uczucia podczas sesji czy coś takiego? Odpowiedz Link
cinksias Re: Wiktor Morsan oszust ? 10.05.21, 23:56 To nieźle mój też to oszust ten u którego robiłam rok temu. Teraz szukam kogoś naprawdę dobrego zastawiam się nad panem Wiktorem Morsanem. Dopiero będę mógła sobie na to pozwolić w przyszłym miesiącu. Odpowiedz Link
rozowawpinka Re: Wiktor Morsan oszust ? 11.05.21, 00:08 U mnie też poprzednio oszust teraz robię czarne wesele u Wiktora. Odpowiedz Link
kasia110103 Re: Wiktor Morsan oszust ? 15.12.21, 07:52 Czy ktoś robi obecnie rytuał u Pana Wiktora? Odpowiedz Link
rytualista666 Re: Wiktor Morsan oszust ? 30.04.22, 19:02 Ja zamówiłam rytuał z krwi 25 kwietnia 2022, i 30 kwietnia rytuał indywidualny, idę na całość, dam znać po 21 dniach jak efekty z rytuałem krwi Odpowiedz Link