Dodaj do ulubionych

Rytuały miłosne - opinie, forum

23.02.21, 14:51
Rytuały miłosne to ciekawe rozwiązanie dla osób, które chcą ratować swój związek, a konwencjonalne metody nie zadziałały. Wśród osób, które zajmują się magią miłosną, popularnością cieszą się niewątpliwie Eryk Mozgoł czy Kira Fjamme. Nie można jednak zapomnieć o innych, takich jak Anna Szalkowska czy mysticum. Jeśli chcesz wiedzieć, jakie opinie krążą na temat rytualistów miłosnych, zapraszam Cię na stronę Rytuały miłosne - opinie, która jest swoistym rankingiem rytualistów.
Obserwuj wątek
    • plewat Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 01.06.21, 09:04
      Ja robiłam rytuały u Megory fajna babka pomocna i rytuał połaczył mnie z chłoakiem, dalej w różnych sprawach korzystam z jej pomocy, stawia mi karty.
      • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 26.08.22, 14:58
        Witam
        Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca
        • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 27.08.22, 14:18
          Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota
      • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 29.08.22, 16:01
        rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego
    • polimanta Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 01.06.21, 09:12
      A mnie pomógł Soll mąż zostawił kochanke i wrócił do mnie
      • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 29.08.22, 16:02
        rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku Proszę o polecenie kogoś skutecznego.
    • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 23.08.22, 16:21
      Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś nosi talizman z jakąś konkretna funkcją (intencją) i widzi konkretne efekty jego działania?
        rytuał na rozdzielenie

chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego.
    • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 24.08.22, 16:15
      Zapraszam na uzdrawianie energetyczne z ciężkich chorób i poprawę zdrowia.
      Metoda jest moja własna.
      Pierwsze działanie bezpłatne, jeśli poczujesz poprawę sam/sama zdecydujesz czy chcesz kontynuować swój powrót do zdrowia.
      Kontakt mailowy anielskieuzdrawianie@onet.pl
      Odezwij się nawet gdy inni już ci nie dają szansy i rozkładają bezradnie ręce.
    • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 24.08.22, 16:17
      Zapraszam na uzdrawianie energetyczne z ciężkich chorób i poprawę zdrowia.
      Metoda jest moja własna.
      Pierwsze działanie bezpłatne, jeśli poczujesz poprawę sam/sama zdecydujesz czy chcesz kontynuować swój powrót do zdrowia.
      Kontakt mailowy anielskieuzdrawianie@onet.pl
      Odezwij się nawet gdy inni już ci nie dają szansy i rozkładają bezradnie ręce
    • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 25.08.22, 15:19
      Witam,
      Poszukuje dobrej i sprawdzonej wróżki a nawet jasnowidza. Jestem z okolic Warszawy ale mogę dojechać w inne miejsca. Zależy mi na osobach sprawdzony które cieszą sie dobrą opinią. Proszę o kontakty do tych osób i jaka jest cena za wizytę przy okazji, oraz w jakim mieście przyjmuje. Dzieki temu wątkowi osoby szukające kogoś dobrego bedą mogli znaleść wszystko w jednym miejscu.
    • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 26.08.22, 14:58
      Witam
      Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca.
    • klumbowa09 Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 27.08.22, 14:18
      Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota.
      rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego.
    • chermionna Re: Rytuały miłosne - opinie, forum 03.09.22, 14:18
      Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie wróżby na forum.To forum słuzy
      jedynie albo az do tego bysmy sie wzajemnie radzili i wymieniali
      doswiaczeniami.Zebysmy szli przez ta piekna droge ku Swiatłu Ezoteryki
      wspolnie :) ech :) poeta ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka