figasnaja09 21.02.22, 14:42 Proszę o opinie na temat tego pana. Jego strona to magiczne-rytualy.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 23.08.22, 16:20 Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś nosi talizman z jakąś konkretna funkcją (intencją) i widzi konkretne efekty jego działania? Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 29.08.22, 15:49 rytuał na rozdzielenie tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 24.08.22, 16:16 Zapraszam na uzdrawianie energetyczne z ciężkich chorób i poprawę zdrowia. Metoda jest moja własna. Pierwsze działanie bezpłatne, jeśli poczujesz poprawę sam/sama zdecydujesz czy chcesz kontynuować swój powrót do zdrowia. Kontakt mailowy anielskieuzdrawianie@onet.pl Odezwij się nawet gdy inni już ci nie dają szansy i rozkładają bezradnie ręce. Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 27.08.22, 14:22 Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 25.08.22, 15:21 Witam, Poszukuje dobrej i sprawdzonej wróżki a nawet jasnowidza. Jestem z okolic Warszawy ale mogę dojechać w inne miejsca. Zależy mi na osobach sprawdzony które cieszą sie dobrą opinią. Proszę o kontakty do tych osób i jaka jest cena za wizytę przy okazji, oraz w jakim mieście przyjmuje. Dzieki temu wątkowi osoby szukające kogoś dobrego bedą mogli znaleść wszystko w jednym miejscu. Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 26.08.22, 14:53 Witam Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 26.08.22, 14:52 Witam Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca. Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 27.08.22, 14:22 Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota. Odpowiedz Link
klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 29.08.22, 15:49 rytuał na rozdzielenie tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego. Odpowiedz Link
chermionna Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 03.09.22, 14:20 Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie wróżby na forum.To forum słuzy jedynie albo az do tego bysmy sie wzajemnie radzili i wymieniali doswiaczeniami.Zebysmy szli przez ta piekna droge ku Swiatłu Ezoteryki wspolnie :) ech :) poeta ;) Odpowiedz Link
chermionna Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 26.10.22, 14:52 Jak mozna pomoc osobie, w obecnosci,ktorej zawieszają się komputery, przepalają zarowki,czy wysiadają korki, tylko u niej w mieszkaniu? To jest mloda dziewczyna mieszkająca w Warszawie, mająca problemy ze snem. Bardzo wrazliwa, muzykalna, powiedzialabym bardzo emocjonalna. Nie wiem jak jej pomoc, czy jakies odpromienniki, lampy solne itp Będę wdzieczna za radę. Odpowiedz Link