Dodaj do ulubionych

Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny

21.02.22, 14:42
Proszę o opinie na temat tego pana. Jego strona to magiczne-rytualy.pl/
Obserwuj wątek
    • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 23.08.22, 16:20
      Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś nosi talizman z jakąś konkretna funkcją (intencją) i widzi konkretne efekty jego działania?
      • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 29.08.22, 15:49
        rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego
    • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 24.08.22, 16:16
      Zapraszam na uzdrawianie energetyczne z ciężkich chorób i poprawę zdrowia.
      Metoda jest moja własna.
      Pierwsze działanie bezpłatne, jeśli poczujesz poprawę sam/sama zdecydujesz czy chcesz kontynuować swój powrót do zdrowia.
      Kontakt mailowy anielskieuzdrawianie@onet.pl
      Odezwij się nawet gdy inni już ci nie dają szansy i rozkładają bezradnie ręce.
      • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 27.08.22, 14:22
        Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota
    • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 25.08.22, 15:21
      Witam,
      Poszukuje dobrej i sprawdzonej wróżki a nawet jasnowidza. Jestem z okolic Warszawy ale mogę dojechać w inne miejsca. Zależy mi na osobach sprawdzony które cieszą sie dobrą opinią. Proszę o kontakty do tych osób i jaka jest cena za wizytę przy okazji, oraz w jakim mieście przyjmuje. Dzieki temu wątkowi osoby szukające kogoś dobrego bedą mogli znaleść wszystko w jednym miejscu.
      • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 26.08.22, 14:53
        Witam
        Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca
    • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 26.08.22, 14:52
      Witam
      Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca.
    • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 27.08.22, 14:22
      Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota.
    • klumbowa09 Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 29.08.22, 15:49
      rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego.
    • chermionna Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 03.09.22, 14:20
      Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie wróżby na forum.To forum słuzy
      jedynie albo az do tego bysmy sie wzajemnie radzili i wymieniali
      doswiaczeniami.Zebysmy szli przez ta piekna droge ku Swiatłu Ezoteryki
      wspolnie :) ech :) poeta ;)
    • chermionna Re: Rytualista Aureliusz - opinie, rytuał miłosny 26.10.22, 14:52
      Jak mozna pomoc osobie, w obecnosci,ktorej zawieszają się komputery, przepalają zarowki,czy wysiadają korki, tylko u niej w mieszkaniu?
      To jest mloda dziewczyna mieszkająca w Warszawie, mająca problemy ze snem.
      Bardzo wrazliwa, muzykalna, powiedzialabym bardzo emocjonalna.
      Nie wiem jak jej pomoc, czy jakies odpromienniki, lampy solne itp
      Będę wdzieczna za radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka