kalesonypasibrzucha 10.05.21, 22:28 Proszę o prawdziwe opinie na temat wróżb u tego pana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
russovita Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 18.05.21, 18:54 Podobno usuwa komentarze o sobie. Odpowiedz Link
kalesonypasibrzucha Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 18.05.21, 19:00 Też tak mówią. Odpowiedz Link
dokturhals Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 20.05.21, 18:05 Jakieś konkrety? Odpowiedz Link
kacperkaop Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 28.05.21, 00:03 On chyba od wróżb jest Odpowiedz Link
pokospoko70 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 27.05.21, 16:11 On wykonuję rytuały? Odpowiedz Link
luxkusic Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 04.06.21, 16:56 On zajmuje się głównie wróżbami. Odpowiedz Link
camaretto Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 05.06.21, 06:12 Nie wiem ,ja mam pozytywne Voodoo. A bioterapię weryfikowałam państwowo i też nie daję głowy za kolegów na kursie np. Sprawdzają się te wróżby jego czy ściema? Odpowiedz Link
folklorna Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 11.07.21, 13:44 On już się zwinal. Odpowiedz Link
dokturhals Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 11.07.21, 15:02 Na to wygląda. Odpowiedz Link
camaretto Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 15.07.21, 09:14 Nie wiadomo czy dopóki nie widzę czy nie atakujesięosoby która nic o tymnie wie. Ostatnio wpadka nie tylko Jaśka tu ale też i względem ogłaszających sięnp. na fb czy wGooglach"ludzi z pogranicza ezo, którzy są nieświadomymi odbiorcami jedynie itak naprawdę to listy nie dochodzą, bo trefny jest wieszczuja z Koziej Wólki, jadący w internecie na nicku "przestrzegający" przed ezo-forami albo kimś tam kto nie ma z tymitematami - ściemkami tutaj nic wspólnego. Szkoda więc - jeśli wróżka Alulina to nie Wróżka Roku to życzęsympatycznej kobiecie z kotkiem jak najlepiej,l bo wpadki na fb utwierdziły mnie w przekonaniu , że kościółek to nie jedyne zainteresowanie kogoś, kto utrzymuje się już jakiś czas w"modzie politycznej". Dobrze,że nie mam z tym nic wspólnego, natomiast znienawidziłamnie osobowość, która na tarotowym forum i pozazaczęła"napędzać" "kulę śniegową" an - - no,niby na wróżbiarstwo w ogóle. My nie pasowaliśmy jednak do interesu... ciekawe za to, co stoi za deprecjnującymi wypowiedziamitak jak i ... sprowokowanego przez nas "censora - moderatora", niby informatyka. Po jakiejś drobnej prowo wynikł jednak nie tylko mój artykuł, ale i przedziwnie antyarabski nick rodem z netu... Nie mam kart, a wróg stary, ale staje się w opcji doświadczenie rosnące z każdym dniem - coraz bardziej znany. Odpowiedz Link