Dodaj do ulubionych

Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy

10.05.21, 22:28
Proszę o prawdziwe opinie na temat wróżb u tego pana.
Obserwuj wątek
    • russovita Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 18.05.21, 18:54
      Podobno usuwa komentarze o sobie.
      • kalesonypasibrzucha Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 18.05.21, 19:00
        Też tak mówią.
    • dokturhals Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 20.05.21, 18:05
      Jakieś konkrety?
      • kacperkaop Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 28.05.21, 00:03
        On chyba od wróżb jest
    • pokospoko70 Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 27.05.21, 16:11
      On wykonuję rytuały?
      • dokturhals Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 27.05.21, 18:37
        Dobre pytanie
    • luxkusic Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 04.06.21, 16:56
      On zajmuje się głównie wróżbami.
      • gonskakonska Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 04.06.21, 18:17
        Dokładnie
        • camaretto Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 05.06.21, 06:12
          Nie wiem ,ja mam pozytywne Voodoo.
          A bioterapię weryfikowałam państwowo i też nie daję głowy za kolegów na kursie np.
          Sprawdzają się te wróżby jego czy ściema?
    • folklorna Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 11.07.21, 13:44
      On już się zwinal.
      • dokturhals Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 11.07.21, 15:02
        Na to wygląda.
        • camaretto Re: Rytual Voodoo Adrian Wróżby Uroki Klatwy 15.07.21, 09:14
          Nie wiadomo czy dopóki nie widzę czy nie atakujesięosoby która nic o tymnie wie. Ostatnio wpadka nie tylko Jaśka tu ale też i względem ogłaszających sięnp. na fb czy wGooglach"ludzi z pogranicza ezo, którzy są nieświadomymi odbiorcami jedynie itak naprawdę to listy nie dochodzą, bo trefny jest wieszczuja z Koziej Wólki, jadący w internecie na nicku "przestrzegający" przed ezo-forami albo kimś tam kto nie ma z tymitematami - ściemkami tutaj nic wspólnego. Szkoda więc - jeśli wróżka Alulina to nie Wróżka Roku to życzęsympatycznej kobiecie z kotkiem jak najlepiej,l bo wpadki na fb utwierdziły mnie w przekonaniu , że kościółek to nie jedyne zainteresowanie kogoś, kto utrzymuje się już jakiś czas w"modzie politycznej". Dobrze,że nie mam z tym nic wspólnego, natomiast znienawidziłamnie osobowość, która na tarotowym forum i pozazaczęła"napędzać" "kulę śniegową" an - - no,niby na wróżbiarstwo w ogóle. My nie pasowaliśmy jednak do interesu... ciekawe za to, co stoi za deprecjnującymi wypowiedziamitak jak i ... sprowokowanego przez nas "censora - moderatora", niby informatyka.
          Po jakiejś drobnej prowo wynikł jednak nie tylko mój artykuł, ale i przedziwnie antyarabski nick rodem z netu...
          Nie mam kart, a wróg stary, ale staje się w opcji doświadczenie rosnące z każdym dniem - coraz bardziej znany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka