Dodaj do ulubionych

Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY

12.05.21, 15:30
Witam

Zaciekawiły mnie opinie na temat Marcina Tarota. Zauważyłam, że pojawiają się one na wielu podobnych stronach i są bardzo podobne. Co ciekawe, część nieprzychylnych opinii zostały z tamtych stron na temat tego pana usuniętych.

W związku z tym, zakładam to forum, aby zbierać prawdziwe opinie na temat tego pana.
Obserwuj wątek
    • russovita Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 16.05.21, 14:30
      Też mnie to zastanawia. Myślałam nad zamówieniem rytuału u tego pana ale ostatecznie wstrzymałam się.
      • takajednapani Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 16.05.21, 15:08
        Właśnie sama nie wiem też co robić.
        • russovita Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 16.05.21, 15:37
          Tu raczej nie ma co za dużo się zastanawiać, raczej nieskuteczny.
      • takajednapani Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 16.05.21, 16:55
        A kogoś polecasz?
        • russovita Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 16.05.21, 17:41
          Rozglądam się.
          • rudylisss Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 18.05.21, 18:37
            On jest nie skuteczny.
            • kacperkaop Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 23:52
              Dokładnie
      • kacperkaop Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 23:59
        Nie warto
    • pokospoko70 Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 16:07
      Można prosić o więcej informacji?
      • italkowa Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 16:49
        Poczytaj uważnie
        • gruszkoweciasto Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 17:22
          O nim jest sporo w internecie
          • dokturhals Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 18:33
            Np. gdzie?
            • rudylisss Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 22:13
              Jest sporo o nim o braku skuteczności
      • kacperkaop Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 27.05.21, 23:59
        Poczytaj na innych forach.
    • takajednapani Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 04.06.21, 17:01
      ASANGUIS OSZUST i ZŁODZIEJ. Przestrzegam przed tą osobą. Wyłudza od zdesperowanych ludzi pieniądze i nie odprawia żadnych rytuałów. Co jakiś czas zakłada nowe konta.

Oferuje kilkutygodniowy zazwyczaj rytuał miłosny, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Na różnych kontach posługuje się tymi samymi formułkami i opisami rytuałów. Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne lub identyczne w treści) – na jednym adresie IP można stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi).

Ma też stronę, na którą równiez należy uważać!

JESZCZE RAZ WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM – ASANGUIS TO OSZUST I ZŁODZIEJ!
      • gonskakonska Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 04.06.21, 18:14
        W samo sedno!
    • dwujajecznymakaron Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 06.07.21, 15:59
      Oszustk, tak samo, jak wróżka Agnieszka, która jest jego klonem.
    • folklorna Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 11.07.21, 13:52
      Zwykły oszust
      • dokturhals Re: Marcin Tarot prawdziwe opinie BEZ CENZURY 11.07.21, 15:13
        Taka prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka