Gość: brys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:41 To niesłychane podwójnie, że jest ZŁOTO i że w naszej telewizji nic nie mozna obejrzec poza fatalna liga piłki noznej no i oczywiście naszych występów w tej dyscyplinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witek-Kijow ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.agenda.volia.net 13.09.09, 21:46 JEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!! Brawo Polacy!!!!!!! Jest dumny,ze jestem P-O-L-A-K-I-E-M !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzygać mi się chce Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: 76.73.76.* 13.09.09, 23:24 Video-relacja w typowo łódzkim stylu. Wszyscy wiedzą, co to jest łódzki styl?! Nie, to proszę: łódź to je wioska, wioska typowo i tak dalej. Pozdrawiam Redaktorkę jehudiję, ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tashunca Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: 84.13.188.* 14.09.09, 00:30 Ale do czego pijesz, kolego??? Ze jak i co??? Ze glupi jestes i masz malego??? Odpowiedz Link Zgłoś
berdiamb Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 14.09.09, 00:52 widzę że kolega ma kompleksy co do łodzi , a może napisz skąd jesteś skoro jesteś lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix28 ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:46 jeeeeeee wygraliśmy i jesteśmy najlepsi w europie to buduje wszystkich polaków dziękujemy wam siatkerze jestescie wielcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:46 super, super!!!!!!!!. Trzecia runda doprowadziła moją 7 letnią córkę Martynkę do płaczu, później to my rodzice płakaliśmy z radości.Ludzie na balkony krzyczcie hura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 13.09.09, 21:51 gratulacje!! no i teraz będą komentatorzy mieli do czego wracać przez najbliższe 50 lat... ...a smutne jest to, że Publiczna bojkotowała tę siatkówkę jak tylko się da. wiadomości na TVP Info, to zawsze była koszykówka, żużel, pierdoły jakieś, po czym koniec wiadomości. żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.chello.pl 13.09.09, 22:16 To samo jest z piłką ręczną - jak były sukcesy na Mistrzostwach Świata to coś pokazywali, ale już lokalne podwórko - to jakby wcale nie istniało. Na szczęście trochę zaczął ratować sytuację Polsat, tyle że na swych sportowych kanałach, więc dużo Polaków nie ma dostępu do tych transmisji. Nie pokazuje się dyscyplin sportowych, w których osiągamy jakieś sukcesy, tylko mierną kopaną, gdzie wszyscy w kraju są "trenerami" i wiedzą lepiej. Pompuje się balon, a potem jest jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.sttb.pl 13.09.09, 22:19 > ...a smutne jest to, że Publiczna bojkotowała tę siatkówkę jak tylko się da. człowieku, co się czepiasz. po cholerę TV publiczna ma wywalać pieniądze na transmisję która jest ogólnie dostępna ? TV publiczna jako obowiązek będzie miała transmitować te programy, które komercyjne nie będą chciały. po kiego grzyba na wszystkich kanałach chcesz to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drakkar Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.wejherowo.vectranet.pl 13.09.09, 23:14 Naucz się czytać, jemu chodziło o jakiekolwiek info w Wiadomościach. Tak samo było z Pucharem UEFA, nie było mowy, że np. za pół godziny Lech zagra o awans do fazy grupowej. Tylko dlatego że Polsat ma wykupione transmisje. Stacje zachowują się jak małe obrażone dzieci, którym zabrano lizaka :/ Jak nie można nawet słówka pisnąć o siatkarzach w publicznej TV??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Niemiec ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.09, 21:52 Jaka ja jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W takim momencie chce sie byc w POLSCE: juz dawno nie plakalam z radosci!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bornholm Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.spray.net.pl 13.09.09, 22:17 a ja płakałem i to całkiem niedawno (26.08) jak mi się syn urodził i byłem przy porodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.aster.pl 13.09.09, 21:52 WIELKIE GRATUALCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo Siatkarze a jutro PRemier z PRezydentem beda się przescigac kto pierwszy zaprosi na sniadanie sukces ma wileu ojców wg nich żenada nic olac to cieszmy się!!!! Złoto dla Polski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 13.09.09, 21:54 gratulacje dla chłopaków :) sprawili nam wiele radości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Polska jest najlepsza! IP: 89.228.3.* 13.09.09, 22:09 Teraz Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZSCzewafan Polska po prostu wielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 00:35 I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Dziękuję Polacy za Mistrzostwo Europy! IP: *.spray.net.pl 13.09.09, 21:57 Dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęśliwa ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.128.78.11.static.crowley.pl 13.09.09, 21:58 Dziękuję i gratuluję!!! Więcej siatkówki w TV!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ale-xik ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 13.09.09, 21:59 złote chłopaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.aster.pl 13.09.09, 21:59 znaczy że PZPŚ działa znakomicie i wystarczy przenieść ten model do PZPN i będziemy w czołówce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: 89.228.3.* 13.09.09, 22:14 To znaczy, że Gruszka, Zagumny, Castellani i pozostali są mistrzami Europy. PZPS działa tylko trochę lepiej od PZPN-u więc nie wiem czy jest się na czym wzorować. Niemniej, jak największe gratulacje dla chłopaków z Izmiru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialypod ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.09, 22:00 a ruscy przez okna patrzą jak nasi biorą złoto!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praha Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.aster.pl 13.09.09, 22:02 BRAWO - złoto Polacy gratuluję pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost piłka meczowa w pierwszym secie?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 22:01 mozliwe tylko na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Gratulacje!!! IP: *.serv-net.pl 13.09.09, 22:01 Bardzo gorąco gratuluję polskiej reprezentacji zdobycia tego złotego medalu! To jest prawdziwa reprezentacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATALIA ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.centertel.pl 13.09.09, 22:02 Wielkie brawa POLSKA ja bardzo lubię śiatkówkę ja bardzo wierzyłam w to rze my dżiśiaj pokonamy FRANCJĘ i zdobędżiemy złty medal i tak się właśnie stało i my pokonaliśmy FRANCJĘ DŹIĘKUJĘ CI KOCHANA REPREZENTACJO POLSKI W ŚIATKÓWCE za tego mecza zwyćięstwo i złotego medala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: 85.128.102.* 13.09.09, 22:11 Gratuluje siatkarzom. Ale ty dziewczyno wracaj do ksiazek. Bo ortografia fatalna:) Co znaczy RZE???????? Ze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodwoz Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 13.09.09, 22:48 Skończ jakąś szkołę albo przeczytaj jakąś książkę.Potem próbuj pisać! Analfabetyzm nie jest czymś,czym trzeba się chwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Nic się nie stało! IP: *.mgsp.pl 13.09.09, 22:02 Polacy! Nic się nie stało! A przepraszam to nie ta dyscyplina... Odpowiedz Link Zgłoś
insekt47 ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 13.09.09, 22:04 A ja gratuluj oby tylko więcej takich sukcesów, aż chciało się oglądać; BRAWO chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sears Gratulacje!!!Gratulacje!!!Gratula cje!!!Kocha was c IP: *.try.wideopenwest.com 13.09.09, 22:06 Kocha was cala Polska...a innym narodom slina kapie po butach...haha...to za to , ze Francja nas zdradzila jak hitlerowskie niemcy napadly na Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukraba ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.chello.pl 13.09.09, 22:06 Cieszę się, oczywiście.Bułgarom, którzy zajeli 3 miejsce, medale wręczał ich Prezydent. A naszym zawodnikom?. Prezydent napewno na pół. Helskim. Premier gra w piłkę na Orliku w Sopocie. I oni chcą być wybrani???. Nie tylko piłka nożna v. kopana. JOLKA!!! Dokop im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki_smar Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.68.70.53.kutno70.tnp.pl 13.09.09, 22:17 i dobrze ze ich nie bylo to tylko prezydent takich ciot jak bulgaria sie podjaral na polfinal i pojechal bez przesady takie cos nie przynosi szczescia i jest patetyczne brawo chlopaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 13.09.09, 23:24 Gość portalu: wielki_smar napisał(a): > i dobrze ze ich nie bylo to tylko prezydent takich ciot jak bulgaria > sie podjaral na polfinal i pojechal bez przesady takie cos nie Żałosny, typowo "polaczkowaty" komentarz jakiegoś kretyna :( BRAWO BUŁGARIA, DALIŚCIE RUSKIM POPALIĆ :))) BRAWO POLSKA - CHŁOPAKI, JESTEŚCIE WIELCY :))))) DZIĘKUJEMY :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! 13.09.09, 22:18 Gość portalu: bukraba napisał(a): > Cieszę się, oczywiście.Bułgarom, którzy zajeli 3 miejsce, medale > wręczał ich Prezydent. A naszym zawodnikom?. Prezydent napewno na > pół. Helskim. Premier gra w piłkę na Orliku w Sopocie. I oni chcą > być wybrani???. Nie tylko piłka nożna v. kopana. JOLKA!!! Dokop im. Ta. A gdyby któryś z nich się pojawił, twierdziłbys pewnie, że się podpinają pod sukces innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki_smar ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.68.70.53.kutno70.tnp.pl 13.09.09, 22:08 I TAK MA BYĆ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 22:08 Gdyby prezesem PZPS był Grzegorz Lato to byśmy chu..ja zdobyli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: 89.228.3.* 13.09.09, 22:20 Złoto nie jest zasługą prezesa PZPS, tylko Gruiszki, Plińskiego, Bąkiewicza, Zagumnego, Castellaniego i pozostałych członków ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.chello.pl 13.09.09, 22:09 Przedpełski przed finałem zaciął się w solarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianka Re: ME siatkarzy. Polacy mistrzami Europy! IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.09, 22:19 Gość portalu: lolek napisał(a): > Przedpełski przed finałem zaciął się w solarium.. lepszy niż Lepper :)) ale jakiś taki pomarańczowy-może za dużo beta karotenu? a siatkarzom wielkie gratulacje, choć przez trzeci set mam pierwsze siwe włosy :)) Odpowiedz Link Zgłoś