abazylia 13.02.14, 14:26 Chodzi glownie o to aby byly tylko slupki bo siatke mam. W jakiej nadmorskiej miejscowosci sa jak ktos byl? Wiem ze jest we Wladku i Lebie ale czy np w Niechorzy, pogorzelicy albo Pobierowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosie-k123 Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 06.04.15, 16:38 hej , czy dowiedziałas się może czegoś na ten temat, chetnie ze znajomymi wybralibyśmy się w tym roku do Łeby, zastanawiałam się tylko czy właśnie są tam słupki, ewentualnie rozwazymy inna miejscowość. Jestem w tej samej sytuacji co Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosie-k123 Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 06.04.15, 16:39 chyba po prostu podzwonię po ośrodkach i zapytam, niech się wysilą i sprawdza dla potencjalnego klienta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alutka.b Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 10.04.15, 18:22 Ale interesuje Cię tylko morze czy może być też zatoka? Ja jeżdżę do Stegny i tam siatka zawsze była Odpowiedz Link Zgłoś
rsvolley Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 19.06.15, 15:03 siatkę zawsze możesz wypożyczyć albo kupić, koszt w granicach 200 zł a po wakacjach możesz ją rozwiesić np u siebie na działce :) Odpowiedz Link Zgłoś