Dodaj do ulubionych

gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke plazowa

13.02.14, 14:26
Chodzi glownie o to aby byly tylko slupki bo siatke mam. W jakiej nadmorskiej miejscowosci sa jak ktos byl? Wiem ze jest we Wladku i Lebie ale czy np w Niechorzy, pogorzelicy albo Pobierowie?
Obserwuj wątek
    • gosie-k123 Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 06.04.15, 16:38
      hej , czy dowiedziałas się może czegoś na ten temat, chetnie ze znajomymi wybralibyśmy się w tym roku do Łeby, zastanawiałam się tylko czy właśnie są tam słupki, ewentualnie rozwazymy inna miejscowość. Jestem w tej samej sytuacji co Ty ;)
      • gosie-k123 Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 06.04.15, 16:39
        chyba po prostu podzwonię po ośrodkach i zapytam, niech się wysilą i sprawdza dla potencjalnego klienta ;)
        • alutka.b Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 10.04.15, 18:22
          Ale interesuje Cię tylko morze czy może być też zatoka? Ja jeżdżę do Stegny i tam siatka zawsze była
          • rsvolley Re: gdzie nad morzem mozna pograc w siatkowke pla 19.06.15, 15:03
            siatkę zawsze możesz wypożyczyć albo kupić, koszt w granicach 200 zł a po wakacjach możesz ją rozwiesić np u siebie na działce :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka