Dodaj do ulubionych

Siatkówka w Warszawie

07.03.14, 11:32
Szukamy chętnych do gry w siatkę w czwartki od 20.30 do 22.00. Gramy na sali na Konwiktorskiej 5/7. Zapraszam - poziom początkujący + (grający ale bez profesjonalnych ścięć, serwów itp), raczej rekreacyjnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: goska Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.14, 12:07
      hej, czy Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne? nie grałam 7 lat ale chciała bym rekreacyjnie tak dla ruchu. Mam jakaś tam przeszłość siatkarska wiec do końca zielona nie jestem. jeśli możesz napisz mail.
      Pozdrawiam
      • slawekw1 Re: Siatkówka w Warszawie 26.03.14, 12:37
        Jasne możesz przyjśc w ten czwartek. Będzie prawdopodobnie sporo osób, ale myslę że sie zmieścimy - czwartek, Konkwiktorska 5/7 w szkole od 20.30 gramy. Napisz do mnie na mojego maila to podam Ci do siebie komórkę (mail masz jak klikniesz w mój login)
      • slawekw1 Re: Siatkówka w Warszawie 26.03.14, 12:39
        mój mail to wyświetlony login + gazeta.pl oczywiście
      • zuu123 Re: Siatkówka w Warszawie 12.05.14, 14:51
        Zachęcam do gry w siatkówkę, w Warszawie, na różnych poziomach (początkującym, średnio zaawansowanym i zaawansowanym, z trenerem lub bez) :)

Szczegóły: zuu123@onet.pl
        • Gość: Anka Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.14, 10:22
          Dobrą ofertę na Mistrzostwa Świata w siatkówce w Polsce ma Biuro Podróży GRYF z Katowic: www.gryftravel.pl/siatkowka/1709-siatkowka-mistrzostwa-europy.htm
          Mają fajne pakiety i dostepne bilety na mecze.
        • Gość: Michał Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.15, 22:11
          Witam wszystkich,
          poszukujemy chętnych do gry w siatkówkę.
          Kiedy gramy: w każdy wtorek od 18 do 20
          Gdzie gramy: Warszawa Ochota: ul. Barska
          Za ile: ok. 14 zł
          Poziom: średnio zaawansowany
          Atmosfera: miła, ale czasami bardzo emocjonalna (w miarę rozpędu gry) :)
          Zainteresowanych zapraszam do kontaktu
          Pozdrawiam,
          Michał
          • Gość: Sergio Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.15, 07:53
            Witam, Michał. Chętnie pogram w siatkówkę, odpowiada też mi termin i miejsce. Napisz proszę czy w najbliższy wtorek, 21.04 będzie możliwość gry oraz konkretny adres.

Sergio
            • Gość: dzelka Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.15, 09:25
              Hej :) gracie w siatkę czy to już nie aktualne :)?
              • Gość: Michał Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.15, 22:58
                Hej, przepraszam że tak późno odpowiadam. Gramy, ale chwilowo jest już komplet. Aczkolwiek sytuacja jest na tyle dynamiczna, że gdybyś była zainteresowana to napisz mi @ na michalgortych@wp.pl i gdyby coś to dałbym znać.
                Michał
            • Gość: Michał Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.15, 23:01
              Witam Sergio,
              przepraszam, że dopiero dziś odpisuję. Dość dawno zamieszczałem tu ten anons i nie spodziewałem się, że po tak długim czasie ktoś jeszcze zareaguje :).
              Na ten moment mamy już komplet, ale możemy się wymienić mailami i gdyby było wolne miejsce to dałbym znać. Co Ty na to?
              Mój to michalgortych@wp.pl
              Pozdrawiam,
              Michał
      • Gość: obx Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.06.14, 15:22
        Hej,

Czy nie brakuje Wam może jeszcze jednej osoby ?
        Czy w ogóle gracie w wakacje ? a jaka jest średnia wieku zawodników ?

Pozdrawiam
        obx
      • elemelek4040 Re: Siatkówka w Warszawie 06.02.17, 09:26
        Cześć. Zobacz też wątek Siatkówka na Bielanach - wrzuciłem w grudniu i wciąż jest aktualny :).
    • Gość: Aga Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.17.44.34.atman.pl 19.09.14, 13:03
      Cześć,
      Czy może jeszcze gdzieś gracie w siatkę? Szukam miejsca gdzie można pograć. Kiedyś to była moja wielka pasja i chcę do tego wrócić. Daj proszę znać. Dzięki Aga
      • slawekw1 Re: Siatkówka w Warszawie 19.09.14, 13:07
        Gramy w każdy czwartek. napisz do mnie mój mail to nick moejgo posta + koncówka gazeta.pl
    • akacpa Re: Siatkówka w Warszawie 19.09.14, 22:52
      POLSKA - NIEMCY !!! Zapiszcie sobie stronkę jutro mecz w HD www.siatkowka2014.cf
    • archerus4 Re: Siatkówka w Warszawie 24.11.14, 00:32
      Cześć wszystkim! Chciałbym wam przedstawić innowacyjne podejście w organizowaniu treningów siatkówki poprzez serwis http://turniejwokolicy.pl
      Serwis jest całkowicie darmowy i dopiero rusza.

Masz problemy ze skompletowaniem zespołu?

Pomysł jest następujący:
      - Masz pięcioro pewnych znajomych, którzy będą mieli czas zagrać. Niestety brakuje Ci 7 osób, ale co do pozostałych osób nie jesteś pewien.
      - Wynajmujesz salę i ogłaszasz trening na http://turniejwokolicy.pl/ Jednocześnie powiadamiasz swoich znajomych, którzy nie są pewni. W najprostszym przypadku wystarczy udostępnić stronę treningu na Twoim face-ie lub wykorzystać funkcje serwisu "Zaproś do gry". Ten kto się zapisze pierwszy ten lepszy.
      - Przy tworzeniu strony treningu podajesz liczbę graczy, więc system pilnuje żeby ilość graczy się zgadzała.

Dodatkowo za pomocą wtyczki "Moje gry" możesz dodać zakładkę ze swoimi grami na fanpage-u grupy.
      Zobacz https://www.facebook.com/pages/Akademia-Badmintona/749299391811101?sk=app_905836899443203
    • archerus4 Re: Siatkówka w Warszawie 24.11.14, 21:29
      Zastanawiałeś się nad dodaniem ogłoszenia w turniejwokolicy.pl?
      Chętnie pomogę wypromować Twoje ogłoszenie na facebook-u.
    • archerus4 Re: Siatkówka w Warszawie 27.11.14, 23:16
      Zastanawiałeś się nad ogłaszaniem swoich treningów na http:/turniejwokolicy.pl ?
    • gourmett Re: Siatkówka w Warszawie 07.09.15, 11:16
      Witam wszystkich,
      poszukujemy chętnych do gry w siatkówkę, grupa mieszana.
      Gramy we czwartki 20:30 - 22:15, na Zaciszu (Targówek), w SP 52 ul. Samarytanka. Koszt 10-15 zł, poziom średni.
      Zapraszam. Kontakt najlepiej mailem smakoszyki (małpa) gmail (kropka) com
      Pozdrawiam
      Piotr
      • siatkarzzabki Nabór do drużyny Siatkarz Ząbki 16.09.15, 14:06
        Nowy nabór do drużyny KS Siatkarz Ząbki!!!

Treningi:
        Poniedziałki - godz. 20.00 - 22.00
        Wtorki - godz. 20.00 - 22.00 (wrzesień i październik)
        Czwartki - godz. 20.00 - 22.00

Miejsce:
        Gimnazjum nr 2 w Ząbkach, ul. Batorego 37

Trener:
        Mariusz Firszt

Kontakt: siatkarzzabki@gmail.com

O naszej drużynie:
        www.facebook.com/Siatkarz-Z%C4%85bki-156360354563263/timeline/
    • roberton75 Re: Siatkówka w Warszawie 20.05.16, 01:48
      Możesz bezpłatnie dodać swoje zajęcia z siatkówki rekreacyjnej na tuzagram.pl/
      Ten portal daje dużo możliwości. Można tam stworzyć swoją grupę i organizować regularne treningi.
    • wizasd Re: Siatkówka w Warszawie 06.09.16, 20:59
      który klub w warszawie dla młodzieży państwo polecają najbardziej? zależy mi, żeby był wymagający i dobrze mnie wyszkolił :) zastanawiam się nad mos wola, o którym koleżanka mówiła mi, że trenerzy są super i dość ostre treningi, ale nie wiem jak jest np. w metro, czy ateny :/
    • w.dabrowska Re: Siatkówka w Warszawie 08.09.16, 12:24
      Witam, chętnie dołączę z kolega do tej ekipy :). Jeśli nadal jest to aktualne to proszę o kontakt na adres: wadab1974@gmail.com
      Pozdrawiam i czekam na wieści :)
    • Gość: Miszka59 Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.17, 11:25
      Witam,
      poszukujemy chętnych do gry w siatkówkę we wtorki o godz. 18 na Barskiej. Chętnych proszę o kontakt 602 486 114 lub michalgortych@wp.pl
    • Gość: Jolaa Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.146.102.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.09.17, 16:50
      Chetnie sie dolacze do gry. Dajcie znac
      • Gość: misza59 Re: Siatkówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.17, 23:22
        Hej, dasz radę wpaść jutro? Mój namiar to michalgortych@wp.pl lub telefon 602486114
    • michalgortych Re: Siatkówka w Warszawie 07.05.18, 18:08
      Cześć, poszukuję chętnych do gry w siatkówkę. Poziom gry: różny (zależny od pogody, humoru, ciśnienia, koncentracji etc ;) ), ale można powiedzieć, że średniozaawansowany. Emocje gwarantowane :) skład uczestników: damsko-męskiwiek uczestników: 22-43 lata Miejsce: Ul. Barska 32, Ochota, niedaleko placu Narutowicza cena: około 15 zł za spotkanie, im nas więcej ty taniej sala: dobra, wysoka czas gry: 2h od 18 do 20 WTORKI Z naszej strony gwarantowane emocje, dobre przyjęcie na start oraz miła atmosfera w trakcie gry.Jeżeli pojawiają się wątpliwości to zapraszamy na pierwszy trening. Poznamy się i zobaczymy co z tego wyniknie :) Do usłyszenia Michał
    • michalgortych Re: Siatkówka w Warszawie 07.05.18, 18:09
      kontakt do mnie 602486114 lub @ michalgortych@wp.pl
      • kecaj9368 Re: Siatkówka w Warszawie 10.08.18, 07:22
        Cześć Michał, mam na imię Jacek i chętnie spóbowałbym z Wami pograć. Do tej pory grałem na Saskiej (przy kręgielni). Jacek-w@hotmail.com 533995936. Mam nadzieję, że się nie spóźniłem. Pozdrawiam serdecznie, Jacek W.
    • lg-volley Re: Siatkówka w Warszawie 12.11.21, 20:22
      Zachęcam do udziału w rozgrywkach Let's Go Volleyball.
      Więcej na letsgovolleyball.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka