Dodaj do ulubionych

Raul Lozano: Jestem wściekły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:58
szkoda bo jesteśmy lepszą drużyną... Mariusz przyszłośc należy do ciebie a za
tydzień pokażemy klase i wygramy z rosją !!
Obserwuj wątek
    • Gość: p Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:05
      Polska Polska popłynała!
      Brawo polska reprezentacja, to byłyoby niewiarygodne, jakby reprezentacja
      polski zdobyla cos wiecej niz brąz. Wszystko poszlo zgodznie z planem:
      najpierw trzeba zrobic apetyt, a potem wszystkich rozczarowac. Gdyby
      przegrali z Kuba, nie mialbym pretensji, ale z serbia, przy przewadze 2:0? Co
      prawda Serbia gra bardzo dobrze, ale juz nie raz z Serbami Polacy wygrali.
      Rzucalo sie w oczy, ze Serbii gra sie nie uklada, ze ciagle sie myla, a tutaj
      ciagle wynik prawie remisowy. To sie musialo tak skonczyc.

Jutro dopinguje wychowankow fidela. Jak plynac, to plynac! ;)
      • Gość: elibre Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:00
        prowadzac 2:0 i 22:18 !!!!!!!! i zeby jeszcze Serbowie zaprezentowali sie z ich
        najlepszej strony! a to nie! Przciez to my ich rozwalalismy. eh sprzedali ten
        mecz czy co...... :(
        • Gość: lolo Już Praojciec Hubert Wagner powtarzał: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:48
          Dziesiąta drużyna na świecie POTRAFI grać tak samo dobrze jak pierwsza.
          Tyle, że pierwsza drużyna na świecie zawsze zagra dobrze, a dziesiąta tylko
          czasami.

Ale nie martwcie się - mogło być gorzej. Nasi mogli mieć meczbola w trzecim
          secie, mogło być 24:18 (2:0 w setach). Z identycznym finałem.
          Polak potrafi.
          • Gość: masakra PO CO LOZANO BRAŁ CZAS ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:50
            To samo było w meczu z Kubą przy stanie 24:20 Lozano wziął czas i zrobiło się
            po 24:24.
            Teraz przy stanie 22:18 to samo i było 22:22.
            Branie czasu dla siebie jest także czasem dla przeciwnika i niestety Serbowie
            to wykorzystali.
            Nie rozumiem po co dawać rywalowi przerwę i dać odetchnąć jak wszystko idzie
            dobrze.
            • Gość: elibre Re: PO CO LOZANO BRAŁ CZAS ???????? IP: *.reynet.pl 10.07.05, 15:35
              hehe taaaak tak, a swistak siedzi...... ;-D
      • Gość: Żoliborz Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:23
        Ja nie oglądam już naszych siatkarzy, nie mam zamiaru po raz kolejny patrzeć na
        pokonywanie słabych i niewyjaśnioną przegraną w najważniejszym meczu.
    • Gość: klesz znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:06
      wygrywali 22-17 w trzecim secie i przejebali!!!@#$!!!! polacy zaczynają być fachowcami w takich porażkach!
    • mbishop Nie jesteśmy lepszą. Lepsi WYGRYWAJĄ! 10.07.05, 00:07
      Dość już "honorowych porażek". Za dużo ich było.
      • Gość: xp Re: Nie jesteśmy lepszą. Lepsi WYGRYWAJĄ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:05
        Znów dałem sie nabrać, że jednak sa w stanie cos osiągnąc... Prowadzic 2:0 i
        przegrac?! Tylko jedno słowo: F R A J E R Z Y.
        • Gość: elibre Re: Nie jesteśmy lepszą. Lepsi WYGRYWAJĄ! IP: *.reynet.pl 10.07.05, 15:37
          sorki ale wygrywac 2:0 w setach i przegrac to nie jest nic szczegolnego! bardzo
          czesto tak sie zdaza. ale wygrywac 2:0 i 22:18 w trzecim i przegrac to juz nie
          w porzadku. ui zeby to sie raz zdazylo. a jak ja ogladaelem mecze tego skladu
          (lub bardzo zblizonego) to juz 3ci raz (serbia x2 i holandia)
    • Gość: ostrow Spalili sie jak zwykle IP: *.promax.media.pl 10.07.05, 00:08
      szkoda :(
    • Gość: sol Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.aster.pl 10.07.05, 00:10
      Żenada. Klasowe drużyny w ten sposób meczów nie przegrywają. Mimo wielkiego
      uznania dla pracy trenera Lozano, powtarzam jeszcze raz : żenada.
      • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:20
        no, ale to wina trenera, że nie kazał im pieluch założyć, w mokrych majtkach
        raczej ciężko się gra, zresztą Rafał Stec wpływ pieluszek na postawę wyjaśni
        wam dokładnie wkrótce - on się na tym zna!
      • Gość: miszczu Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:20
        nie wiem czy nie lepiej pograć młodymi żeby oni byli lepsi psychicznie niz ich
        starsi koledzy... bo własnie najlepiej grali mlodzi badz nowi Szymanski Wlazły i
        Gołaś oraz Grzyb...
        mam nadzieje ze chłopaki pokażą ze potrafia grac bo potrafia na pewno!!!
        • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:23
          grali młodzi, a "starzy" wystawiali dupska - Zagumny i Świderski spie..li
          mecz.
          A Murek i Gruszka brawo im bili....
      • Gość: POLAK POLACY TAK JUŻ MAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:39
        Być o krok od największego sukcesu i przegrać jak najgłupsza małpa. albo
        osiągnąć niezwykły sukces i roztrwonić go sekundę po tym jak się go zdobyło. Po
        prostu - POLACY TAK MAJĄ, wystarczy popatrzeć na historię naszych ziem -
        NAjwiększe mocarstwo w Europie, a za chwilę właściwie nikt nie wie jak to się
        stało - rozbiory i porażki... Wygrana w 2 wojnie światowej u boku aliantó,
        gloria i... w nagrodę 50 lat komunizmu. Wygrana z komunizmem i... ci sami
        komuniści wciąż u władzy, tylko inaczej się nazywają, miliony ludzi nie mają do
        pierwszego gorzej niż za komuny, ale walczyli z komuną w imię wolności...
        Wałęsa dostaje Nobla i... trzy procent poparcia w ostatnich wyborach Małysz
        największym postrachem, genialne skoki i... skacze gorzej niż niejeden
        debiutant, Gołota fenomenalnie walczył, świetne wyniki, warunki i układy jak
        nikt i... przegrywa od jednego prostego strzału, to można wymieniać i
        wymieniać, ludzie. WYJĄTKAMI SĄ TYLKO: PAPIEŻ JAN PAWEŁ 2, KORZENIOWSKI,
        WYBORCZA. TYPOWO POLSKIE TO TOTALNY BRAK CODZIENNEJ DYSCYPLINY, KTÓRA POZWALA
        ZBUDOWAĆ DŁUGOTRWAŁY I OLŚNIEWAJĄCY SUKCES!!!!!!!!!!!
        • very_martini Re: POLACY TAK JUŻ MAJĄ 10.07.05, 01:00
          Zapomniałeś chyba wspomnieć o kilkorgu noblistów.

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatia
        • Gość: elibre Re: POLACY TAK JUŻ MAJĄ IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:02
          "TYPOWO POLSKIE TO TOTALNY BRAK CODZIENNEJ DYSCYPLINY, KTÓRA POZWALA
          ZBUDOWAĆ DŁUGOTRWAŁY I OLŚNIEWAJĄCY SUKCES!!!!!!!!!!!"

samo sedno sprawy...... eh
          • smoku_wawelski NIE MARUDZIC 10.07.05, 09:52
            Pozostaje ułańska fantazja! Jestesmy nieobliczalni i niewiadomo czego mozna sie
            po nas spodziewac :)
            • Gość: elibre Re: NIE MARUDZIC IP: *.reynet.pl 10.07.05, 13:07
              ale to mi sie kojarzy z czyms na "plus"... a jedyny plus naszej reprezentacji
              to sponsor (troche przesadzam, wiem)
              • smoku_wawelski Re: NIE MARUDZIC 10.07.05, 14:42
                No właśnie plus, bo włączył się niektórym mym rodakom przycisk biadolenia na
                nasze geny. Nigdy nie bylismy zdsycyplinowani, ale to ma swoje plusy potrafimy
                sie odnaleść w chaosie, gdzie inni rozkładają ręce.
                • smoku_wawelski PS 10.07.05, 14:45
                  To było o Polakach. To oczywiscie nie bylo o siatkarzach, bo oni sikali ze
                  strachu po dwoch nieudanych akcjach i dali wbic sobie nastepne punkty. Mam
                  nadzieję, że z Kuba wygrają dzisiaj i pokażą prawdziwą klasę!
    • Gość: Danka Hojarska Wściekły? A ja jestem wkur.....!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 10.07.05, 00:11
      MIŁY PANIE!
      Musi się pan przyzwyczaić do takiej postawy swoich podopiecznych. gdy jest gra
      o stawkę chłopcy zawsze się zmoczą, popuszczą w kalesony i spartolą świetną
      robotę. Nawet porażki w "wielkim" stylu naszego Jędrusia Gołoty nie były tak
      upokarzające...
      • Gość: sol Re: Wściekły? A ja jestem wkur.....!!! IP: *.aster.pl 10.07.05, 00:16
        W sumie się zgadzam z przedmówcą :) Tylko jedna uwaga : Lozano IMHO jest
        genialny, a nasi nie dorośli do poważnej siatkówki
        • Gość: m Re: Wściekły? A ja jestem wkur.....!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:30
          genialny trener nie powinien dopuścić do przegrania wygranego meczu.
        • Gość: Le Niuch Re: Wściekły? A ja jestem wkur.....!!! IP: 62.244.139.* 10.07.05, 13:34
          Polubiłem i szanuję naszego trenera. Wyrazy uznania dla niego. Co prawda
          zmoczyliśmy głupio z Serbami ale postęp w grze naszych jest jednak widoczny.
          Myślę, że to dzięki Raulowi Lozano. Dajmy mu jeszcze trochę czasu zanim
          polskich siatkarzy odsądzimy od czci i wiary. Facet trenuje naszych dopiero 60
          dni!
          • Gość: m Re: Wściekły? A ja jestem wkur.....!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:57
            może i jest postęp ale:
            -czemu nie próbowano w tel LŚ na rozegraniu Wlazłego lub Żygadły? Stelmach już
            nic nie pokaża, zresztą grał tylko jeden mecz.
            -Czy gdyby nie kontuzje w pierwszej szóstce pojawiałby się Wlazły, Winiarski
            bez których trudno teraz wyobrazić sobie reprezentację?
            -po co brać czas w momencie gdy wszystko idzie dobrze i tak jak ktoś wyżej
            napisał dawać złapać oddech przeciwnikowi?
            -po co wprowadzać zmiany gdy wszystko idzie dobrze, a po których wszystko się
            pierniczy 9w poprzednich meczach)
            -już 4 mecze w tej LŚ kończyliśmy tie-breakiem mimo wcześniejszego prowadzenia
            (gładkiego i pewnego) 2-0, 2 razy udało się wygrać, dwa razy nie, a czy tak
            musi być?
            • Gość: sfaczim Przestańcie narzekać MALKONTENCI !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.05, 15:11
              Po pierwsze: Mała różnica czy będziemy na drugim czy na trzecim miejscu w LŚ. Tylko 4 punkty w rankingu. Najważniejsza impreza jest za tydzień. Jazk tam nie wejdziemy do MŚ, to sam sie podpiszę, ze trzeba zmian w drużynie, ale na pewno nie trenera. Ale jeszcze zobaczymy jak będzie.
              Po drugie: Nie rozliczajcie Lozano i drużyny z jednego meczu tylko z całości. W tej edycji LŚ Brazylia ma 13-1 my 10-4 Kuba i Serbia 8-6. O czymś to chyba świadczy, że nastapiła poprawa w stosunku do poprzedniego roku. Gdyby Wlazły nie przeszedł linii 3 metra może byśmy wygrali.
              Po trzecie: Podobna sytuacja była w meczu Polek z Niemkami na ME, tylko wtedy nam szczęście sprzyjało, Polki odwróciły prawie przegramy mecz i weszły do finału. Nikt w Niemczech nie pisał, że Niemki są do bani, to jest po prostu sport. Pozdrawiam kumatych
              • Gość: kpiarz Re: Przestańcie narzekać MALKONTENCI !!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:29
                nastąpiło wyraźne pogorszenie, bo: na olimpiadzie w Atenach:
                Polska - Serbia 3-0 było (ostatnie dwa sety do 17 i 16), a teraz wtopa druga z
                rzędu.

:)
    • Gość: Tom Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.ztpnet.pl 10.07.05, 00:15
      Chyba w kapsle wygramy z Rosją! Ale patałachy! Który to już raz przegrywają
      wygrany mecz? Gdybym skrzyknął jeszcze 5 kumpli z osiedla to byśmy dowieźli te
      22:17 do końca trzeciego seta! Co do cholery robi jeszcze w kadrze ten cieć
      Świderski?! Ręce opadają jak się takie coś ogląda. Tylko Polscy "zawodowcy"
      potrafią tak się dać wy..chać!
      • Gość: POlska Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:28
        mega Polska głupota, brak konsekwencji, krótkowzroczność.
        Upokarzające, żenada - zupełnie mnie nie cieszą piękne dwa sety - wolałbym
        porażke po wyrównanej walce - bo przegraliśmy sami z sobą. Przegrane poprzez
        mentalnośc - przegrane w głowie sa nie do przyjęcia
        • Gość: elibre Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:04
          "mega Polska głupota, brak konsekwencji, krótkowzroczność.
          Upokarzające, żenada - zupełnie mnie nie cieszą piękne dwa sety - wolałbym
          porażke po wyrównanej walce - bo przegraliśmy sami z sobą. Przegrane poprzez
          mentalnośc - przegrane w głowie sa nie do przyjęcia"

nic dodac, nic ujac!
    • Gość: kpiarz Stec już analizuje!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:17
      Na szczęście Rafał Stec wszystko wyjaśni w swoim referacie.
      Kto wie, może nasi siatkarze spożywali hamburgery podczas którejś przerwy, a
      nie powinni? Czekamy na felieton Steca.
      • Gość: sol Re: Stec już analizuje!!! IP: *.aster.pl 10.07.05, 00:18
        Ale z ciebie idiota
        • Gość: kpiarz Re: Stec już analizuje!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:21
          a z ciebie inteligent co się zowie!
          Prawie Stęk 2.
          • Gość: sol Re: Stec już analizuje!!! IP: *.aster.pl 10.07.05, 00:34
            nie lubię palantów, co do dyskusji na konkretny temat wplatają pożal się Boże Steca
            • Gość: kpiarz Re: Stec już analizuje!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:45
              to sobie poczytaj tego grafomana i idź spać, boś głupi.
              • Gość: sol Re: Stec już analizuje!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 01:04
                Poczytałem i nie widzę związku. Jak coś napisze o rewelacyjnych siatkarzach
                naszych, to będziemy dyskutować. W sumie, to sorry za idiotę :) alem wku..ony
                straszliwie nawet o tej porze.
                • Gość: k Re: Stec już analizuje!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:26
                  robił wywody jaki to świetny trener po meczach bez stawki, a tu pierwszy mecz o
                  coś i od razu kompromitacja, nie trzeba było poczekać z ocenami, zamiast
                  zachwycać się tym, że mierzy łóżka?
                  Trener jest od trenowania, a nie od umeblowowania hoteli.
      • Gość: prof Re: Stec już analizuje!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.05, 13:01
        pan Stec to niech sobie najpierw przeanalizuje wyniki. W rozmowie z Grbicem
        stwierdzil, ze Polacy wygrali 3 mecze w rozgrywkach grupowych. Żenada. Jacy
        siatkarze, tacy dziennikarze
    • Gość: przypadkowy_kibic Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.05, 00:22
      Nasza kadra powinna zatrudnic psychologa. A jesli juz jakiegos zatrudnia, to
      powinna go zwolnic i zatrudnic innego.
      • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:23
        Psychologa nie trzeba - wystarczy, że Stec im wszystko wyjaśni i będzie o.k.
        • Gość: przypadkowy_kibic Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.05, 00:26
          A do tej pory Stec pomagal?
          • Gość: kpiarz Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:32
            Jak śmiesz o to pytać???
            Gdyby nie stec, to nawet Korzeniowski nie osiągnąłby tych medali wszystkich!!!
        • Gość: miszczu Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:26
          jak to mozliwe ze najlepszy zawodnik najlepszej ligi swiata spieprzyl nam mecz??
          • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:00
            bo widocznie w decydujących momentach ktoś inny wykonuje robotę.
    • Gość: jaro Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 00:25
      Dobrze, że jest Lozano. Wytłumaczy chłopakom, że każdemu zdaża sie w ten sposób
      przegrać, że to nie jakaś cecha narodowa Polaków (choć użalanie się nad sobą z
      pewnością nią jest). Grecja w ćwierćfinale IO u siebie prowadziła z USA w
      decydującym secie 20-12 i wtopiła. Inni też dostawali w ten sposób, np.
      Brazylia z Polską w Spodku (wygrywali 23-18). Niestety nasi mysla teraz, że to
      jakaś przypadłość. A trener Polak powiedziałby, że nie wie co się stało, i że
      widocznie tak musi być.
      • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:30
        który to już raz?
        liczy ktoś?
        Bo z Serbią już w BARDZO PODOBNY sposób dostaliśmy bęcki podczas eliminacji do
        Igrzysk Olimpijskich - skopać dupę starym, wiecznie przegranym "chłopcą Mazura"
        należy!
        Młodzi - wypałujcie tych ćmoków!
        Nigdy się nie sprawdzili w ważnych momentach!!!
        • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:36
          "chłopcom" miało być:)
          ale było kiedyś w Spodku podobnie - masę punktów przewagi, i awans na
          wyciągnięcie ręki i nasi przestali grać, wpierniczyli tak jak dzisiaj...
          Prawie tak samo.
          Zagumny, lecz się synku, masz dobre przyjęcie do dyspozycji, a 3 razy na
          spękanego Świdra wystawiasz, który ma zresztą podwójny blok obok siebie, czy ty
          jesteś normalny?????
    • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:27
      Wlazły - kopnij w dupe Świdra i Zagumnego, ale i Gruszkę, Murka i Gołasia,
      patafiany, pseudogwiazdorzy to są!
      • Gość: miszczu Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:27
        chyba juz pora zeby nasi zawodnicy nauczyli sie serwować
    • Gość: Poznaniak Karać za nieprofesjonalizm! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 00:30
      Podobno trener Lozano opracował specjalny regulamin postępowania zawodników
      podczas treningów i zgrupowań przedmeczowych. Powinien dodać tam również zapis,
      że za lekceważenie przeciwników, zawodnicy są karani finansowo! Kolejny raz
      polski zespół pokazał, że "wydawało" im się, że już wygrali, a efektem takiego
      myślenia była porażka. Trzeba grać do końca, a nie w połowie pracy myśleć, że
      już się wygrało! Nic dziwnego, że trener jest wściekły. To on jest od myślenia.
      Zawodnicy mają grać, od pierwszej do ostatniej minuty, z takim samym
      zaangażowaniem
      • Gość: m Re: Karać za nieprofesjonalizm! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:38
        brednie.
        nasi nie lekceważyli, tylko im odbiło - głównie Zagumnemu.
        ale lepszego nie mamy...
    • Gość: Gwozdz FRAJERZY!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.05, 00:37
      • Gość: k Re: FRAJERZY!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:40
        Trza tam zrobić porządek - Murek, Zagumny i Świderski kawę młodym noszą na tacy
        i kłaniają się pokornie, na razie chyba jest na odwrót, a to bez sensu....
        • Gość: Sesii Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:50
          2 pierwsze sety prawie perfrkcyjne... atmosfera, zgranie druzyny... wszystko
          praktycznie wymarzone... i bu!! mobilizacja i wytrzymałość należały do Serbii i
          Cz. Kazdy wie, ze gra sie do ostatniej sekundy. Polacy tez wiedzieli, a nie
          zrobili tego. emocje poszly górą.Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem... stało
          sie... Im boleśniej sie upada tym lepsza nauczka...
          Pozdrawiam:)
          • Gość: elibre Re: :/ IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:10
            jedyny pozytywny post. I wcale sie nie dziwie ze tak malo, dziwi mnie ze go
            napisales!

jesli sie upadnie n razy to dupa juz tak boli ze boi sie dalej upadac i robi
            sie wszystko zeby zeskoczyc na nóżki!
    • Gość: Antoni Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 00:59
      Byłem dziwnie spokojny w trzecim secie, że to nie koniec, że nasi jeszcze
      pokażą "klasę". Meczów jak ten w wykonaniu naszych orłów widziałem już ze 20.
      Przestało mnie to ruszać. Nic z nich nigdy nie będzie.
      Serbowie jak zwykle ogolili stado baranów przy samej skórze :-(
    • Gość: Syniu poszedłem się pochlastać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.05, 01:03
    • Gość: alojzy Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:05
      Rzygać mi się chce, jak Was czytam. Do III seta (przepraszam, że piszę
      rzymskimi, może nie wszyscy załapią) na pewno sikaliście z radości jak dzieci i
      myśleliście sobie, jaką to super drużyne mamy a dopiero potem zaczęliście flugać
      i wyzywać drużynę od najgorszych. Goovvniani z was kibice i mam nadzieję, ze jak
      najszybciej zaprzestaniecie włączania telewizora na mecze siatkówki! Widac w was
      mądrusiów, którzy oglądają siatkówkę raz na 2 lata, jak jest wielka okazja a
      potem muszą sobie pomarudzić.
      Swoje dzieci też kochacie tylko wtedy, jak przynoszą do domu
      piatki????????????????????
      • Gość: sol Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 01:10
        To nie ma nic do rzeczy mędrcze. Klasowe drużyny prowadząc 2:0 i bodajże 21:17 w
        3 secie wygrywają mecz. I nie wplątuj w to dzieci :)

Poza tym chciałbym zauważyć że jeżeli tacy jak mówisz "gó..ani" kibice
        zaprzestaną włączania telewizorów, to poza rodzinami i przyjaciółmi naszych
        genialnych siatkarzy mało kto będzie chciał jeszcze to oglądać - vide Małysz.
      • Gość: elibre Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:13
        a owszem,cieszylem sie! i to baaaaardzo! ze mamy wreszcie druzyne! ze doczekam
        czasow kiedy "cos" osiagniemy w grach zespolowych (brydza nie licze)! Ale wiesz
        dlaczego tak wysoko nasi skakali? JAJA ZOSTAWILI W SZATNI!!!!!!!!!
        A wlasne dzieci jak wychowam to nie bedzie im sie zdazaloprzez wlasna glupoty
        przynosic paly kilka dni pod rzad! Bo nawet jesli przyniesie(przez wlasna
        glupote!) raz, czy dwa, to nic zlego sie nie stanie! Oni sa niereformowalni i
        tyle! Pod budke z piwem a nie na boisko!
        • Gość: sol Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 01:16
          o - tego zdania mi brakowało. Moje dziecko na ten przykład jest w pełni
          reformowalne :) Czego nie da się powiedzieć o naszych prześwietnych siatkarzach.
          • Gość: elibre Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:28
            gratuluje dzieciaka :) moze tak pomozesz Lozano i swiderkowi? ;-D

A czy nie przypomina wam postawa naszych "cudownych" "siatkarzy" postawy
            naszych "cudownych" "pilkarzy" z MS w Korei? wspanialy wyczyn - awanas do
            finalow MS! Anno domini 2005 - wspanialy wyczyn - awans do czolowej czworki
            ligi swiatowej! dalej nie ma sensu wygrywac, nawet prowadzac 2:0 i
            22:18 !!!!!!!!!
            • Gość: sol Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.aster.pl 10.07.05, 01:59
              Dziecko ma 110cm. Nadaje się ? :)
              • Gość: elibre Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.reynet.pl 10.07.05, 13:14
                a nie, nie.. Mialem na mysli ze pomozesz I i II-emu trenerowi "wychowac"
                podopowiecznych. A dzieciak niech sie przyglada, zbierze przy okazji troche
                autografow (Giba, Vujevic i cala reszta utalentowanych, ZMOTYWOWANYCH, ZADNYCH
                SUKCESU wspanialych siatkarzy)
        • Gość: k Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:18
          to już któryś raz - to samo było z Kubą lub Argentyną na wyjeździe, tyle, że
          wtedy udało się w tie breakach, z serbami w Sopodku nie udało się , i teza też,
          zrobili to co zawsze, ten mecz przejdzie do historii, podobnie jak ten (tez z
          serbami) o awans do IO, gdzie gra zakńczyła się bodajże przy stanie 16 - 22 dla
          PL przy stanie 2-0.
      • Gość: chips8 Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.devs.futuro.pl 10.07.05, 14:03
        masz rację, jedena mądra wypowiedź.Przecież Serbowie zaczęli grać
        wspaniale,zwłaszcza Milinkowic , nasi wznieśli się na wyżyny w dwóch pierwszych
        setach.Grali na 110%. Podziękujmy im za to
    • Gość: ja też wściekły Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.05, 01:35
      A kto trzymał na ławce Grzyba? A jak Świder zaczął walić w siatkę, to nie
      trzeba było wystawić Winiarskiego? A jak Kadziewiczowi nie wychodziły serwy, to
      nie trzeba było wprowadzić tego, który pognębił Kubańczyków? Panie Lozano,
      jeśli zaczną rządzić "starzy" lub pan zestawiać skład pod zasługi, to znów g...
      z tego będzie. Niech za tydzień zagrają najlepsi!!! Ps.PZS jak nie podziękuje
      za pracę p. Niemczykowi to też g... z tego będzie!!!
    • Gość: x BONIEK MA RACJE!!! IP: *.crowley.pl 10.07.05, 01:36
      Wiem ze to inna dziedzina sportu, ale Boniek ma racje:
      "Polscy sportowcy nie maja mentalnosci zwyciezcow"
      Pamietacie ile na ostaniej olimpiadzie bylo medali przegranych w ostanisch
      sekundach???

To wina naszego spoleczenstwa ktore sterowane takimi "autorytetami" jak GW
      uwaza ze nic nam nie moze sie udac
      • Gość: k Re: BONIEK MA RACJE!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:38
        ale nasz kawaśniewski jest przecież bardzo bogatym księciem i ma pałaców co
        niemiara, więc cieszmy się z tego, amen
        • Gość: vw Re: BONIEK MA RACJE!!! IP: *.crowley.pl 10.07.05, 01:42
          ...a teraz wybierzemy pewnie Cimosza bo Jola bedzie obok niego krecic
          "ksiazeca" dupa!
      • Gość: elibre Re: BONIEK MA RACJE!!! IP: *.reynet.pl 10.07.05, 01:40
        dokladnie tak!
    • Gość: ed Zagumny ty rydy pisiorze! IP: *.chello.pl 10.07.05, 01:44
      qypad z rezprezentacja!
      • Gość: sol Re: Zagumny ty rydy pisiorze! IP: *.aster.pl 10.07.05, 01:58
        od*pier*dol się od Zagumnego ty buraku. Po prostu żal za dupę ściska jak się
        czyta posty takie jak powyższy. Przyczyna nie leży w słabej postawie np. jednego
        zawodnika, ale takie buce jak ty nigdy tego nie pojmą.
        • Gość: ee Re: Zagumny ty rydy pisiorze! IP: *.devs.futuro.pl 10.07.05, 10:42
          oczywiscie ze wina TEZ lezy po stronie zagumnego.zreszta ta druzyna nigdy
          nieczego nie wygra, tylko im dziwki i gorzala w glowie. PAMIETAJCIE KIBICUJE
          SIE POLSCE A NIE ZAWODNIKOM!!!
    • Gość: fel Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.icpnet.pl 10.07.05, 02:32
      Przegralem 200€ przez tych Polskich patałachów, co za idioci, shiet...
      • Gość: jaro Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.05, 02:49
        To zacznij obstawiać szybownictwo :)))
        • Gość: elibre Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.reynet.pl 10.07.05, 13:17
          albo brydza! :)
    • Gość: jolkak nie przesadzajcie - brawo im za to co robią !!! IP: *.toya.net.pl 10.07.05, 05:40
      a to właśnie dzięki nim społeczeństwo polskie zaczyna znowu grać w siatkę i na
      osiedlach pojawiły sie nawet zwykłe sznurki między drzewami, bo dzieciaki na
      nowo odkryły ten wspaniały sport. Nie zawsze wygrywa się a mecz na pewno można
      nazwać pasjonującym i co by nie powiedzieć to chyba nie doceniliśmy Serbów,
      wcześniej przegrywali z nami bo jako gospodarze i tak mieli zagwarantowany
      awans - nie zapominajmy o tym!!!
      • Gość: elibre Re: nie przesadzajcie - brawo im za to co robią ! IP: *.reynet.pl 10.07.05, 13:20
        Serbowie lezeli i kwiczeli a nasi robili wszystko, jedyna rzecza bylo "dobicie"
        przeciwnika! i to powinni prawdziwi sportowcy zrobic!!!
        • Gość: kati Re: nie przesadzajcie - brawo im za to co robią ! IP: *.polkomtel.com.pl 12.07.05, 11:37
          Nasi chłopcy są miętcy no i nie mogli uwierzyć w swoje szczęście. Poza tym
          kończyli grę schematycznie. Serbowie przez dwa sety nie zdążyli rozpracować
          taktyki Polaków, ale po umocowaniu antenki i zmianie rozgrywającego, nasi
          zaczęli grać dokładnie tak jak Serbowie się spodziewali nie tak kombinacyjnie
          jak wcześniej
          Za to Bałkanie są zawzięci, mają tak jak terminator po najsilniejszym ciosie
          potrafią się podnieść.
    • Gość: :-) Lozano to neurotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 07:13
      wypieprzanie trzeba zacząc od trenera z taka skrzywiona gęba pokazuje swiatu,
      ze jest nieudacznikiem! a druzyna do dooopy:-)) przegrali bo cały samolot
      judaszowych plusow poleciał!
    • Gość: normalka Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 08:09
      gruszka mówi ,,nie wiem co się stało" — to co zawsze brak charakteru i jaj,
      dzisiaj przegrana z Kubą 3:0
    • Gość: Idol Re: Raul Lozano: Jestem wściekły IP: *.chello.pl 10.07.05, 09:09
      SZMACIARZE!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka