Gość: jachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:47 no, panie lozano... ryzykujesz pan bardzo. ale zes mnie pan zaskoczyl. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syniu Bez "Igły" !!!??? Lozano zwariował ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibitz Nie sądzę. Raczej wie co robi - nazwiska nie grają IP: *.attu.pl 15.08.05, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma paru IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 07:15 rozgrywających , tylko ten pajac który ma zagrywki gorsze niż Kasia Skowrońska, no i te kiwki no rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma p IP: 150.254.166.* 16.08.05, 08:53 Zadaj sobie kiedyś trud obliczenia procentu zdobytych punktów po zagrywkach Zagumnego i porównaj to np. z zagrywkami Gruszki. Możesz się zdziwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma p IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 16.08.05, 09:11 Zagumny jest fantastycznym rozgrywającym, proszę się go nie czepiać !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:32 Ty placku. pewnie masz 120 cm wzrostu i jedyne co umiesz to krytykować innych. Idź walnij sobie baranka i pomarz, że jesteś fajny, wysoki i wszystko inne, czego prawdopodobnie nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin_spacey Re: Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma p IP: *.it-net.pl 16.08.05, 11:18 zagumny zagrywa w ten sposob poniewaz mial jakas kontuzje ktora moze mu sie odnowic. ale wypracowal sobie ta zagrywke calkiem dobrze - czesto przeciwnicy maja powazny problem, widac to szczegolnie ostatnio. a rozgrywajacym jest swietnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma p IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 16.08.05, 14:44 Jak by nie bylo Zagumny jest najlepszym rozgrywajacym w naszym kraju do tego bardzo dobrze broni w polu a jego zagrywka w ostatnich meczach byla najlepsza z calej druzyny(przynajmniej sprawiala jakies problemy i trafiala w boisko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: Znowu ten Zagumny czy w 40 mln kraju nie ma p IP: *.chello.pl 16.08.05, 16:46 Sam jestes pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Bez "Igły" !!!??? Lozano zwariował ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:51 ja osobiscie nie wierze, zeby lozano wyrzucul ignaczka ze wzgledu na ostatnie wystepy... pewnie sie panoszyl, byc moze brakowalo rywalizacji na tej pozycji juz wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstantyna Re: Bez "Igły" !!!??? Lozano zwariował ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:15 Stelmach? zgoda, Kadziewicz - przyda mu się lekcja pokory ale Ignaczak to - powiem szczerze szczęka mi lekko opadła... No nic zobaczymy co będzie na Mistrzostwach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxion Re: Bez "Igły" !!!??? Lozano zwariował ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:16 Igła to jeden z najlepszych przyjmujących na świecie. Mam nadzieje ze Lozano nie wyrzuca ich wogóle to byłoby głupie. Wiadomo ze trzeba dać szanse młodym ale po co zatrzymywać "rozgrzaną" kadre ucinając trzech zawodników w tym stałego libero. oby mistrzostwa wypadły pomyślnie. Lozano dobrze zrobil ze ich ukarał ale dlaczego tak drastycznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁySy Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.piast.ds.uj.edu.pl / *.bydgoska.krakow.pl 15.08.05, 18:50 hmmm, jeden zły mecz Ignaczaka i juz do zmiany ?? przeciez na tej pozycji pewnosc to polowa sukcesu, a jak po jednym spie.. meczu trener bedzie ich wymieniac to pewnosci na pewno im nie doda, natomias ze zmiana kadziewicza i stelmacha sie zgadzam, nie pamietam ich dobrego meczu ( kadziewicz to od 3- mcy wyglada jakby go dziewczyna splawila ) Odpowiedz Link Zgłoś
bea301 Czytajcie 16.08.05, 08:24 Ludzie, czy wy nie umiecie czytać ? Wylecieli ze składu bo po meczu z Chinami poszli na "imprezkę" i sobie popili - a na początku Lozano jasno określił zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.05, 11:01 Lozano wywalił ich nie za zły meczy tylko za brak dyscypliny.Upili się przed meczem.I dobrze że ich wywalił mnie zawsze Ignaczak wkurzał debil.Teraz sobie taką fryzurkę może trzasnąć między nogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paculka Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.05, 17:36 ludzie co wy gadacie?! naet zdrowy rozsądek nie pozwoliłby im pić! szczególnie przed meczem! widze że tu sami inteligenci siedzą <lol2>! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: 213.199.218.* 15.08.05, 18:52 Ignaczak zaprzepaścił szansę ostatnim meczem z Holandią. Myślę, że decyzja co najmniej kontorwersyjna. Ignaczak potrafi grać, pokazał to chociażby w meczu z Serbią i Czarnogórą. Jego kiepską grę tłumaczyłem przetrenowaniem. No cóż. Być może ta decyzja się zemści. Ignaczak jest doświadczony w imprezach tej rangi. Z kolei brak Kadziewicza mnie nie dziwi. Na chwilę obecną jest najsłabszy z czwórki środkowych. Gołaś - kiepsko w obronie, ale dobrze w ataku; Pliński - przyda się na blogu, Grzyb - dobry na bloku, w ataku nieźle, dobrze współpracuje z Zagumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 18:58 Chodza sluchy ,ze m.in panowie Kadziewicz i Ignaczak balowali do trzeciej nad ranem w jednej z olsztynskich knajp w przeddzien meczu z Holandia. I pozniej czlowiek sie dziwi co sie z Igla dzieje.Decyzje trenerow nalezy nie tylko uszanowcac ale i pochwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.jmdi.pl 15.08.05, 18:59 fiu fiu a nawet fiu fiu fiu:) que sorpresa, senor Lozano dawno się tak nie zdziwiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romo Rosjanie mistrzami U-21 IP: *.UNUSED.EPIX.NET 15.08.05, 19:02 W ten sposób rezultatem 3:0 przełamali oni hegemonię Brazyli. Najlepszym zarówno w serwowaniu, jak i blokowaniu okazał się Aleksej Ostapenko. Już może za rok da się nam on we znaki i może doprowadzić do bezsenności naszego trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
unimix brawo Lozano !!! 15.08.05, 19:03 Co do Ignaczka nie ma watpliwości ,że postąpił słusznie.Ostatnie mecze to totalne dno.Każdy odbiór (jeśli juz odebrał) to na 3,4 metr,z takiej piłki nie można wyprowadzić ataku środkiem.Większe ryzyko niesienie za soba zostawienie Kadziewicza,ale brawo za bezkompromisowość.Nie ma pewniaków ,po prostu trzeba grać. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: brawo Lozano !!! 15.08.05, 19:49 oby nam ta bezkompromisowosc bokiem nie wyszla... a widziales, zeby Gacek cokolwiek dobrego rozegral? bo ja niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guderian Re: brawo Lozano !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:11 To mało dziewczynko meczy ogladasz - pewnie Twoja znajomosc konczy sie na lidze swiatowej. Piotr Gacek to kapitalny libero AZS Czestochowa i jak najbardziej zasluguje na gre w rep w miejsce juda$za. "Boze chron nas od WC" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Wreszcie!!!!!!!! IP: *.mstow.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 20:18 Boże dzięki Ci że oświeciłeś nareszcie tego faceta!!!! W końcu ktoś się poznał na tych dwóch "gwiazdorach"!!! Oby tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: brawo Lozano !!! 15.08.05, 20:22 ne wypowiadaj sie o tym ile meczy ogladam. wystarczajaco. Gacek nic nie pokazal w meczach miedzynarodowych i dzieki Bogu za czesto tez w nich nie gral. ja pamietam LS gdy nasze przyjecie nie istnialo, bo niedny Gacus nie rozumial sie z cala reszta!!! nie bierze sie na najwazniejszy turniej zawodnika, ktory rzadko wystepowal z zespolem, no moment - to czemu Lozano caly czas stawial na Ignaczaka a w ostatnim momencie wzial Gacka? mam tylko nadzieje, ze ten koles sie obudzi i w druzynie narodowej pokaze, ze umie grac - bo gra w lidze a w reprezentacji, to moj kochany specu, dwie zupelnie inne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guderian Re: brawo Lozano !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:25 Sorry ale proponuje Ci dziewczynko obejrzec troszeczke statystyk jesli Ci ostatnie mecze na zywo nie wystarczają. Krzysiu Placzek to jest gwiazdor parkietu a nie zawodnik. A co do Piotrka to chyba rozne mecze ogladalismy w LS. Jestem pewny ze sobie chlopak poradzi- w przeciwienstwie od Krzysia ma w glowie poukladane. "Boze chron nas do WC" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: brawo Lozano !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.05, 22:05 Dokladnie. Krzysiu wyroznial sie tylko fryzura. No moze byl tez niezlym showmanem w zespole. Niestety na parkiecie nie pokazywal nic, co widac po statsach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin jeden mecz z Holandia nie moze przekreslic Ignacza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 00:02 tymbardziej ze od czasow Musielaka to Ignaczak byl niezastapiony i moim zdaniem on byl najbardziej niedocenianym zawodnikiem w kadrze a robil czarna robote za innych.....przeciez ten facet wyciagal niesamowite pilki!......moim skromnym zdaniem Gacek moglby sie jeszcze wiele od niego w kadrze nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: jeden mecz z Holandia nie moze przekreslic Ig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:23 Ignaczak nie wylecial ze skladu za slaba forme.... lecz za względy wychowawcze. A moim zdaniem Gackowi bardzo duze brakuje do Ignaczaka ale jezeli Lozano mial z nim problemy wychowawcze trudno....musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: brawo Lozano !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.05, 22:01 Ignaczak tez kiepsko gral w tej reprezentacji. Od finalowego turnieju LIGi Swiatowej (na ktorej nota bene gral przecietnie) nie pokazal nic. Moze rzeczywiscie sprawial problemy wychowacze, bo nie od dzis wiadomo,ze ten czlowiek do aniolkow nie nalezy. W takim wypadku trzeba chlopaka sprowadzic na ziemie i slusznie Lozano pozbawil tego pseudo gwiazdora gry w kadrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: brawo Lozano !!! IP: 217.153.80.* 15.08.05, 21:46 Obserwuje Twoje wypowiedzi od jakiegos czasu i mnie martwisz:) Trener ma zawsze racje(prawie:) Jakby kazdy kwestionowal jego decyzje to by nic z tego nie wyszlo.Chcesz to sama trenuj mala:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: brawo Lozano !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.05, 21:57 Ja nie widzialem,zeby Ignaczak choc raz w ostatnim meczu dobrze odebral pilke. Byly kiwki Holendrow z ktoregos metra i Ignaczak glapil sie i nic nie robil. Najlepiej mu wychodzi efektownie upadanie, jak juz pilka uderzy w parkiet. Juz nie mowie,ze ten chlop ma refleks jakby chwile wczesniej wypil conajmniej kilka browarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: brawo Lozano !!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.05, 15:47 Ani odbioru nie mial dobrego ani obrony. Swoja droga obrona nie nalezy do jego obowiazkow??? Powinien to byc najlepiej broniacy zawodnik w zespole (bo po to tam jest, skoro nie moze atakowac). Tymczasem to co pokazywal ostatnio to bylo dno. Niektorzy mowia,ze Ignaczak wyciaga niesamowite pilki. JA tego nigdy nie widzialem. W porownaniu z libero Serbow, Rosjan, Brazylijczykow czy nawet Bulgarow to Ignaczak sie prezentowal kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda,napier.alamy legia - legła! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:11 no i gdzie ta wasza legia? Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: brawo Lozano !!! 16.08.05, 02:07 miał wypierdzielić, a nawet nie powoływać wczaeśniej, prowodyra i zawodnika bez perspektyw - Stelmacha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melder Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: 212.74.13.* 15.08.05, 19:12 Gacek za Ignaczaka? W każdym meczu będę CI to przypominaŁ panie Lozano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowin Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.08.05, 00:21 Bardzo dobrze! Skończyły się czasy pięknych porażek! Nieodpowiedzialnych i nieskutecznych trzeba wyeliminować! Względy wychowawcze są równie ważne, jak technika, ogranie i zasługi. Nadchodzi w polskiej siatce "czas sukcesu". To ma być drużyna(team), a nie zgraja imprezowiczów! PS. Imprezka, imprezką, ale wygrywać trzeba zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:14 Wreszcie Żygadło dostanie szanse, wydaje mi się także, że Pliński wniesie więcej niż Kadziewicz. A na pewno nie będzie tak idiotycznie psuł zagrywek jak on. --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibitz BRAWO! Nie grają nazwiska tylko zawodnicy w formie IP: *.attu.pl 15.08.05, 19:15 Najgorsze, co trener może zrobić, to przywiązać się do nazwisk. I tu Lozano mi imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzio Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:15 Kadziewicz na drzewo!!! Z tym jego serwikiem to na szczaw. Niech chlopak dalej pracuje nad swoja fryzura. Daniel P. ogolnie skuteczniejszy a jak bedzie zagrywal tak jak w lidze to bedzie cacy. A co do Igły to spore zaskoczenie - myslalem ze to pewniak w skladzie. Ciekawe jak obaj wypadaja na treningach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.net-com.net.pl 15.08.05, 19:23 ja bym postawił gacka na te silne serwy holendrów - chłopak pewnie by się zesr.. w majty bez przesady igła to igła, powodzenia na me, na pewno przyjedziemy z medalem:/ z 30% odbioru:/ igła miał gorszy mecz, bo pokrywał kolegów, gacka zaś pokrywają przyjmujący, nie mam nic przeciwko niemu, ale po jaką cholerę brać gorszego, skoro mamy lepszego w kadrze? lozano już zapomniał, ile igła zrobił, kiedy brakowało przyjmujących- atakujących na początku lś? to dlatego, że gruszka, mimo świetnego ataku, źle przyjmuje, a igła popełnił błąd i pokrywał murka, a nie gruszkę - jak wszedł winiarski za gruszkę i zaczął przyjmować, igła zaczął lepiej grać konkluzja: nazwiska nie grają, ale umiejętności tak, dzisiaj większe ma igła z drugiej strony: holandia świetnie rozpracowała nasze mankamenty, a zwłaszcza przyjęcie, podobnie chiny - to głównie powinno dac do myślenia trenerowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złowieszczy Kto by nie grał musi wyręczać Gruszkę w przyęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
wbka Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! 15.08.05, 20:34 fanie chyba nie siatkowki.Napisales-> ja bym postawił gacka na te silne serwy holendrów - chłopak pewnie by się > zesr.. w majty. Ten siatkarz zapewne lepszy jest od ciebie. Moze ma zone , dzieci, a ty takie rzeczy wypisujesz. Podpisz sie i stan przed Gackiem, moze zwieracz cie nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.net-com.net.pl 16.08.05, 20:04 do wbka: masz rację, przesadziłem i to ostro, nie powinienem używać tak ostrego sformułowania - przepraszam z tymi dziećmi i żoną trochę przesadziłeś/łaś: z tego co wiem gacek ma 23(?) lata;) biję się w piersi, po prostu taka była moja pierwsza reakcja na uwagi o igle, w świetle tego, co dzisaj usłyszałem, o zachowaniu igły, cofam wszystko: lepszy gacek na libero, nawet jeśli - na razie - nie dorównuje umiejętnościom igły niż taki "reprezentant polski", który ważny mecz poprzedza "wypadem na piwko" pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam, a zwłaszcza pana gacka:) fan jak najbardziej profesjonalnej siatkówki Odpowiedz Link Zgłoś
wbka Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! 17.08.05, 08:37 Cieszy mnie Twoj post.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas To by sie podobno zgadzało... Poprzedniej nocy:) IP: *.katowice.msk.pl / *.mm.msk.pl 15.08.05, 20:51 > igła miał gorszy mecz, bo pokrywał kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: To by sie podobno zgadzało... Poprzedniej noc 15.08.05, 20:57 pokrywał kolegów w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Porazka z Chinami IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.08.05, 20:14 Nasi chlopce odebrali dzis w Ostrodzie sroga lekcje...bez Ignaczaga na rozegraniu dali sie rozjechac Cjnczykom 3:2 - troszke martwi mnie ich wystep na mistrzostwach.....oby memorial Wagnera i dzisiajszy sparing byl tylko wpadkami:- ( Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Porazka z Chinami 15.08.05, 20:33 to Ignaczak pownien być "na rozegraniu"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verelad Re: Porazka z Chinami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:32 No tak bez Ignaczaka na "rozegraniu" to nawet z Chinami nie wygramy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entomb Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:23 Rzeczywiście brak Ignaczaka jest zaskakujacy, co by nie mowic o jego ostatnich wystepach to mimo wszystko ma duze doswiadczenie i wielokrotnie pokazywal ze potrafi grac. Ale na razie Lozano pokazuje sie raczej z dobrej strony jako trener wiec trzeba uszanowac jego decyzje, kto wie jak to wyglada od drugiej strony... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:36 Przeciez Lozano nie jesst samobojca tylko, co juz wielokrotnie pokazal, niezlym trenerem. Skoro odsowa Ignaczaka to widoczni ma powody. Niech bronia go wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katny Lekka przesada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 19:39 Lozano chyba troche przesadził. Szanuje go jako trenera ale decyzja o zostawieniu Ignaczaka jest chyba zbyt pochopna. To znakomity zawodnik, wyróżniający się a jeden słaby mecz to chyba nie powód żeby go skreślać. Szkoda mi chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matthew A kiedy to z dobrej strony zaprezentował się Gacek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 19:42 A kiedy to z dobrej strony zaprezentował się Gacek??? Igła to klasa sama w sobie. Doswiadczony, wyróżniający się zawodnik. Czasami nazwiska grają... Przypomnijcie sobie Nicole Grbica w ostatnich latach kariery. Zresztą jeden zły mecz to nie powod zeby niszczyc zawodnikowi karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda,napier.alamy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: A kiedy to z dobrej strony zaprezentował się IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.05, 11:19 Jeden zły mecz??Odbija Ci??Zastanawiasz się nad Gackiem kiedy dobrze zagrał?? Łatwiej pokazać jego dobry mecz niż Ignaczaka.Bo Gacek ma i w głowie i w rękach.W przeciwieństwie do Ignaczaka,który nie ma ani w rękach a tym bardziej nie ma w głowie.Udowodnił to idąc na imrezkę kiedy wiedział,że ma jeszcze dwa mecze do rozegrania.Dobry zawodnik tak się nie zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a no to mamy po ME :/ 15.08.05, 19:45 czy Lozano na ktoryms z treningow dostal mocniej w glowe pilka?? bo na to wyglada Gacek?????????????????? a szkoda, bo tak dobrze sie zapowiadalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur oby Lozano się nie spolszczył IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 19:52 Dużym ryzykiem jest pozostawienie w składzie Świderskiego {chyba za zasługi i nazwisko}. Od dłuższego już czasu Świderski bezmyślnie wali w blok, a co gorsze w siatkę.W ten sposób już kilka razy na marne poszedł wysiłek całej drużyny. O co tu Q. chodzi? Ignaczaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke IGLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:58 czy wy ludzie myslicie,ze lozano wywalil igle i reszte,bo zepsuli jeden mecz????!!!!jak znam zycie i tytulowego bohatera to pewnie szalal po olsztynie i go wreszcie zlapano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jard Re: oby Lozano się nie spolszczył IP: *.chello.pl 15.08.05, 20:17 Oprócz Świderskiego zastanowiłbym się nad końcem reprezentacyjnej kariery Gruszki... Kapitan zespołu, ale ważne piłki rozgrywać trzeba do młodego Wlazłego, bo Gruszka odważy się najwyżej na jakiś mijający plasik. Obaj panowie (Ś i G) reprezentują niestety mentalność kadry Wspaniałego i Gościniaka, kiedy 6 miejsca komentowano jako sukces. Z taką Norwegią zagrają bez stresu, ale przy spotkaniu z Rosją, Brazylią i innymi tuzami najchętniej uciekliby do szatni. Zatem nowe twarze wśród przyjmujących (choć w przypadku Gruszki to dziwny przydział) jak najszybciej pożądane. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: oby Lozano się nie spolszczył 16.08.05, 02:15 a jak Bełchatów zdobył MP? Dzięki Gruszcze? Nie, dzieki Włazłemu! zagrywka i atak, Gruszka się tylko przyglądał! Odpowiedz Link Zgłoś
waldi123 Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! 15.08.05, 20:00 Oceniac decyzje trenera bedzie mozna po ME w Rzymie. M.inn. dlatego, zeby byl w stanie podejmowac trudne decyzje szukano trenera zagranicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx głupota... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 20:09 Nie wiem coście się tak do Igły przyczepili. Jego raczej należałoby bronić. Cały czas grał równo, na bardzo wysokim poziomie. A zawalił jeden mecz. Mysle ze to sie odbije niekorzystnie na jego karierze. A z drugiej strony Gacek jest po prostu słabym zawodnikiem. Ten wybór wydaje mi się tak bez sensu ze chyba po prostu musiało dojsc wczoraj do jakiejs kłutni między Lozano i Ignaczakiem. Innej opcji nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: głupota... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 20:14 No to sobie poczytaj na sasiednim ,zaprzyjaznionym portalu o wyczynach trojki: Stelmach,Ignaczak,Kadziewicz i balandze w klubie Pestka.Jest sprawa oczywista,ze wymienieni siatkarze zostali wyrzuceni z kadry.Relacje prasowe traca eufemizmami.Moze chodzi o to zeby nie psuc atmosfery wokol siatki.Moim zdaniem medal ME mamy z glowy,ale lepiej trzymac towarzystwo w garsci niz mu popuscic.Co wyprawial skacowany Ignaczak w meczu z Holandia wszyscy widzieli.Trenerzy podjeli sluszna decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: głupota... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 21:13 Czy te Twoje "pewne" informacje o klubie Pestka pochodzą z relacji niejakiego ~Adiolsztyna ktory twierdzi ze jego kolezanka bawiła się tam z chłopakami z kadry??? Bo innych źródeł na onecie nie znalazłem. Nie bądźmy śmieszni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: głupota... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 21:17 tez uwazam to za nieprawdopodobne. Stelmach byl w Olsztynie z zona i dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: głupota... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 21:43 Nie tylko.Juz wczoraj na forum reprezentacja net.,a wiec duzo wczesniej zanim Lozano oglosil sklad reprezentacji na ME,jakis olsztynianin wymienil trzech siatkarzy ,ktorzy sobie balangowali w sobote okolo trzeciej nad ranem.Chcesz poznac nazwiska ? Kadziewicz,Ignaczak i gosc o ksywie Gruby,jak mniemam tak nazywa sie Stelmacha w reprezentacji.I nie mow mi,ze w kontekscie pozniejszych decyzji personalnych Lozano,te dwie sprawy sie nie lacza.Nie posadzam cie az o taka naiwnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: głupota... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 21:58 Coś kręcisz, ojciec. Jeszcze przed chwilą powoływałeś się tylko na onet. Z resztą nie wiem, ale dopuki nie zobacze oficjalnej informacji w prasie na ten temat to bede uwazał ze to są tylko pogłoski. Ta wersja jest po prostu zbyt nieprawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: głupota... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 22:20 Nic nie krece.Mozesz sobie sam sprawdzic www.reprezentacja com.pod informacja dotyczaca zalow Gruszki ,ze nie udalo sie wygrac turnieju.Myslisz ,ze ja tez bylem pierwszym chetnym zeby w to uwierzyc? Dzisiejsze jednak decyzje Lozano,przynajmniej jesli chodzi o mnie potwierdzaja rewelacje internautow.Zreszta zwykle na wspomnianym portalu prawie sami chwalcy naszej reprezentacji a tu taka wiadomosc.O Onecie wspomnialem dlatego ,ze facio opisal wiecej szczegolow niz ten z portalu siatkarskiego.W sumie to trafia mnie szlag bo zapewne z medalu beda nici,tym niemniej nie mam watpliwosci ,ze ta zabe trzeba zjesc.Nie ma innego wyjscia.I jak tak patrze na profesjonalizm takich Ignaczakow to pozniej wcale sie nie dziwie,ze zdobywamy tzw.przyzwoite piate miejsca na waznych siatkarskich imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: głupota... IP: *.qc.sympatico.ca 16.08.05, 06:05 jestem za a nawet przeciw. to co zrobil trener jest zbyt pochipne i glupie i tyle. na razie. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.08.05, 20:05 o ile odeslanie na lawe Kadziewicza zupelnie mnie nie zdziwilo....(koles od poczatku ligi swiatowej kompletnie nie mial zagrywki, pretensjonalny atak i tylko sredni blok) to rezygnacja z Ignaczaka powaznie mnie zaskoczyla....mam spore watpliwosci czy Zygadlo i Gacek maja wystarczajace umiejetnosci i wole walki??????Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:12 Niech sie wypowiedzą sami poszkodowani ,dopiero zobaczymy, usłyszymy prawdę.Myśle że stać ich na to. Czekam.Trenera podziwiam -taki mały a taki silny w decyzjach.Taki mały ,taki duży może mądrym być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek a kiedy wywali Zagumnego? IP: *.echo / *.e-cho.pl 15.08.05, 20:09 dostaję boleści kiedy widzę jak ten cyc serwuje Odpowiedz Link Zgłoś
wbka Re: a kiedy wywali Zagumnego? 15.08.05, 20:43 Dostaje bolesci jak ten Bolek-CYC pisze.Buty czyscic lub do lopaty, wybor nalezy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: a kiedy wywali Zagumnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:57 koleś, zajmij się lepiej czymś pożytecznym, zamiast bzdury o Zagumnym wypisywać. poćwicz swoje serwy na przykład:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaj Między wierszami Lozano daje do zrozumienia,że nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:09 chodzi o dyspozycję i umiejętności, ale bardziej o podejście do obowiązków i dyscyplinę w drużynie. Nie bez powodu Ignaczak grał beznadziejnie w ostatnim meczu i np.Zagumny nie mógł tego ścierpieć, bo prawdopodobnie wiedział co jest tego przyczyną. Jeśli tak jest rzeczywiście to szkoda, bo z Ignaczakiem byłoby łatwiej o sukces. Ale morale i psychika są równie ważne, jeśli nie ważniejsze, trudno więc z Argentyńczykiem się nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Między wierszami Lozano daje do zrozumienia,ż IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 20:14 K...wa, ludzie. Nie wiem dlaczego nagle wstąpiło w was przekonanie ze Igła zabalował sobie przed meczem ale widzę że traktujecie to juz jak fakt. Myślę że to bardzo mało prawdopodobne. Jemu po prostu mecz nie wyszedł. Zdarza się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Między wierszami Lozano daje do zrozumienia,ż IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.05, 20:19 Czy myslisz,ze Lozano jest na tyle glupi,zeby faktycznie po jednym slabym meczu rezygnowac z Ignaczaka,na ktoreg tle biedny Gacek jawi sie jako zwykly przecietniak.Musialy w gre wchodzic czynnik pozasportowe ,proste jak dwa i dwa to cztery.Podobnie Plinski.Zeby nie wiem jak wspaniale zagral Daniel w meczu z Holandia,to i tak przeciez Kadziewicz goruje nad nim doswiadczeniem ,ograniem i umiejetnosciami.Lozano postanowil skonczyc z imprezowiczami.Stelmach mial zdaje sie urodziny i umoczyl swoich dwoch kumpli.Siebie zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.chello.pl 15.08.05, 20:17 Odmówił komentarza,ale dziennikarze i tak wiedzą swoje.Jak zwykle muszą siać zamęt.Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:28 Igla zawalil jeden mecz i kto wie co by sie dzialo w Rzymie, a tak przynajmniej moze sie nad soba zastanowic; wiekszosc ludzi oceniajacych Gacka nie wie jak o gra w klubie a ocenia go tylko na podstawie LS; to jest dobry libero i mam nadzieje ze pokaze sie z dobrej strony na ME a co do srodkowych to po memoriale bylo pewne ze Plinski wskoczy do kadry, pytaniem bylo tylko za kogo; wydawalo mi sie ze za Golasa (swietny atak, ale zero bloku i z zagrywka roznie) ale widac ze Kadziewicz takze na treningach zaprezentowal to co w meczu z Chinami (zasypial na srodku, spoznial sie do skrzydla, a z serwisem tez cienko) wiec dobra zmiana Lozano co do Stelmacha to widac bylo ze nie rozmumie sie dobrze z druzyna tak jak Guma czy Zygadlo konczac Lozano decyduje i nie nam jest ocenia w tej chwili jego decyzje, on jest z chlopakami na codzien i wie na co kazdego stac; a ze nie komentuje to moze lepiej niz mialby skompromitowac niektorych; mam nadzieje ze wroca z ME z podniesionymi glowami W GORE SERCA BO POLSKA WYGRA ME !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! 15.08.05, 20:55 Pliński był w lidze najlepszy w ataku i bloku, zdaje sie, zresztą zajrzę do pls.pl najlepiej atakujący: PR ZAWODNIK DRUŻYNA MECZE SETY ( % ) PKT/M. (%)+(PKT/M.) 1 Pliński Daniel JAS 2 Grzyb Wojciech OLS 3 Gruszka Piotr BEŁ najlepiej blokujący: 1 Pliński Daniel JAS 2 Wnuk Radosław BEŁ 3 Kmeť Tomáš KED www.pls.pl/rankingi.php?tourid=5 Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! 15.08.05, 20:56 czyli - jak chodzi o atak ze środka nie powinno być źle z Plińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.05, 20:24 wiem czemu Stelmach, Kadziu i Igla nie jada...wiadome jest jedno: u Lozana same gwiazdy nie graja!! Odpowiedz Link Zgłoś
wbka SP Wagner mowil ( inf. zaslyszana).Czym sie rozni- 15.08.05, 21:09 pilkarz od siatkarza. Tym, ze pilkarz pije przed,a siatkarz po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Siatkarze na ME: bez Kadziewicza i Ignaczaka! IP: *.cebit.com.pl / *.cebit.com.pl 15.08.05, 21:10 Po pierwsze to nie sadze, by na decyzje wplynela slabsza gra Igly w meczu z Holandia. DOWODY: 1. Do ME zostalo jeszcze troszke czasu, a przede wszystkim sparingi z Chinami i Czechami. Lozano chcialby pewnie sprawdzic, czy forma naszego podstawowego do tej pory libero rzeczywiscie jest kiepska. A tu nagla wiadomosc o skladzie. Cos musialo ogloszenie skladu przyspieszyc. 2. Juz w trakcie meczu zachowanie Lozano bylo co najmniej dziwne. Nie podskakiwal, nie cieszyl sie z udanych akcji, nie gestykulowal... Chodzil tylko smetnie przy lini. Widocznie cos mu juz siedzialo na zoladku. Tak wiec teoria o balowaniu wydaje sie wielce prawdopodobna. Szanuje decyzje Lozano, ktory pokazal po raz kolejny, ze jest profesjonalista. Ale tym samym szanse na medal moim zdaniem znacznie zmalaly. Przypomne, ze w ME nie ma cwiercfinalow! Z 6-zespolowej grupy dalej przechodza tylko 2 druzyny! A przeciez mamy w grupie i Rosjan, i Wlochow... Coz, pozostaje miec tylko pretensje do niepowolanych. Narobili niezlego balaganu. Oby decyzja Lozano przyniosla pozytywne konsekwencje w przyszlosci, bo na ME raczej bedzie miala negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Myślę, że Lozano wie co robi. IP: *.osk.enformatic.pl 15.08.05, 21:34 U mnie ma kredyt zaufania. Nie sądzę zeby jego decyzje były pochopne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: Myślę, że Lozano wie co robi. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 21:42 A ja jestem moze naiwny ale nie wierze zeby w tak waznym momencie, przed decyzją w sprawie składu na ME a między dwoma meczami ktokolwiek pozwolił sobie na taką akcję. Zwłaszcza Stelmach i Kadziewicz ktorzy do konca nie mogli byc pewni swojego miejsca w drużynie. Aż w taką głupotę to nie wierzę. To są jednak zawodowcy. Jestem przekonany ze to informacja zmyślona i podchwycona przez internautow. Dlatego ludzie, opanujcie sie troche. Krzywdzicie zawodników nie mając żadnych dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Myślę, że Lozano wie co robi. IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.05, 23:02 Co do Kadziewicza to w cale się nie dziwię. Jestem z Olsztyna i wiem że potrafi się zachowywać jak rozpieszczony dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś