GoĹÄ: krzysztof IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.08.05, 21:58 szkoda, że z opuznieniem transmisja w 3!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gromax Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: 213.186.77.* 21.08.05, 21:58 kuźwa, po co tu wlazłem jak na trójce leci dopiero czwarty set... heh ale się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wkurzony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: donPedroso Przed nami ti-break - tylko w TVP ;-) IP: 212.182.102.* 21.08.05, 22:21 bez kitu - jaja sobie robią w telewizorze i jeszcze ten typ w studiu gada, i głupa rżnie, że wyniku nie zna faktycznie w porównaniu z MŚ w lekkiejatletyce wygląda to wszystko jak kpina - a mam wrażenie, że złotka mają nieco większą popularność niż nasi "atleci" cóż pan Korzeniowski ma swoje priorytety..., a kibiców tv jak zwykle ma w dooppie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: y.y Re: Przed nami ti-break - tylko w TVP ;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 03:13 A od kiedy to Korzeniowski decyduje o ramówce tvp kretynie jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jpo Re: Przed nami ti-break - tylko w TVP ;-) IP: *.aster.pl 22.08.05, 12:32 Od kiedy jest dyrektorem działu sportowego w TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sfaczim GRATULACJE Z NIEMIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 22:56 Ja nie miałem nawet możliwości oglądania retransmisji. Siedzę w Niemczech na delegacji i oglądałem suchy wynik na stronie fivb. Po dwóch setach odpuściłem sobie, wziąłem przsznic i sie odwróciło, ale jak doszły Bułgarki na 18:18, myślałem, że to koniec marzeń. Bankowo dostałem dzisiaj wrzody na żołądku, ale olać to najważniejsze, że weszły. Jak grała moja "ulubienica" zwana przeze mnie "Bełtem" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Skowronska.pl Skowronska.pl IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 23:00 Skowronska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Skowronska.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:26 dzieki za transmisje na zywo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pioootr2 Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:04 Po szczytowaniu przed 5 setem poznałem wynik.Byłem spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rodik brawo! IP: 80.54.200.* 22.08.05, 12:11 Gratulacje dziewczyny! Piekna siatkowka! Stanowicie dokladne przeciwienstwo facetow, ktorzy to lubuja sie wlasnie w trwonieniu przewagi. Faktem, jest, ze kobieta lepiej odnajduje sie w stresie niz facet. Dzieki za takie emocje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magdalena Re: brawo! IP: *.chello.pl 22.08.05, 15:03 Chyba pierwszy raz widziałeś mecz polskich siatkarek.Gdyby nie trwonienie punktów,w ogóle nie musiałyby jechać na turniej do Warny...całe szczęście,że wygrały teraz,ale byłyby mniej zmęczone przed ME,gdyby nie roztrwoniły przewagi w meczu z Niemkami... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zomo Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:58 zajebiście dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Moxie Gratulacje! IP: *.ny325.east.verizon.net 21.08.05, 21:59 Zyczymy sukcesu na mistrzostwach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Panie Korzeniowski wstyd i hańba 21.08.05, 22:02 taki mecz i retransmisja , ale i tak pokornie dziekujemy ze nie pusciliscie tego meczu po północy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:02 Gratulacje. To drużyna z charakterem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! 21.08.05, 22:06 Hurraaa!!!! Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Wpisujcie miasta gratulujące siatkarkom !!! 21.08.05, 22:09 Wpisujcie miasta gratulujące siatkarkom !!! Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Wpisujcie miasta gratulujące siatkarkom !!! IP: *.sympatico.ca 22.08.05, 00:41 Montreal gratuluje, mam nadzieje ze na mistrzostwach dziewczyny powalacz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: papamobil dymisja dla p. Korzeniowskiego ......natychmiast!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:09 tvp to już nie jest dno to jest bezdenne , bezczelne i kompromitujące się towarzystwo wzajemnej adoracji !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: dymisja dla p. Korzeniowskiego ......natychmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:18 to jak za komuny - wtedy też puszczali wszystko z poślizgiem i rżnęli głupa, tyle, że wtedy nie było neta ani telegazety nawet.Za to była telewizja czeska, którą odbierałem i która wsdzyastkie ważne imprezy pokazywała na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zbyszek Słuchaj Panie, jak Cię błaga lud!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 11:06 Nadaremnie. Korzeniowski i jego ludzie np. Szpakowski pozostaną u władzy razem z prawicą, aż wkurzą wszystkich tak jak AWS. Potem będzie pozamiatane, wiadomo. Tylko życia szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witek Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.aster.pl 21.08.05, 22:11 Trzeba bylo ogladac w Eurosporcie - ja szczesliwie go mam :) I komentarz bez porownania... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxca Jaki mądry ten komentator IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:11 zna wynik meczu imówi że kto nie wygrywa 3:0 to przegrywa 2:3 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witek Re: Jaki mądry ten komentator IP: *.aster.pl 21.08.05, 22:13 Taka prawda - tylko do tej pory to zawsze nasze (nasi) wygrywajac 2-0 przegrywaly (li) 2-3. Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Jaki mądry ten komentator 21.08.05, 22:16 na tvp jeszcze nie wygralismy 4 seta a komentator juz mówi ze wszystko sie rozstrzygnie w 5 secie, i jest pewny ze bedzie dramatyczny 5 set , rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koper Re: Jaki mądry ten komentator IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 22:31 Skandaliczna postawa telewizji!!! Co oni takiego mieli w programie, żeby nie puścić TAKIEGO meczu na żywo???? Poza tym reklamowanie tego jako TRANSMISJI jest kpiną. Wstyd, lekceważenie kibiców, którym puszcza sie odgrzewany kotlet godzinę po Eurosporcie. Wszyscy już sprawdzili wynik w internecie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TomMik Re: Jaki mądry ten komentator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:35 w programi mieli mecz barażowy w kosza kobiet Polska-Finlandia oczywiście też nie na żywo ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Herman Re: Jaki mądry ten komentator IP: *.crowley.pl 22.08.05, 11:03 to powini mecz koszykówki grac godzinę wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Jaki mądry ten komentator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:21 poszedłem do knajpy, bo myślałem, że tam mają Eurosport 2 - niestety nie mieli, dlatego musiałem oglądać jednak TVP3 - dobrze się bawiłem, bo nikt nie wysłał mi sms-a z wynikiem i nie mogłem zajżeć na internet. TVP - dno maksymalne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Jaki mądry ten komentator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:26 sorka zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot Eurosport 2 IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 21.08.05, 22:15 NA żywo była transmisja w Eurosport 2. Nawet komentator tam lepszy był Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolo Prorocy w TVP3 IP: *.zamek.gda.pl 21.08.05, 22:17 komentatorzy są super :) przewidują coś o czym wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Prorocy w TVP3 21.08.05, 22:18 jakas ewa w tvp " jestem pewna ze wygramy" i sie głupio smieje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: irokez Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: 149.156.12.* 21.08.05, 22:22 OPÓżniona Transmisja to skandal. Za to powinny być dymisje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolo Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.zamek.gda.pl 21.08.05, 22:24 dymisje to za mało ;) Domagam się kary śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matylda Polskie siatkarki pojedzą sobie sushi - smacznego! IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 22:22 Brawo dziewczyny! Zuchy z Was! Brawo Niemczyki i "inne trenery"! A teraz staropolskim zwyczajem bułgarskie media powinny założyć Zetowej oraz jej koleżankom pieluchy. Czekamy na fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eryk Re: Polskie siatkarki pojedzą sobie sushi - smacz IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 22:34 Jeżeli już robi się retransmisję z poślizgiem, co moim zdaniem jest zwykłym zabijaniem sportu, to nalezy komentarz nagrać równocześnie z transmisją, a nie jechać z komentowaniem z poślizgu. Wtedy faktycznie wychodza takie kwiatki. Przecież to szkoła podstawowa. Nie rozumiem jak szef sportu może tolerować podobną amatorszczyznę. Heller i Kowalkowska powinni być nagrani godzinę temu wraz z meczem i ewentualnie teraz odtworzeni. Domagam się odpopwiedzi od TVP: co stało na przeszkodzie w puszczeniu relacji na zywo, skoro z meczu z Ukrainą była? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matylda Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 22:36 TV3 Regionalna 18:00 Program lokalny - 30 min. 18:30 Kurier - Program informacyjny , 3 min. 18:33 Regiony kultury - 17 min. 18:50 Eliminacje do Mistrzostw Europy - 100 min. 20:30 Eliminacje do Mistrzostw Świata - 145 min. 22:55 Kurier sportowy - Program informacyjny , 20 min Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chopinnn Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: 80.244.140.* 21.08.05, 22:45 cudo takie dziś przed meczem siatki leciał macz kosza i tu zdziwko też retrasmisja - najlepsze przełaczał na sport po wiadomościach wynik kosza znam i od razy wynik pierwzszego seta no spoko - oglądam siatke przycodzi siotra i mówi wygrały 3:2 no to mnie chciał szlag trafic - cudowna organizacja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:06 Chyba trzeciego seta ;P Cos Ci sie pomylilo. Nasze wygraly tie-breaka w chwili gdy na tvp3 prowadzily bulgarki 2:0 w setach i byl poczatek trzeciego. A naszym Paniom naleza sie gratulacje. Mimo,iz mialy duzo wlasnych,prostych bledow. Najwazniejsze jest zwyciestwo i tylko to sie liczy. Gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koper Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 22:45 W takim razie TVP dokonała złego wyboru - siatkówka jest chyba jednak bardziej popularna niż koszykówka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trejo Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.rzeszow.mm.pl 21.08.05, 22:47 Znalem wynik przedtem,zanim TvP 3 raczyla nas pokazem siatkowki.Naprawde szczere gratulacje dla naszych dziewczyn.Szkoda by bylo ,gdyby dziewiata druzyna swiata nie weszla do finalowej dwudziestki czworki.Gratuluje szczegolnie Dorocie Swieniewicz i Katarzynie Skowronskiej ,ktore najbardziej zasluzyly na slowa pochwaly.Jesli chodzi o Gosie G. ,to mam nadzieje,ze do mistrzostw Europy na tyle wyszlifuje forme,ze bedzie nadal postrachem parkietow calej Europy.Byl horror,ale zakonczyl sie szczesliwie.Dziewczyne walczcie teraz o mistrzostwo starego kontynentu,bo autentycznie jest was na to stac.Wszystkiego dobrego.Trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:14 Tez mam takie samo zadanie na ten temat. Co do Malgosi to moze to nie byla taka forma jak na ME gdy zdobywaly zloto,ale w czwartym secie to ona trzy razy pod rzad zdobyla punkty w koncowce seta (z nie tak latwych pozycji) kiedy to wcale nie bylo wiadomo czy tie-break bedzie mial miejsce. Potem super as Kasi,a potem tie-break byl formalnoscia, bo bulgarki mentalni siadly. Zachowywaly sie jak polscy siatkarze, ktorzy prowadzac 2:0 przegrywaja 2:3 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pesymista wstyd - mistrzynie Europy a grały tragicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: wstyd - mistrzynie Europy a grały tragicznie IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:09 Ogladasz na co dzien siatkowke w zenskim wydaniu??? Jesli ogladasz tylko mecze siatkarzy to nie mysl,ze beda wszystkie serwowaly z wyskoku i bedzie akcja punkt za punkt przez caly set. Nasze siatkarki mialy bardzo dobry blok. Mi bardzo zaimponowala na tym turnieju Kasia Skowrońska. Bardzo dobrze grala w bloku, swietnie serwowala, miala duzo udanych akcji (szczegolnie w meczu z Ukrainkami).Tylko tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: wstyd - mistrzynie Europy a grały tragicznie IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.08.05, 05:26 Dokładnie. U pań trudno obejrzeć zagrywkę z prędkością 100 km/h, blok z przekładaniem rąk (dlatego często po bloku piłka spada pionowo przy siatce po stronie blokujących), czy "gwoździe", choć te ostatnie, zwłaszcza w wykonaniu Polek, zdarzają się. Za to dużo jest gry kombinacyjnej, z obiegiem, czy krótkich (choć podwójnej krótkiej się nie dopatrzyłem) i długich wymian. Inna siatkówka niż męska, zdecydowanie, ale też ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AA Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 21.08.05, 22:53 Wielkie gratulacje dla dziewzcyn. Szczególne uznanie dla Joasi Mirek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:15 Taka szczupla dziewczyna a wbija "gwozdzie" w parkiet. Ladny mecz w jej wykonaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Złowieszczy Zamiast siatki na żywo odgrzewali kosza z Finkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:54 Przecież mogli dać najpierw siatkę na żywo, a potem odgrzewać koszykówkę. Niedorzeczność. W ten sposób mieliśmy dwie odgrzewane transmisje. A mogła być jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Zamiast siatki na żywo odgrzewali kosza z Fin IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:16 ALe to nie bylaby wtedy TVP. Oni musza zepsuc zycie kibicom sportu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pbbp Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 21.08.05, 23:00 Gratulacje dla Dziewcząt pokazały styl i chrakter. Chyba troszkę lubią nam kibicom stracha napędzić :):):)najważniejsze , że dobrze się skończyło:):):). A dla naszej cudownej telewizji , której się płaci abonament nie wiem za co , bo w lecie notorycznie są same powtórki , to jeszcze nie pokazała bezdpośrednio tak ważnego meczu , daję czerwoną kartkę. I dodatkowo odpowiedzialnym za ramówkę zakaz 5- lat pracowania w telewizji bez możliwości apelacji i kasacji. Jak oni sobie robia jaja z nas , to ja sobie zażartuje z nich , ot i tyle :):):) a i jeszcze jedno koszykówka też była chyba z poślizgiem , a też był to ważny mecz, ech szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skai Szczytowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:12 Slyszeliscie komentarz tego palanta??? "No ale przeciez trudno sie siatkarkom szczytuje kilka razy" i smiech jego i tej kowalewkiej czy jak jej tam...buahahah polska TV to jakas pomylka...w normalne tv od razu by polecial... nie wspominajac o retransmisji....eh szkoda slow pozdr gratuluje dziewczynom...nawet jezeli nie szczytuja kilka razy :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Szczytowanie IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:22 Szczytowanie bylo boskie. Przebilo takie "drobne" bledy jak - "a teraz ukrainki beda serwowac" , "nasze zdobyly 15 punkt" (zdobyly 13 -chyba to bylo w czwartym secie)itd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AA Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 21.08.05, 23:17 Koszykówka to były baraże do barażów. Mecz z Finkami czyli 3 ligą światową. Do tego obecna kadra kobiet po tym co od lat wyprawia PZKosz jest w takim stanie że niczego nie osiągnie nawet jak jakimś cudem gdzieś awansuje. Tymczasem w siatkówce decydujacy mecz o wejście do MŚ na ktorych mamy szansę o coś pograć. Jezeli juz nie było obydwu meczów na żywo to siata powinna byc na żywo a koszykówka po meczu Polska - Bułgaria. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:22 Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:20 Dwa mecze byly z poslizgiem. A ludziom z tvp nie nalezy "walic po mordzie" za pomoca inteligencji, bo to nie przynosi efektu. Trzeba przy pomocy piesci, innej rady chyba nie ma. Jak w dniu swira - jakby wziac w rece sztachety i im pogrozic to by sie z nami liczyli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B SUPEEEER.....LASKI :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AA Re: SUPEEEER.....LASKI :))))))) IP: *.interecho.com / *.interecho.com 21.08.05, 23:16 Koszykówka to były baraże do barażów. Mecz z Finkami czyli 3 ligą światową. Do tego obecna kadra kobiet po tym co od lat wyprawia PZKosz jest w takim stanie że niczego nie osiągnie nawet jak jakimś cudem gdzieś awansuje. Tymczasem w siatkówce decydujacy mecz o wejście do MŚ na ktorych mamy szansę o coś pograć. Jezeli juz nie było obydwu meczów na żywo to siata powinna byc na żywo a koszykówka po meczu Polska - Bułgaria. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdumiony Re: SUPEEEER.....LASKI :))))))) IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 23:17 zaraz, zaraz, to ten kosz nie szedł na żywo?? chyba mi nie powiecie, że dali dwa odgrzewy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kow3l Re: SUPEEEER.....LASKI :))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 23:23 Oczywiscie,ze byly OBA mecze odgrzewane Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w GRATULACJE DLA TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:17 kolejna zenujaca sytuacja jesli chodzi o sport w tvp3. w czasie meczu siatkarek RETRANSMISJA meczu koszykarek. w czasie trzeciego seta meczu siatkarek retransmisja seta pierwszego... brawo dla tvp, brawo dla roberta korzeniowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kompletnie zdumion Re: GRATULACJE DLA TVP3 IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 23:30 Niemożliwe!!! Jak to oba odgrzewane??? Rany Boskie! Co za dno! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gps-sk Re: GRATULACJE DLA TVP3 IP: 213.199.198.* 22.08.05, 09:03 Czy ktoś z szanownych internautów płaci jeszcze (albo zamierza ciągle płacić) abonament tv? ;-)) Jeśli tv ma tv-widzów w dooopie to my miejmy w dooopie tv. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AA -zdjecie Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 21.08.05, 23:40 Swoją drogą Wyborcza też trzyma poziom. Fajne zdjęcie. Tylko z jakiego to meczu? Bo na pewno nie z Polska - Bułgaria. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Faktycznie Zdjęcie IP: *.interecho.com / *.interecho.com 22.08.05, 00:12 Faktycznie. Z drugiej strony znając ludzi rządzących polskimi mediami to dziwne że w ogóle dziwne że siatkarki są na tym zdjęciu. Postawa TVP jakoż tez mnie nie dziwi. Tacy ludzie. Nietykalni i nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zorro Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:52 A eurosportu dwa to nie posiadacie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ,m Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:23 nie posiadam eurosport 2 i ucieszyłem się, że wreszcie zobacZę siatkówkę naq żywo, a tu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magol24 Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:13 Taaa a telewizja jak zwykle stanęła na wysokości zadania... W Swazilandzie transmisja była na żywo ale po co u nas ??? Kretyni siedzą w tej redakcji sportowej za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Słuchacz Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.05, 05:58 Czyż tego komentarza nikt z TV nie słucha? Jak nastał Korzeniowski, szkoda, że dalej nie chodzi, (może by się wybrał pieszo do Pekinu!), dodano komentatorom emerytów zawodników, którzy gadają i gadają i można cholery dostać! Siatka to nie jest chód na 50 km, tutaj akcja goni akcję. Jak komentator, na którego nie narzekam, skończy swoje, obowiązkowo musi się włączyć papuga i truje swoje, aż do połowy następnej akcji. Zwykle opowiada to, co wszyscy i tak widzieli, lub zasuwa profesjonalne pierdoły, które nikogo nie obchodzą. Z nerwów i musu muszę oglądać siatkę bez głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majrix Joasia Mirek i Mariola Zenik dziś były najlepsze.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:32 No i intuicja popisał sie Niemczyk, że Kasię przesunął na środek bloku. Ogolnie lubie takie mecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlody_2 Re: Polskie siatkarki jadą na mistrzostwa świata! 22.08.05, 09:23 Gratulacje! Szczesliwie, ale jednak Polki pojada na mundial. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś