mega35 26.02.07, 10:14 Bardzo proszę o podpowiedź: syn ma urodziny i marzy o piłce do siatkówki proszę podpowiedzcie jaką mam kupić bardzo bardzo proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:50 polecam piłki firmy MIKASA.Sa dosc drogie od 130 do 250 zł ale za to bardzo wytrzymałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:19 zależy ile syn ma lat, czy gra już gdzieś w siatkówke, czy tylko odbija na podwórku, nie polecam drogich piłek jezeli to tylko zachcianka- są drogie i bez sensu jezeli miałyby lezeć na dnie szafy. Jak chodzi o piłki halowe to mamy kilka czołowych firm, produkujacych bardziej "profesjonalny" sprzęt: 1. mikasa - najtańcza (szyta) od 60 zł, ale klejone są znacznie droższe i faktycznie lepiej się nimi gra 2. molten - całkiem porządne piłki odrobine mniej kosztowne niż mikasy, te droższe, klejone są moim zdaniem całkiem fajne, mają też tak jak mikasa tańszy model szyty 3. Gala- mają kilka ciekawych modeli halowych 4. jeszcze adidas ma modfel chyba vuelo czy jakoś tak się nazywa -odnosze wrażenie, że szybciej lata niż te, które wymieniłam wcześniej 5. inne tańsze firmy- polecam, jeśli syn nie trenuje siatkówki i chce tylko tak sobie czasem poodbijać Są też piłki do plazówki, które sa praktyczniejsze, jezeli chcemy piłkę wziąc np na wakacje (bo halowe się nie nadają do gry poza halą), ale na tych to się za bardzo nie znam :) AA i ważne żeby zobaczyc na rozmiar piłki: standardowy to 5 , ale czasem można spotkac tez 4- do minisiatkówki (raczej bym nie kupowała). pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina_trening Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! IP: *.ghnet.pl 29.03.07, 19:49 Witam. Trenuję siatkówkę. Polecam znane zapewne piłki Molten i Mikasa, ale tak jak powiedziała pani wyżej to do poważniejszej siatkówki. Ja mam osobiście fajną piłkę Adidasa oraz Spaldinga. Najlepiej nabywać piłki w sklepie sportowym, w hipermarketach nie mamy pewności co to za piłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm;0) Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:11 jesli ktos ma ochote na zabawe firmami,,,prosze bardzo wybierajcie nawet < hung- ho> dla poczatkujacego nie ma roznicy,,jesli umiejetnosci pojda w gore,, rozwniez wymagania,,skonczy sie to na mikasie,jedyna firma,jedyne pilki do siatki,,i plazowki,i halowki,mimo ze polacy jako jedyni na swiecie graja moltenami...i narzekaja,powracaj do mikas,!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina_trening Adidas Vuelo 1.5 IP: *.ghnet.pl 30.03.07, 14:12 tak, ja mam właśnie wyżej wspomnianą piłkę Adidas Vuelo 1.5. Jest to oczywiście normalny oficjalny rozmiar tj. 5. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Adidas Vuelo 1.5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:16 ja mam mikasa i jestem zadowolony, plazówka cena ok 60 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkówka Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! IP: *.189.219.177.skyware.pl 06.10.15, 12:47 Ja zdecydowanie polecam piłki do siatkówki Mikasa Mva200 Najlepsza piłka na rynku ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrona_box Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! 26.08.19, 07:39 MIKASA najlepsze aczkolwiek ceny nie są małe. Starczy jednak na długo taka piłka. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka1988 Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! 03.08.20, 23:09 Ja mogę podpowiedzieć, gdzie można kupić niedrogie profesjonalne stroje siatkarskie - firmę PEHA pehasports.com/odziez-do-siatkowki/stroje-siatkarskie-damskie/ Odpowiedz Link Zgłoś
jerrod Re: Piłka do siatkówki - POMOCY!!! 28.04.21, 22:25 Methodology in the dissertation is understood as the dissertationstation.net sum of the methods that the graduate student used to achieve the goal of scientific research. The methods in the dissertation are divided into general scientific and special ones. General scientific methods are theoretical and experimental. Odpowiedz Link Zgłoś