Dodaj do ulubionych

Jakie buty do siatkówki?

03.02.08, 19:12
Cześć

Jakie buty z wsparciem dla wyskoku kupić? Nie mogą się ślizgać. Grać będziemy
na standardowej sali gimnastycznej. Proszę wymienić kilka modeli, sam
oglądałem Adidas-y ze specjalnym systemem skokowym za ok 300zł ale może są też
inne modele z innych firm... Sprzedawcy to zawsze wciskają co na magazynie, co
proponujecie?
Obserwuj wątek
    • saggitarius_81 Re: Jakie buty do siatkówki? 03.02.08, 21:11
      Co myślicie o ASICS CONTROL?
      • Gość: ania Re: Jakie buty do siatkówki? IP: *.direct-adsl.nl 05.02.08, 19:23
        sa super
        • Gość: strater Re: Jakie buty do siatkówki? IP: *.fuchsia.fastwebserver.de 14.07.14, 16:08
          Bardzo wygodne sa buty New Balance. Sam śmigam własnie w takich . Dają dobre podtrzymanie dla stopy i naprawdę wygodnie się w nich gra.
          Buty siatkarskie można zamówić w tym sklepie - wprawdzie są jeszcze sklepy stacjonarne z dużym wyborem niemniej to właśnie w internetowych są najlepsze ceny a sam osobiście lubię zaoszczędzić. Aukcji internetowych nie polecam ponieważ można natrafić na podróbki sprowadzane z Chin.
    • kazioxman Re: Jakie buty do siatkówki? 15.07.14, 10:31
      Ja mam pozytywne doświadczenia z Aciscami. Jeśli kupisz sobie specjalny model do siatkówki, to prawdopodobnie będziesz bardzo zadowolony.
    • Gość: Sobanskaaa2 Re: Jakie buty do siatkówki? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.14, 10:45
      Zobacz te jeremy-scott.pl/pl/specials/1804-glow-in-the-dark-air-jordan-5-retro-white-red-black.html Ja mam bardzo podobne, gram co prawda amatorsko, ale moim zdaniem są niczego sobie ;)
    • robertosk Re: Jakie buty do siatkówki? 05.01.15, 09:47
      Ja kupiłem Mizuno Wave Lightning RX3 MID w Rsvolley rsvolley.pl/Buty-MIZUNO-Wave-Lightning-RX3-MID
      Doradzono mi i jestem mega zadowolony. Lekkie i wygodne.
    • modzik1 Re: Jakie buty do siatkówki? 09.11.15, 11:38
      Polecam tą samą co robertosk z zastrzeżeniem, że wg mnie lepszy jest model niski rsvolley.pl/Buty-MIZUNO-Wave-Lightning-RX3
    • kaczenzonga Re: Jakie buty do siatkówki? 27.01.16, 11:38
      W okolicach 300zł można dostać już całkiem dobre obuwie a wybór jest naprawdę duży. Największy wybór obuwia przeznaczonego do gry w siatkówkę znajdziesz w sklepie RS Volley.
      Z butów możesz wybrać sobie pomiędzy firmami Asics i Mizuno. Najlepsze będą z podwyższoną cholewką bo dodatkowo usztywniają kostkę. Te Adidasa to tylko chwyt marketingowy - sprawdź na początek Asics Gel Task MT albo inne podobne: rsvolley.pl/Buty-siatkarskie-meskie
    • t.norekk Re: Jakie buty do siatkówki? 11.10.16, 15:19
      Polecam te buty mimo że koszykarskie :) sklep.adrenaline.pl/product-pol-27187-Buty-do-koszykowki-Nike-Prime-Hype-DF-2016-844787-400.html
    • adusia97 Re: Jakie buty do siatkówki? 17.10.16, 09:32
      Ja jestem zadowolona z Acisców. Mają najlepsze buty do siatkówki i do biegania.
    • t.norekk Re: Jakie buty do siatkówki? 28.10.16, 15:33
      Ja ostatnio kupiłem te i są mega sklep.adrenaline.pl/product-pol-26826-Buty-do-koszykowki-Nike-KD-Trey-5-IV-844571-194.html
    • pawka1988 Re: Jakie buty do siatkówki? 03.08.20, 23:08
      Jakbyście potrzebowali stroje do siatkówki to polecamy firmę PEHA, która specjalizuje się w produkcji strojach sportowych - pehasports.com/odziez-do-siatkowki/stroje-siatkarskie-meskie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka