Dodaj do ulubionych

ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzury

19.06.21, 14:38
Witam

Chciałam wszystkich przestrzec przed stroną ezo-centrum.pl oraz wielu innym, które w rzeczywistości prowadzone są przez tą samą firmę.

Do rzeczy: na swojej stronie mają opinie osób, które współpracują z nimi od paru miesięcy, a jak sami twierdza - działają dopiero od tego miesiąca, tj. czerwca. Te wszystkie ich strony wyglądają bardzo podobnie, widać, że są robione na szybko, o czym sami możecie się przekonać.

Dodam tylko, że właściciel firmy wcześniej był brokerem oraz maklerem giełdowym. To tak nagle dostał olśnienia i nadprzyrodzonych zdolności?
Obserwuj wątek
    • luanka70 Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 26.06.21, 14:11
      Na początku czerwca zamówiłam u nich czarna wesele. Do tej pory nie mam żadnych efektów, zaczyna mnie to niepokoić. I jeszcze te opinie :(
      • folklorna Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 26.06.21, 15:07
        Na tej stronie oferowane są niby usługi paru wróżek, jednak w rzeczywistości za wszystkim stoi pewien pan, co łatwo można zweryfikować. Nachalna reklama w internecie świadczy tylko o tym, że chodzi o kasę.
    • grabkanska Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 26.06.21, 15:20
      Teraz zauważyłam, że na stronie pojawiły się niby wróżki, które mają odwalać całą robotę:
      - wróżka Dafne,
      - wróżka Estera,
      - wróżka Jaśmina
      - wróżka Cornelia

Nikt o nich wcześniej nie słyszał, ale założę się, że są wielkimi ekspertami :)

I ten numer telefonu premium. Niezły biznes.
      • folklorna Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 26.06.21, 15:48
        Nic dodać, nic ująć.
    • folklorna Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 11.07.21, 13:52
      Ten facet już się zwinął
      • dokturhals Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 11.07.21, 15:14
        Dosyć szybko
    • szczekajacykot Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 21.07.21, 21:56
      Ja również muszę stwierdzić, że ezo-centrum to oszuści. Efektów Nie mam mimo że miały się pojawić. A kontakt urwany.
      • michal.piknik Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 22.07.21, 12:41
        www.youtube.com/embed/hGL-NOpmook
    • grabkanska Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 22.07.21, 13:20
      Wszystkie osoby, które miały rytuały z tej strony proszę o kontakt: grabkanska@gazeta.pl
    • piotrwach Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 03.08.21, 20:47
      Ta sama firma w tym samym czasie używa tych samych szablonów... panie Bogusławie, dosyć już tej ściemy, nikt w te Pana bajki nie uwierzy.

Nie spełniałeś się facet jako bukmacher, to postanowiłeś zostać wróżbitą?
    • maja.stasko.x Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 27.10.21, 15:48
      To oszuści
    • cytrynianka Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 02.02.22, 16:58
      Poszło oszuści !
    • oskarowy12 Re: ezo-centrum.pl, magia-milosna.pl - bez cenzur 05.04.22, 12:26
      Nie warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka