orkaa.ff Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 19:59 Bago, czy mam założyć forum prywatne, aby wklejać fotorelacje z podróży? Odpowiedz Link
baga Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 20:17 orkaa.ff napisała: > Bago, czy mam założyć forum prywatne, aby wklejać fotorelacje z podróży? No więc właśnie porozmawiajmy o tym, co dalej, bo nam jakoś do tej pory nie bardzo te rozmowy wychodziły. Odpowiedz Link
kot.peter Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 20:20 Ja nie Baga - wiem, że właśnie umiera po wizycie gości w majówkowy weekend. Możesz założyć własne prywatne forum podróżne na Gazecie. Możesz też poszukać innej platformy, na której moglibyśmy założyć Nowe Podróże, Nowe Nekro i co tylko. Pytam o te sprawy tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,275690,173524583,173524583,Do_sierotek_po_Nekro_Ale_nie_tylko.html Odpowiedz Link
wasaga Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 20:30 orkaa.ff napisała: > Bago, czy mam założyć forum prywatne, aby wklejać fotorelacje z podróży? No nie wiem. Jakoś sobie wyobrażałam, że bedziemy wszyscy w jednym miejscu. Jeśli każdy będzie zakładać prywatne forum na swoje podróże, swoje kościoły, swoje ptaki itd to się pogubimy. Tak przynajmniej mi się wydaje. Tutaj na razie nie bardzo mogę się odnaleźć. Trochę się gubię. Nie jest dla mnie czytelne to forum. No ale może wszystkie początki są trudne. Odpowiedz Link
kot.peter Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 20:39 Orko, rozumiem. Nie pojedyncze fora na pojedyncze podróże, pojedyncze hobby (koty, ptaki.) W jednym miejscu. Ale gdzie? - fora Gazet z możliwością wklejanie zdjęć ale zero edycji, komentarzy, czegokolwiek? - inna platrorma, bardziej sensowna, ale jaka? Anyway, dobrze, że tu trafiłaś. Odpowiedz Link
kot.peter Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 20:11 Fuck!!! W swojej naiwności myślałam, że skoro nie zrobili tego o północy z trzeciego na czwarty, mamy jeszcze trochę czasu. Że zdążę jeszcze coś powiedzieć i np. zaprosić Was do nowego wątku zagadkowego. No i chciałam się pożegnać ładnym utworem Kaczmarskiego - bo facet miał teksty na wszytko. Ale okay, mogę zamieścić link tuta:j www.youtube.com/watch?v=axMpX18Xzt0 I adekwatny kawałek tekstu: Piosenka pożegnania – Piosenką jest utraty; Żegnałem ludzi i zdania – Traciłem całe światy. I nic nie pozostało Prócz tego, co nucicie! To wcale nie jest mało Tak – żegnać – całe życie. Ach, świat przebrzmiałych dźwięków Jakąż melodię wiódł! Już jej nie wskrzesisz ręką, Już nie ma tamtych nut… Ach, z tego, czego już nie ma Jakiż by mógł być świat! Ale to inny temat – Nam już nie starczy lat… Odpowiedz Link
wasaga Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 20:40 kot.peter napisała: > Fuck!!! > W swojej naiwności myślałam, że skoro nie zrobili tego o północy z trzeciego na > czwarty, mamy jeszcze trochę czasu. Skończyli pracę i wychodząc wyłączyli wtyczkę . Też miałam nadzieję, ze przynajmniej do północy pociągniemy. No cóż począć. trzeba myśleć co dalej Odpowiedz Link
kobalt_x Re: Właśnie zgasili światlo na FotoForum. 04.05.22, 23:42 Poczuję to później, bo stare zdjęcia mogłam szybko zobaczyć na FF. Jak gdzieś wyjeżdżałam nawet na jeden dzień to pod nazwą miejscowości w kluczach znajdowałam ciekawostki. Nie ma! Ale żyjmy dalej! Odpowiedz Link