b-a-g-a
09.06.22, 13:22
Jak zapewne wiecie, wariant_b zarchiwizował całe Fotoforum i chce teraz zrobić z tego jakąś czytelną formę. Jest jednak dość oczywistą sprawą, że nie ma sensu zajmować się forami, które już od dawna nie są aktywne albo nie mają dla nikogo większej wartości. Dlatego obiecałam przygotować listę for, o które warto zabiegać i tych, które można sobie odpuścić. Ale ja sama nie bywałam wszędzie i nie mam orientacji czy wątki przeze mnie nieodwiedzane warto jakoś odtwarzać. Dlatego proszę Was o pomoc. Jeśli znacie fora, o których ja nie wiem, a Wy wiecie, że przydałyby się nam w przyszłości, dodajcie je do mojej listy.
Wg mojego rozeznania na pewno potrzebne będą:
- NEKRO
- ARCHI
- GALERIA POTRAW
- Z Kategorii "Miasta i Regiony" na pewno wart zachowania jest "Kluczbork" pięknie prowadzony przez can_x
czy jeszcze jakieś miasta są ważne? Warszawa?
- Z kategorii "Podróże, Turystyka" na pewno same PODRÓŻE, ale co innego? "Grecja" bebiak? Co jeszcze? Morze Bałtyckie? Góry? Ktoś ma do czegoś sentyment?
- Teoria fotografii, Fotografia aspirująca - rzadko tam zaglądałam, nie wiem czy warto. Ktoś wie?
- Zrób to sam - tu już były głosy za "Galerią Potraw". A co jeszcze? Robótkowe raczej nie brylowały, ale może ktoś coś?
- Hobby, czas wolny - jakieś zwierzakowe fora? Ogrodowe? Hobbystyczne? Co tam jest warte zachowania?
- Wnętrza mieszkań kiedyś były bardzo aktywne, ale ostatnio ograniczały się do doboru firanek. Nie wiem czy warto archiwizować ze względu na dawne dyskusje. Sama ze 2 wątki chętnie bym zachowała, ale i tak ich już nie odnajdę.
- Rodzina, dziecko, powstały chyba najpóźniej i cieszyły się najmniejszą popularnością. Warto?
- No i na koniec "Różności". Wielki miszmasz, bałagan, najczęściej wklejało się tam zdjęcia dla podbicia ich rankingu. Ale w tym bałaganie często były perełki. Tylko czy dla tych perełek warto zachowywać taki ogrom danych?
Czekam na Wasze opinie.