Dodaj do ulubionych

Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie

27.10.22, 10:53
Rytualista Zagrub - czy ktoś robił u niego rytuał miłosny jakie opinie
Obserwuj wątek
    • nadjno Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 27.10.22, 11:50
      U tego Pana Rytualisty Zagrub robiłam rytuał miłosny czarne wesele. Wszystko się sprawdziło. 4 tygodnie czekałam na powrót partnera. Dziś jasno mogę powiedzieć, że ten Pan wykonuje skuteczne rytuały i warto z tego korzystać. Polecam każdej kobiecie, która ma problemy w miłości tak jak ja miałam. Rytuał poprawił również moje postrzeganie siebie w związku. Sprawił, że czuje się bardziej wartościowa. Co do mojego partnera, to co się zanim stało przeszło wszelkie moje najśmielsze oczekiwania. Przed rozstaniem był nieczuły dla mnie, ignorował moje potrzeby. Po 4 tygodniach od rytuału zmieniło się wszystko. Spotkaliśmy się w restauracji i wyjaśnił mi wszystko, również wtedy zapytał czy dam mu jeszcze jedną szanse. Dałam, ponieważ go kocham. Dziś jesteśmy szczęśliwym i trwałym związku. Mam nadzieje, że na zawsze. Z każdym dniem między nami jest tylko lepiej. Ja żałuje, że nie trafiłam na tego Pana wcześniej. Dopiero on był w stanie mi pomóc w moich problemach. Warto na 100%!! Pozdrawiam jeszcze dodam, że miałam rytuał egipski. Taki mi zaproponował ten Pan. Nie odczułam żadnych skutków ubocznych, czy jakiś nieprzyjemnych objawów. Wszystkie efekty, których doświadczyłam są naturalne u mojego partnera zaszła reklama i mocna zmiana na lepsze. Liczę, że będziemy razem już na zawsze.
      • anorik Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 27.10.22, 12:30
        Super cieszę się, że Ci się udało. U mnie również rytuał w pełni zadziałał i całkowicie odmienił moją sytuacje miłosną raz na zawsze na lepsze. Nigdy za bardzo nie brałam pod uwagę korzystania z takich rzeczy, jednak to ma sens.
        • nicolena Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 27.10.22, 14:11
          A mniej więcej możesz powiedzieć ile czasu trwało aby sytuacja ustabilizowała się ?
      • nicolena Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 27.10.22, 14:12
        Czy możesz powiedzieć czy partner jest wobec Ciebie szczery?
        • gabrysia.malinowska1975 Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 11.12.22, 12:26
          Dalej są efekty?
    • anorik Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 27.10.22, 12:35
      Jak poprzedniczka również opisze swój przypadek. Podobał mi się od zawsze kolega z pracy, jednak nigdy nie mogłam się przełamać i zaprosić go gdzieś na wspólne wyjście. Postanowiłam, więc skorzystać z pomocy magii miłosnej. Trafiłam na rytualistą Zagrub. Po wstępnej diagnozie, został mi wybrany rytuał Czarne wesele. Zaakceptowałam warunki współpracy i Rytualista zaczął odprawiać rytuał. Przez 3 tygodnie pierwsze nic specjalnego i szczególnego się nie działo. Sytuacja była bez zmian. Jednak po około 4 tygodniach ten kolega zaczął być dla mnie miły, codziennie w pracy pytał czy chce kawy bo akurat robi. Po kilku dniach on sam z siebie zaproponował mi wspólne wyjście do kina. Co się okazało miał podobny gust jeśli chodzi o filmy do mnie. W kinie było cudownie. Po seansie poszliśmy do restauracji. Również świetnie się dogadywaliśmy. Spędziłam udany wieczór. Z czasem nasze kontaktu i spotkania nasiliły się, aż w końcu po dwóch miesiącach zostaliśmy parą. Nie mogę dziś w to uwierzyć. Coś co jeszcze nie dawno było nie do wyobrażenia stało się rzeczywistością. Jestem w szczęśliwym i stałym związku z mężczyzną, który jestem ideałem.
      • nicolena Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 27.10.22, 14:13
        Super miło to słyszeć. Ja również zastanawiam się nad zakupem rytuału u tego Pana. Waham się pomiędzy rytuałem egipskim a rytuałem z krwi. Zdecyduje dopiero w przyszłym miesiącu. Moja sytuacja jest dość ciężka, partner trzasnął drzwiami i zostawił mnie z trójką dzieci. Także nie jest za ciekawie. Podnoszą mnie na duchu Wasze opinie. Jestem ciekawa jak to będzie u mnie.
        • szpileczka.szpileczka Re: Rytualista Zagrub - rytuały miłosne - opinie 11.01.23, 21:32
          Czy u Ciebie rytuał zadziałal?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka