Dodaj do ulubionych

Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne magic

29.10.22, 22:22
Proszę opinie na temat Darii Kwiatkowskiej o jej rytuałach miłosnych silna magia. Czy ta rytualistka i wróżka jest skuteczna. Jej strona to : dariakwiatkowska-magic.com/
Obserwuj wątek
    • namolna11 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 26.12.22, 13:19
      Ona nie robi żadnych rytuałów. To zwykła oszustka. Dodatkowo zastrasza swoich klientów i wymusza coraz większe pieniądze, szantażuje. To podła kobieta! Uważajcie na nią!
      • kokomoko15 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 26.12.22, 16:33
        Tak masz raczej. Wyłudza od ludzi pieniądze i naciąga na kolejne drogie rytuały
    • kokomoko15 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 26.12.22, 16:07
      Daria to oszustka, która wykorzystuje łatwowierność i naiwność ludzi. Dodatkowo naciąga ma coraz większe kwoty. Kiedy ja przestałam jej płacić zaczęła mnie straszyć. Uważajcie na nią! To bezwzględna oszustka! Jej rytuały są nieskuteczne
    • bernard.mol Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 26.12.22, 19:37
      Też zostałem oszukany przez Darię Kwiatkowską. Nabrała mnie na rytuał. Straciłem 1300zl. Też jak nie chciałem kupić kolejnego rytuału to zaczęła mi grozić.
    • kulpapulpa Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 29.12.22, 00:25
      Ostrzegam Uważajcie to oszustka! Mnie ciagle próbuje zastraszać. Ciagle wysyła mi groźby, że zniszczy mi życie. Dodatkowo grozi mi śmiercią! Daria Kwiatkowska jest przestępcą!
    • eve1923p Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 29.12.22, 14:29
      Dziś mogę powiedzieć, że Daria Kwiatkowska jest osobą, której rytuały nie działają. Ona wyciągnęła tylko odebranie pieniądze nic nie robiąc. Mało tego próbowała mnie straszyć klątwami i, że wrzuci moje dane do sieci również jej znajomi odnajdą mnie i moją rodzine bo ona ma adres z rachunku, którego robiłam przelew abym wpłaciła jej jeszcze więcej pieniędzy. Radzę uważać. Ona chce tylko Waszych pieniędzy.
    • igruszka19 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 29.12.22, 22:59
      Stanowczo odradzam ta kobieta jest chamską oszustką. Bierze pieniądze nic nie robi na koniec zwala winę na mnie i jeszcze mi grozi teraz. Uważajcie na tą Darie Kwiatkowską! Nie dajcie się nabrać
    • igakolymska Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 30.12.22, 21:10
      Złodziejska działalność tej Pani trwa w najlepsze. Daria Kwiatkowska jest znaną oszustką, która oszukała kilkadziesiąt osób i wyłudziła potężne pieniądze. Jej rytuały nie dają efektów, ponieważ ona nawet ich nie odprawia. Do tego ona stosuje groźby pobicia, ośmieszenia wobec klientek, które nie chcą jej płacić. Nie dajcie się oszukać i zastraszyć !
    • gryfinos Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 03.01.23, 22:10

Uważajcie na Darię Kwiatkowską! To faktycznie oszustka. To co robi jest po prostu podłe. Ona wyłudziła ode mnie ponad 3000zl kiedy już nie chciałam jej płacić wysłała mi wiadomość, że jeśli nie zapłacę jej w ciągu 24 godzin 5 tysięcy na jej konto to ona wrzuci do sieci moje dane i poinformuje mojego partnera o rytuale. Uważajcie ta osoba mnie teraz dalej szantażuje! Chce wszystko powiedzieć mojemu partnerowi. Do tego grozi mi pobiciem przez jej znajomych. Żałuje, że się z nią kontaktowałam.
    • nohypony Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 05.01.23, 00:03
      O Darii Kwiatkowskiej mam bardzo negatywną opinie. To osoba nierzetelna do pewnego momentu. Później stała się zwykłym przestępcą. Ona groziła mi, że wrzuci na stronę moje dane i przejdzie informacje mojemu chłopakowi. Dodatkowo groziła mi również, że zniszczy mi życie i mojej rodzinie. Uważajcie to wyrachowana i bezwzględna osoba, która chce tylko coraz większych pieniędzy.
    • agregatoreok Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 06.01.23, 00:37
      Wyrachowana, podła kobieta, która nie robi rytuałów tylko wyłudza pieniądze. To Daria Kwiatkowska zastrasza swoich klientów
    • syropuk11 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 07.01.23, 13:27
      Daria Kwiatkowska to podła wyrachowana oszustka. Teraz mnie szantażuje i grozi mi
    • hrycek111 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 07.01.23, 23:48
      Nie dajcie się odzyskać Darii Kwiatkowskiej! Bezczelna osoba do tego próbuje stosować groźby karalne wobec mojej osoby. Uważajcie na nią!!
      • hrycek111 Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 07.01.23, 23:48
        *okraść
    • halcow Re: Daria Kwiatkowska - opinie - rytuały miłosne 08.01.23, 20:48
      Daria Kwiatkowska nierzetelna, oszustka do tego straszy i szantażuje

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka